Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

ha, sej zdej je pa po starem, tralala :P

ne pa niii...

raj nehajva tle, da naju marsa ne ošteje x:Ox

po mojem se lahko zmaževa samo s kakšnim tehničnim vprašanjem.

recimo: ali so se dogajala kakšne razširitve v hitrem dostopu do smajličev ali je prišlo samo do premeta znotraj že obstoječega nabora?

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...

a se da postat recimo wordovo datoteko ali pa samo sliko in to z e:-ja, i.e. da ni potrebno vse loudat na net in potem preko URL-ja x?x

to zanima če kdo ve x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

to je mišn unposible...

ok, gremo pol na jutjub x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

micamaca hvala za tole... bom popoldne probu neki objavt, ker trga gate x:px

sem hotu dat na youtube, pa sem zgubu potrbljenje predno bi pošinu kako uploudat x:Dx

drugač pa, ja, c: je windows, d: so progsi, e: pa data, pa enkrat na par kvatrov NGhost in ni treba več compa skoz okn metat x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

mene pa zanima kako popraviti slovnične napake v postih,ki si jih že objavil???Namreč šla sem prebrat moje poste za nazaj in ker hitro pišem, je vmes toliko napak, da včasih stavek izgubi svoj prvotni namen w:Iw
Love is my only point to be alive...love is my God

a nimaš pod vsakim svojim postom, tam zraven, kjer je možnost "citat" in pa "citiraj" tudi 2 drugi možnosti - "izbriši" in "popravi"?

klikneš na "popravi" in popraviš napake....

če pa teh dveh možnosti nimaš, je pa verjetno zato, ker še nimaš dovolj velikega števila postov.

žal nimam teh možnosti, mogoče res zaradi malega števila objav. Kolk jih pa sploh moram imeti, da se pojavi možnost poprave besedila?

Love is my only point to be alive...love is my God

žal nimam teh možnosti, mogoče res zaradi malega števila objav. Kolk jih pa sploh moram imeti, da se pojavi možnost poprave besedila?

oj, najbrz bo to, ja.

morda 100? ce pa ne, pa 200. x;)x x:Dx

ce je kaj tacga (da quotate narobe, kot npr. Lunca :o|o: :xx!:, pa nimam nikol srca ji zatezit oz. plaho civknem sem pa tja, pa nic, ampak ker je tok nad kul in vselej vskoci xsrcx, sem pac tih in jaz popravim, kjer vidm. xDDx).

No ce je kej tacga, da je res tumach, pa da bi res rada popravla, pa pises men (in das SEVEDA link na KONKRETNO objavo - ne da iscem po 350.-ih straneh x:o)x) in jaz popravim.

To ni nc tacga.

Sam je treba bit prakticen in tko.

Skoraj vsak dan dobim kak mail, os, k je kej v zvezi s kakim popravljanjem al pa cim taksnim.

Saj vem, da ne morte vidt moje plati, sam vcas res ne stekate, k kej hocte. x:o)x

Napisete recimo: v xx temi ce lohk zbrisete pliz moj komentar, k je ena rekla, pa sem jaz nazaj rekla... in tako dalje. in pogledas, in ma tema 20 strani, vmes pa cca 9 strani cistega ircanja, tako da se prezres kaj pa tko.

Tko da pliz: bodte prakticni in natancni. pri VSAKEM posameznem POSTU je moznost, da kliknes gor in mas lijnk DIREKT na ta posamezni post.

aja, tud ce hocte menjat nick (xrolleyesx) se prosim prej pozanimajte, ce ze ne obstaja, ker znam met jaz pol se 100 vijavaj po osih pa tlele po administraciji. x:o)x :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam vprašanje za uredništvo. Kot vidim druge možnosti kot da ga objavim tule, ne najdem. Torej. Kot je videti sem prijavljen. Kot prijavljen sem kliknil na vrhu na LN MAGAZIN. Tam se želel objaviti dogodek, vendar se moram znova prijaviti. Vpišem svoje uporabniško ime in geslo in glej ga zlomka ne gre.

