Skoči na vsebino

Je res kr sm nekje prebrala da bo?

kapica

Recommended Posts

je to res, da zakon gibanja energij pravi, da bo vesolje doseglo najvecjo raztegljivost leta 2012??? Da se bo organsko povezalo z neorganskim, odprl se bo multimenzionalni prostor, tisti, ki bodo pripravljeni bodo sprejeti v medgalaksticno zdruzbo kozmicno superinteligencnih bitij. nato se bo vesolje zacelo zopet krciti, izdihovati... Za vse ki ne bodo izkoristili priloznosti, se bo zacel precej dolg proces v svetu pocasnih oblik... v resnici je cloveska vrsta tik pred izumrtjem!

x?x x?x x?x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

česa vsega že nismo brali pa svet še vedno stoji.

Ko pričnem prebirati o medgalaktičnih združbah pa dobim ošpice.

Človeška vrsta se bo še kar nekaj časa podaljševala.Ravno danes sem na Discaveryju gledala oddajo o kloniranju.Znanstveniki pravijo,da se bomo leta 2057 že kar privadili nanj in se nam bo zdelo samoumevno,da je nekdo kloniran.

Ma svašta....

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

je to res, da zakon gibanja energij pravi, da bo vesolje doseglo najvecjo raztegljivost leta 2012??? Da se bo organsko povezalo z neorganskim, odprl se bo multimenzionalni prostor, tisti, ki bodo pripravljeni bodo sprejeti v medgalaksticno zdruzbo kozmicno superinteligencnih bitij. nato se bo vesolje zacelo zopet krciti, izdihovati... Za vse ki ne bodo izkoristili priloznosti, se bo zacel precej dolg proces v svetu pocasnih oblik... v resnici je cloveska vrsta tik pred izumrtjem!

x?x  x?x  x?x

No ja,

organsko in neorgansko sta že povezana

in človeška vrsta bo izumrla (nekoč)

za ostalo pa ne vem

uživajte!

(dokler ne iz-umrete)

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

hehe kot pravi žirosi.... razen da človeška vrsta bo morda izumrla ni pa to nujno... vsekakor poteka evolucija "as we speak" zato bo ta človeška vrsta drugačna, tako kot smo mi drugačni od prejšnjih ljudi, hehe, kar pa se tiče vesolja..... do pred približno par deset leti so bile tri možnosti...

1. Vesolje se po velikem poku razširi dokler zaradi gravitacijske sile ne izgubi svoje hitrosti in potem pade vase....

2. Vesolje se po velikem poku razširi hitrost širjenja postane s časom konstantna....

3. Vesolje se po velikem poku razširi in se širi z vedno večjo hitrostjo....

dandanes pa je znano da se vesolje širi z vedno večjo hitrostjo, in ga ne bo nikoli konec, bo pa s časom zamrznilo, ko se bo energija preveč razširila, torej nekoč bo tudi pekel zamrznu, hehe,

Tak oda najbrž nisi prav slišala, ej to je pač kakšen novodobni kult, jebat ga, tud taki so, židje še vedno čakajo jezusa, zakaj nebi kaki drugi čakali konec sveta... zame ki pa ne verjamem v konec sveta.... ga pa pač ne bo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz pa sem okol kloniranja slišala eno kar logično razlago oziroma napoved, in sicer:

da se bo moškim tič zmanjšal in ženskam maternica zakrnela...

(Logično, saj če se bomo klonirali, ne bo več treba seksat!   )

Ajajajajajajajajajajajajajajjaajajjajajaj čak čak, to pa ne more še bit

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz pa sem okol kloniranja slišala eno kar logično razlago oziroma napoved, in sicer:

da se bo moškim tič zmanjšal in ženskam maternica zakrnela...

(Logično, saj če se bomo klonirali, ne bo več treba seksat!   )

Ajajajajajajajajajajajajajajjaajajjajajaj čak čak, to pa ne more še bit

no ja...ti si pa že tolk star,da se ti tega ne bi blo treba bati x:Dx x:Dx x:Dx

kloniral se boš pa itaq takrat ko boš želel.Ja,prišli bodo časi ko bo kloniranje nekaj vsakdanjega čeprav sem proti.

Ampak to je danes..kdove kaj bo jutri :eek: :eek: :eek: hmmmmmm

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

6/6/2012 pa 21/12/2012 sta zanimiva. Nibiru je zhe blizo, se mi zdi. Nekaj definitivno moti predikcije. En udes sem previdel in sem ga vstavil mesec dni prej ko se zgodil (mimici od moje o5 asistentice). Nikoli se mi to ni zgodilo. Nekaj je narobe. Na ta zadnje (2 dni) sta odkrita she dva velika (Varuna size) objekta, pa nimamo vse parametre. Komaj brskamo. Jaz imam lastne teorije, kometa NAET in Pi3 Orionis, pa saturn v Orionu, pa she Al Nitak itd, prekomplicirano, hehe... a vprashamo nadlezhne? Mogoche tale obvlada: (saj ih izbiramo zato, a ne?):http://puck.dhs.org/nu/b/DRNOVSEK.ZIP ali pa ta stari:

http://puck.dhs.org/nu/b/DONALD0.ZIP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...