ananta 26. september 2009 Prijavi Deli 26. september 2009 To se xe zgoilo pred letoma.Che 'zrachuna$ bo$ vedel zakaj. Torej 2011 Oktober ne bo kar je xe bil pred letoma! Zakaj ne berete kaj tlele na tem forumu pi$e? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 To se xe zgoilo pred letoma.Che 'zrachuna$ bo$ vedel zakaj. Torej 2011 Oktober ne bo kar je xe bil pred letoma! Zakaj ne berete kaj tlele na tem forumu pi$e? Ma ni kaj računat, saj je leto 2012 mombasonska laž. Boste videli leta 2012! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 29. september 2009 Prijavi Deli 29. september 2009 Mah, že ne vem kolikokrat je bil kao konec sveta, pa zaenkrat še tlačimo našo preljubo Zemljo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. september 2009 Prijavi Deli 29. september 2009 Ne razumem: kako bo prišlo do sprememb v kolektivni zavesti, če se tega ne bomo zavedali? To ne gre skupaj. Spremembo bodo, kot so že bile v zgodovini in kot še bodo. Šele s časovno oddaljenostjo bodo bolj vidne. Spremembe na kolektivni zavesti so vse skozi v teku, samo malo kdo to vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Torej so to prej spremembe v kolektivni nezavesti. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Ali bolje - kolektivne spremembe v zavesti na podzavestni ravni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Spremembe v zavesti takšni ali drugačni, se dogajajo neprestano ta trenutek in tudi leta 2012 se bo vedno nekaj spreminjalo. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Ali bolje - kolektivne spremembe v zavesti na podzavestni ravni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 Konc sveta je že bil - a ni noben opazu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Ali bolje - kolektivne spremembe v zavesti na podzavestni ravni...Kaj pa nadzavestna raven? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Kaj pa nadzavestna raven?Ja, tudi.Podzavestna, nadzavestna, subliminalna.No, občasno nam pa tud kej na zavestni kapne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Kaj pa nadzavestna raven? Se bo še povečala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 Konc sveta je že bil - a ni noben opazu? Se strinjam s tabo! Po advaiti filozofiji ŠRI ŠIVA ŠANKARAČARIE se celoten univerzum vsak trenutek ustvari ohrani in spet uniči. Torej lahko opišemo celoten univerzum kot film, ki ga ustvarja BRAHMAN NA OKO DUŠE! (Samo simbolična primerjava!) OM NAMAH ŠIVAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 AJVARJEV DOKAZ! Danes ko sem si pripravljal kosilo sem odkril nekaj, kar mi je napolnilo kosti s srhom. Prvič v življenju sem odkril, da se bo leta 2012 res nekaj zgodilo. In to kmalu! Po navadi sem skeptičen, a to odkritje mi je dalo misliti in menim, da nisem več skeptik, ampak sem postal vernik! Kupil sem si dva kilska kozarca z Ajvarjem od Naturete. In spreletel me je srh po spoznanju, kar sem storil. Mogoče pa ne bom utegnil pojesti kilo ajvarja in se mi bo drugi kozarec pokvaril. A ko sem pogledal rok trajanja je na kozarcu pisalo DECEMBER 2012! O JAZ NEVERNIK! PERNATI BOG USMILI SE ME! O JAZ SLEPEC, KI SEM SE RUGAL DOKAZOM BOGA.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 Ma ki je fantiči. Še do leta 2121 imamo čas da zmažemo ajvar saj potem... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunica123 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 Kaj menite o knjigi, ki opisuje in napoveduje, kaj se bo dogajalo po letu 2012? Odlomek iz knjige: Upam, da boste v tej knjigi izvedeli še kaj več, kot kakšne so napovedi za prihodnost na osnovi trenutnega zavedanja o podnebnih, gospodarskih in političnih spremembah po vsem svetu, predvsem do kakšnih duhovnih sprememb bo prihajalo med odpiranjem portalov in med vstopanjem neznanskih energij in na katere gumbe je treba pritisniti, da se boste lahko razsvetlili in vstali. Verjamem, da vas bo knjiga opogumila in navdihnila, da boste tudi sami sodelovali pri prečiščevanju planeta, preobražanju njegove zavesti in soustvarjanju nove zlate dobe, ki bo napočila leta 2032. Leto 2012 in čas, ki prihaja za tem, je pomembna zadeva. Lahko sledimo kolektivnemu nezavednemu in se predamo obupu ali pa svoj pogled usmerimo v neverjetne priložnosti za rast in širitev duše, ki nam bodo na razpolago. Izredne spremembe, ki jih bom opisala, se dogajajo s skoraj neverjetno naglico. Leta 2012 bodo na Zemljo prihajale izjemne duhovne energije in leta 2032, ko bomo ponovno prejeli modrost Zlate