Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 OK, thanx, evo to mi delite, ker, ja - v vilinske tudi ne hodim (v vse teme, kjer pac v glavnem ze drugi skrbite/jo, da sponajo)Grem chekirat. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hvala, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Boris, pametno da si se spomnil in dal sem tole. Sem pa ze odgovorila tamle in vas vse sodelujoce v temi tudi vprasala nekaj, a lohk gres pogledat pliz? Thanx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sem že pogledal in odgovoril, naredi, da bo tebi lažje, saj meni ni problema, ko vem kje je vse, žal novinci in redki obiskovalci pa ne. OS si dobila? Bo za kaj? Lep večer tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Pozdravljena Marsa! Sem opazil že sinoči, da si premaknila vilinske navzgor, ampak sedaj bi te še prosil, če temo odkleneš, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Sory, ej, pojma nimam, kako se je to zgodilo. Ko zagledam zdajle Borisa v teh. vpr., pomislim - joj ali nisem prestavila, pa se spomnim, aja najbrz je zdaj to, ker je ona prej, ker gre po vrsti ali kako ze...Skratka - sploh je pa zaklenjena. Grem odklent, thanx, sory. Aja, hvala, nisme utegnila prechekirat smajlov, pliz ce bo se kaj, raje na mail kot na os, ker sem lena v brisanju in imam skoz ful. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Evo. Done. Zdej lohk pa naprej carate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hvala ti, res si super , lep dan še naprej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Mah, tamal problem, Boris, pametno da si dal sem. Pa se 1x thx za smajlije, bom pregledala malo, ful mi je vsec tale tvoj s klobuckom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Pozdavček.Nisem ravno dolgo tu. me pa zanima če lahko kjer koli pripnem in na forum pošljem kak lep pps. Hvala , morda je kje že odgovor na to, pa ga nisem našla. Aja, pa še pohvala SUPER FORUM JE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Zivjo Sanjalka, vec bos zvedla, ko se Mitja vrne, ne vem kako je s pps-i, po mojem funkcionira to tako, da si ga nekam pac shranis in potem das na forum pac link. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Točno tako Marsa, ker pps-i imajo ja lahko 2MB in več, kolikšna je pa omejitev se pa itak ve pri fotkah ( 25KB ), to je pa stokrat manj....lahko podaš link, pa da se iz njega črpa, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hvala Marsa in Boris. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 O, tamal problem, Sanjalka, vidim pa, da je ze Boris tudi odgovoril, hvala Boris! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ojla, čeprav so me lunatki že učili in so me,pravzaprav,siti še tukajle sprašujem: Zakaj ne morem obarvati črk.Probam vse možno in ne gre.Je kje kakšna nastavitev pa moram odstranit kljukico ali kaj podobnega? Tkole nekak: Hvala hvala seveda sem besedico'hvala'pobarvala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Cveka - ukaz moras tudi zakljuciti s [/color] (in ne das kot na zacetku color=red, pac pa samo /color.. Imas na voljo tam - osnovne, ce se hoces pa spesl ven metat z barvami, pa das recimo poljubno barvo, pink, itd... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 A ma kdo podobno težavo? Namreč, ko se začne nova stran topica, kjer je samo en post, mi noče it na zadnjo stran, mi pokaže, da je predzadnja tista, ki je zadnja. Kot da zadnje strani ni. Če pa kliknem komentiraj, se spodaj pokaže tisti post na zadnji strani. In tudi ko kliknem bližnjico, ki te vrže na zadnji napisani post, me postavi samo na začetek strani in se moram sama sprehodit do tega posta. (ja sej vem da sem se razvadla) A je to fora v nastavitvah? