Skoči na vsebino

2012 konc sveta?

intruder

Recommended Posts

Mal se potrud jebala te cesta x:Dx

2010 dodaš še eno nulo zraven in dobiš 2020. Mah, ne vem sicer, kaj ima veze nula, ampak ok ...

Vulkan na islandiji hm mogoce so pa vse to ze nekasni znaki za blizajoce se leto 2012?

Vsak naraven (predvsem kakšen katastrofalen) pojav bo v letih pred 2012 znak za domnevni konec oz. spremembo sveta. Znak za kaj pa bodo ti pojavi po 2012?

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

Če vzamemo, da je Zemlja malo večji organizem in da smo človečki, živali, rastline, minerali kao bakterije al pa virusi...se pojavi vprašanje al smo človečki dobre al slabe bakterije...al poskušamo okrepiti to veliko bitjece al ga shirat... x;)x In potem ima to bitjece malo vročine, malo zakiha, zasmrka ipd.(požari, izbruhi vulkanov, potresi...) al pa dobi mrzlico (tornado, sneg, orkani...)...To so pač naravni načini s katerimi se telo bori proti slabim bakterijam...pri tem pa umirajo dobre in slabe bakterije... x:Dx

Če dam primer na človečku---makrofagi, levkociti, eritrociti, bazofilci...proti virusom gripe, ošpic, davice...Če se doktorsko izrazim tudi Zemljica mora vzdrževat optimalno telesno temperaturo...obrambna telesca morajo uničit škodljive bakterije in viruske...Na katero stran se bo pa človeček postavil je pa odvisno od njega...al bo živel v sožitju z bitjecem al pa bo parazitek... x:Dx

Bom zaključeval bajke...itak me ni treba resno jemat...to je samo zakasneli vpliv polne lune...al sem pa preveč gledal dr. House-a... xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

CITAT(psychic @ 30. Apr 2010, 15:35) http://1.1.1.2/bmi/www.lunin.net/forum/style_images/ln/post_snapback.gifVulkan na islandiji hm mogoce so pa vse to ze nekasni znaki za blizajoce se leto 2012?

Vsak naraven (predvsem kakšen katastrofalen) pojav bo v letih pred 2012 znak za domnevni konec oz. spremembo sveta. Znak za kaj pa bodo ti pojavi po 2012?

ne vem, prevec je bilo napisanega na to temo da bi kar sla mimo vsega tega, res da so bile naravne katastrofe tudi prej, vendar glede na to da je bilo izreceno veliko stvari ki se bodo zacele dogajati leta 2012, sem pac sedaj tudi bolj pozorna na to, cudno se mi zdi da so se pac katastrofe ze zacele dogajati. Sicer pa koliko vem ne pomenijo konec sveta, temvec spremembo zavesti, kot je bilo ze omenjeno v postih pred tem. Sedaj je samo vprasanje kako bo do te spremembe zavesti prislo, kaj bi mi nomralni clovecki morali storiti za to da se vkljucimo v skupino tistih ki bodo preziveli?

CITAT(psychic @ 30. Apr 2010, 15:35) http://1.1.1.2/bmi/www.lunin.net/forum/style_images/ln/post_snapback.gifVulkan na islandiji hm mogoce so pa vse to ze nekasni znaki za blizajoce se leto 2012?

ne vem, prevec je bilo napisanega na to temo da bi kar sla mimo vsega tega, res da so bile naravne katastrofe tudi prej, vendar glede na to da je bilo izreceno veliko stvari ki se bodo zacele dogajati leta 2012, sem pac sedaj tudi bolj pozorna na to, cudno se mi zdi da so se pac katastrofe ze zacele dogajati. Sicer pa koliko vem ne pomenijo konec sveta, temvec spremembo zavesti, kot je bilo ze omenjeno v postih pred tem. Sedaj je samo vprasanje kako bo do te spremembe zavesti prislo, kaj bi mi nomralni clovecki morali storiti za to da se vkljucimo v skupino tistih ki bodo preziveli?

Konec sveta kar prehiteva, mar ne? Ne more počakati do 2012. x8Dx

V filmu si moral biti super bogat, da so te Kitajci sprejeli na Noetovo barko, tako da sem že kar obupal in skenslal vse načrte za 2013.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

A pa si kdaj pomislila da se 20 let nazaj ni blo tolk informacij ovsemu takoj.Dones v Mongoliji travca ne zraste pa je Big news....a ni to čudno da v Mongoliji ne raste x:px

pa saj to je bistvo, ne bo kar konec sveta, svet se ne bo izmaterializiral, prihajajo pa spremembe, ki bodo spremenile svet, stara miselnost se bo morala umakniti in temu se kao pravi "konec sveta",

pa sej to se je ze dogajalo, atlantida?

pa saj to je bistvo, ne bo kar konec sveta, svet se ne bo izmaterializiral, prihajajo pa spremembe, ki bodo spremenile svet, stara miselnost se bo morala umakniti in temu se kao pravi "konec sveta",

pa sej to se je ze dogajalo, atlantida?

Svet se nenehno spreminja. Običajno počasi in postopoma, kdaj s kakšno revolucijo ali s čim podobnim v krajšem času. Isto je z miselnostmi. Zgodbice o Atlantidi pa ne bi vlekel sem.

