Marsa 4. januar 2012 Prijavi Deli 4. januar 2012 Ne vem kaj je narobe.Res zoprno, ampak se bo vse uredilo, ko se vrne Mitja (zdaj ga namreč ni) in bo on vse razložil in spedenal in po potrebi on menjal geslo itd. .Se pravi nekje v sredini meseca se vrne in bo urejal te zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2012 Prijavi Deli 4. januar 2012 o, hvala za ažurnost sej geslo sm si že zamenjala edino izračunov še ne da od sebe tale astrokafe no, bom pač počakala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2012 Prijavi Deli 4. januar 2012 fajn.večinoma dela, menda, samo pri enih parih primerih se je pa očitno nekaj zataknilo, ne vem, zakaj.Vse bomo skratka uredili in se oproščava za vse nevšečnosti. Res tečno, a utopično bi bilo pričakovati, da pri takem projektu ne bi bilo niti najmanjših *poporodnih težavic*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2012 Prijavi Deli 4. januar 2012 ma kaj se opravičuješ Marsa pa sej je menda ja razumljivo, da lahko občasno tudi kaj ponagaja k drgač bi blo dolgčas 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 10. januar 2012 Prijavi Deli 10. januar 2012 Jz sem dobila izračunan horoskop in vse super na Astrocaffe. Sem se tudi registrirala z novim nickom, preden sem prebrala, da bi lahko z istim nickom kot tule... Sam eno geslo manj bi rabla vedet. Pa sej bomo vse uštimali... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 Morm napisat/pohvalit, da men zdej astrocaffe deluje morm pa tut pograjat, da je: 1. le-ta zdej veliko bolj pomanjkljiv (prej je bilo več brezplačnih info, sedaj so te plačljive), ampak dobro, v življenju ni nič zastonj in 2. na prvi pogled manj uporaben, ampak hb se da hitro standardni obrazec najt 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2012 Prijavi Deli 25. januar 2012 tenx za fidbek, Cookie. Če bo kej težav v zvezi z astrocaffe uslugo, najboljše da javite Mitji (in ne na forum) na info@astrocaffe.com. (je namreč zbolel in se odziva samo na konkretne zadeve prek maila... če ga vidite, da je 'gor', je najverjetneje v administraciji al pa kej takega. tega vi ne vidite. včasih zgleda kot da sva zlo dejavna na forumu, v resnici pa kaj počneva v administraciji, piše pa da sva na osrednji strani ali na iskalniku, menda... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 15. februar 2012 Prijavi Deli 15. februar 2012 Mitja, Marsa lepo pozdravljena! Pred nekaj tedni mi je zopet zaštekala vsa orodna vrstica pri hitrem odgovoru. Ne morem uporabljati menjave velikosti pisav, barv, ostalih znakov, v orodni vrstici,...vse mi izpisuje ravno vzdož Panonske nižinine,...skratka veter mi je odnesel urejevalnik. Enako se dogaja tudi, če pritisnem dodaj komentar...To se mi je v vsej zgodovini že tukaj 2x ali celo 3x zgodilo , pa sem zamenjala program enkrat v Chrom, drugič v Opero , pa je bilo za nekaj časa ok, potem pa spet isto.Kar dolgo je trajalo , da se mi je spet vzpostavia Mozilla Firefox katero sedaj uporabljam, ampak na Luninem netu ne deluje kar sem omenila. Prosila bi , če se da kaj pogledat in narest v zvezi z nastalim problemom. Hvala. Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 ne morem ogledat bloga in drugih blogov?http://www.lunin.net/forum/index.php?app=blog&module=display§ion=blog&mid=16907 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Jaz ga vidim in vse ok.ampak Mitja pedena -apgrejda- forum pa lahko pride do kakšnih težavic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Ja, jst pa ne. Zdej že kakšen teden dni ne. Pa tudi drugih blogov ne (če sem logiran). Če sem odlogiran, je vidno vse.Ko sem logiran kot uporabnik sin, na prvi strani tudi ni videti na desni zavihka od blogov?V kolikor se prijavim z drugim accountom prav tako vidim vse in lahko urejam svoj blog.Torej je edini problem z omejitvijo je za uporabnika sin. Nekam znano zveni. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Hm, ti torej z drugim accountom lahko dostopaš - in na istem kompu, če sem te prav razumela?Čudno, če je z istega kompa, k pol to ne more bit problem..Mal poglej če maš s tem acc. kej drugače nastavljeno (kot na drugih, ki delujejo)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Ja, jst pa ne. Zdej že kakšen teden dni ne. Pa tudi drugih blogov ne (če sem logiran). Če sem odlogiran, je vidno vse.Ko sem logiran kot uporabnik sin, na prvi strani tudi ni videti na desni zavihka od blogov?V kolikor se prijavim z drugim accountom prav tako vidim vse in lahko urejam svoj blog.Torej je edini problem z omejitvijo je za uporabnika sin. Nekam znano zveni. Oj Sin, a imaš normalen account al si morda povezan s Facebook akauntom?Jaz namreč tudi vidim vse, logiran in nelogiran Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Če se logiram zdej kot free, bo vse v redu, če se odjavim kot free in se logiram kot sin, pa je problem. Preprosto. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Če se logiram zdej kot free, bo vse v redu, če se odjavim kot free in se logiram kot sin, pa je problem. Preprosto. A lahko zdaj poskusiš še enkrat pliz? Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Ok, zdej dela Si uštimal! Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 4. marec 2012 Prijavi Deli 4. marec 2012 Ok, zdej dela Si uštimal! Super, the best. Ena čudna nastavitev izgleda... Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 15. marec 2012 Prijavi Deli 15. marec 2012 Pred nedavnim se mi je ponovno vzpostavil sitem objavljaja, oblikovanja in pisanja postov... Če je bila pomoč posredovana z vaše strani se vam lepo zahvaljujem. 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metuljčica37 15. april 2012 Prijavi Deli 15. april 2012 (popravljeno) Ojla, Jaz pa bi rada v podpis dala še slikico, apmak ko kliknem na ikono "dodaj sliko" zahteva link.A iz računalnika slikce pa ne morem naložit? Help please Popravljeno 15. april 2012 -> Metuljčica37 Citiraj Trenutno sem v fazi kokona in čakam, da prilezem ven:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2012 Prijavi Deli 15. april 2012 Upam da Mitja čimprej vidi in bosta zrihtala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šmaja 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Ojla. Rad bi kontakt z osebo Vučko Miran. Hvala in lep nasmejan dan vsem, ki ste na dosegu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Živjo. V bistvu nisi vprašal v dobro temo, ker dvomim da veliko članov in obiskovalcev bere temo Tehnično vprašanje oz. forume uredništva.Morda je bolje, da objaviš to (še) v kateri drugi temi?(saj bi jaz prestavila tvojo objavo, samo potem je ne boš našel, pa jo zaenkrat puščam kar tu) No, upam da boš dobil kako info.Jaz osebe s tem imenom ne poznam. Tudi tebi lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Ojla. Rad bi kontakt z osebo Vučko Miran. Hvala in lep nasmejan dan vsem, ki ste na dosegu. Pojdi na facebook, kjer je logiran. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. maj 2012 Prijavi Deli 22. maj 2012 mene zanima kako dati gor slikico k me kar nekaj sprašuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2012 Prijavi Deli 22. maj 2012 Pojdi v Pomoč: http://www.lunin.net/forum/index.php?app=core&module=help potem pa tam najdi 'dodajanje slik', 'dodajanje osebne fotografije' itd., kar te pač zanima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.