Skoči na vsebino

2012 konc sveta?

intruder

Recommended Posts

jaz msilim da po astrološki karti gledan se bo nekaj dogajalo.

drugaće pa zakaj denar potlej ne bi bil več vreden,zavest se ne bo spremenila čez noč,sploh pa če pogledamo realno se bodo glih bogataši izmazali in njim denar pomeni vse,moje osebno mnenje pa je za sigurnost,zlato in srebro sta mnogo bolj vredna ker ga vedno lahko zamenjaš za katerokoli valuto.

nekdo je tudi omenjal da pred nekaj tisocimi leti je bilo veliko znanaje potem pa nič,stari grki imajo dobro razlago za to,ker ko je svet preplavila voda je uničilo večino velikih mest in ostali so samo po večini kmetje na visokih hribih,ki pa so bili itak že prej odrezani od sveta.

kadar je res kriza, je edino, kar je res kaj vredno kos zemlje, kjer si lahko pridelaš hrano in pa praktično znanje, kako si sam narediš to in ono. Lovske sposobnosti znajo prit tud prav, sploh če maš premal zemlje, si še zmeraj lahko raubšic (sploh z lokom, ker zna v krizi tud nabojev za puše zmankat). V naši vasi starejši še zmeraj pomnijo, kako so v časih med in po vojni raubšical, da so imel kej za jest. (jest mam na podstrešju spravljeno eno dobro lovsko pušo, pa nekaj kišt nabojev pa zraven še en dober lok in zalogo puščic, zraven pa še eno dobro ročno drvarsko žago, za vsak primer če ne bo bencina za motorko, zraven mam pa še en mošnjiček s coprnijami, ki odganjajo slabo - eto. x;)x Ne, zlata in srebra pa nimam.)

Deli na socialnih omrežjih

kaj je zdaj zarota da planeti vplivajo na ljudi in zemljo?

Ne, ena od teorij zarote je, da NASA ve za Nibiru, a ga ne prizna. V tej teoriji se vidi vso pomanjkanje znanja teoretikov zarote.

nimam rezervnega odgovora,kajti kot sem že rekla sem odprta in še raziskujem nimam nobenih zaključkov,čudi me pa da si si ti že naredil zaključek. Ko potujem po svetu,srečam zanimive ljudi,nekateri so tudi delali za naso in so mi marsikaj povedali,marsikaj sem pa tudi sama videla in če nekaterih stvari ne bi slikala bi še zdaj mislila da sem sanjala.tko da leto 2000 je bila vraža.leta ki se nam bližajo pa kot sem že rekla....

hej štiri letne sezone se vsako leto ponovij,zakaj se ne bi tudi marsikaj drugega.

,saj ni tako težko izračunati.

Moj zaključek temelji na dokazih oz. neobstoju dokazov za obstoj planeta Nibiru in mnenju, da imamo radi zgodbice o koncu sveta -- v vsakem zgodovinskem obdobju jih najdemo na desetine, če ne več. Leto 2012 je zgolj samo eno leto izmed mnogih, nepomembno z vidika konca sveta, tako kot je bilo leto 2000, 1666 in ostala leta, ko naj bi se svet končal. A smo tako naveličani življenja, da si neprestano želimo konca sveta?

Possible—but highly unlikely.

A smo tako naveličani življenja, da si neprestano želimo konca sveta?

obstajajo pač različne tehnike, skozi katere sami sebe opominjamo na konec lastnega sveta (telesa).

2012 je pač ena od teh tehnik.

Ja, iknee, žaga je kul ideja, sicer x:Dx

kadar je res kriza, je edino, kar je res kaj vredno kos zemlje, kjer si lahko pridelaš hrano in pa praktično znanje, kako si sam narediš to in ono. Lovske sposobnosti znajo prit tud prav, sploh če maš premal zemlje, si še zmeraj lahko raubšic (sploh z lokom, ker zna v krizi tud nabojev za puše zmankat). V naši vasi starejši še zmeraj pomnijo, kako so v časih med in po vojni raubšical, da so imel kej za jest. (jest mam na podstrešju spravljeno eno dobro lovsko pušo, pa nekaj kišt nabojev pa zraven še en dober lok in zalogo puščic, zraven pa še eno dobro ročno drvarsko žago, za vsak primer če ne bo bencina za motorko, zraven mam pa še en mošnjiček s coprnijami, ki odganjajo slabo - eto. x;)x Ne, zlata in srebra pa nimam.)

super :palec: saj pravim tudi če pride do vojn mora človek znati preživet. ko se je pri nas začela tista tri dnevna vojna sem jaz napakirala stvari in pobegnila v gozd,ampak na srečno ni bilo nič hudega. x;)x

Ne, ena od teorij zarote je, da NASA ve za Nibiru, a ga ne prizna. V tej teoriji se vidi vso pomanjkanje znanja teoretikov zarote.

