Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Če se prav spomnem se to kar samo uredi, ko spet prejmeš OS Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Če se prav spomnem se to kar samo uredi, ko spet prejmeš OS meni se je isto zgodilo, pa sem ravno prejela OS Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Očitno se serverju zdi da jih imaš premalo Grem še jaz svoje arhivirat da vidim, če bom potem v minusu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pa je vse OK Arhiviral in izbrisal 77 sporočil in sedaj kaže ničlo pa sem upal da mi bo kazalo minus (da hitro prosim koga da mi piše ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Eto, dobila še enega, pa sem spet na nuli. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 hmmm....zej mam pa jst -2bemu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 To mora biti znamenje pomanjkanja česa Ker pri meni vse štima Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 To mora biti znamenje pomanjkanja česa Ker pri meni vse štima che te prou rAZUMEM....SM PRISILJEN ZVECHER V JALI DOOPOLNT MANJKO... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 che te prou rAZUMEM....SM PRISILJEN ZVECHER V JALI DOOPOLNT MANJKO... zlomk....tralala bi blo zazheljeno, de se kej oglasishtkole po dolgem chasu bi te biu zlomk vesel... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Bi se dalo zgoditi Me je skenslala za danes je ona včeraj bila v "arabskih" koncih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 dons bo she hec zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 A - 7 sporočil mam ... wtf? lubadusha....ti mash she srechojst sm zhe 3 X shu na -2 dcl....pa sam pol litra pera sm spiu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Težave mladega Pretnerja: Ko se prijavim na forum na stacionarnem računalnikom, napišem nosorog, pa sem že prijavljen, saj si je računalnik geslo zapomnil, jaz pa ne. Ta okoliščina (da si ga nisem zapomnil) me jebe sedaj, ko sem kupil notebook in se z nji9m ne znam prijaviti na forum. O.k. - kliknem na link za pozabljena gesla. Dobim iz uredništva navodila za povrnitev pozabljenega gesla. Tisto izpolnim in pošljem nazj. In potem - kurac. Dobim prazen mail iz uredništva, na računalniku se mi odpre ena stran za povrnitev gesla, s katero ne vem, kaj bi počel in - jebi ga. Ne znam torej na forum iz notebooka. Če bo kdo tolk prijazen, da mi bo karkoli pojasnjeval, naj upošteva, da sem za računlnike tolk glup, da npr. ne vem niti tega, kj je IP naslov. zvedavi, rahlo blesavi Nosorog lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 ti bom jaz geslo zamenjala.Pol ko ga bos dobil poslanega (od mene), bos zbrisal kukije (to mas spodaj linkec, bos videl: 'zbrisi kukije') in resetiral racunalnik.Potem se bos logiral ponovno z novim geslom. pa bo. tega (ki ti ga bom jaz poslala) bos lahko potem poljubno zamenjal, ko bos 1x not. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 še jaz imam eno vprašanje. Prvič, ko sem se prijavila na forum tak kot je v novi verziji, mi je manjkalo nekaj članov v adresarju, nakaj jih je ostalo. Ko sem manjkajoče člane spet dodala na novo, je za vsakega pisalo, da zavračam sporočila člana (medtem ko od tistih, ki so po prenovi foruma ostali v mojem adresarju, sem sprejemala sporočila). In sem vse zbrisala in dodala na novo. Zdaj pa še od tistih, ki so bili v adresarju, ne sprejemam sporočil - skratka od nikogar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 To je pol čist novo. Hvala Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Hvala Mystica za pomoc! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Eeee...hmm, še ena računalniško nepismena Me pa zanima, ali je to tudi nova pridobitev tega foruma, ali se samo meni, ko hočem -od par ur nazaj! - brati kakšno temo, pokaže samo začetna objava v temi, vsi ostali komentarji pa so spodaj nanizani v zaporednem seznamu...Saj mogoče sem samo jaz (spet) zabrkljala kaj, ampak...če po pravici povem, takale zadevščina ni ravno primerna za tekoče branje tem Any ideas? In ojoj, tole prikazovanje v profilu?! Me je najprej skoraj kap "Kaj sem pa sedaj spet zpobrkljala?!" preden se mi je začelo svitati zakaj gre x:Dx Sem pa tudi tako neroda, da mi uspe po pomoti kliknit na člana, ki je zadnji obljavil komentar, namesto na temo...Me prav zanima kolikokrat se je ubogi folk že vprašal "Kaj pa tu skače??" Pa lp Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Za prvo vprašanje si niti ne predstavljam kaj tebi kaže čisto na dnu strani imaš možnost Lo-Fi verzja, mogoče si jo kliknila in ti kaže "skromno" verzijo klikni še enkrat pa se bo popravilo (mogoče) Za drugo vprašanje, nastavi jezik na angleščino, ker se ukazi v slovenščini še prevajajo in jih nekaj še manjka, nekaj pa je, zaenkrat še, napačnih. Svetujem malo avanturizma in preizkušanja Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Me pa zanima, ali je to tudi nova pridobitev tega foruma, ali se samo meni, ko hočem -od par ur nazaj! - brati kakšno temo, pokaže samo začetna objava v temi, vsi ostali komentarji pa so spodaj nanizani v zaporednem seznamu...Saj mogoče sem samo jaz (spet) zabrkljala kaj, ampak...če po pravici povem, takale zadevščina ni ravno primerna za tekoče branje tem Any ideas? Mislim, da moraš odpreti eno temo, v zgornjem desnem kotu teme klikneš okence "MOŽNOSTI" in pod "prikaz teme" klikneš "standard". Če ne bo šlo pa javi, da zbrskam, kako odgovor nekje med mojimi OS-i Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Mislim, da moraš odpreti eno temo, v zgornjem desnem kotu teme klikneš okence "MOŽNOSTI" in pod "prikaz teme" klikneš "standard". Če ne bo šlo pa javi, da zbrskam, kako odgovor nekje med mojimi OS-i Jeeej, glej ti to otroške veselje, delaaa! Hvala, rešila si me muk! Pa Onix, hvala tudi tebi, da si prebral tale moj prejšnji jok in stok neukih! Sicer mi ni jasno, kako mi sploh uspelo zabrkljati vse skupaj...Upam, da se bo to v prihodnje čimmanj dogajalo! P.S.:Kaj je pa tale okenček z nekim kvadratkom, levo od "Pomoč pri oblikovanju" ?? Ravno vidim, ko pišem komentar in si ne morem pomagati, da ne bi čveknila!Pa ja, saj se zavedam, da sem trapasta, samo nekako ne upam klikati kar vsepovprek! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 ... je meni tudi že uspelo to zbrkljat.Tisto okence pa le klikni ... gre dejansko za poč pri oblikovanju posta. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 ... je meni tudi že uspelo to zbrkljat.Tisto okence pa le klikni ... gre dejansko za poč pri oblikovanju posta. Klik na tole okence, ki sem ga omenjala...In moj firbec je potešen! Grem novim zmagam naproti! xg:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 juhuhu!!!!she zmeri dela IPB design.... x^x fletno tole.....vidva zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.