Lisbona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 A je to tako grozno in samoljubno ? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 O hej! a smo prjatli? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Kar se mene tiče absolutno smo x:Dx Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 (jaz razumem tole stetje kot nek smiselni feedback...) AMPAK NISEM ZATO TUKAJ imam vprasanje:ko na osebni strani zelim dolocene stvari izpolnit (npr. zelim dat nekaj o meni, ne zelim pa svojega rojstnega datuma dat gor) me vedno vrze nazaj, da nisem izpolnila pravega rojstnega datuma.zacasno imam tega zdaj, ko sem se sem gor prijavila, me pa samo zanima: je to obvezno?ce izpolnis eno stvar, moras vse? jaz ne bi druga stvar:ce pogledam svoje frende, imajo nekateri zadnjo aktivnost: zasebno (npr. Amis)kje se to doloca? samo zanima me, ker preverjam, kaj jaz vidim in kaj ne....ker imam koncno sploh browser,kjer lahko karkoli dolocam, in zdaj cakam nov racunalnik, in bo verjetno se boljse...vmes sem pa malo zmedena od vse te tehnike (...in zakaj je merkur se vedno retro?) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Mene pa zanima kaj moram spremeniti v nastavitvah svojega bloga, tako da ne bo več mogel vsak direktno objavljati vanj, pač pa da o vsaki posamični objavi odločim sam.Take nastavitve enostavno ne najdem. Ali pa so pimenovanja nejasna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 ko na osebni strani zelim dolocene stvari izpolnit (npr. zelim dat nekaj o meni, ne zelim pa svojega rojstnega datuma dat gor) me vedno vrze nazaj, da nisem izpolnila pravega rojstnega datuma.zacasno imam tega zdaj, ko sem se sem gor prijavila, me pa samo zanima: je to obvezno?ce izpolnis eno stvar, moras vse? jaz ne bi druga stvar:ce pogledam svoje frende, imajo nekateri zadnjo aktivnost: zasebno (npr. Amis)kje se to doloca? 1. Ja ocitno je program narejen tako, da je treba obvezno izpolniti te podatke. Nimamo kontrole nad tem.2. Pomoje je Amis prijavljen kot skriti clan, zato so njegove aktivnosti oznacene kot zasebno Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 hvala mitja! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Mene pa zanima kaj moram spremeniti v nastavitvah svojega bloga, tako da ne bo več mogel vsak direktno objavljati vanj, pač pa da o vsaki posamični objavi odločim sam.Take nastavitve enostavno ne najdem. Ali pa so pimenovanja nejasna? 1. Logiraj se.2. Pojdi na svoj blog.3. Na vrhu klikni "Nastavitve bloga".4. Odpre se novo okno.5. Na vrhu klikni zavihek "Nastavitve"6. Odklukaj "Kaj želiš storiti z novimi komentarji v tvojem blogu?"7. Klikni "Shrani". In upam da je to to... Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 ceprav je hecno, ker ce vtipkam samo kraj, je ok, ce vtipkam pa karkoli drugega, pa hoce se datum rojstva... hm! nevermind.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Marsa, v temi Nova stran mi je dal Indy z vzklikom "Kurc jo gleda" čudovito idejo. Da bomo na forumu mal lepš govoril, hkrati pa vseeno koga poslal u kurac, bi lahko uvedla nove smeškote. Za kurc te gleda npr. simpatičnega kurca z učki, obrvmi in nasmeškom, ki bistro gleda v svet. In podobne štose za razne priložnosti. Če se imaš voljo s tem ukvarjati in če e tehnično izvedljivo, lahko naredim seznam najbolj zaželenih kletvic, iz katerih bi pol ti ustvarla smeškote. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 :palec: :palec: Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 podporo rogovi ideji izražam kot pomožni sodelavec, ki lahko pomaga pri izbiri nabora kletvic, kot tudi pri tem kako naj bi ta kletvica izgledala. edino tehnične podpore pa raje ne obljubljam (to bi lahko pomenilo, da na forumu pride do gromozanskih okvar - moja energija namreč ne deluje spodbudno na računalnike in podobno). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 vprašanje imam vezano na bloge. Recimo ko odprem temo lahko prilepim slikico, v komentiranju potem pa ne več? se lahko potem fotke nizajo samo tako, da popravljaš prvo objavo teme?hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Nosorog - smeske nove mam ze dolg v planu, sam.. hm, ob vseh teh selitvah pa apgrejdih se pol nekak zamesajo ukazi itd.tko da v bistvu noujo sam za dodat, ampak se bom morala v tem primeru vseh ponovno lotit...ni tok mal dela, ipak, no, ampak jih kanim se kej dodat. Ksenija, zal sploh ne furam bloga in sploh nc ne stekam.a tam je tist zamrlo?kjer ste kej vprasal pa je kaksna Pujsa kej vedla? najbrz bo treba se kej na teh blogih zrihtat, k je mal tezavic, bom spet napotila Mitjo semle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 vprašanje imam vezano na bloge. Recimo ko odprem temo lahko prilepim slikico, v komentiranju potem pa ne več? se lahko potem fotke nizajo samo tako, da popravljaš prvo objavo teme?hvala za odgovor jaz sem jo v komentarje dodala preko shrani.si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 se mi je mal čudno zdelo kako sm lahk napisala post ob 12:120 ma to sam teb lohk rata. ocitno znas carat. (ne vem, ampak se mi zdi, da me je ze zmotlo to, se mi zdi skratka, da je tko, ja, napaka, javim mitji) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Nosorog - smeske nove mam ze dolg v planu, sam.. hm, ob vseh teh selitvah pa apgrejdih se pol nekak zamesajo kjer ste kej vprasal pa je kaksna Pujsa kej vedla? Pujsa se mora mal navadit na vse te novosti . Resnici na ljubo pogosto nadgrajujete forum in vse kar spada zraven in vam je za cestitat , mislim, da je bil cel Lunin net najmanj 2 x generalno prenovljen, odkar sem tule in nestetkrat z majhnimi popravki po mojem. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ja sej po 'unem' apgrejdu smo ga ze fulkrat, sam vi niste nc vedl. k sicer bi lohk ukinl (predvsem) forum, ce ne bi bli pripravljeni na to oz. ce se 'tega ne bi hotl it'.je treba it naprej. zdaj itak (se vedno) delamo na LN izracunu+interpretaciji, tako da forum in blogi niso prioriteta.Plus koledar 2008 seveda je zdaj pac v obdelavi. Folku dol visi za popravke - dokler se ne sesuje baza. In kot pravim, najveckrat tega seveda se opazjo ne, kot je cist ok. Valjda da je v 5 letih kaksen napredek.Men bi bil sicer bl vsec mal drugacen , a tud tko je OK - glavn da se miga, da kam pridemo in da se vedno folk vid koristi in kaj dobrega zase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 wiiii, več smajlijev v tem tahitrem meniju... se sploh ne znajdem. meni bi bilo na kožo pisano, če bi bil še tale zraven ...v vsakem primeru super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 hm men se pa zdi da so sam drugače razporejeni a misliš, da je bilo marsi malo dolgčas, pa jih je premetala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 marsi dolgčas? ne vem, si pa je tk ne znam predstavljat, da bi ji blo dolgčas ja no saj... zakaj pa misliš, da bi kar na enkrat spremenili koordinate? mora bit kaj drugega. mulder... razmišljaj detektivsko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.