Marsa 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Bistvo česa? A mi plačaš ti ali pa razlika? Z veseljem se ločim od kredita.pohlep. je bistvo konca sveta. Najami še kak kredit pa si kupi 75 bajt. enjoy, pa velik uspeha pr *švercanju čez*. 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Žalostno je tudi, da je kredit, za tistega, ki ga sploh lahko vzame, cenejši od najemnine. Torej, če nekdo rešuje svoj stanovanjski problem je pohlepen? Nič kot vsi pod most in živet od svetlobe... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 a če ima človk kredit, je pohlepen?Zgleda, da ja. ---Ah ... odprite temo o kreditih in pokvarjenosti in pohlepnosti tistih, ki jih jemljejo, ne smetit tukaj v temi o koncih sveta! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 govorila sem o imaginarnem cashu. ne o tem da ne privoščim Alanu (ali komurkoli) kredita (ali 75-ih bajt - naj ima vsak, kar lohk hendla). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Zgleda, da ja. ---Ah ... odprite temo ah. a zato k sem na 15.-i strani teme napisala 3 komentarje? C-c-c, smo pa popadljivi.... 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 ah. a zato k sem na 15.-i strani teme napisala 3 komentarje? C-c-c, smo pa popadljivi....Ne razumeš sarkazma. ne, ok, sevede da ne, sam se mi je zdel hecno, da nekdo, ki ga krepi in poživlja sveža sapica znanstvenega duha, kar nalepem uleti z nekim problemom te sorte; ej, odobril so mi kredit, zdaj pa trpim... jaoooj... in ga hoče potalat okol... ma ne, mal sem se zahaklala.A je kdo govoril o kakšnem trpljenju in nezmožnosti plačevanja? Preden karkoli napišete, še petkrat preberite napisano, trikrat globoko vdihnite, preverite tranzite in šele nato napišite. Če se zmotite, zbrišite! Preverite sedemkrat! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Ne razumeš sarkazma.ne maram sarkazma, dolgočasi me.rajš se smejem in veselim. Odbijajo me negativci, ker mi ni všeč se neprijetno počutit, če ima pa nekdo neprijetne energije, se pa ne počutim prijetno v njegovi družbi.jebiga. sej še dobr da si sama izbiram s kom se družim a ne. Preden karkoli napišete, še petkrat preberite napisano, trikrat globoko vdihnite, preverite tranzite in šele nato napišite. Če se zmotite, zbrišite! Preverite sedemkrat!v redu, bomo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 http://www.polls.newsvine.com/_vine/images/users/600/boyle/6685210.jpg 2 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 Bi prav rad videl govor tega starega neumnega modela v nedeljo 22.5., ko se SPET ne bo zgodilo nič. Jaz tudi. Sicer je dovolj zblojen, da si bo izmislil nov izgovor, njegovi sledilci pa so toliko bedasti, da mu bodo spet verjeli. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 http://www.informationisbeautiful.net/visualizations/2012-the-end-of-the-world/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Sem upal, da bo res v soboto konec sveta da mi ne bo treba več delat ampak prišel je ponedeljek ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Sveta seveda ni bilo konec, tip pa je poniknil v molk. Tipično. Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Kako naj bi "konec sveta" izgledal po astrokartografiji -> http://www.astrologycourse.org/astrocartography.htm 1 1 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Kako naj bi "konec sveta" izgledal po astrokartografiji -> http://www.astrologycourse.org/astrocartography.htm"As said in the article about the astrology of the December solstice of 2012 there is a chance of 25% that a catastrophic event may occur. In the article it was concluded that the most likely event would be a flood. This can be a tsunami or it can come in the shape of intense rains that cause flooding." Bom se spet oglasil po letu 2012, ko se ne bo nič katastrofalnega zgodilo, kaj boste astrostručkoti imeli za povedat o tem. No ja, saj imate varovalko: 75% verjetnost, da se katastrofa ne bo zgodila. Sveta seveda ni bilo konec, tip pa je poniknil v molk. Tipično.Ma ne, ne štekaš, tip je šel direkt v nebesa. Mi, ki smo ostali, pa bomo jebali ježa do 21. oktobra. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Smak sveta odgođen zbog vremenskih nepogoda ! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 Harold Camping se ne vda tako lahko. 21. oktobra bo čisto zares konec sveta! Rapture: Harold Camping issues new apocalypse date a si petindvajsetprocenten, da bo res tko? 100% sem, da sveta ne bo konec na napovedane datume! sam smo pa carji, kolk koncev sveta smo že preživeli In koliko jih še bomo! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 Kaj te pa zdaj moti?Tipo je sam napisal, da obstaja 75% možnosti, da ne bo katastrofe, vendar razlaga astro karto za tisti dan kaj kaže.Pač vpogled, razmislek in nič napovedovanja in ustrahovanja... Prepričana sem, da so to napovedi za napovedovanje konca določene zavesti, ki je bla, prihaja nova zavest, to se čuti, veje drug veter. Vsi pa govorijo o koncu materije kot take, to je brez veze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 HI Konec je samo prestavljen Torej sedaj je čas, da se pobere stave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 Prepričana sem, da so to napovedi za napovedovanje konca določene zavesti, ki je bla, prihaja nova zavest, to se čuti, veje drug veter. Vsi pa govorijo o koncu materije kot take, to je brez veze.Pokaži mi obdobja v zgodovini, ko ni bilo (radikalnih) sprememb. Nič posebnega se ne bo zgodilo, nobene "višje zavesti" ne bo, nikogar ne bo odneslo ne v nebesa ne v "višje dimenzije" (verjetno se s tem izrazom misli "višje svetove" in ne dimenzije). Spremembe so pa itak stalnica. In nekega dne bo Zemlja res izginila, tako ali drugače. Nas pa že zdavnaj več ne bo, ko se bo to zgodilo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Točno tako S tem predvsem povezujejo Urana - 11.hiša.11-ica letos označuje velike ''priprave'' človeške zavesti na preobrat v letu 2012:1.1.(20)1111.1.111.11.1111.11.11 Zato ni čudno (kot sem brala že tu na forumu) in slišala večkrat drugje, da veliko ljudi pogleda na uro ravno takrat, ko kaže 11:11. Pravijo, da se jim to prej ni dogajalo, konec lanskega leta in letos pa zelo pogosto.No, res pa tu vzdrži teorija, da se jim bo zdaj to še pogosteje dogajalo, ko polagajo pozornost na uro in čas V glavnem 11 = Uran = višje dobro = revolucija = priprava ljudi na 12ko.12 = Neptun = duhovnost = masovne spremembe pri ljudeh. Konec bo, vsekakor. Konec dobe, časa kot ga poznamo.In res je čas za spremembe, saj vsi čutimo Tukaj se dogaja to, da preveliko pozornost in pomen pripisujete temu, ko je ura 11:11, nonšalantno pa iz spomina izključite vse tiste trenutke, ko ste pogledali na uro in ni bilo 11:11. Številke same po sebi ne pomenijo ničesar, sami jih filamo s pomeni, kot nam pač v danem trenutku ali obdobju paše. Če bi bila popularna teorija o koncu sveta leta 2036, bi še našli kup astroloških, numeroloških in kaj jaz vem kakšnih še razlag o pripravi človeštva leta 2035 na velike spremembe leta 2036. Zgodba o koncu sveta oz. o "veliki spremembi zavesti" človeštva je stara kot samo človeštvo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Ja sej je čist logično (vsaj meni), ker se vse odvija in razvija naprej. Vse gre naprej, narava, miselnost, vesolje. Tu ni stagnacije, je proces razvoja in konstantnega gibanja. Z nami ali brez nas gre vse naprej. Sicer