Moj zaključek temelji na dokazih oz. neobstoju dokazov za obstoj planeta Nibiru in mnenju, da imamo radi zgodbice o koncu sveta -- v vsakem zgodovinskem obdobju jih najdemo na desetine, če ne več. Leto 2012 je zgolj samo eno leto izmed mnogih, nepomembno z vidika konca sveta, tako kot je bilo leto 2000, 1666 in ostala leta, ko naj bi se svet končal. A smo tako naveličani življenja, da si neprestano želimo konca sveta?

bom probala poiskat en link,da t ga pokažem.....

v kriznih časih imeti kos zemlje se mi ne zdi ravno neka rešitev.

Menda ne misliš, da boš od zemlje kaj imel(a). Plenilci bi bili, v takem primeru, vsepovsod.

Boš vso noč sedel(a) v tanku in čakala, da zelenjava zraste ali kaj podobnega?

Nič ne pomaga. Ko bo (karkoli) prišlo, bo prišlo preko noči .... saj vemo, da dneva in ure ne

pove nobena pratka :inocent:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

v kriznih časih imeti kos zemlje se mi ne zdi ravno neka rešitev.

Menda ne misliš, da boš od zemlje kaj imel(a). Plenilci bi bili, v takem primeru, vsepovsod.

Boš vso noč sedel(a) v tanku in čakala, da zelenjava zraste ali kaj podobnega?

Nič ne pomaga. Ko bo (karkoli) prišlo, bo prišlo preko noči .... saj vemo, da dneva in ure ne

pove nobena pratka :inocent:

jaz mislim da je iknee govorila bolj o znanju preživetja....

o kakšnh plenilcih govoriš, zelenjavojedci so tudi dobrega okusa,drugače pa zakaj ne bi za svoje preživetje tudi stražil ponoči.lahko bi mel pa pol zelenjavo samo za vabo.... x;)x in si nastrelil veliko mesa. meni se bolj smilijo vegetarjanci... x;)x

drugače pa narava ti bo že opozorila če bo prišlo do naravnih katastrof.....samo spremljati jo je treba in poslušati.živali zaznajo že prej nevarnosti......

Guest razlika

:palec: v tem naboru res koristnih stvari, bi si jaz omislila še nekaj rezervnih parov očal in seveda dobre čevlje... to vedno prav pride.

bil je hec x;)x

nenavaden hec.

Drugače pa; kadar so ljudje lačni in brez vsega, prično iskati, in najdejo tam kjer je in kar je.

Če ne daš, vzamejo. Tudi za ceno življenja.

Zato se mi zdi mnenje, da bi človek, poetično, preživel nekje na kmetih, blizu mest po možnosti,

utopično. Žal!

Sploh pa o koncu sveta, ne razmišljam. Morda se bo spremenila naša zavest, kar je tudi dobrodošlo.

:palec: v tem naboru res koristnih stvari, bi si jaz omislila še nekaj rezervnih parov očal in seveda dobre čevlje... to vedno prav pride.

pa na sveče in vžigalice, ne pozabit x:Dx x;)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest razlika

......

... in usklajeno ekipo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

:palec:

Zemlje je itaq dovolj za hrano mnogokrat toliko ljudi kot je sedaj. samo deliti je treba "znat", bit pripravljen. to je pa danes precej tesko; se raj ocenjuje! x:o)x

Drugače pa; kadar so ljudje lačni in brez vsega, prično iskati, in najdejo tam kjer je in kar je.

Zato se mi zdi mnenje, da bi človek, poetično, preživel nekje na kmetih, blizu mest po možnosti,

utopično. Žal!

Sploh pa o koncu sveta, ne razmišljam. Morda se bo spremenila naša zavest, kar je tudi dobrodošlo.

Da :palec: samo ne tako k full rada ocenjuje recimo x:Dx x:o)x

... in usklajeno ekipo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

sicer pa, bajdvej mogoce mal hecn naslov; verjetno je mislu/la konc cloveka v obliki kot je sedaj; razen ce ni mislu da bo recimo komet sesu planet zemljo.

matr, pa tolk smo se matral OCENJEVAT tule kolk dober post je kdo napisu x:px x:o)x x:Dx vse dzabe, dzabe

-

Guest razlika

Da :palec: samo ne tako k full rada ocenjuje recimo x:Dx x:o)x

A si predstavljaš? Huda uzbuna vsepovsod.... ljudje pa zasedajo, kdo ima koga rad in zakaj ima kdo koga rad in kako to, da kdo koga nima rad, ker so bile zadnje zaloge vode podeljene prav po tem principu, kdo s kom simpatizira.. okol teh ljudi pa cel dar mar, zmanjkuje zraka, sonca se ne vidi... pol jih ima že ćist nagnito faco, blaznijo izstrelki in okužbe... take stvari. Noro.