Atlantide, bo svet bistveno drugačen kot danes. (iz uvoda knjige Prelomno leto 2012, avtorice Diane Cooper) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 http://www.2012hoax.org/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 sliši se kar zanimivo mogoče si jo pa sposodimbi bla ravno pravšnja knjiga za lep prijeten večerhvala lpDomen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 Kaj menite o knjigi, ki opisuje in napoveduje, kaj se bo dogajalo po letu 2012? Odlomek iz knjige: Upam, da boste v tej knjigi izvedeli še kaj več, kot kakšne so napovedi za prihodnost na osnovi trenutnega zavedanja o podnebnih, gospodarskih in političnih spremembah po vsem svetu, predvsem do kakšnih duhovnih sprememb bo prihajalo med odpiranjem portalov in med vstopanjem neznanskih energij in na katere gumbe je treba pritisniti, da se boste lahko razsvetlili in vstali. Verjamem, da vas bo knjiga opogumila in navdihnila, da boste tudi sami sodelovali pri prečiščevanju planeta, preobražanju njegove zavesti in soustvarjanju nove zlate dobe, ki bo napočila leta 2032. Leto 2012 in čas, ki prihaja za tem, je pomembna zadeva. Lahko sledimo kolektivnemu nezavednemu in se predamo obupu ali pa svoj pogled usmerimo v neverjetne priložnosti za rast in širitev duše, ki nam bodo na razpolago. Izredne spremembe, ki jih bom opisala, se dogajajo s skoraj neverjetno naglico. Leta 2012 bodo na Zemljo prihajale izjemne duhovne energije in leta 2032, ko bomo ponovno prejeli modrost Zlate Atlantide, bo svet bistveno drugačen kot danes. (iz uvoda knjige Prelomno leto 2012, avtorice Diane Cooper) Veš kaj si jas mislim o tej stvari. Popoln bullshit. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 http://www.cartoonstock.com/lowres/hsc0168l.jpg HA HA HAhttp://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/awh/lowres/awhn205l.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Leta 2012 kljub vsemu še ne bo konec svetahttp://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=42419 Konec sveta' bo 21. decembra 2012http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=38720 Baba Vanga: Leta 2010 se bo začela tretja svetovna vojna?!http://lifestyle.enaa.com/Dom-in-prosti-ca...ovna-vojna.html Leonardo da Vinci napovedal konec sveta za leto 4006http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=44113 Leta 1999 je Ištar Antares [Ljubljana] napovedal apokalipso & evakuacijo iz Zemljes pomočjo izvenzemeljskih bitij & njihovimi vesoljskimi plovili. ... "Vnebovzetje" je napovedal v svoji knjigi, nanj pripravljal ljudi,ki so mu verjeli. ... Zgodilo se ni nič. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PomladnaVila 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Halo? Nobenega konca sveta ne bo in ne more biti!!!! Vesolje se širi! Zemljo bodo zapustili tisti, ki niso pripravljeni na spremembe, dosti jih bo umrlo, ker temu ne bodo mogli ali hoteli slediti! delati moramo na sebi, življenje (vesolje) nam meče situacije naprej, na katerih lahko rastemo, čeprav se nam zdijo težke, ampak na njih dokažemo, ali smo sposobni preseči ego okvirje človeške duše, negativnosti in končno že napisati to diplomsko nalogo. Vsako življenje je le ena od seminarskih nalog, ki jih uspešno oddamo s ciljem da bi diplomirali na 5. ravni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Halo? Nobenega konca sveta ne bo in ne more biti!!!! Vesolje se širi! Zemljo bodo zapustili tisti, ki niso pripravljeni na spremembe, dosti jih bo umrlo, ker temu ne bodo mogli ali hoteli slediti! delati moramo na sebi, življenje (vesolje) nam meče situacije naprej, na katerih lahko rastemo, čeprav se nam zdijo težke, ampak na njih dokažemo, ali smo sposobni preseči ego okvirje človeške duše, negativnosti in končno že napisati to diplomsko nalogo. Vsako življenje je le ena od seminarskih nalog, ki jih uspešno oddamo s ciljem da bi diplomirali na 5. ravni HA HA HA, kaj pa če študiraš po bolonjskem sistemu? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PomladnaVila 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 ti pojma nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Še en dokaz,kako lahko drugi manipulirajo z človeško glavo.Svet se čisti že od svojega obstoja,najsi bodo to vojne,bolezni ali naravne katastrofe.Dogajalo se je in še se bo.Prelomljeni so ljudje in to tisti,ki se dajo manipulirati drugim.Leto bo enako,kot vsa do sedaj,o zlati dobi pa lahko sanjate,ko boste na drugi strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.