Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 ja če se hočeš sam odjavit, se odjaviš, izbris člana pa ni možen brez administratorja.se pravi pišeš meni (ali Mitji, samo raje meni) in izbrišem tvoj account. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Hvala, Marsa! Še eno vprašanje...ne vem zakaj, ampak trenuno ne morem normalno sestavljat odstavke. Pa še smeškoti se mi ne prikažejo. A se to dogaja samo meni??? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 očitno se vsake toliko časa kaj takega zgodi/dogaja, pa se potem večinoma menda kar samo uredi. Upam da se bo tudi tokrat.Javi če se bo ponavljalo oz. se ne bo samo zrihtalo. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Zmenjeno! ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Ja, no! Jaz sem kar izgubljena brez teh smeškotov. Bi rada vidla tebe. :-( 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 jih boš pol ko bodo spet, magari mal za nazaj naštepala, pa bomo lohk vstavljali po želji in potrebi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Ja, sej!:-)))Še čisto nekaj, pol pa ti dam mir...(recimo)Ne najdem več posta o lezbijkah. Prej se mi je zdelo, da ga vidim, potem se mi je pa izmuznil.Ne me slabo razumet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 post o lezbijkah? pojma nimam, kaj misliš.... kje pa naj bi bil?v kakšni danes aktivni temi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Ti priznam, da se ne spomnem. Se je pa naslavljal 'Kaj si mislimo o lezbijkah'. Sem že poskusila pod ''Najdi'' pa mi vrže zmeraj ven temo o politikih. Svašta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 aja tema.. se sploh ne spomnim da obstaja.(vem da je o homoseksualnosti s takim naslovom) najbrž si jo pol spodaj pri postih vidla (zaradi bogve katere asociacije - se pol spodaj nanizajo 'sorodne' - saj pravim po bogve kakšnem ključu) če opazim, dam link.sej drugač na iskalniku se najde vse. (ne razumem iz česa si sklenila da je Jeti lezbijka???) 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Ne! hahahahah Jeti je za sekundo dala svojo sliko in napisala: ''To sem jaz, z vsemi prednostmi in napakami'' (ali nekaj tacga). A niste vidli? Mogoče imam že privide...No, kakor koli, bi ti bila zelo hvaležna za link. Čakam nestrpno.:-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 a tko.. je imela Jeti kak moment. nč vidla. velja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Ja, imamo vsi momente...A bo kmalu link? :-( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 evo: Lezbijke drugič pa sama probaj najti z iskalnikom Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Marsa, hvala za link.:-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 ...sem pa poskusila z brskalnikom. Pa mi lejzbike asocira pretežno z politiki. Zanimivo, ne? ahhahhhahahaahOK. Zdej grem pa spat. Dost je blo za dons tega heca. Aja, lahko noč Marsa in Jeti. :-))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 Oj, vse imaš pri okencu za komentiranje, vse mogoče možnosti, samo moraš uporabit varianto 'komentiraj', morda si do zdaj uporabljal samo 'hitri odgovor'. Verjetno sem res malo preslabo pogledal. Bom še enkrat naštudiral. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 15. december 2011 Prijavi Deli 15. december 2011 Marsa, zdej je pa res čudno. Še vedno nimam prikazanih smeškotov in odstavke sploh ne morem delat. A se da to popravit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2011 Prijavi Deli 15. december 2011 žal ta hip ne.jaz ne bi šla tega pedenat, Mitje pa ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2011 Prijavi Deli 15. december 2011 sej bo. Hekate, drugač pa kakega skopiraj od kje medtem (tko kot Jeti al pa Brezo al pa Alef) al si jih pa zmisli svoje pač z znakci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 15. december 2011 Prijavi Deli 15. december 2011 Ne, finta je v tem, da mi to ikono, kjer se piše, sploh ne reagira na nič; ne na velikost črk, stil, fonte...na nič. Smeškotov sploh ni. Sem provala vse...oziroma sem preverila, pa ni nič premaknjeno glede smeškotov so vsi uradno aktivirani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 15. december 2011 Prijavi Deli 15. december 2011 daj, probaj še v mojih nastavitvah ... objavljanje vsebine ... vključi napredni urejevalnik Ja, tudi tega sem vključila. Sploh ne vem kaj je narobe. :-( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 16. december 2011 Prijavi Deli 16. december 2011 Sem menjala browser, kot mi je svetoval nekdo...Zdej pa imam zopet smeškote! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2011 Prijavi Deli 16. december 2011 aleluja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2012 Prijavi Deli 4. januar 2012 Danes odkrila Astrocafee k sm hotla zračunat en horoskopič, pa sm vidla, da je vseeeee drugače in butasta kot sem, sem porabila kar nekaj časa, predno sm pogruntala kaj in kako (standardni obrazec je zakon ), zataknilo pa se je pri samem izračunu; namreč, ko sem vnesla vse zahtevane podatke (tudi onega , k nima zvezdice), sem kliknila na "potrdi svoje podatke" ampak se ni nič zgodilo.K da ne bi nič kliknila oz. potrdila.Pa me zanima zakaj? Milsm, kaj delam narobe? K očitno neky ne delam prav btw., na astrocafeeju mam drugačno geslo, kot na LNF (sem se registrirala prej, predno sem šla brat navodila butara, no in če se da, bi imela kar enako geslo za prijavo na LNF IN astrocafeju (ehh, zdele sm šla brat navodila v poslanem mejlu, si bom kr sama sprmeenila geslo)sm že pozabljiva ratala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.