Dodajam na seznam, skafander.x:Dx

nenavaden hec.

utopično. Žal!

joj mi je kar žal da sem to napisala k pol se vedno vsuje trop vegetarjancev name. upam da bodo res prenehal pol s tem vegetarjanstvom,res k eni tako zagovarjajo to vegetarjanstvo da sem kar brez besed.pa itak mi je vseen vsak živi kot hoče

kolk ste hecni vse se vam zdi utopično,kar je potrebno malo samovolje,samokontrole in samoodgovornosti,,kr neki sanjate da se bo zavest ljudi spremenila,jaz prej mislim da v takih kriznihčasih se bo prej na slabše k na boljše.pa si predstavljajte,lačne razvajene mulce kot so zdaj,da se jim bo spremenila zavest kr čez noč.jaz pravim da se bodo prej poklal in pojedel me sabo,kot pa kaj drugega. sej poglejte kaj se je zgodilo danes v berlinu 20 mrtvih zaradi panike,drug druzga so pohodil,ma ne morem verjet.

vi pa kr naprej sanjate o spremenbi zavesti,pravo je treba spremeniti nač življenja in razmišljanja.

sej ne da morda nimas prou. :palec: ampak, verjet je vseen ponavadi bolje kot ne. sicer pa nisem bral prejsnje strani sploh.

clovek se vedno uci in gre naprej. vsako zlo prinasa tudi svetlobo in ucenje.

dogodki ki smo jih kot bitja sami ustvarili so posledica nase odlocitve po ucenju na tak nacin, morda.

2 svetovna vonja recimo, ni plod ene osebe, hitlerja, ali koga drugega. temvec plod temne strani cloveka, ki je prevladala nad zdravo pametjo.

ustvarila jo je energija mnogih, ki so imeli premalo zavesti in sledili tistim ki so to izkoriscali za lastne egoisticne namene.

po vojni in ze med vojno smo lahko videli, da "temne sile" nise bile zgolj na strani hitlerja, temvec so tudi rusi po vojni delali se hujse zlocine; americani ze med vojno prisilno pozaprli japonce americane - japonske priseljence ki so postali americani ze dosti pred samo vojno, in tudi njihove otroke, med katerimi so bile ze tretje generacije. ze uvejavljene in premozne druzine so morale zapustiti domove, delo, imetje in so jih strpali v puscavo, kjer je spalo po 10 ljudi v stali za konja in mini barake. Zakaj, ker je bila zda v vojni z japonsko, oni pa so pac bili japonci po videzu; ne narodnosti, ker je roosevelt to odredil podpisal z listino.

Tako je vsak ki je bil japonec, postal eventuelni sovraznik v lastni domovini, ne glede na to koliko generacij je ze zivelo tam.

Podpisati je moral, da bi branil svojo dezelo zda v borbi proti sovrazniku (japoncem) ali pa je bil se naprej zaprt. skratka poden.

Tema - strah in nezaupanje se je sirilo povsod. Tako lahko deluje tema. Iz cloveka vlece najslabe.

V takem pomaga vera v dobro in upanje. Moralne vrednote in krepost, pa tudi preprosti krscanski nauki.

sej ne da morda nimas prou. :palec: ampak, verjet je vseen ponavadi bolje kot ne. sicer pa nisem bral prejsnje strani sploh.

clovek se vedno uci in gre naprej. vsako zlo prinasa tudi svetlobo in ucenje.

dogodki ki smo jih kot bitja sami ustvarili so posledica nase odlocitve po ucenju na tak nacin, morda.

2 svetovna vonja recimo, ni plod ene osebe, hitlerja, ali koga drugega. temvec plod temne strani cloveka, ki je prevladala nad zdravo pametjo.

ustvarila jo je energija mnogih, ki so imeli premalo zavesti in sledili tistim ki so to izkoriscali za lastne egoisticne namene.

po vojni in ze med vojno smo lahko videli, da "temne sile" nise bile zgolj na strani hitlerja, temvec so tudi rusi po vojni delali se hujse zlocine; americani ze med vojno prisilno pozaprli japonce americane - japonske priseljence ki so postali americani ze dosti pred samo vojno, in tudi njihove otroke, med katerimi so bile ze tretje generacije. ze uvejavljene in premozne druzine so morale zapustiti domove, delo, imetje in so jih strpali v puscavo, kjer je spalo po 10 ljudi v stali za konja in mini barake. Zakaj, ker je bila zda v vojni z japonsko, oni pa so pac bili japonci po videzu; ne narodnosti, ker je roosevelt to odredil podpisal z listino.

