Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

ja če se hočeš sam odjavit, se odjaviš, izbris člana pa ni možen brez administratorja.

se pravi pišeš meni (ali Mitji, samo raje meni) in izbrišem tvoj account.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest Hekate
Hvala, Marsa! Še eno vprašanje...ne vem zakaj, ampak trenuno ne morem normalno sestavljat odstavke. Pa še smeškoti se mi ne prikažejo. A se to dogaja samo meni???

očitno se vsake toliko časa kaj takega zgodi/dogaja, pa se potem večinoma menda kar samo uredi. x:)x x;)x

Upam da se bo tudi tokrat.

Javi če se bo ponavljalo oz. se ne bo samo zrihtalo.

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x

jih boš pol ko bodo spet, magari mal za nazaj naštepala, pa bomo lohk vstavljali po želji in potrebi. x:px

Picasso

Guest Hekate
Ja, sej!:-)))Še čisto nekaj, pol pa ti dam mir...(recimo)Ne najdem več posta o lezbijkah. Prej se mi je zdelo, da ga vidim, potem se mi je pa izmuznil.Ne me slabo razumet...

post o lezbijkah?

pojma nimam, kaj misliš.... xnckrivx

kje pa naj bi bil?

v kakšni danes aktivni temi?

Picasso

Guest Hekate
Ti priznam, da se ne spomnem. Se je pa naslavljal 'Kaj si mislimo o lezbijkah'. Sem že poskusila pod ''Najdi'' pa mi vrže zmeraj ven temo o politikih. Svašta...

aja tema.. se sploh ne spomnim da obstaja.

(vem da je o homoseksualnosti s takim naslovom)

najbrž si jo pol spodaj pri postih vidla (zaradi bogve katere asociacije - se pol spodaj nanizajo 'sorodne' - saj pravim po bogve kakšnem ključu)

če opazim, dam link.

sej drugač na iskalniku se najde vse.

(ne razumem iz česa si sklenila da je Jeti lezbijka???)

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Picasso

Guest Hekate
Ne! hahahahah Jeti je za sekundo dala svojo sliko in napisala: ''To sem jaz, z vsemi prednostmi in napakami'' (ali nekaj tacga). A niste vidli? Mogoče imam že privide...No, kakor koli, bi ti bila zelo hvaležna za link. Čakam nestrpno.:-)

Guest Hekate

...sem pa poskusila z brskalnikom. Pa mi lejzbike asocira pretežno z politiki. Zanimivo, ne? ahhahhhahahaahOK. Zdej grem pa spat. Dost je blo za dons tega heca.

Aja, lahko noč Marsa in Jeti. :-)))

Oj, vse imaš pri okencu za komentiranje, vse mogoče možnosti, samo moraš uporabit varianto 'komentiraj', morda si do zdaj uporabljal samo 'hitri odgovor'.

Verjetno sem res malo preslabo pogledal. Bom še enkrat naštudiral.

Andres

x;)x

xupx sej bo. xDDx

Hekate, drugač pa kakega skopiraj od kje medtem (tko kot Jeti al pa Brezo al pa Alef) al si jih pa zmisli svoje pač z znakci.

Picasso

Guest Hekate
Ne, finta je v tem, da mi to ikono, kjer se piše, sploh ne reagira na nič; ne na velikost črk, stil, fonte...na nič. Smeškotov sploh ni. Sem provala vse...oziroma sem preverila, pa ni nič premaknjeno glede smeškotov so vsi uradno aktivirani.

Guest Hekate

daj, probaj še v mojih nastavitvah ... objavljanje vsebine ... vključi napredni urejevalnik  x;)x

Ja, tudi tega sem vključila. Sploh ne vem kaj je narobe. :-(

Guest Hekate
Sem menjala browser, kot mi je svetoval nekdo...Zdej pa imam zopet smeškote! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

• 3 weeks later...

Danes odkrila Astrocafee x:o)x

k sm hotla zračunat en horoskopič, pa sm vidla, da je vseeeee drugače xcivx

in butasta kot sem, sem porabila kar nekaj časa, predno sm pogruntala kaj in kako (standardni obrazec je zakon :palec: ), zataknilo pa se je pri samem izračunu; namreč, ko sem vnesla vse zahtevane podatke (tudi onega , k nima zvezdice), sem kliknila na "potrdi svoje podatke" ampak se ni nič zgodilo.

K da ne bi nič kliknila oz. potrdila.

Pa me zanima zakaj? Milsm, kaj delam narobe? K očitno neky ne delam prav :inocent:

btw., na astrocafeeju mam drugačno geslo, kot na LNF (sem se registrirala prej, predno sem šla brat navodila xrolleyesx butara, no in če se da, bi imela kar enako geslo za prijavo na LNF IN astrocafeju :8): (ehh, zdele sm šla brat navodila v poslanem mejlu, si bom kr sama sprmeenila geslo)

sm že pozabljiva ratala x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...