afrodita 20. marec 2002 Prijavi Deli 20. marec 2002 Že nekaj časa hodim ob nedeljah na Lokve. Tam ima ena prijazna gospa na vrtu piramido, v piramidi pa mizo obloženo z raznimi kristali. Ko sem tam, občutim neverjeten mir v sebi, zadovoljstvo, čutim energijo ki se pretaka. Ko sedim nekaj časa z zaprtimi očmi in se osredotočam na svoje telo in občutke....kako prijetno mi je... začutim, kako mi tečejo solze po licih. Pa nisem žalostna, tako lepo mi je. Vprašam gospo kaj to pomeni....pa mi pove, da je to energija, da se čistim,pa da je to dobro. Potem usmerim pogled še na kristale. Vsakokrat primem kakšnega v roke...tako po občutku....in nenadoma se mi zazdi, da so ti kristali skozi moje obiske vedno lažji in manjši. Gospa potrdi mojo ugotovitev. Pove mi, da kristali oddajajo energijo in se dejansko obrabljajo. To je zame neispodbiten dokaz, da imajo kristali svojo moč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2002 Prijavi Deli 26. marec 2002 Res je - nekateri kristali oddajajo energijo in se s tem dejansko manjšajo.To že nekaj časa opaža moja mama (ki ji izredno godijo kristali in ji često prinesem kakšnega primernega) - ko so njeni kristalčki vse manjši. Midva pa vsake toliko pijeva eliksir - dotični gorski kremen (eden lepših kosov) prej ni mogel ležati počez v kozarcu, zdaj pa lahko! To je res dober in očiten primer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 27. marec 2002 Prijavi Deli 27. marec 2002 Tudi sama vama lahko to potrdim, kar ste napisale. E. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2002 Prijavi Deli 30. marec 2002 Uh, Kje dobim kaksen kristalcek? mogoce ce bi sel malo v gozd in tam ril po zemlji hehe, ali jih je treba izbrskati na posebnih za to odrejenih trgovinah? Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2002 Prijavi Deli 30. marec 2002 Na FAQ - Kristali sem parkrat odgovorila na tole...Ampak najbrž si že prebral?icon_smile_wink.gif Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Uh, Kje dobim kaksen kristalcek? mogoce ce bi sel malo v gozd in tam ril po zemlji hehe, ali jih je treba izbrskati na posebnih za to odrejenih trgovinah? Aries-Libra-ScorpioSaj je veliko takšnih trgovin s kriostalčki! OM ŠIVA EZOTERIKA, AHAT... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ali ima mogoče kdo kašne izkušnje z zlatim kamnom? nekaj sem dobila zraven, ko sem ga kupila, a na internetu nikjer nič ne najdem od njega Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 vse prebrskal...ni je pa najverjetneje JASPIS z delchki PIRITAlahko pa je tudi umetna tvorba.... 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ali ima mogoče kdo kašne izkušnje z zlatim kamnom? nekaj sem dobila zraven, ko sem ga kupila, a na internetu nikjer nič ne najdem od njegaKAj pa sončni kamen? Mislim, da v Ahatu jih imajo ampak.....ne vem, no! OK, to je iz Ahata:ZLATI KAMENZ njegovo pomočjo lažje premagamo težave. Prinaša modrost, optimizem, razumevanje in zvestobo. Pomaga pri novih začetkih, uresni-čitvi želja in doseganju zastavljenih ciljev.Ugodni učinki: sklepi, išijas, protin,otekline. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ja....bravo kristalka....sonchni kamen sam JE umetna tvorba....stisnjen prah pirita in jaspisa.... 666 -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ja....bravo kristalka....sonchni kamen sam JE umetna tvorba....stisnjen prah pirita in jaspisa.... 666 -ou... Aha. škoda, da je umetna tvorba.... :xx!: Torej ima značilnosti pirita in jaspisa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ja...tko nekak 666 -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Aha, torej je v Pretnerjevi knjigi sončni kamen (za Dvojčka/asc. Devica oz. jaz) ...........šit, ful bad. Si ga ne bom kupla. bom si rajši aleksandrit nabavla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 tudi jaz že dolgo pijem kristalno vodo in res je odlična ,sicer pa je znano da so že na atlantidi imeli sobe kjer so zdravili s pomočjo kristalov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Res je - kristali oddajajo energijo in se s tem dejansko manjšajo.To že nekaj časa opaža moja mama (ki ji izredno godijo kristali in ji često prinesem kakšnega primernega) - ko so njeni kristalčki vse manjši. Midva pa vsake toliko pijeva eliksir - dotični gorski kremen (eden lepših kosov) prej ni mogel ležati počez v kozarcu, zdaj pa lahko! To je res dober in očiten primer.Ali oddajajo energijo samo skozi vodo? Kaj pa, če so vgrajeni v prstan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 oddaja energijo kot eliksir, nakit, surovi kristalčki, ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Marsa, lahko okvirno poveš koliko se kristalčki zmanjšajo v določenem času? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 a to res, al se hecate ? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 sfinga....malce previdnostikristalna voda je tako tako...recimo znana slovenska jasnovidka ino shlogarica je imela hude tezhave, ker je priporochala kristalno vodo iz FLUORITA...prishlo je do zastrupitve, namrech FLUORIT vsebuje ARZENIK!!! tako da, predno "namakash" kristale, se malo pozanimaj o njihovi kemichni sestavi....samo predlog tole 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 še eno vpr, ni mi uspelo razbrati, a je zlati kamen isto kot sončni kamen Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 ja anaconda...po moje je isto...druge razlage ne najdem.....pregledal vso razpolozhljivi literaturo.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 še eno vpr, ni mi uspelo razbrati, a je zlati kamen isto kot sončni kamen Sem se pozanimala pri frendu T. Pretnerju! Rekel je da je v bistvu pravi sončni kamen ful težko dobit. ponavadi povsod prodajajo ponaredke, uporabljao pa za sončni kamen (rekonstruiran seveda) tudi ime zlati kamen! Mislim, da je nekaj takega rekel! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 ok hvala vsem za odgovor. mi je pa drugač full lep, zato sem si ga tud nabavla. sam kaj mislite, a je v ahatu kupljen pol ponaredek al ta prav? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 to pa treba od blizu videti... 666 -ou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Anaconda (to sem sicer že nekje napisala, ampak vseeno... še enkrat ne boli), osebno sem dobila boljši "filing" v trgovini Kamen nasproti Gospodarskega Razstavišča, Ahat mi že od začetka ni bil všeč... Kar seveda ne pomeni, da v Ahatu prodajajo ponaredke, v Kamnu pa ne Ampak vseeno - če boš šla kupovat še kakšne kamne, se pojdi raje razvajat v Kamen - čudovita energija, kompetentni prodajalci Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.