opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ja saj v tem je fora mal se pozanimaj pri Mitju a=sc=PADES V NOVO VRSTICO~=z....... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 No sedaj pa vse dela normalno= čira,čara,žara,šara ČUDŠ-Ž Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ja, ker sem jaz tukaj carala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ja, ker sem jaz tukaj carala... odlicno- sam drugic pa ne cari vec k pol pa ni vec sumnikov najlepša ti hvala Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 help! nekaj časa nazaj sem se prijavila na obveščanje o komentarjih na temo.., pa bi se rada odjavila. v vašem mailu piše, da se lahko odjavim tako, da na osebni strani kliknem "poglej prijave".pod tvoje prijave piše le: poglej teme, poglej forume. kako se odjavim thanx Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Surya, zgoraj nekje (prvi post na tejle strani doticni celo je tole stanetovo vprasanje) sem odgovorila na tole...Gres na osebno stran in toliko casa klikas, dokler se ti ne pojavi ta moznost - bos videla, ko bos tam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 sem šla na nastavitve, pa pol pod nastavitve maila, pa upam, da je to to Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Jaz tudi. ce pa ni (to), nekje (drugje) pac je, bos ze nasla... jaz te funckije ne uporabljam, tako moram prav tako kot ti notri, pogledat in vse, pa itak bos morala v vsakem primeru storiti to sama, ne glede na to, ce ti jaz to povem, torej v nobenem primeru ne morem jaz tega namesto tebe narediti. ... pa se malo smeskotov za dobro voljo... ... da vemo, kje smo (tudi rakci)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 veš, šele zadnje čase uporabljam računalnik in sem še mal presrana, si kar ne upam kaj pritisnit...sej bo . hvala Marsa Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ... :o|o: ... te ZELO DOBRO lahko razumem... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 živjo! malo sem se odpočila od soča reggae-ja in spet sem tukaj. na žalost še vedno dobivam sporočila po emailu od luninega neta, da mi je nekdo napisal odgovor. prosim lepo, če mi poveš kje je ta presneta funkcija za odjavo. :o|o: pod Tvoje prijave sem že vse poskusila, pa mi emaili še vedno hodijo na mail. :xx!: Osebna Sporocila • Pojdi v Inbox• Poslji sporocilo• OS - Frendi/Nezazeljeni• Uredi svoje mape• Arhiviraj sporocila• Shranjena (neposlana) OS• Spremljaj sporocila Tvoje prijave • Poglej teme• Poglej forume Osebni profil • Uredi svoj profil• Uredi svoj podpis• Tvoja ikona Nastavitve • Email nastavitve• Forumske nastavitve• Dizajn foruma in jezik• Spremeni email naslov• Spremeni geslo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 KLikni na spremljaj sporočila, pa izberi katere teme ne želiš več spremljati in označi nehaj spremljati . Gre ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ej! sem pogledala, pa to ni to. si mi pa dala idejo, mogoče bo, upam... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kako uploadam avatar, ne da bi ga razsirilo? :o|o: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hmm, pojma nimam, kaj pa pol odgovarjam?kar tako za stos, da ne bo neodgovorjeno. Bo kdo vedel najbrz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ce ti nihce ne pove, pac ugotovis sam. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 II, kok mas lusten avatarcek zdaj!! Saj, ti si brihtna punca, se spomnim, da si ze nekaj pogruntala takole nekoc... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ojla!Jaz bi pa rada mela svojo (slikco) ikoni, pa je neznam spravt med osebne nastavitve. A mi kdo prosim pomaga.Hvala. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Jooojj, tolikokrat smo ze vsi zivi povsod pisali tole... Pa zdaj jovo na novo ...Ohh... Bom probala najti tole...Ali pa pliz, ce kdo ve, kje je to opisoval, ce lahko pomaga z linkom! Macona, vceraj sem nekaj delala in potem sla zdravit roko, tako nisem imela cajta za tvojo fotko, bom danes, a vseeno bi rada, da bi se ti sama naucila.Glej, sajzi so totalno preveliki (daj eno mojo fotkico, view size, pa bos videla, tvoji so cez 1000!!!!! - 1700 in 1200 x!x) - daj RESIZE.. TO je pri tebi razlog... Tam 300x400 je popolnoma dovolj, lahko tudi 500, a ono pa je tumach. + zadnjic sem ti rekla, da fajla ne mroes shranit s sumniki in nekaterimi znakci, pa me nisi razumela, ker sem videla, da si fajle ponovno oznacila z Mačona in ne z Macona.Tako da jasno da ne rge skoz potem. Pomlad - sem rekla Mitji zdajle, ce mi lahko cimbolj na kratko pove, razlozi, pa pravi da mu kar poslji (da bo najhitreje ).Torej, fotko poslji na mitja@lunin.net Za ikono, seveda...Da ne bi pliz Mitji zdaj na veliko posiljali mailov s fotkami svojih ljubljenckov ali najljubsih svetilnikov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Pogledam v IMAGE SIZE, kjer so podatki: PIXEL DIMENSIONS: 6, 39 m; WIDTH 1753; HEIGHT 1275; RESOLUTION 150 pixlov. Velokost pa 115,Ej macona v tvojem primeru moras spremeniti velikost slike v PhotoShopu (Image > Image size). Nekako takole: WIDTH 350 pixlov; HEIGHT 254 pixlov; RESOLUTION 72 pixlov. potem shranis za web (File > Save for web)Vseeno ali GIF ali JPG - tisti, ki je manjsi Velikost mislim da ne sme biti vecja od 20 KB Na vsak nacin je na forumu objavljanje fotografij omejeno z:- dimenzijami slik- velikostjo datotek- vrsto datotek Mislim, da pri dodajanju slike pise, kaj je dovoljeno... Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ojla!Jaz bi pa rada mela svojo (slikco) ikoni, pa je neznam spravt med osebne nastavitve. A mi kdo prosim pomaga.Hvala.Pa jo imas. Malta, a ? Bolse kot beton Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Malta ni slaba. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Malta ni slaba.Upam, da govoriva o isti stvari (drugace bom izpadel bedak ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ...ja to je zdej dilema. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ojla Marsa in uredništvo! Daj Marsa prosim poglej med Vilinske v malih oglasih, če se, da kaj urediti, hvala in lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.