tinka 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 tudi tu malo vec pise, ce te zanima...o osnovi. potem so pa razlicni dohtarji razvijali svoje sisteme in prijeme.oprosti, nimam casa pisat na roko.... http://www.upledger.com/therapies/ldt.htm Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 super... pred kratkim sem bila pri enem tipčku ki se ukvarja z bioenergijo, zdravljenjem, masažo.. aaaaaah... the best.. cel teden sem vsa žarela ampak potem si je tipček malo preveč dovolil in je malček prestopil mejo :xx!: ... nek Jože Nevemkakosepiše... in sem ga odje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Nerazpoložen sem pa zato, ker hujšam, nehu sm pa tud kadit. Mal mam zato že pravico bit tečen. lalalaojla lep pozdrav nosko tečen si samo toliko kot misliš, da si res, a si se zgledal v kako novo kiklo, da si začel hujšati in nehal kaditi... Misliš,Tomaž,da to drži Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fire_girl 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hi! A mi lohk kdo pove ker kristal bi bil zame najbolši Sm popolna začetnica in nimam najmanjšiga pojma tko da : PLEASE HELPThanks že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fire_girl 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pozabla sm nspisat: Horoskop:Lev ASC:Devica Luna:Vodnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Bo tud kamen v skladu s tvojim imenom klele. Ognjeni opal namreč nosi vzorec energije, ki je adekvaten vzorcu tvoje nebesne kombinacije. Pomagal ti bo tud, da se malček bolj čustveno odpreš. OGNJENI OPALElement: ogenj - voda Ognjeni opal je različek dragega opala z močno oranžno do rdečo presevno barvo, ki je posledica primesi železa. Brusijo ga fasetno in kabošonsko. Izvor imena:Ime je dobil zaradi ognjene barve. Nahajališča:Mehika, Brazilija, Gvatemala, Honduras, ZDA, Turčija, zahodni del Avstralije, v Evropi pa ga najdemo npr. na Madžarskem. Možnosti zamenjave:Podoben mu je karneol, a ni tako prosojen in ne preliva barv. Ponaredki:Ponarejajo jih iz stekla in plastike. Tradicionalna uporaba:Veljal je za dragulj Marsa, raziskovalcev, osvajalcev in vseh pustolovcev. Varoval naj bi jih pred vsako nevarnostjo in jim prinašal uspeh. Uporaba danes:Ker vsebuje nasprotujoči si energiji, ga v zdravljenju fizičnih motenj v glavnem ne uporabljamo, saj za posamezne težave zlahka najdemo primernejše kamne. Zelo je primeren le za aktivacijo druge čakre; stimulira spolne organe, aktivira adrenalin in nas napolni z energijo. Nošenje nakita iz ognjenega opala prinaša v naša življenja iniciativo, nove ideje, impulzivnost, spontanost in entuziazem. Ob nošenju ognjenega opala, je naš mentalni svet nekoliko pod vplivom čustev; odločitve so bolj čustvene, kadar pa stvari niso takšne, kot bi si želeli, pride do čustvenih izbruhov, zato naj ga ne nosijo pretirano nervozni ljudje, ki pa ga vseeno lahko kakor koli programirajo. Potem, ko je ognjeni opal ustrezno očiščen in programiran, ga položimo na mirno mesto, ločeno od kakršnihkoli slabih vplivov, ki bi program motili, in opal bo opravljal svojo funkcijo tako, da bo ustvarjal energijske osnove za izpolnitev naših želja. Kljub temu, da ni zelene barve, ga tradicionalno programiramo za pridobitev materialnih dobrin, poslovneži pa za privabljanje novih poslovnih partnerjev. Običajno jih vdelamo v zlato, ker pa ob izgubi lastne vode radi počijo, jih moramo pogosto za nekaj časa položiti v vodo. Astrološke povezave:Pripisujemo ga astrološkima kombinacijama strelec - škorpijon in oven - škorpijon. K energijskemu ravnotežju pomaga ljudem, rojenim v kombinacijah lev - devica, oven - devica in ribi - strelec. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fire_girl 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Thanks nosorog! Ti si faca x!x A lohk sam še neki vprašam... Kje lohk dobim ta kristal pa kako se kristale "očisti"??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Thanks nosorog! Ti si faca x!x A lohk sam še neki vprašam... Kje lohk dobim ta kristal pa kako se kristale "očisti"???O čiščenju smo že ful velik pisali. Ne vem točn kje - mal počekiri; boš usput zihr še kj zanimivga najdla. Povej mi, iz kje si in povem ti, kje najlaže prideš do ognjenega opala. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fire_girl 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Lj-Center Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 potlej najbrz na copovi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fire_girl 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Grem jutr prevert... Thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mogoce v Kamnu v stari Lj. ali pa na Gospodarskem razstavišču. Nosorog, v glavnem opisuješ kamne s poreklom. Jaz imam pa navado, da kamorkoli grem prinesem s seboj še nekaj kamnov. Ne vem zakaj imam to hudo nujo, ampak enostavno moram. Ali kamni **brez porekla** tudi vibrirajo in vplivajo na nas.Imajo kaj učinka, razen nostalgije? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mogoce v Kamnu v stari Lj. ali pa na Gospodarskem razstavišču. Nosorog, v glavnem opisuješ kamne s poreklom. Jaz imam pa navado, da kamorkoli grem prinesem s seboj še nekaj kamnov. Ne vem zakaj imam to hudo nujo, ampak enostavno moram. Ali kamni **brez porekla** tudi vibrirajo in vplivajo na nas.Imajo kaj učinka, razen nostalgije?Rolajo. Tudi tisti s "poreklom" niso čist čisti, ker so jih v preteklosti precej zamenjevali. Ne moremo namreč točno vedeti, katere funkcije so včasih nekaterim okrasnim kamnom pripisovali. Imena kot so npr. karbunkl ali hrizolit so zajemala cele skupine barvno ustreznih kamnov. In ko danes delamo spiske tradicionalne uporabe posameznih kamnov, je to kar švic proizvajoče delo. Se pravi - mnogi že davno znani štrlijo iz šopka tradicionalnega vedenja, zraven pa so se nalimali še novi ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Huh ....hrizolit a ti misliš ta kamen, ki se mu reče tudi olivin ali nekaj takega? Jaz sem mislila bolj na kamne, če kam potujem potem vzamem kamen z obale reke ali morja ali kar tako, ko hodim in mi padejo v oči in pridem potem z pol kufra kamnov domov. Takih čisto navadnih, kot bi jih ob Savi nabral. Pade mi v oči barva, oblika, odtisi fosilov, ki so v njih. Potem jih nekaj dodam doma v akvarij, nekaj se mi jih pa valja naokoli. Neki pa vedno potujejo z menoj.Rečem jim potepuški kamni Kako veš da kamen umre? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Huh ....hrizolit a ti misliš ta kamen, ki se mu reče tudi olivin ali nekaj takega? Jaz sem mislila bolj na kamne, če kam potujem potem vzamem kamen z obale reke ali morja ali kar tako, ko hodim in mi padejo v oči in pridem potem z pol kufra kamnov domov. Takih čisto navadnih, kot bi jih ob Savi nabral. Pade mi v oči barva, oblika, odtisi fosilov, ki so v njih. Potem jih nekaj dodam doma v akvarij, nekaj se mi jih pa valja naokoli. Neki pa vedno potujejo z menoj.Rečem jim potepuški kamni Kako veš da kamen umre?Valjda. Prodniki so zakon.Ko kamen umre, začnejo atomi v njem izgubljati povezave in začne se spreminjati v prah (preperevanje - naravni proces - v prah se povrneš). Takrat tudi izgubijo avro (najditelj pa ni pošten). Ej, Cosma - ful fajn mi je, kdr klele nabašem nate, pa čeprav maš ful čudn ime in kr naprej opletaš z učki. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ej, Cosma - ful fajn mi je, kdr klele nabašem nate, pa čeprav maš ful čudn ime in kr naprej opletaš z učki. lalalaCosma je čisto normalno ime v Grčiji-sicer za moškega ampak...who cares....tako kot je nosorog najbolj normalno ime v džungli.In če bi me nosorog nabasal, ne vem če bi mi bilo fajn Z nečem pa moram opletat, a se ti ne zdi? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ma oba sta dbest za brat, cosmik lady tudi v zivo, preverjeno! prav normalni ljudje tukaj vcaih, hvala bogu, za spremembo od neposrednega okolja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz imam pa navado, da kamorkoli grem prinesem s seboj še nekaj kamnov.... še na taka tuki ... šit je to, ker ma tud Daša ene take fore , najin micen stanjvačnjček pa ... men se pa posebej dopadejo kamenčki, ki imajo kakšne hecne oblike, kakšne take vzorčke (imam uč za tiste, ki so preluknjani v obliki rožic, zvezdic,.. ali imajo obliko kakšne hecne face ali kaj takega...)... eni prodniki so prav vroči, ko jih držim v dlani in jih enostavno moram vzeti s seboj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 eni prodniki so prav vrocˇi, ko jih drzˇim v dlani in jih enostavno moram vzeti s seboj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Zadnjič sem se v Ahatu zagledala v en obesek iz oniksa in enostavno nisem mogla ven iz trgovine brez njega. Na poti domov me je začelo dušiti in od takrat, sem nekako mirnejša, bol trezno razmišljam. Lahko bi se reklo, da me je ta kamen mal prizemljil, ampak se pa tudi smejem več (iskreno). Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 eni prodniki so prav vrocˇi, ko jih drzˇim v dlani in jih enostavno moram vzeti s seboj Ne vem, a sm bolezensko nezaupliv al kwa, sam - glede na to, da se ukvarjaš tud z reklamami, te mam na sumu, da tule kimanje ni "čisto". Da nisi slučajno (dobr) plačana od hotiške gostilne Kimovec? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Meni se zdi Nosko poosebljena ljubezen , grozno ljubezniv, neznosno simpatičen...Zgleda, d b moj fotograf zaslužu Nobelovo nagrado, k je znou na fotki prikrit moje prirojene hibe. V resnici mam močno poudarjeno spodnjo čeljust in iz nje štrlita v nebo dva zoba. Ena tršica mi je s tem v zvezi v srednji šoli rekla "ostanek kamene dobe"(res pa sicer je, d sm bil takrat tud neznosno čupast) . Hm, se mi zdi, da to ni bil ravno kompliment. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ne vem, a sm bolezensko nezaupliv al kwa, sam - glede na to, da se ukvarjasˇ tud z reklamami, te mam na sumu, da tule kimanje ni "cˇisto". Da nisi slucˇajno (dobr) placˇana od hotisˇke gostilne Kimovec? lalala bo ze res tisto prvo. glede moje cistosti ... dvomis na napacnem koncu, moje obcudovanje prodnikov je globoko in iskreno, moje ukvarjanje z puhlicami pac ne.cisto stoprocentno dobickarstvo. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ena trsˇica mi je s tem v zvezi v srednji sˇoli rekla "ostanek kamene dobe"(res pa sicer je, d sm bil takrat tud neznosno cˇupast) . Hm, se mi zdi, da to ni bil ravno kompliment. lalalahm....kaj ti ves, kaksne fantazije je imela ona.bojda so taki tipi zelo popularni, takoj za avtomehaniki in kmeti v zenskih fantazijah. zadnjic mi je nekdo rekel, ki se s tem ukvarja*, da so intelektualci zato tako neprivlacni in posledicno seksualno podhranjeni, ker vsaka zenska dobro ve, da tip, ki ni ustvarjalen z rokami in ni dober v osnovnih opravilih ( gradnja, kuha...finomehanika...bla) ni dober tudi v nicemer drugem. bo ze res, ker je on avtoriteta na tem podrocju ( v neintelektualnem smislu). *beri: zenskar, ki bi bil gigolo, ce bi lahko od tega zivel, ker pa ne more, se zadovolji z ostalimi pozitivnimi ucinki tega pocetja. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ojla,Nosko ...Kamin napreduje...?...tako grozen pa tud nis...vsaj na slikci ne... Lep večer,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.