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 My point exactly ne vidim zdej svojega posta, dokler ni nov post na zadnji strani. :o|o: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ja, fino ko si to napisala, se vcasih res zgodi.ne vem zakaj prihaja do tega, a sodim nekako, da ima to zvezo s stevillom komentarjev, recimo 25 na stran, pa morda pobrka, ce je kateri od komentarjev bil izbrisan ali kaj takega, pa pade nekako v tale 'vmesni' prostor.S tem se ne obremenjevat, lahko 'resite' to tako, da ponovno komentirate, pa ce je kaj za popravljat v postu al kaj tacga, potem lahko, ker se post ustrezno znajde na vrhu...Potem pa lahko tudi skopiramo nov post v prvega, ce je kaj takega, ali pa samo izbrisemo drugega - prvi post bo se vedno na vrhu in ne bo vec v 'vmesnem prostoru'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Cveka - ukaz moras tudi zakljuciti s [/color] (in ne das kot na zacetku color=red, pac pa samo /color.. Imas na voljo tam - osnovne, ce se hoces pa spesl ven metat z barvami, pa das recimo poljubno barvo, pink, itd... Zanimivo kako površni smo ,če temu lahko tako rečem,ko nekoga inštruirano.Tudi sama sem taka.Bistvo pri vsem temle,okoli barv,je bilo ravno v zadnji besedici'color' ktero moram dat na koncu. Pa en mesec smo se vrteli okoli tega kako in kaj Hvala za nasvet oz.pojasnilo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 haha, Cveka, ves kolk sem se matrala, ko sem ti hotela ponazarjat s primerom (ker potem pac oznaci in ti celotne 'formule' pac potem ne vidis, samo rezultat ) - tako da, ja, nekatere stvari je zelo tezko razlozit na preprost nacin. ... pri citiranju (ce prepozno opazis, pa si ze v obrazcu za koment. brez cit.), preprosto das gumbek quote, ki ga imas, ko pises post, pred sabo.Ko koncas, ponovno pritisnes isti gumb in citat se bo s tem zakljucil (sam bo dodal / v ). Saj zdaj bomo kmalu selili forum, pa bo morda spet kaj malo drugace, a v osnovi enako, ker gre za isti forum, samo nadgradnjo pac.Kar tudi pomeni, da najbrz ne bo al pa ne tolk popacenih tem in mi ne bo treba tolk popravljat (pri prejsnji selitvi sem namrec rocno popravila na stitine tem, ki so sle tudi v 7. strani - ce so bile dovolj zanimive oz. vedno aktualne).No zdaj mi tega upam ne bo treba, sicer pa naj nekaj gleda, ne morem...Eno stran dnevnika s kaksnimi komentarji v 3 ali 4 razlicnih barvah, ful smeskoti in spremenjenimi fonti, sajzi....... strahota! (en tak post sem popravljala tolk cajta kot 10 drugih recimo)! ... cim je ful ukazov, smeskotov, je vse popaceno...Saj ste opazil v kaksnih temah (ker vseh pa seveda nisem sla popravljat).Nic hudega, ce to je, saj je dovoljeno, so te moznosti, da se ne bo kdo kaj zasekiral, ampak bila so pa to pac dejstva, nismo mogli vedeti v zacetku, da bo tolk noro, smo rabli boljsi forum, sploh smo ubodli pac boljso tehnologijo, vsega portala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 My point exactly ne vidim zdej svojega posta, dokler ni nov post na zadnji strani. :o|o: Tole se meni tudi dostikrat dogaja, ampak uporabim zvijačo, kao, da bom komentiral in evo ga pre okvirčkom, v katerega pišeš trenutni komentar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Aja, seveda, thanx Boris, tega pa sploh napisala nisem, sem mislila, da ste to opazili, ja, post je viden v predogledu oz. ze v komentarju, ko se ti izpise zadnjih nekaj postov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 haha, Cveka, ves kolk sem se matrala, ko sem ti hotela ponazarjat s primerom (ker potem pac oznaci in ti celotne 'formule' pac potem ne vidis, samo rezultat ) - tako da, ja, nekatere stvari je zelo tezko razlozit na preprost nacin. ... Saj zdaj bomo kmalu selili forum, pa bo morda spet kaj malo drugace, a v osnovi enako, ker gre za isti forum, samo nadgradnjo pac.oooojjjjeeeejjjj Boris a si tole bral :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ... Če pa kliknem komentiraj, se spodaj pokaže tisti post na zadnji strani. Boris, saj to potem počnem, samo vseeno me moti. Ok, sam tok da vem, da ni fora v mojem compu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.