Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

• 2 weeks later...

help!

nekaj časa nazaj sem se prijavila na obveščanje o komentarjih na temo.., pa bi se rada odjavila. v vašem mailu piše, da se lahko odjavim tako, da na osebni strani kliknem "poglej prijave".

pod tvoje prijave piše le: poglej teme, poglej forume.

kako se odjavim x?x

thanx x:)x

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

Surya, zgoraj nekje (prvi post na tejle strani doticni celo je tole stanetovo vprasanje) sem odgovorila na tole...

Gres na osebno stran in toliko casa klikas, dokler se ti ne pojavi ta moznost - bos videla, ko bos tam...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz tudi. ;) ce pa ni (to), nekje (drugje) pac je, bos ze nasla... jaz te funckije ne uporabljam, tako moram prav tako kot ti notri, pogledat in vse, pa itak bos morala v vsakem primeru storiti to sama, ne glede na to, ce ti jaz to povem, torej v nobenem primeru ne morem jaz tega namesto tebe narediti. x;)x :palec:

... pa se malo smeskotov za dobro voljo... x;)x x8Dx :palec: :2src: xcivx x;)x

... da vemo, kje smo (tudi rakci)... x;)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

živjo! x;)x

malo sem se odpočila od soča reggae-ja in spet sem tukaj. na žalost še vedno dobivam sporočila po emailu od luninega neta, da mi je nekdo napisal odgovor. prosim lepo, če mi poveš kje je ta presneta funkcija za odjavo. :o|o: pod Tvoje prijave sem že vse poskusila, pa mi emaili še vedno hodijo na mail. :xx!:

Osebna Sporocila

• Pojdi v Inbox

• Poslji sporocilo

• OS - Frendi/Nezazeljeni

• Uredi svoje mape

• Arhiviraj sporocila

• Shranjena (neposlana) OS

• Spremljaj sporocila

Tvoje prijave

• Poglej teme

• Poglej forume

Osebni profil

• Uredi svoj profil

• Uredi svoj podpis

• Tvoja ikona

Nastavitve

• Email nastavitve

• Forumske nastavitve

• Dizajn foruma in jezik

• Spremeni email naslov

• Spremeni geslo

DON'T PANIC

• 1 month later...

Hmm, pojma nimam, kaj pa pol odgovarjam?

kar tako za stos, da ne bo neodgovorjeno. x:o)x

Bo kdo vedel najbrz...

Picasso

II, kok mas lusten avatarcek zdaj!! :palec:

Saj, ti si brihtna punca, se spomnim, da si ze nekaj pogruntala takole nekoc... x;)x :palec:

Picasso

• 4 weeks later...

Jooojj, tolikokrat smo ze vsi zivi povsod pisali tole... :sori:

Pa zdaj jovo na novo ...

Ohh... Bom probala najti tole...

Ali pa pliz, ce kdo ve, kje je to opisoval, ce lahko pomaga z linkom! x:Xx

Macona, vceraj sem nekaj delala in potem sla zdravit roko, tako nisem imela cajta za tvojo fotko, bom danes, a vseeno bi rada, da bi se ti sama naucila.

Glej, sajzi so totalno preveliki (daj eno mojo fotkico, view size, pa bos videla, tvoji so cez 1000!!!!! - 1700 in 1200 x!x) - daj RESIZE.. TO je pri tebi razlog... Tam 300x400 je popolnoma dovolj, lahko tudi 500, a ono pa je tumach.

+ zadnjic sem ti rekla, da fajla ne mroes shranit s sumniki in nekaterimi znakci, pa me nisi razumela, ker sem videla, da si fajle ponovno oznacila z Mačona in ne z Macona.

Tako da jasno da ne rge skoz potem. :D

Pomlad - sem rekla Mitji zdajle, ce mi lahko cimbolj na kratko pove, razlozi, pa pravi da mu kar poslji (da bo najhitreje ;)).

Torej, fotko poslji na mitja@lunin.net :palec:

Za ikono, seveda...

Da ne bi pliz Mitji zdaj na veliko posiljali mailov s fotkami svojih ljubljenckov ali najljubsih svetilnikov. x:o)x x;)x x:Dx

Picasso

Pogledam v IMAGE SIZE, kjer so podatki: PIXEL DIMENSIONS: 6, 39 m; WIDTH 1753; HEIGHT 1275; RESOLUTION 150 pixlov. Velokost pa 115,

Ej macona

v tvojem primeru moras spremeniti velikost slike v PhotoShopu (Image > Image size).

Nekako takole:

WIDTH 350 pixlov;

HEIGHT 254 pixlov;

RESOLUTION 72 pixlov.

potem shranis za web (File > Save for web)

Vseeno ali GIF ali JPG - tisti, ki je manjsi :)

Velikost mislim da ne sme biti vecja od 20 KB

Na vsak nacin je na forumu objavljanje fotografij omejeno z:

- dimenzijami slik

- velikostjo datotek

- vrsto datotek

Mislim, da pri dodajanju slike pise, kaj je dovoljeno...

Mitja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...