Tole napiše:

Uporabniąko ime in geslo nista pravilna!

Ok. Se sprijaznim s tem in izberem možnost objave kot neregistran član. Izberem enrkatni dogodek in določim datum in kliknem Nadaljuj in kaj se zgodi. Stran se ne prikaže. Probal sem v IE in FF, vendar ne dela v nobenem.

Prosim za odgovor.

Hvala

Zivjo! :palec:

Skoda za te tezave.

Morda probaj se v Mozili?

Res se pa vsake tolk pojavijo kaksne tezave na LN Magazinu, vendar najveckrat gre bodisi za to, da clan ne ve, da se mora, kljub temu, da lahko uporablja isto uporabnisko ime in geslo, vseeno posebej prijavit tud na LNM (kar ocitno tu ni primer, kot pravis, si ze prisel not), ali pa misli, da se ni nic zgodilo, ker svoje objave se ne vidi med objavljenimi, to pa je zato, ker na urednistvu objave se potrdimo (kar je razumljivo, sicer se je objavljalo cel kup stvari, ki niso imele z nicimer nobene zveze, po domace spam).

Tako da je mozno, da je samo to.

Sicer pa tako tehnicne zadeve kot tudi LNM ureja Mitja (ki je zdaj spet na broju), pa ga bom napotila semle in bo on nadalje ukrepal oz. obvestil.

Upam da bo ratal! :palec:

*Sicer so pa druge moznosti se to, da se pise adminu foruma (admin@lunin.net ali forum@lunin.net)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hvala za razumevanje! x:Xx

sam to se nimate kej znajdt, to pac MORA DELAT. :o|o:

sej bo! :palec:

Picasso

• 2 weeks later...
Geslo se mi vsakih par dni resetira na staro, ki mi ga je dolocil Mitja. Morda je kriv backup al pa kaj jaz vem. Ampak najprej sem mislil, da si ga nisem zapomnil, zdaj pa vem, da ni moj spomin xDDx . Danes sem ga ponovno prenastavil in uspesno vstopil v forum, ampak se mi je ze prej zgodilo, da sem lahko 2 dni vstopal z novim geslom, pol se je pa prenastavilo na tisto, ki mi ga je dolocil Mitja. Bom videl zdaj, ce se bo novo ohranilo.

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

ja, nekaj se je sesul vmes.

ampak ze nekaj casa spet dela.

tko da bi moral bit zdej ok. :palec:

Picasso

Zgleda, da ga je zdaj v redu shranl :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Pozdravljeni

Včeraj sem pod šport odprla novo temo z naslovom "Pohodništvo, alpinizem" pri čemer sem danes zjutraj prejela obvestilo o odgovoru na to temo, ko kliknem povezavo pa prikaže naslednje obvestilo:

Sporočilo Foruma

Prišlo je do napake. Če ne veš, kako uporabljati to možnost oz. ne veš, zakaj si dobil/a to sporočilo, potem poskusi najti odgovor v Pomoči uporabnikom.

Prišlo je do naslednje napake

Izgleda, da si kliknil/a na pokvarjen link ali pa je stran že zastarala.

Prav tako moje teme ni med preostalimi temami pod poglavjem šport.

Ali se lahko kako pomagate, da bi bil ogled te teme možen.

Hvala za vašo pomoč

lp

Zivjo!

Jp, tvojo na novo odprto temo sem zdruzila z ze obstojeco (hvala Pujsa za link! :palec:).

V bistvu bi jo moral iskalnik kljub temu najti..

Vendar ker se ocitno ze prej nisi posluzila iskalnika (x;)x), je pac tudi zdaj nisi nasla.

(*vcasih prav tako kaksno temo prestavim v primernejsi forum, zelo redko pa katero tudi izbrisem - bodisi ce dobim prijave in/ali se sama tako odlocim - praviloma pa tega ne pocnem).

