Ksenia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 sploh si ne znam ure popravit na forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 osebna stran -> možnosti -> forumske nastavitve Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 sej do tu sem prišla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 pa? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 no, zdaj pa razumem . jaz ga imam tudi narobe . pa mi ni kliknilo, ko je nekdo pisal v čestitke, da koliko nas je bilo včeraj ob neki uri gor, jaz sem si pa mislila, da ja, res nas je bilo, samo objav pa ni bilo, ker vsakič, ko sem pogledala v nove objave, sem videla, da več kot eno uro nihče ni ničesar napisal .tako, da si mislim, da mogoče pa na lnfju niso še poštimali . zadosti dober izgovor za moje neznanje. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 A ni lansko leto forumsko uro avtomatično premaknilo? Sem se kar razvadil, ker mi comp in telefon to kar sama naredita Zdaj sem dal na Južno Afriški čas in sem usklajen z večino Evrope Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Zdaj sem dal na Južno Afriški čas in sem usklajen z večino Evrope africa, here I come Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 a mi kdo prosim pove, kako odstranim komentar na blogu, ki sem ga dala v objavo. Kot vidim, lahko samo popravljam, ne morem pa ga izbrisat . ??? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 KOPIRAJ BLOG -objavo,,,zbrisi objavo,,,nanovo objavi objavo,,,IN ZLEZI K MENI POD POWSTER,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Hojla, ThanXX ! Kaj pa naj pri tebi pod powstrom, če si "zvezani", hm ?? Daj mi prosim še povej, kako pa naredim (kaj obkljukam) da objavo jaz najprej pogledam in odobrim, da ne gre avtomatično noter? Imam obkljukano, da gostje lahko komentirajo (kar je baje itak brez veze), za nove komentarje imam pa obkljukano "ne objavi"... ??? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ZVEZANI sanja da bi bil PREBIČANI Ampak mora pa imeti velikega powster ( ), ker se ponavadi pod kowter leze Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 PROŠNJA Kot sem opozorila takrat, ko sem nickname menjala, zna se zgodit da bom starega res zelo pogrešala in... no čisto zares ga zelo zelo pogrešam, je imel neko dušico, ki je ta nima še zmeraj ko se vlogiram kdaj kar 5rca avtomatsko napišem. Zato bi prosila, Marsa / Mitja, če bi mi lahko lepo prosim in vnaprej iskrena lepa hvala zamenjala nazaj nickname Chariot v 5rca --- s tem da bi prosila, če je lahko tudi uporabniško ime ko se vlogiram 5rca Mislim da potem še nekaj časa, če sploh kdaj, ne bom menjala imena http://www.fictioncentral.net/hpforum/style_emoticons/default/hug.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Kukuc! Če je kdo to kaj bolj študiral - kako brišeš objave? A gre brisati več objav naenkrat (za posamezno vem)? Hvala, in pozdravček! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Kukuc! Če je kdo to kaj bolj študiral - kako brišeš objave? A gre brisati več objav naenkrat (za posamezno vem)? Hvala, in pozdravček! mislim da imajo samo moderatorji prostorčke za klukat objave in pol za vse določit kaj z njimi... al pa je to samo na vBulletin sistemu, pa tega tukaj ni... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Marsa & Mitja že pred časom sem razmišljala o spremembi nicka...pred prazniki sem prosila preko OS...mogoče si spregledala, pozabila...nič hudega Marsa danes pa še rada bi bila Jeti...kar nekaj lunatikov me kliče tako...lahko hvala !Joj sory, ja pozabila sem, tedaj ko sem dobila os, sem nekaj druzga delala, potem je blo pa ze mimo.Sory.Grem zdajle spedenat! aja, p.s. V teh dneh bomo apgrejdali forum, sej bomo dal kaksno obvestilo.Sam tok da veste, ce kaj nou delal, je to to.In v zacetku bo sam 1 dizajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Malenkost Sory ker nisem ze prej oz. sem pomotoma zignorirala tvojo prosnjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 ves v cem je finta tud.Mitja je navadno obziren pri teh stvareh, pa do nezavesti odlasa, ces, da bo cimmanj folka gor... noce ga skenslat k jih bo 300 gor.kej zlo mal jih pa nikol ni. ne vem skratka, je rekel sam, 1x v teh dneh. saj bo ziher dal kaksno obvestilo, ko se bo dejansko lotil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Kdaj bo spet na voljo Lunin.net dizajn foruma? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 k bo Mitja vse napedenal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Kul sem se že ustrašila da je upgrejdan forum in da tko pač mora zdej bit... Sicer pa pogrešam čase ko so bili forumi tako narejeni, da ni nihče o nikomur nič vedel...zdaj pa se ve VSE, kdo čekira tvoj profil, kdaj si ga kliknil, vse vse vse, še anonimen ne moreš bit več Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 no ja, sej ni cist res... na enem nasih prejsnjih forumov se je dal lepo vidt, kdo je kje.al sem to sam jaz vidla Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 no ja, sej ni cist res... na enem nasih prejsnjih forumov se je dal lepo vidt, kdo je kje.al sem to sam jaz vidla Ti si taka veštica po imenu Administrator ni nič čudnega da imaš vse pod kontrolo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 To, kje se kdo trenutno nahaja na forumu, ko je prijavljen, je bilo vidno tudi v zadnji verziji Foruma, če si kliknil na nick si ta podatek dobil na njegovi strani Tudi za Marso se je videlo Novo pa je da veš kdo je bil na tvoji strani in si ogledal tvoj profil, kar je na nekaterih forumih možno že nekaj časa. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 mah sej vcas je silno "ogledovanje profila" lohk preprosto sam to, da kliknes pac na enga k mu hoces recimo os poslat.jaz vcas ce ga hocem, osrednjo stran kliknem pa sam na unga pa ck.k se mi ne da po inboxih brskat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 kak se že pošlihta ono, če ti kaže da maš minus osebnih sporočil men kaže minus dva vem da je to že večkrat blo, sam se ne spomnem kak se je pošlihtalo, vse za nazaj se mi pa ne da brat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.