Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Nic ne stekam.. ampak OK. ja, jebiga... Ravno v tem je finta.Ce pa hoces citirati kaksen citat iz Dnevnika, ki so pa zaprti iz prakticnih razlogov, pa preprosto vkljucis citat v aktivni Dnevnik in pac samo napises avtorja citata oz. lahko vse podatke, uro, datum in vse, pac skopiras od tam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 glej, glej....napredek!!!avtomatska samocenzura 666 -ou urednishtvu za trud Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Danes mi se vsaki pot otprlo okno (na LNF) Security Alert"You are about to leave a secure Internet connection. It will be possible for others to view information you send... bla...bla..." Kaj to je? Tehno novica na LNF? ILi virus Onda bi jaz mogla postati morilec mog PC-ja Muči me non stop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 en majhen predlog:mogoche bi bilo pa fino, che bi si chlovek lahko ogledal, kdo vse je prebral neko temo in ne samo kdo je vanjo tudi prispeval. 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 To se ne da, Aakhut - ni sans, pri 33.000 ogledih? Alica - to je najverjetneje povezano s tvojim dostopom do neta in nima zveze z LNF - varnostno preventivno opozorilo, po mojem nic takega, da bi se morala zasekirat... saj ne puscas nikjer nobenih podatkov - razen teh, ki jih zelis.Lahko pa jih zacasno izbrises. Morda pa si samo kaj nastavis ali imas staro verzijo browserja, recimo IE. Ali kaj takega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Čer sem dobila preveč pošte na naš LN mail in mi napiše, da je predal polen in, da moram brisati. Zbrisala sem koš, ne znam pa odpreti poslane pošte in tisto zbrisati. :xx!: :o|o: ... sploh že prej nisem vedela, kam naj pogledam poslano pošto, če se sploh da ........prosim za pomoč Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 C.L., bom rekla Mitji, da pogleda - jaz zal pojma nimam... on ima cez maile... Zal mi je, ziher bomo vse kul zrihtali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ma saj vem, ce nisi ravno vesc...Meni se vse lepo odpre vedno, ko imam sve ze nastimano, ce bi pa morala sama kaj prckat takole (kot ti ali pac vsak, ki si tole pedena), pa bi zmrznila... :o|o: Butast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 sej, če mi pove Mitja, kako odprem odhajajočo pošto...ne bo problema naprej Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Pa še eno vprašanje imam....zakaj kaže ura objave eno uro prej Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ........prosim za pomoč sem dobila preveč pošte na naš LN mailKaksne mejle pa dobivas? V predalu je 50 MB prostora...kam naj pogledam poslano pošto, če se sploh daKo si v mailu imas na levi strani seznam. Klikni na IMENIKI . Na desni se ti odprejo tvoji imeniki (Prihajajoca, Odhajajoca, Kos)zakaj kaže ura objave eno uro prejA na forumu? na svoji osebni strani si nastavi Poletni cas... Opam, da je OK, ce ne, napisi Mitja Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Hvala Mitja ...vse sem zrihtala ...ja, tale Severina mi je dala vetra, ker so mi štirje poslali naenkrat maile in je vse zablokiralo :xx!: Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ....kaj ženske tudi zanima TO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Meni pa ni nihce poslal tistega... Saj je kul, saj v bistvu me ne zanima. Se dobro, da si vse zrihtala, CL. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Olala! Marsa, nisem ravno sigurna ali to spada pod tehnicno, ampak kolikor sem preletela ta forum, tako ali tako vsi sprasujemo bedarije .... Pa vsem, katerih strani obiskujem, ce se le da, kr to tezim... (saj sem tudi tebi ze pisala o tem dalec nazaj ) No, koncno k vprasanju: ZAKAJ NE MOREM(O) POVECATI CRK na Luninih straneh? Res se nimam tezav z vidom, ampak tele masince nam bodo delala verjetno druzbo do konca zivljenja in vse, kar si jaz zelim je, da lahko velikost crk POOOOVECCAAAM tako, da lazje vidim. In pri tem me sploh ne zanima, ce zato mogoce vse skupaj malo cudno zgleda ; . E, to bo vse. Lepo mi bodi! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Danda Luna! Ojla, long time no see! To se ziher nekje da- najbrz kar v browserju ze... Hm, upam, da se bo kdo oglasil, ker to ziher kdo ve, sicer pa ti bo Mitja odgovoril, ko bo uletel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Marsa, izgleda, da sem enkrat po nerodnosti nekaj pritisnil, sedaj mi pa iz ene rubrike kar obvestila hodijo na mojo e:pošto. Kako se to ustavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 se mi zdi,da greš v nastavitve in tam odkljukaš funkcijo,ki menš,da si jo popomoti kliknu. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ja, tako je, thanx, Buena! Torej Stane, gres na osebno stran in najdes pri nastavitvah - oznacis - odjavi se s teme... lahko pa da si se prijavil na vse teme iz dolocenega foruma in potem oznacis pac to moznost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Spasiba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Eno vprasanje:kje so vsi sumniki.... a,,~, Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kako to mislis?Saj lahko jih uporabljas, to je odvisno od tvoje tipkovnice... Ce si pa mislil s tem, zakaj jih LN ne uporablja, pa te vprasam - ali na gsm-u imas sumnike oz. ali jih uporabljas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kako to mislis?Saj lahko jih uporabljas, to je odvisno od tvoje tipkovnice... Ce si pa mislil s tem, zakaj jih LN ne uporablja, pa te vprasam - ali na gsm-u imas sumnike oz. ali jih uporabljas? ne ker so od zacetka delali sedsj pa ne! ja,ja Marsha to vem,tipkovnica je ze taprava.... pa tudi sumniki povsod drugje delajo sam tu ne? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hmm, ne stekam potem, kaj bi bilo....ščćđž Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.