Obvescam pa ne o vsem tem, vsakogar posebej, ker je tega preprosto prevec in v bistvu je v pravilih foruma, naj clani ne odpirajo novih tem, ce ze obstajajo in jih lahko najdejo z iskalnikom.

Se pravi naj bi to clani ze vedeli in upostevali predtem.

Tko da: tule je tvoja tema oz. celotna tema (prejsnja, kamor sem prikljucila tvojo in bos tako svoj post nasla na koncu teme):

Planinarjenje, hribolaznistvo, pohodnistvo

~

Tule pa se nekaj navodil za iskanje na LNF.

zaradi novega foruma (ta navodila so bila napisana za starejso verzijo foruma) pa je treba zdaj v iskalnik dodati zgolj zvezdici - pred in po iskalnem pojmu.

recimo, ce isces temo z naslovom planinarjenje, je najbolje, da jo v iskalniku (po navodilih, opisanih na podanem linku), isces tako: *planin*, *hrib*, *alp* ipd. ... recimo.

skratka, postopas isto kot je napisano, razlika je samo ta, da sta pred kljucno besedo oz. iskalnim pojmom zvezdici. x:)x

~

Vse to pisem zato, ker vidim, da marsikdo ne zna uporabljati iskalnika (morda tudi tisti, ki so ga *prej* znali)...

:palec:

Prav tako moje teme ni med preostalimi temami pod poglavjem šport.

Res je.

Prestavim. :palec:

(tega sploh opazila nisem xDDx)

Picasso

men neki ni jasno. imam nekje odprto temo MISC in ko jo iščem pod "kaj si mislimo..." je nikjer ni, pa vem (boga mi), da sem jo tam odprl. kam lahko izgine tema? oz. kakšne hude profile si lahko človek zmeša, da ne more videt svoje teme?

xrainbowx

Fernando Pessoa

men neki ni jasno. imam nekje odprto temo MISC in ko jo iščem pod "kaj si mislimo..." je nikjer ni, pa vem (boga mi), da sem jo tam odprl. kam lahko izgine tema? oz. kakšne hude profile si lahko človek zmeša, da ne more videt svoje teme?

:

Tule pa se nekaj navodil za iskanje na LNF.

zaradi novega foruma (ta navodila so bila napisana za starejso verzijo foruma) pa je treba zdaj v iskalnik dodati zgolj zvezdici - pred in po iskalnem pojmu.

recimo, ce isces temo z naslovom planinarjenje, je najbolje, da jo v iskalniku (po navodilih, opisanih na podanem linku), isces tako: *planin*, *hrib*, *alp* ipd. ... recimo.

skratka, postopas isto kot je napisano, razlika je samo ta, da sta pred kljucno besedo oz. iskalnim pojmom zvezdici. x:)x

In tako (s tem iskanjem podanim) najdes tole : MISC

Teme ne mores videti, zato je tema.

Ti rabis zarek v temi, luc na koncu tunela xcivx

x:Dx x:px

Picasso

Teme ne mores videti, zato je tema.

Ti rabis zarek v temi, luc na koncu tunela xcivx

(pa da ni to vlak, ti pa hodis pijan po progi)

zdej ti kažem oni tasrednji prst x:Dx

teme ne moreš videt, če je le-ta odsotnost svetlobe. ampak hej, če je to res, potem tudi zla na tem svetu ni. xwizardx

xrainbowx

oh, navodila za iskanje... lejo jst sem prhač... nimam nikol cajta x:Dx

sem kliknil search, odtipkal "misc", klofnil "enter" in ti pri bogu prisežem, da mi ni našlo teme. zdejle sem pa isti postopek ponovil, mi jo je pa vrglo ven. x:)x

enako je blo zadnjič... pod "kaj si mislimo" vem, da je miljon tem, ampak ni nič podstrani. to pomen, da če hočeš najt nekaj starega ne moreš surfat po knjižnic, ampak moraš točno vedit kaj hočeš. tko jaz zdaj to razumem. x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Prav. Jasno - ce ti nimas casa (prebrat navodil), bom jaz vsakic ti iskala pa vse to. x;)x x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...