Tako je vsak ki je bil japonec, postal eventuelni sovraznik v lastni domovini, ne glede na to koliko generacij je ze zivelo tam.

Podpisati je moral, da bi branil svojo dezelo zda v borbi proti sovrazniku (japoncem) ali pa je bil se naprej zaprt. skratka poden.

Tema - strah in nezaupanje se je sirilo povsod. Tako lahko deluje tema. Iz cloveka vlece najslabe.

V takem pomaga vera v dobro in upanje. Moralne vrednote in krepost, pa tudi preprosti krscanski nauki.

se strinjam s tabo,hitler je bil pameten vedel je da lahko vpliva na ljudi skozi njihovo nevednost oziroma prepričanj in vedno je tako.

američani pa itak nimajo pojma o ceni življenja.oni bi itak pobili vse ki niso beli.

čeprav jaz še vedno mislim da bil bil svet lepši brezkakršnih koli ver,kot recimo krščanstvo,muslimanstvo,vseh ver nasploh.to je še en razlog več za za razdvoj ljudi.

joj mi je kar žal da sem to napisala k pol se vedno vsuje trop vegetarjancev name. upam da bodo res prenehal pol s tem vegetarjanstvom,res k eni tako zagovarjajo to vegetarjanstvo da sem kar brez besed.pa itak mi je vseen vsak živi kot hoče

kolk ste hecni vse se vam zdi utopično,kar je potrebno malo samovolje,samokontrole in samoodgovornosti,,kr neki sanjate da se bo zavest ljudi spremenila,jaz prej mislim da v takih kriznihčasih se bo prej na slabše k na boljše.pa si predstavljajte,lačne razvajene mulce kot so zdaj,da se jim bo spremenila zavest kr čez noč.jaz pravim da se bodo prej poklal in pojedel me sabo,kot pa kaj drugega. sej poglejte kaj se je zgodilo danes v berlinu 20 mrtvih zaradi panike,drug druzga so pohodil,ma ne morem verjet.

vi pa kr naprej sanjate o spremenbi zavesti,pravo je treba spremeniti nač življenja in razmišljanja.

Veš, nekateri sanjajo o spremembi zavesti, nekateri o tem, da bo planet Nibiru leta 2012 uničil Zemljo, spet nekateri pa sanjajo, da nekateri planeti vplivajo na našo osebnost in da bodo ti nekateri planeti tvorili nekakšne neugodne kombinacije tistega leta in kaj vem še kaj vse ...

Komaj čakam na komentarje leta 2013, ko se bo izakazalo, da je bilo leto 2012 običajno leto oz. nič posebno izstopajoče, kot napovedujejo prerokbe.

I survived Y2K, Bird Flu, Mad Cow, 9/11 and Swine Flu. 2012, Here I Come!

Veš, nekateri sanjajo o spremembi zavesti, nekateri o tem, da bo planet Nibiru leta 2012 uničil Zemljo, spet nekateri pa sanjajo, da nekateri planeti vplivajo na našo osebnost in da bodo ti nekateri planeti tvorili nekakšne neugodne kombinacije tistega leta in kaj vem še kaj vse ...

Komaj čakam na komentarje leta 2013, ko se bo izakazalo, da je bilo leto 2012 običajno leto oz. nič posebno izstopajoče, kot napovedujejo prerokbe.

torej ti neverjameš da planeti vplivajo na zemljo in na nas?

a verjameš da je bil 911 teroristični napad?

te gripe so bile sama izmišljotina in to je zame zarota proti človeštvu

torej ti neverjameš da planeti vplivajo na zemljo in na nas?

Seveda vplivajo, ampak v čisto fizikalnem smislu. V domnevne astrološke vplive pa ne verjamem.

a verjameš da je bil 911 teroristični napad?

te gripe so bile sama izmišljotina in to je zame zarota proti človeštvu

Kakorkoli obrneš, je bil terorističen (torej ustrahovalen) napad, ne glede na to, kdo ga je izvedel. Te gripe so tudi ustrahovalne, prenapihnjene zgodbe, pa naj bodo "naravne" ali umetne. Dopuščam možnost, da so v ozadju velike manipulacije farmacevtskih firm, a dejansko tega ne vem. Vsekakor je bolano.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...