pa kaj je eno človeško življenje v vesolju? Mini utrinek. Tudi, če kdo misli, da stagnira, dejansko ne in tudi, če dejansko bi, kaj je ta mili-mikro sekunda v konstantno premikajočem vesolju?Zato pa je lahko zgodba o koncu sveta stara kot samo človeštvo, saj se tudi človeštvo neprestano spreminja in zato je vedno nekaj potrebno končati, da lahko pride novo ... ker, da se spet vrnem na začetek in sklenem krog, se vse konstantno spreminja Se strinjam. Datuma, kdaj se bo kaj spremenilo, pa ne moremo vedeti. A naj ne bi Jezus sam dejal, o prihodu nebeškega kraljestva, torej spremembi: "Bodite torej budni, ker ne veste ne dneva ne ure!" (Mt 25,13)? p.s.: tvoje pogruntavščine o številkah namerno spustim, ker nima smisla, da spet začneva krožit Ni moja pogruntavščina, gre za znano dejstvo. Naredi preizkus, bodi iskrena do sebe in boš videla, kako pogosto boš pogledala na uro ob 11:11 in kolikokrat na ostalih 1439 minut. Če pa imaš a.m./p.m. uro ali uro s kazalci, imaš seveda dvakrat večjo verjetnost, da zagledaš 11:11. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Do sedaj je še vsaka generacija mislila, da je nekaj posebnega in da je oreng drugačna od ostalih in da bo prav njih Bog rešil v nebo in da jim ne bo treba več delat in it v službo. Npr hipiji so tudi obljubljali nov svet a na koncu ni umrl stari svet ampak so se hipuzli izdimili v oblakih dima ter se utopili v litrih smrdljive rakije. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Do sedaj je še vsaka generacija mislila, da je nekaj posebnega in da je oreng drugačna od ostalih in da bo prav njih Bog rešil v nebo in da jim ne bo treba več delat in it v službo. Npr hipiji so tudi obljubljali nov svet a na koncu ni umrl stari svet ampak so se hipuzli izdimili v oblakih dima ter se utopili v litrih smrdljive rakije. Družbena preobrazba po 60. letih je očitna. Poglej si splošne vrednote in pravice žensk, črncev, gejev, odnos do spolnosti v javnosti, kaj je sprejemljivo v medijih in na TV v 50ih in kaj v 70ih, takoj po tej družbeni revoluciji. Družba se je korenito spremenila in mnogo je prispevala prav seksualna in "kontrakulturna" revolucija (tudi s strani orto hipijev, ki so bluzili in kasneje čisto zabluzili), ki se je uprla okostenelim družbenim normam. Precej upravičeno imam občutek, da je velik del sveta vseeno malo bolj odprto "zadihal" po tej socialni revoluciji v 60ih, pa čeprav je še zmeraj v povprečju precej zadrt in nazadnjaški. So pa seveda k temu prispevale že vse generacije prej in tudi kasneje - bohemi z začetka stoletja, beatniki iz 50ih, itd. Upam, da se bo družbena revolucija in odpiranje umov še nadaljevalo z našimi (baje pasivnimi) generacijami. 1 Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Se strinjam. Datuma, kdaj se bo kaj spremenilo, pa ne moremo vedeti. A naj ne bi Jezus sam dejal, o prihodu nebeškega kraljestva, torej spremembi: "Bodite torej budni, ker ne veste ne dneva ne ure!" (Mt 25,13)? Oziroma: A few shall see what none yet understands;God shall grow up while the wise men talk and sleep;For man shall not know the coming till its hourAnd belief shall be not till the work is done. - Sri Aurobindo (Savitri, Book 1 Canto 4, page 55) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. junij 2011 Prijavi Deli 4. junij 2011 Do sedaj je še vsaka generacija mislila, da je nekaj posebnega in da je oreng drugačna od ostalih in da bo prav njih Bog rešil v nebo in da jim ne bo treba več delat in it v službo. Npr hipiji so tudi obljubljali nov svet a na koncu ni umrl stari svet ampak so se hipuzli izdimili v oblakih dima ter se utopili v litrih smrdljive rakije. Dobro povedano Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.