mayita 22. maj 2012 Prijavi Deli 22. maj 2012 me vedno vrže nazaj na forum ne vem kako to deluje kako pa sin to dela, jaz še nikoli nisem dodala nobene slikice pa pravi da je število omejeno ali je treba plačati? in ko grem na plačljivo mi vrže ven na forum.hecno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2012 Prijavi Deli 22. maj 2012 moralo bi delat, ker imaš dosti objav, se pravi ne more bit for z omejitvijo. morda se je kej zataknilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. maj 2012 Prijavi Deli 22. maj 2012 moralo bi delat, ker imaš dosti objav, se pravi ne more bit for z omejitvijo. morda se je kej zataknilo. sem že večkrat poskušala sej verjetno je nekaj čisto lahkega sem sina vprašala k jih toliko popa on sigurno ve.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. maj 2012 Prijavi Deli 22. maj 2012 tam k je gumb za dodajanje slike mi piše url slike kaj to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 23. maj 2012 Prijavi Deli 23. maj 2012 tam k je gumb za dodajanje slike mi piše url slike kaj to pomeniOj mayita... to, kar ti sprašuješ, velja za dodajanje fotografije, ki se že nahaja nekje na spletu. Če želiš dodati fotografijo s svojega računalnika, potem klikni na gumb "Klikni in dodaj datoteke", ki se nahaja pod poljem, kjer vpisuješ besedilo. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 23. junij 2012 Prijavi Deli 23. junij 2012 Oj mayita... to, kar ti sprašuješ, velja za dodajanje fotografije, ki se že nahaja nekje na spletu. Če želiš dodati fotografijo s svojega računalnika, potem klikni na gumb "Klikni in dodaj datoteke", ki se nahaja pod poljem, kjer vpisuješ besedilo. hvala bom videla če mi uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 26. julij 2012 Prijavi Deli 26. julij 2012 http://s10.postimage.org/jbbrhag4n/why.png WHY? to samo, če obiščem forum oz. katerokoli stran le-tega kot gost. sicer adblock vklopljen... ampak ne morem gledati strani,brez da bi najprej moral potrditi -> "ok". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2012 Prijavi Deli 26. julij 2012 čudno.dobro da si javil, upam da Mitja čimprej vidi (in oz. uredi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 26. julij 2012 Prijavi Deli 26. julij 2012 oj marsa. ja... zdaj sem preveril detajle... kot izgleda, ima na to vpliv app v firefoxu, po imenu adblock, in sicer zgolj eden od filtrov v temu addon-u.imenuje se "facebook privacy list". če izklopim ta filter, se strani na luni loadajo brez problema. http://www.squirrelc...ivacy-list.html http://www.squirrelc...rivacy-list.txt sicer se na drugih straneh tovrsten problem (/error) ne pojavlja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2012 Prijavi Deli 26. julij 2012 super, hvala za pomoč pri reševanju težave.je pol tud lažje, če je vse takole podano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 26. julij 2012 Prijavi Deli 26. julij 2012 z veseljem :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nai 26. avgust 2012 Prijavi Deli 26. avgust 2012 lep pozdrav uredništvu, mislim da mi ne dela urejevalnik besedila. Niti odstavkov ni v mojih objavah. Se da zrihtat? lp,nai Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2012 Prijavi Deli 26. avgust 2012 Misliš odstavke?Pošlji text, pa ga pripopam, kamor želiš (ker ti veš, kje jih želiš). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nai 26. avgust 2012 Prijavi Deli 26. avgust 2012 Vse kar sem do zdaj objavil je brez odstavkov. Lahko tisto popraviš? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2012 Prijavi Deli 26. avgust 2012 Pošlji texte z odstavki oz. kakor želiš da je oblikovano. Pa linke dej zraven, kam kej paše (da ne iščem tega okol po forumu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 15. september 2012 Prijavi Deli 15. september 2012 http://s10.postimage.org/jbbrhag4n/why.png WHY? to samo, če obiščem forum oz. katerokoli stran le-tega kot gost. sicer adblock vklopljen... ampak ne morem gledati strani,brez da bi najprej moral potrditi -> "ok". še vedno ista scena... mitja še na počitnicah? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Živjo. Malo sva oba 'na off'.Hvala za razumevanje in potrpljenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Oyla. Tudi meni ne dela urejevalnik besedil, ne upošteva odstavkov, ne gre quotat, ne dat smileya... No, ko se bo našel čas, bi blo fajn imeti spet to Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Tole je Mitja že zadnjič gledal, ko vas je nekaj to napisalo, pa sem mu posredovala, no pa ni našel napake, pri njem je vse normalno delalo... ?Tako da potem tud popravljat ne more, če ne ve, kje je napaka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Ja, valda. Se bo že našla napaka ali razlog za to. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Mogoče je v browserju finta - ali kaj takega.Tele nadgradnje včasih prinesejo kakšne težavice, pa ugotovimo, da je starejša verzija bila v večih pogledih boljša... pa ko ravno vse naštima, pa je spet nova verzija. Pa potem očitno lahko pride do kakšnih takih nevšečnosti, ker uporabljamo različne sisteme, browserje itd. ... Jaz imam Mozillo, pa vse normalno dela.(sem pa opazila tudi pri Mozilli kakšne težave pri apgrejdu, samo se potem hitro uredi) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 Ni mi všeč ,recimo popravljanje svojega teksta.Sodobno bi bilo to ,da ga lahko popravim neomejeno,med drugim bi ga pa lahko tudi zbrisal ,če bi bilo to potrebno.Dopuščate možnost enkratnega popravila,včasih pa po tem enkratnem popravljanju pošljem naprej,pa dobim sporočilo,da tega ne morem storiti.Saj pravim, sodobno bi bilo ,da se kaj spremeni na tem "luna forumu." Že v naprej hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 Hoj, Lunin forum uporablja tak forumski sistem, kot je. Tega ne nastavljava midva. Obstaja tudi 'hierarhija' (začetniki imajo manj možnosti itd.), kar je povsem smiselno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 Hoj, Lunin forum uporablja tak forumski sistem, kot je. Tega ne nastavljava midva. Obstaja tudi 'hierarhija' (začetniki imajo manj možnosti itd.), kar je povsem smiselno. Tudi meni sajliji ne delajo,besedila ne morem oblikovat.....ker sem začetnica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 Ne, tu je bil govor o nečem drugem (o brisanju in popravljanju postov), smeški pa očitno vsake toliko štrajkajo pri nekaterih posameznikih, a nismo še ugotovili vzroka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.