Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

me vedno vrže nazaj na forum ne vem kako to deluje kako pa sin to dela, jaz še nikoli nisem dodala nobene slikice pa pravi da je število omejeno ali je treba plačati? in ko grem na plačljivo mi vrže ven na forum.hecno...
Deli na socialnih omrežjih

moralo bi delat, ker imaš dosti objav, se pravi ne more bit for z omejitvijo.

morda se je kej zataknilo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

moralo bi delat, ker imaš dosti objav, se pravi ne more bit for z omejitvijo.

morda se je kej zataknilo.

sem že večkrat poskušala sej verjetno je nekaj čisto lahkega sem sina vprašala k jih toliko popa on sigurno ve....

tam k je gumb za dodajanje slike mi piše url slike kaj to pomeni

Oj mayita... to, kar ti sprašuješ, velja za dodajanje fotografije, ki se že nahaja nekje na spletu.

Če želiš dodati fotografijo s svojega računalnika, potem klikni na gumb "Klikni in dodaj datoteke", ki se nahaja pod poljem, kjer vpisuješ besedilo.

Mitja

• 5 weeks later...

Oj mayita... to, kar ti sprašuješ, velja za dodajanje fotografije, ki se že nahaja nekje na spletu.

Če želiš dodati fotografijo s svojega računalnika, potem klikni na gumb "Klikni in dodaj datoteke", ki se nahaja pod poljem, kjer vpisuješ besedilo.

hvala bom videla če mi uspe

• 1 month later...

http://s10.postimage.org/jbbrhag4n/why.png

WHY?

to samo, če obiščem forum oz. katerokoli stran le-tega kot gost. sicer adblock vklopljen... ampak ne morem gledati strani,

brez da bi najprej moral potrditi -> "ok".

čudno.

dobro da si javil, upam da Mitja čimprej vidi (in oz. uredi).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oj marsa. ja... zdaj sem preveril detajle... kot izgleda, ima na to vpliv app v firefoxu, po imenu adblock, in sicer zgolj eden od filtrov v temu addon-u.

imenuje se "facebook privacy list". če izklopim ta filter, se strani na luni loadajo brez problema.

http://www.squirrelc...ivacy-list.html

http://www.squirrelc...rivacy-list.txt

sicer se na drugih straneh tovrsten problem (/error) ne pojavlja.

super, hvala za pomoč pri reševanju težave.

je pol tud lažje, če je vse takole podano. :)

Picasso

• 5 weeks later...

Misliš odstavke?

Pošlji text, pa ga pripopam, kamor želiš (ker ti veš, kje jih želiš).

Picasso

Pošlji texte z odstavki oz. kakor želiš da je oblikovano.

Pa linke dej zraven, kam kej paše (da ne iščem tega okol po forumu).

Picasso

• 3 weeks later...

http://s10.postimage.org/jbbrhag4n/why.png

WHY?

to samo, če obiščem forum oz. katerokoli stran le-tega kot gost. sicer adblock vklopljen... ampak ne morem gledati strani,

brez da bi najprej moral potrditi -> "ok".

še vedno ista scena... mitja še na počitnicah?

Tole je Mitja že zadnjič gledal, ko vas je nekaj to napisalo, pa sem mu posredovala, no pa ni našel napake, pri njem je vse normalno delalo... ?

Tako da potem tud popravljat ne more, če ne ve, kje je napaka.

Picasso

Mogoče je v browserju finta - ali kaj takega.

Tele nadgradnje včasih prinesejo kakšne težavice, pa ugotovimo, da je starejša verzija bila v večih pogledih boljša... pa ko ravno vse naštima, pa je spet nova verzija. Pa potem očitno lahko pride do kakšnih takih nevšečnosti, ker uporabljamo različne sisteme, browserje itd. ...

Jaz imam Mozillo, pa vse normalno dela.

(sem pa opazila tudi pri Mozilli kakšne težave pri apgrejdu, samo se potem hitro uredi)

Picasso

Ni mi všeč ,recimo popravljanje svojega teksta.Sodobno bi bilo to ,da ga lahko popravim neomejeno,med drugim bi ga pa lahko tudi zbrisal ,če bi bilo to potrebno.Dopuščate možnost enkratnega popravila,včasih pa po tem enkratnem popravljanju pošljem naprej,pa dobim sporočilo,da tega ne morem storiti.

Saj pravim, sodobno bi bilo ,da se kaj spremeni na tem "luna forumu."

Že v naprej hvala.

Hoj, Lunin forum uporablja tak forumski sistem, kot je. Tega ne nastavljava midva.

Obstaja tudi 'hierarhija' (začetniki imajo manj možnosti itd.), kar je povsem smiselno.

Picasso

• 1 month later...

Hoj, Lunin forum uporablja tak forumski sistem, kot je. Tega ne nastavljava midva.

Obstaja tudi 'hierarhija' (začetniki imajo manj možnosti itd.), kar je povsem smiselno.

Tudi meni sajliji ne delajo,besedila ne morem oblikovat.....ker sem začetnica?

Ne, tu je bil govor o nečem drugem (o brisanju in popravljanju postov), smeški pa očitno vsake toliko štrajkajo pri nekaterih posameznikih, a nismo še ugotovili vzroka.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...