Skoči na vsebino

Tehnično vprašanje

anaconda

Recommended Posts

ja ... sem dobila nasvet naj pišem ... v dnevnik-samo zame mi ni ....pa ne znam zalaufat to reč od bloga ... zgleda, da

sem bolj zabita kot sem mislila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/griny.gif

Deli na socialnih omrežjih

• 2 years later...

Vprašanje:

zakaj se ne morem odjavit, čeprav tristokrat pritisnem gumb objva in noče prijet?

Verjetno imaš v objavi link ali sliko, ki je ne dovoli objaviti..

V takem primeru lahko stišneš desno tipko "Prikaži cel urejevalnik" in nato od tam probaš objaviti.. in če ne objavi ti tam potem na vrhu strani napiše razlog zakaj ni objavilo.. In napiše, sliko z tako končnico ni možno objaviti ali te povezave ni možno objavi ali kaj podobnega..

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."

Verjetno imaš v objavi link ali sliko, ki je ne dovoli objaviti..

V takem primeru lahko stišneš desno tipko "Prikaži cel urejevalnik" in nato od tam probaš objaviti.. in če ne objavi ti tam potem na vrhu strani napiše razlog zakaj ni objavilo.. In napiše, sliko z tako končnico ni možno objaviti ali te povezave ni možno objavi ali kaj podobnega..

Gre za odjavo, hehe wink.png

Vprašanje:

zakaj se ne morem odjavit, čeprav tristokrat pritisnem gumb objva in noče prijet?

Odjava ne dela že leta in leta. So že pisali adminu in se mu očitno ne da s tem ubadat.

Moraš počakat na naslednji dan, če se želiš odjavit. Ni druge.

Odjava ne dela že leta in leta. So že pisali adminu in se mu očitno ne da s tem ubadat.

Moraš počakat na naslednji dan, če se želiš odjavit. Ni druge.

Lepo bi bilo, da se upoštevajo maili, saj zato pa menda obstaja tehnična pomoč ... wink.png

Če gre pa to za kak haklc v ozadju za nabijanje ratinga obiskanosti pa lahko na tak poskus rečem samo: jok brate, preobuj si smrdljive copate ylflower.gif

Ayd.

• 4 years later...

V zvezi s prijavo

Večkrat sem se neuspešno skušal prijaviti v novi Lunin Forum z vsemi e-mail naslovi ki jih. bolj ali manj pogosto uporabljam.

Ni šlo z nobenim.

Potem pa sem se spomnil na stari e-mail naslov ki ga že dolgo ne uporabljam več in tudi ni več aktiven ker že nekaj let nisem uporabnik siol.net.

Ta naslov je

........@siol.net

Naslov ki ga najpogosteje uporabljam je

........@gmail.com

Prosim če lahko to spremenite ali mi razložite kako lahko to storim sam, če je možno.

Mi je pa novi forum zelo všeč.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

14. 7. 2024 at 16:04, alef pravi:

V zvezi s prijavo

Večkrat sem se neuspešno skušal prijaviti v novi Lunin Forum z vsemi e-mail naslovi ki jih. bolj ali manj pogosto uporabljam.

Ni šlo z nobenim.

Potem pa sem se spomnil na stari e-mail naslov ki ga že dolgo ne uporabljam več in tudi ni več aktiven ker že nekaj let nisem uporabnik siol.net.

Ta naslov je

........@siol.net

Naslov ki ga najpogosteje uporabljam je

........@gmail.com

Prosim če lahko to spremenite ali mi razložite kako lahko to storim sam, če je možno.

Mi je pa novi forum zelo všeč.

Popravljeno

Mitja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...