pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Kako (narediš) ženski al moškemu prižgati ogenj strasti? domača naloga; količina dovoljenja_zrežirana poteza? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Tole tu spodaj je kopirano s strani: http://afrogirl.e7.to/ 10 nacinov kako vzbuditi zanimanje moškega z komplimenti Mnogo žensk ne ve, da lahko pridobi moškega na način, ki se mu ne bo mogel upreti. Moškim zelo ugaja, če ho hvaljeni, če dobijo priznanje svojemu delu in trudu. Moškim je všeč, če si jih ženske želijo, jih lovijo in na vsak način želijo dobiti. (1) Bodite specifične. Ne dajajte splošnih pohval kot je na primer "sexy si". Predstavljaj si kako bi se počutila, če bi stala pred tem moškim in bi bil on slečen. Izberi si nekaj primernega situaciji: "Tvoje roke so tako močne. Rada bi videla kako se tvoje mišice premikajo, ko si slačiš srajco" ali "Imaš neverjetno zadnjico. Kar zgrabila bi jo!". (2) Glej ga. Saj veš kako to gre. Ali ne čutiš poželjivih pogledov na svojem telesu vsak dan. Preglej ga od vrha do tal. Slači ga z očmi in mu pusti vedeti kaj počneš. Če želiš si oblizni še ustnico, da ga boš res spravila ob pamet. (3) Dotakni se ga. Če vidiš kar ti je všeč - zgrabi! Ne odlašaj! Vedno se lahko izvlečš z izgovorom "Oprosti, nisem si mogla pomagati. Moje roke si te želijo!". (4) Preseneti ga. Pokliči ga sredi dneva in mu povej, da že misliš na večerjo z njim. Ali pa, da si še vedno blažena zaradi prejšnje noči. Ujemi pravi trenutek in ne bo zmogel misliti nič drugega kot na tebe preostanek dneva (in noči). (5) Ko gledaš televizijo ali bereš časopis mu povej, da zgleda bolje, da je višji, pametnejši kot vsi fantje na tv-ju ali v časopisu. Moškemu je všeč takšna pohvala in bo dvignila njegovo samozavest. Vendar pa pazi! Moški ne želi slišati: "Ne vem kaj je z tem Bradom Pitom. Ti si boljši od njega!". Že samo misel, da ga primerjaš z drugim bo zavračal. Pazi pri takšnih izjavah, da ne dosežeš nasprotnega učinka. (6) Spodnje perilo - vendar ne zate. Kupi mu izzivalno spodnje perilo in ga prosi, če bi ti poziral. Nato sledi točki 1 tega teksta. (7) Nihče ne more božati tvojega telesa kot ga on. Nihče te nebi mogel tako zadovoljiti, nihče te ne privlači tako kot on. Nihče ni kot on. Prepričaj ga, da je edini moški na svetu zate. (8) Naskoči ga. Preprosto in razumljivo. To deluje vsakokrat ko izvedeš ta manever, ni potrebno razlagati zakaj. Zvleci za v spalnico (ali na kavč ali na tla ali kamorkoli udobno). Položi ga kot ga še nisi nikoli. Pokaži mu, da te privlači in se ne moreš kontrolirati v njegovi bližini. Uživaj! (9) Piši mu. SMS, email, pismo,... Izrazi mu svoja čustva. Ljubezenska pisma so moški pošiljali stoletja, sedaj je mogoče čas, da se stvari zasučejo. (10) Ponovno izvajaj zgornje točke, ko boš čutila, da je primeren čas za to. Sledi svojim občutkom in počni to kar bo všeč njemu in tebi. Vse kar moraš storiti je, da se čim večkrat zbudiš njegov ego! Spravi ga ob pamet ! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Žensko "zakuriš" z ognjem v očeh! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Žensko "zakuriš" z ognjem v očeh! Al pa po Trobčevi metodi (z ognjem v peči) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 TREBA BABE KURIT PACH,ZHIVEL TROBEC NASH KURJACH... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Ogenj v očeh... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 njamy.... a bi -a tut? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 bi mu jo kr z rok sneu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 lohka slikco na mer pstiva,pa u zhivo probava.... (sam mogoche, glede na slikco, jo pa misl stran vrecht?) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 to zato,k je mene opazla.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 itaq... mamo vendar krrrrillaaa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Kako (narediš) ženski al moškemu prižgati ogenj strasti? domača naloga; količina dovoljenja_zrežirana poteza?ja, lepo je, če se oba trudita zvezo ohranjati gorečoz medsebojno prijaznostjo, pozornostjo, domiselnostjoigrivostjo, ...ljubezenskim prahom iskric, pogledov, s Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Pogled v oči veliko govori,dotiki pa še bolj detaljno povedo,kar v čutimo. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Le kaj se zgodi, ko se pretirava s tem x!x x!x x!x http://www.cyclonecowboy.com/fire.jpg Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 In ko pride do vrhunca, se zna zgodit tole: http://www.ngdc.noaa.gov/seg/hazard/img/volcano.gif Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Ja sej tistihle 10 zapovedi bo kr fajn. Kaj pa kontra? Fantje povejte, kako zanetite ogenj v ženski? Pa brez požarov in potresov prosim Volk. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Kaj te konkretno zanima verbalno ali fizično Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 (1) Bodite specifične. Ne dajajte splošnih pohval kot je na primer "sexy si". Predstavljaj si kako bi se počutila, če bi stala pred tem moškim in bi bil on slečen. Izberi si nekaj primernega situaciji: "Tvoje roke so tako močne. Rada bi videla kako se tvoje mišice premikajo, ko si slačiš srajco" ali "Imaš neverjetno zadnjico. Kar zgrabila bi jo!". (2) Glej ga. Saj veš kako to gre. Ali ne čutiš poželjivih pogledov na svojem telesu vsak dan. Preglej ga od vrha do tal. Slači ga z očmi in mu pusti vedeti kaj počneš. Če želiš si oblizni še ustnico, da ga boš res spravila ob pamet. (3) Dotakni se ga. Če vidiš kar ti je všeč - zgrabi! Ne odlašaj! Vedno se lahko izvlečš z izgovorom "Oprosti, nisem si mogla pomagati. Moje roke si te želijo!". (4) Preseneti ga. Pokliči ga sredi dneva in mu povej, da že misliš na večerjo z njim. Ali pa, da si še vedno blažena zaradi prejšnje noči. Ujemi pravi trenutek in ne bo zmogel misliti nič drugega kot na tebe preostanek dneva (in noči). (5) Ko gledaš televizijo ali bereš časopis mu povej, da zgleda bolje, da je višji, pametnejši kot vsi fantje na tv-ju ali v časopisu. Moškemu je všeč takšna pohvala in bo dvignila njegovo samozavest. Vendar pa pazi! Moški ne želi slišati: "Ne vem kaj je z tem Bradom Pitom. Ti si boljši od njega!". Že samo misel, da ga primerjaš z drugim bo zavračal. Pazi pri takšnih izjavah, da ne dosežeš nasprotnega učinka. (6) Spodnje perilo - vendar ne zate. Kupi mu izzivalno spodnje perilo in ga prosi, če bi ti poziral. Nato sledi točki 1 tega teksta. (7) Nihče ne more božati tvojega telesa kot ga on. Nihče te nebi mogel tako zadovoljiti, nihče te ne privlači tako kot on. Nihče ni kot on. Prepričaj ga, da je edini moški na svetu zate. (8) Naskoči ga. Preprosto in razumljivo. To deluje vsakokrat ko izvedeš ta manever, ni potrebno razlagati zakaj. Zvleci za v spalnico (ali na kavč ali na tla ali kamorkoli udobno). Položi ga kot ga še nisi nikoli. Pokaži mu, da te privlači in se ne moreš kontrolirati v njegovi bližini. Uživaj! (9) Piši mu. SMS, email, pismo,... Izrazi mu svoja čustva. Ljubezenska pisma so moški pošiljali stoletja, sedaj je mogoče čas, da se stvari zasučejo. (10) Ponovno izvajaj zgornje točke, ko boš čutila, da je primeren čas za to. Sledi svojim občutkom in počni to kar bo všeč njemu in tebi. Vse kar moraš storiti je, da se čim večkrat zbudiš njegov ego! Spravi ga ob pamet ! Vsekakor je večina teh "prijemov", spravila mene ob pamet že dostkrat.... moški bi bili zelo razumni če jih nebi ženske spravljale ob pamet hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 El Nino...pomisli...kolkrat te še bodo...ženske spravile ob pamet...preden postaneš...El Nono.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Avtor Prijavi Deli 18. september 2003 El Nono Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Elnino..... to samo zavist govori iz ELNONE :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 aakhut, a veš da si prav od , tebe bi mogu najet za stike z javnostjo.... da me rešiš, teh zlonamernih žensk.. tadobre že pusti naprej K bom jaz El Nono, bom pa že začel ženskam mešat glave..... recimo sestram v domu za kako se že reče ostarele občane, al kako no neki tazga..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 (9) Piši mu. SMS, email, pismo,... Izrazi mu svoja čustva. Ljubezenska pisma so moški pošiljali stoletja, sedaj je mogoče čas, da se stvari zasučejo Ampak v tej kategoriji pa potolčem marsikero moderno zapeljivko.... hehe, ljubezenskih smsjev sem pa napisal že svoj share.... mam račun spravljen ki me stalno opominja kolk sem pretiraval pa po mailu, haha, lohk da ženske obvladate marsikaj, pisat znajo pa sam najbolj redke.... (na svetu je največ nepismenih žensk ......) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Pisat znajo pa samo najbolj redke???Pa menda ja ne ? Sicer sem pa jaz res tko nekaj posebnega sms sigurno znam (dokaz račun) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.