Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Lažje je pač prodati kamen, o katerem je napisano kaj lepega ... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Amis in Tinka . Sekiram se zaradi slabe prodaje sicer ne, saj mi je jasno, kaj se dogaja. Glede na to, da v tej knjigi rušim nekatere "radiestezijske resnice" je povsem jasno, da je naletela med radiestezisti na precejšen odpor; pa tudi za reklamo kaj dosti nisem skrbel. Ukvarjam se pač s pisanjem knjig, ne z reklamiranjem (lalala). Če bi bil pameten, bi knjigo napisal nekoliko manj "na nož", vendar pameten nikoli nisem bil (lalala). Vem pa, da se bo počasi prijela, saj bom nove pristope, ki jih v njej načenjam, širil skozi predavanja na šoli za bioenergoterapevte. Seveda pa je edino pametno, da počakam vsaj tri leta z izdajo drugega dela te knjige, pa čeprav imam gradiva že toliko, da bi jo lahko spesnil v kakih petih mesecih. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ukvarjam se pacˇ s pisanjem knjig, ne z reklamiranjem (lalala).ce bos ravil kaksno pomoc, bos pa povedal, ne? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ukvarjam se pacˇ s pisanjem knjig, ne z reklamiranjem (lalala).ce bos ravil kaksno pomoc, bos pa povedal, ne? Hvala Tinka. Sem mal prečekiral link na tvoji osebni strani in vidim, da si v teh vodah razturačina. Seveda bi mi pomoč prav prišla. Mi lahko na O.S. ob priliki poveš kaj več o možnostih? lalALA Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 [- Ko gledam po nekaj letih svoje zapiske, se sicer z marsičem, kar sem nekoč zapisal več ne strinjam, sam so mi pa velika opora pri pisanju. Seveda pa to, da je v knjigi veliko znanja, še ne pomeni, da se dobro prodaja. Moja zadnja knjiga Holistična radiestezija I., ki je po mojem mnenju najboljše, kar sem kdaj napisal, se prodaja za en kurc. Po drugi strani pa sta razprodani moji prvi dve knjigi o mineralih, ki se mi - ko jih gledam danes - sploh ne zdita bog ve kaj. Upam, da dejstvo, da pripravljam res dobro knjigo o mineralih, ne bo po tej logiki pomenilo, da se bo prodajala za en kurc. lalalaKaj je zdej? A je za kupt te za en kurc knjige al kwa? Mislim, če jih ti ne razumeš ki jih pišeš, kaj bom šele jaz z tem?A se da dobit kako osebno razlago? V glavi imaš pa vse popredalčkan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Kaj je zdej? A je za kupt te za en kurc knjige al kwa? Mislim, če jih ti ne razumeš ki jih pišeš, kaj bom šele jaz z tem?A se da dobit kako osebno razlago? V glavi imaš pa vse popredalčkan Da me napizdevaš, sem sicer (jedva) dojel. Ne znam pa prou zašekat, kva ti zdj ni prou.Popredalčkan mam pa le majhen del "svojih stvari". V povprečju sem prav neverjetno razštelan. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 V povprečju sem prav neverjetno razštelan.... to zna bit zavoljo vse tiste tvoje jeze šit no, spet mi je negativnost ven udarla Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Da me napizdevaš, sem sicer (jedva) dojel. Ne znam pa prou zašekat, kva ti zdj ni prou.Popredalčkan mam pa le majhen del "svojih stvari". V povprečju sem prav neverjetno razštelan. lalala PIS BRADER! v onem delu o razštelanosti, se pa lahko neverjetno poistovetim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 v onem delu o razštelanosti, se pa lahko neverjetno poistovetim Uf, jst nameravam na tem področju ukrepat. Posledica razštelanosti je npr. totalen nered na pisalni mizi tako v sl. kot doma. Hm, pa nereda pravzaprav ne obvladujem več. Se mi je v zadnjem cajtu zgodlo, da sem na ene par stvari pozabil... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ...to da si par stvari pozabil, ej sicer lahko moteče, če nisi vajen, je pa u bistvu dober znak ...na knjigo pa vsi čakamo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Hvala Tinka. Sem mal precˇekiral link na tvoji osebni strani in vidim, da si v teh vodah razturacˇina. Seveda bi mi pomocˇ prav prisˇla. Mi lahko na O.S. ob priliki povesˇ kaj vecˇ o mozˇnostih? lalALA :OO!: zdaj me je skoraj kap zadela.grem na svoj site in kar eni drugi tam gor!!!!!!! nekdo, ki bi moral skrbeti za pravne zadeve ( beri: placati racune za ime domene) je ocitno pozabil. in sem izgubila ime in vse. grem jaz tole uredit se javim kasneje, ker..... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ...sej verjetno je bilo že napisano kaj o tem, pa bom vseeno vprašala, ali obsatja tudi kak kristalček recimo, za tehtnice, ki ti varuje energijo... Ja u tehtnicah skos prhaja do procesov nevtralizacije energij. Poskusi s hrizokolo. Je modrikasto zelen kamen (čeprav ne poznam tvojega ascendenta sklepam, da ti je ta barva blizu), poleg energije elementa zemlje, ki zgošča energijo, pa vsebuje še energijo elementa vode, ki bo pasal tvojim ledvičkam. Saj ti včasih mal ponagajajo, a ne? MA KAKU SI VEDEL VSE TOO HVALA ZA ODGOVOR... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 [Tipično za vse genialce..... Razštelani v vsakdanjem življenju in genialni v svojih delih....pa naj si bo to znanost, umetnost...... Cosma kupi vse knjige, tvoji vnuki jih bodo drago prodali! lalali Ja geniosi so tudi taki, šlampasti pa tudi si predstavljam nosorogovo mizo, polito tastaturo s kokto in podrobljeno z drobtinami suhe preste, vmes pa še kaka kremenčeva skala, pa kak rožen venc, pa Pavle ki vmes uletava in mu prinese kak kamen s sprehoda iz Tivolija Itaq, da si moram te knjigce malce od bližje pogledat. Lia prid, bova skupaj čitali p.s. Tinka, pobož ...vse je normalno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 - Govoril sem o ogrlici iz akvamarina, ne o obesku. Na kakšnem sejmu mineralov jo boš našel za relativno majhen denar. - Eliksir naj tresne vsaj dvakrat dnevno. Najbolj učinkovit bo, če ga bo pripravila iz vode, v kateri se je čez noč namakala bela omela. Sam morš pazt, kdaj belo omelo nabereš. Zdravilna je sam marca, aprila in potem od oktobra do sredine decemgra. Nabereš liste, ki jih pred sušenjem narežeš. Čez noč naj bo omela v hladni vodi, pol jo pa sam precediš in nardiš eliksir. lalala Seveda pa to, da je v knjigi veliko znanja, še ne pomeni, da se dobro prodaja. Moja zadnja knjiga Holistična radiestezija I., ki je po mojem mnenju najboljše, kar sem kdaj napisal, se prodaja za en kurc. Po drugi strani pa sta razprodani moji prvi dve knjigi o mineralih, ki se mi - ko jih gledam danes - sploh ne zdita bog ve kaj. Upam, da dejstvo, da pripravljam res dobro knjigo o mineralih, ne bo po tej logiki pomenilo, da se bo prodajala za en kurc.Nosorog, Hvala za podrobnosti o eliksirju. Zdaj pa v lov na belo omelo Kar pa se knjig tiče; moje mnenje je, da so minerali zelo dobro in poljudno napisani, poleg tega obravnavajo bolj "oprijemljivo" temo. Kupiš knjigo in nekaj mineralov in že si v akciji (pa še veliko slikic ima ). Tebi se ne zdi nič posebnega, ker zadevo že tako obvladaš, meni kot laiku pa veliko pomeni (kadar jo najdem v knjižnici - čakam na novo razširjeno izdajo). Verjetno si bil tudi ti ponosen nanjo, ko si jo napisal.Holistična radiestezija je tudi odlična knjiga, obravnava pa teme, ki mogoče niso tako "univerzalne" kot so minerali. Jaz jo še vedno obdelujem in jo bom še kar nekaj časa. Kot je nekdo že napisal, je pred svojim časom - tipično za vodnarja Ampak se bo prijela, v to ne dvomim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 A veš kaj Lia mene je mal prpa stisnila, kaj če midve prideva na ranč, pa nama potisne v roke kramp pa lopato in naju pošlje v izkop rudnika ...Bog ve kake skale on tam koplje...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ...ni kaj, punce kr dobro ste zastavle stvar... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 p.s. Tinka, pobozˇ ...vse je normalnolepo od tebe, da bozas, pase, cosma, ampak ni normalno. to ni moj website sem vmes ugotovila, da moji amsterdamski partnerji pac niso placali imena, zdaj ga je kupil nekdo drug, ot je to, kar se zdaj vidi, jaz pa nimam vec sajta.in vse moje stvari, ki so ble gor, nimam kje pokazat, mi gre na zivce, ker vse temelji na tej filozofiji ( design is public property, ideas are public property...blablalala).bom prezivela, samo...zdaj nimam sajta, pa slabo mi je, ker so mi pozabli povedat... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Vse se da zrihtat dont worry Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 držimo pesti zate ...saj veš: nothing is lost...nekako se bo rešilo x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 nicesar nisem izgubila, razen imena domene, ki je pac bistveno za moj site.ampak ni panike, ker je bilo to se iz casov, ko sem bila free lancerka na nizozemskem, zdaj pa delam in ga v bistvu ne rabim. je bil predstavitveni sajt mojih del, konceptov itd. zdaj bom morala pac v zivo predstavljat, ce bom rabila.je pa skoda, ker je bil fin, jasen, sem ga imela zalo rada. saj itak nimam casa trenutno delat dodatnih stvari, ampakkot npr. zdaj bi lahko nosorog malo pogledal kaj in kako...zdaj pa misli, da razturam.saj ne da ne, ampak ne to, kar on misli... to je vse. merkur retro al kaj.....?hvala za skrb, ampak saj to ni bistveno tu v tej temi...bom drugje morila koga Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ja geniosi so tudi taki, šlampasti pa tudi si predstavljam nosorogovo mizo, polito tastaturo s kokto in podrobljeno z drobtinami suhe preste, vmes pa še kaka kremenčeva skala, pa kak rožen venc, pa Pavle ki vmes uletava in mu prinese kak kamen s sprehoda iz Tivolija p.s. Tinka, pobož ...vse je normalnoNi glih d jem za računalnikom, tko d drobtin in polite kokte nauš najdla, je pa drgač totaln raztur; trenutno se na mizi vala ene 8 knjig, ene 10 disket, nož, GSM, dva zvezka, ena fotka, rehnšiber na baterije, bonboni, ene 10 osebnih cvizitk, sredinski pleh iz ene mape, prazna kuverta, flomaster, šibice, pila (???), elastika, kos plastike od računalnika, selotejp, dva dopisa, papirnata vrečka, ki v katero ti dajo daljinca za elektronsko bančništvo in tarot karte.Pavle je pa meščan Litije in še nikoli se ni sprehajal po Tivoliju. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Čitale pa ne bova....Bova enkrat okupirale njegov ranč, pa nama bo iz prve roke razsvetlil obzorja tozadevna.... Tako v naravi, da bova še midve njega s čim razsvetlile, če drugega ne pa z dobro hrano in pijačo.... da ne bo fant sam buffetov opeval Dobro jest pa pit, sva se pa v tem času že naučile, a nje, a nje.... če že kamnov ne znava pravilno nucat..... znava pa kaj drugega pravilno uporabljat Zgolj s hrano in pijačo me bosta težko impresionirali. Nosorog precej dobr kuha. Septembra ga čaka celo en tekmovanje, kdo boljšo musako nardi. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 A veš kaj Lia mene je mal prpa stisnila, kaj če midve prideva na ranč, pa nama potisne v roke kramp pa lopato in naju pošlje v izkop rudnika ...Bog ve kake skale on tam koplje......Če uletita konc tega tedna, lopate in krampa glih nauta kasirala, lohka se bosta pa igrali s savskim kamenjem. Nosorog in en striček bosta namreč delala kamin iz savskih prodnikov, najverjetneje bo pa vanj vzidan še azteški koledar iz vezanega kremenčevega peska in en pentagram ter spešl oblikovan trikotnik iz istega materiala. Če se mi pa zdej nau do konca odtrgal ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Tinka Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 [ Če uletita konc tega tedna, lopate in krampa glih nauta kasirala, lohka se bosta pa igrali s savskim kamenjem. Nosorog in en striček bosta namreč delala kamin iz savskih prodnikov, najverjetneje bo pa vanj vzidan še azteški koledar iz vezanega kremenčevega peska in en pentagram ter spešl oblikovan trikotnik iz istega materiala. Če se mi pa zdej nau do konca odtrgal ... lalala Hojla.... Pridem pomagat, mene tud kamni zanimajo..... Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.