• 2 months later...

jaz msilim da po astrološki karti gledan se bo nekaj dogajalo.

drugaće pa zakaj denar potlej ne bi bil več vreden,zavest se ne bo spremenila čez noč,sploh pa če pogledamo realno se bodo glih bogataši izmazali in njim denar pomeni vse,moje osebno mnenje pa je za sigurnost,zlato in srebro sta mnogo bolj vredna ker ga vedno lahko zamenjaš za katerokoli valuto.

nekdo je tudi omenjal da pred nekaj tisocimi leti je bilo veliko znanaje potem pa nič,stari grki imajo dobro razlago za to,ker ko je svet preplavila voda je uničilo večino velikih mest in ostali so samo po večini kmetje na visokih hribih,ki pa so bili itak že prej odrezani od sveta.

jaz msilim da po astrološki karti gledan se bo nekaj dogajalo.

Sicer menim, da se ne bo dogajalo nič dramatično drugačnega kot ostale dni, a vseeno vprašam: kaj pa naj bi se dogajalo po astrološki karti?

Sicer menim, da se ne bo dogajalo nič dramatično drugačnega kot ostale dni, a vseeno vprašam: kaj pa naj bi se dogajalo po astrološki karti?

planeti bodo v določeni poziciji in to bo vplivalo na zemljo,ali bo vplivalo na ljudi ali na samo naravo si še nisem na jasnem. bila sem na večih krajih in spomnim se enega kamna kjer so ljudje na koncu brez glave,moram si še razjasnit veliko stvari zato raje ne bi še komentirala ničesar preveč,lahko da se bo nekaterim zmešalo in to lahko povede do kaosa... xrolleyesx

meni je to zelo zanimivo in se že kar precej let ukvarjam z raziskovanjem tega še pred youtubom ali teh modnih muh ki so zdaj prišle ven.

x:)x

Povej, a imaš že pripravljen (rezervni) odgovor, kaj boš povedala, ko se nobena od teh katastrofičnih napovedih ne bo uresničila in niti drugih abnormalnih dejanj ne bo (no ja, razen dejanj fanatikov, ki morajo upravičiti svojo vero, prepričanja ...)?

Polna Luna po opazovanju sodeč kar vpliva na "plimovanje" v "podstrešju"/ glavah ... -)

Luna & Sonce vs plima & oseka

"Plima in oseka nastajata zaradi gravitacijskih vplivov Lune in Sonca.

Maksimumi [minimumi] plime in oseke se ne pojavljajo vsakih 6 ur,

ampak vsakih 6 ur in 12,5 minut. Zamik 12,5 minut je v glavnem posledica premika Lune

na orbiti okrog Zemlje [okrog 13 stopinj na dan]. Skupna zakasnitev ob koncu dneva je približno 50 minut."

http://www2.arnes.si/~gljsentvid10/plima.htm

ja točno tako in luna vpliva tudi na rast rastlin ,saj verjetno vsak ki se ukvarja recimo malo z vrtom,pozna lunin koledar,in horoskop je tudi po planetih,tukaj se točno vidi da celo lahko določamo karakter ljudi po planetih.in po soncu imamo štiri sezone v letu in še in še bi se dalo naštevat,samo včasih ljudje kar pozabijo na te stvari ki so vbistvu osnovne ali pa jim ne pripisujejo kakšnega pomena.... torej jaz sem raje odprta in raziskujem kot pa da se odločim na prepričanja drugih, ali se bo kaj zgodilo ali ne.mi je pa vseeno hecno zakaj NASA ne da večjega pomena vsemu,itak pa hočejo zdesetkat populacijo,tko da tudi če oni kaj vejo jim je v njihovo korist zanikati vse skupaj.

mi je pa vseeno hecno zakaj NASA ne da večjega pomena vsemu,itak pa hočejo zdesetkat populacijo,tko da tudi če oni kaj vejo jim je v njihovo korist zanikati vse skupaj.

Mogoče zato, ker se jim ne ljubi ukvarjati z neumnostmi in s psihozami teoretikov zarot. x:)x

2012 ne bo konec sveta, zato ker vidim da bom 2013 šel živet v hišo. Ne vem zakaj pa vidim eno steno, ki je ima poškodovano steno. Mogoče bo jutri na 24 ur...Pa vidim, da se bo vsula zemlja in to veliko v kratkem...

Mogoče zato, ker se jim ne ljubi ukvarjati z neumnostmi in s psihozami teoretikov zarot. x:)x

kaj je zdaj zarota da planeti vplivajo na ljudi in zemljo?

nimam rezervnega odgovora,kajti kot sem že rekla sem odprta in še raziskujem nimam nobenih zaključkov,čudi me pa da si si ti že naredil zaključek. Ko potujem po svetu,srečam zanimive ljudi,nekateri so tudi delali za naso in so mi marsikaj povedali,marsikaj sem pa tudi sama videla in če nekaterih stvari ne bi slikala bi še zdaj mislila da sem sanjala.tko da leto 2000 je bila vraža.leta ki se nam bližajo pa kot sem že rekla....

hej štiri letne sezone se vsako leto ponovij,zakaj se ne bi tudi marsikaj drugega.

,saj ni tako težko izračunati.

Danes sem po tvju videla eno reklamo,ki mi gre strašno na živce,kažejo tiste boge otroke iz afrike in pravijo da nimajo niti za tablete proti malariji.zakaj pa te dobri znanstveniki ne pogruntajo vzroka .....ali ne dajo odgovora. to je zame zarota,kar se tam dogaja oziroma kaj se dogaja čisto na vseh kontinentih povrsti... ampak ne oni so pristali na luni.....oni nimajočasa se ukvarjati s takimi malenkostmi.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...