Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

Nic ne stekam.. ampak OK. :D

ja, jebiga... Ravno v tem je finta.

Ce pa hoces citirati kaksen citat iz Dnevnika, ki so pa zaprti iz prakticnih razlogov, pa preprosto vkljucis citat v aktivni Dnevnik in pac samo napises avtorja citata oz. lahko vse podatke, uro, datum in vse, pac skopiras od tam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Danes mi se vsaki pot otprlo okno (na LNF) Security Alert

"You are about to leave a secure Internet connection. It will be possible for others to view information you send... bla...bla..."

Kaj to je? Tehno novica na LNF? x?x ILi virus :C:

Onda bi jaz mogla postati morilec mog PC-ja xrolleyesx Muči me non stop :sori:

:vragec:

en majhen predlog:

mogoche bi bilo pa fino, che bi si chlovek lahko ogledal, kdo vse je prebral neko temo in ne samo kdo je vanjo tudi prispeval.

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

To se ne da, Aakhut - ni sans, pri 33.000 ogledih? :eek:

Alica - to je najverjetneje povezano s tvojim dostopom do neta in nima zveze z LNF - varnostno preventivno opozorilo, po mojem nic takega, da bi se morala zasekirat... saj ne puscas nikjer nobenih podatkov - razen teh, ki jih zelis.

Lahko pa jih zacasno izbrises. :palec:

Morda pa si samo kaj nastavis ali imas staro verzijo browserja, recimo IE. Ali kaj takega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čer :sori:

sem dobila preveč pošte na naš LN mail in mi napiše, da je predal polen in, da moram brisati. Zbrisala sem koš, ne znam pa odpreti poslane pošte in tisto zbrisati. :xx!: :o|o: ... sploh že prej nisem vedela, kam naj :eek: pogledam poslano pošto, če se sploh da :inocent:

........prosim za pomoč x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

C.L., bom rekla Mitji, da pogleda - jaz zal pojma nimam... on ima cez maile...

Zal mi je, ziher bomo vse kul zrihtali. x^x :palec:

Picasso

Ma saj vem, ce nisi ravno vesc...

Meni se vse lepo odpre vedno, ko imam sve ze nastimano, ce bi pa morala sama kaj prckat takole (kot ti ali pac vsak, ki si tole pedena), pa bi zmrznila... :o|o: :sori: :8):

Butast. xDDx

Picasso

........prosim za pomoč x;)x

sem dobila preveč pošte na naš LN mail

Kaksne mejle pa dobivas? V predalu je 50 MB prostora...

kam naj  :eek:  pogledam poslano pošto, če se sploh da

Ko si v mailu imas na levi strani seznam. Klikni na IMENIKI . Na desni se ti odprejo tvoji imeniki (Prihajajoca, Odhajajoca, Kos)

zakaj kaže ura objave eno uro prej

A na forumu? na svoji osebni strani si nastavi Poletni cas...

Opam, da je OK, ce ne, napisi xDDx

Mitja

Mitja

Meni pa ni nihce poslal tistega... ;)

Saj je kul, saj v bistvu me ne zanima.

Se dobro, da si vse zrihtala, CL. :palec:

Picasso

Olala!

Marsa, nisem ravno sigurna ali to spada pod tehnicno, ampak kolikor sem preletela ta forum, tako ali tako vsi sprasujemo bedarije .... x:Dx

Pa vsem, katerih strani obiskujem, ce se le da, kr to tezim... (saj sem tudi tebi ze pisala o tem dalec nazaj :eek: )

No, koncno k vprasanju: ZAKAJ NE MOREM(O) POVECATI CRK na Luninih straneh? Res se nimam tezav z vidom, ampak tele masince nam bodo delala verjetno druzbo do konca zivljenja in vse, kar si jaz zelim je, da lahko velikost crk POOOOVECCAAAM tako, da lazje vidim. In pri tem me sploh ne zanima, ce zato mogoce vse skupaj malo cudno zgleda ; x:)x .

E, to bo vse. Lepo mi bodi!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Danda Luna! Ojla, long time no see! :palec:

To se ziher nekje da- najbrz kar v browserju ze... Hm, upam, da se bo kdo oglasil, ker to ziher kdo ve, sicer pa ti bo Mitja odgovoril, ko bo uletel.

Picasso

• 2 weeks later...
Guest sstane
Marsa, izgleda, da sem enkrat po nerodnosti nekaj pritisnil, sedaj mi pa iz ene rubrike kar obvestila hodijo na mojo e:pošto. Kako se to ustavi :8):

Ja, tako je, thanx, Buena! x:Xx :palec:

Torej Stane, gres na osebno stran in najdes pri nastavitvah - oznacis - odjavi se s teme... lahko pa da si se prijavil na vse teme iz dolocenega foruma in potem oznacis pac to moznost.

Picasso

kako to mislis?

Saj lahko jih uporabljas, to je odvisno od tvoje tipkovnice...

Ce si pa mislil s tem, zakaj jih LN ne uporablja, pa te vprasam - ali na gsm-u imas sumnike oz. ali jih uporabljas? ;)

Picasso

kako to mislis?

Saj lahko jih uporabljas, to je odvisno od tvoje tipkovnice...

Ce si pa mislil s tem, zakaj jih LN ne uporablja, pa te vprasam - ali na gsm-u imas sumnike oz. ali jih uporabljas? ;)

ne ker so od zacetka delali sedsj pa ne!

ja,ja Marsha to vem,tipkovnica je ze taprava....

pa tudi sumniki povsod drugje delajo sam tu ne?

Vsaka ovira je priložnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...