nosorog 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ojla,Nosko ...Kamin napreduje...?...tako grozen pa tud nis...vsaj na slikci ne... Lep večer,D Kamin sva pacala tri dni, in sva ga spacala. Je popolnoma drugačen, kot sem si ga zamišljal in takoj podpišem, da je tipček, ki ga je delal, genij. Sem ga že tud testiral. Kamin je pa tud živ dokaz, da "čez sedem let vse prav pride". Vanj je vzidana npr. ena skala, ki je bila oblikovno tok interesantna, da sem jo pred enimi tremi leti pobral blizu Lavričeve koče nad stično in privlekel na ranč in npr. ena kamnita plošča, ki je videti kot da ima v sredini ekran, pobral pa sem jo enkrat blizu Strunjana. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ja ,super...kje pa imaš ti ta ranč?...bo treba sprobat kamin..... ej men je v Strunjanu ful všeč...hodim tja na dopust oz.namakat v morje...pod tisto skalco Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ja ,super...kje pa imaš ti ta ranč?...bo treba sprobat kamin..... ej men je v Strunjanu ful všeč...hodim tja na dopust oz.namakat v morje...pod tisto skalco Lp,D No tam blizu si morda na enem delu v morju in na obali opazila kamnite plošče z rjavkastim robom in sivim "ekranom" v sredini. Na enem območjiu jih je kar precej.Ranč je pa blizu Radeč. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 So zelo zanimive tiste skale v Strunjanu....v Radečah sem pa bila že parkrat...bolj točno v Jagnjenici...sem hodila po žerjavici...verjetno ti je to kaj znano Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 So zelo zanimive tiste skale v Strunjanu....v Radečah sem pa bila že parkrat...bolj točno v Jagnjenici...sem hodila po žerjavici...verjetno ti je to kaj znano Ja. Kavška si obiskovala. Osebno ga ne poznam. Je pa iz Radeč tudi en strašno zanimiv tip - Andrej Grabar (ga tud osebno ne poznam). Sem enkrat gledal ene njegove oddaje na lokalni TV. Mi je blo všeč. SM bil pa presenečen, ko sem se pogovarjal s tamkajšnjim folkom, pa ga kaj dost ne obrajtajo (veliko bolj Kavška). No ja - v domači vsai itak nihče ni prerok. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 So zelo zanimive tiste skale v Strunjanu....v Radečah sem pa bila že parkrat...bolj točno v Jagnjenici...sem hodila po žerjavici...verjetno ti je to kaj znano Ja. Kavška si obiskovala. Osebno ga ne poznam. Je pa iz Radeč tudi en strašno zanimiv tip - Andrej Grabar (ga tud osebno ne poznam). Sem enkrat gledal ene njegove oddaje na lokalni TV. Mi je blo všeč. SM bil pa presenečen, ko sem se pogovarjal s tamkajšnjim folkom, pa ga kaj dost ne obrajtajo (veliko bolj Kavška). No ja - v domači vsai itak nihče ni prerok. Ja pri g.Kavšku sem hodila po žerjavici...zanimiv človek...preprost,se kar poznamo. Andreja Grabarja pa ne poznam.... nisem iz tistega konca. Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Nosko, eno pitanjce ... larimar nosim v levem žepu hlač, ampak opažam, da se vsakič, ko ga imam pri sebi, nekaj dogaja okoli timusa... :o|o: ... če je to sploh povezano z larimarjem v levem žepu?... tnx že vnaprej za odgovor Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Nosko, eno pitanjce ... larimar nosim v levem žepu hlač, ampak opažam, da se vsakič, ko ga imam pri sebi, nekaj dogaja okoli timusa... :o|o: ... če je to sploh povezano z larimarjem v levem žepu?... tnx že vnaprej za odgovor Mateja, larimar je nekako v resonanci s timusnim delom in ne glede na to, kje ga nosiš (vsaj po mojih izkušnjah) se pri timusu nekaj intenzivno dogaja. Ko sem pisal o njem, sem to formuliral tako, da nas dela odprte. Je pa res izjemno intenziven. Probi ga za štos prebacit v desen žep al pa kam drugam. Isto isto. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 je ne, kaveljc tale larimar... ko sem te pred časom spraševala o njem, sem ga potem malo tako vzela 'ah, zgleda, da to ena modna muha nekaj'... samo je bilo nekaj zanimivih 'naključij' okoli tega kamenčka ... imela sem tudi eno tako predstavo, da deluje na timus, če ga nosim okoli vratu... no, skratka, midva z larimarjem sva v fazi spoznavanja ... aja, in ravno timus x!x ... imam filing, da je timus področje No.1 v bližnji prihodnosti (ga bom malo prebekslala v desni žep jutri... ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 je ne, kaveljc tale larimar... ko sem te pred časom spraševala o njem, sem ga potem malo tako vzela 'ah, zgleda, da to ena modna muha nekaj'... samo je bilo nekaj zanimivih 'naključij' okoli tega kamenčka ... imela sem tudi eno tako predstavo, da deluje na timus, če ga nosim okoli vratu... no, skratka, midva z larimarjem sva v fazi spoznavanja ... aja, in ravno timus x!x ... imam filing, da je timus področje No.1 v bližnji prihodnosti (ga bom malo prebekslala v desni žep jutri... )Čez čas ga ne boš več tako intenzivno čutila. Takšne stvari so se mi dogajale s številnimi kamni in kombinacijami kamnov (nekje sem enkrat že pisal, da sem hodu okol od kamnov zadet k afna). Kamni, ki jih nosimo, pač spreminjajo našo "energijsko situacijo" in jo na nek način širijo v energijska telesa. Zato resonančnega učinka, ki je ponavadi takrat, ko se z nekim kamnom na frišno srečaš (in ga začutiš v nekem delu telesa), kasneje ne zaznaš več v takšni meri. Drgač pa zdele kr mukam od zadovoljstva. Po dveh letih spet berem diplomsko nalogo enga frenda o odnosu Valvazorja do magije - tip je neverjeten. Oba. Valvazor in Tomaž Barbek. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 haj, nosko datolita sicer nimam v fizični obliki, sem pa v tvoji knjigi prebrala kar o njem piše...si ga ogledala na fotki in se povezala z njim....zelo zanimiva reč...po mojih izkušnjah ima skrajno blage vibracije, vendar zelo "globoke"...ne vem, kako naj opišem, ker se dogaja nekaj, kar še nima besed...definitivno pa gre za zelo trajne transformacije...tako nekako... bi me zanimalo, kakšne so tvoje izkušnje, razen če bo treba res na knjigo počakat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 O izkušnjah z datolitom še ne bi govoril. Sem ga dal testirat še dvem osebam in nočem z opisom tega, kako deluje name, vplivati na to, kako ga bosta doživljali ti dve osebi. Vse ob svojem času. Na LF prej, kot v knjiugi. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 tenks Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Diaspora ...bom svojim ribam kaj natresla ..... Sicer sem pa kameno strelo in roževec dodala k mojemu fikusu, ko so mu glavo odrezali. Tok mi je bilo hudo zanjga, da sem pol še vse kamne zraven dala. Potem so se mi skeptiki režal, ampak moj fikus je spet zrastel do stropa ...rasti, rasti mamino veselje Po moje tole tudi na rastline, presneto dobro vpliva. Presodi naj pa Nosorog, itaq. (ali je pa to spet ena una do mojih zažaganih) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milkaL 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kristali so ena izmed stvari o katerih ne vem dosti. Zanima me kater kristale in kje nabavim za reiki kristaloterapijo.Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Po moje tole tudi na rastline, presneto dobro vpliva. Presodi naj pa Nosorog, itaq. (ali je pa to spet ena una do mojih zažaganih)Tresnjena si na srečo itaq. Rastlinam najbolj pašejo kamni, ki jim vlada element voda (opal, lunin kamen ...). Nek sem pa menda že povedu, da ima zmleta kamena strela v biodinamiki vlogo sonca.Npr. - gledajo, katere rastline intenzivno cvetijo ob soncu, jih razsujejo in naredijo iz njih esenco, ki im,a energijsko vlogo sonca. Enako je s kameno strelo - zmeljejo jo in jo dajejo rastlinam kot sonce. Šifra: Rudolf. Steiner@com lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kristali so ena izmed stvari o katerih ne vem dosti. Zanima me kater kristale in kje nabavim za reiki kristaloterapijo.Hvala. najbolje, da si pomagaš s kakšno dobro knjigo in preizkusiš stvari najprej sama na sebi ...itak so najboljše knjige na to temo pri nas od tadeja pretnerja, za še kakšnega drugega avtorja ti pa lahko nosko pove Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 kakor vem reikisti za terapijo uoprabljajo kameno strelo, rozenkvarc, ametist... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Šifra: Rudolf. Steiner@com lalala cosma ('rasti, rasti, mamino veselje')... kolk se jest tlele narežim včasih Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milkaL 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hvala, havala za tako ekspres odgovore. Kje pa dobim te kristale in koliko stanejo? Reiki sem do sedaj vedno delala brez kristalov, ker je povpraševanje po njih jih moram nabavit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Šifra: Rudolf. Steiner@com lalalaTegale Rudolfa Steinerja jest poznam iz enga druzga vica, ki pa najbrž ni isti kot tvoj. Vic mislim. Tresnjena! Blaga oznaka. Hvala bom vzela, kot kompliment. Jest kamene strele, nisem nič mlela, kako se pa to naredi? Z mulipraktikom najbrž ne. Vzemi v ozir, da sem gospodinja in ne kamnosek. A se da ta čudežni prahec kje kupiti? Jest bi to vsem svojim preživelim rožcam dodajala. Prejšnji teden sem dobila v dar Ficus Ginseng. Pol ga je že odpadlo , pa bi ga rada režila gotove smrti, ker je res prav hecne oblike. Spominja na bonsai. Zadnje dni sva se že malce bolje ujela, ampak ga imam na sumu, da ima še par fint izginjanja na zalogi, za mene. Jaz se bom igrala pa Sherlocka, a je to u redu ali ni. Če dodam prahec je uspeh zagotovljen, če sem prav razumela. Esence? A potem jih delajo iz sončnic? Amis dobro si povedala. Baje tale Tadnej Pretnar hudo obvlada kameno sceno. A ne Nosko Mateja čez triangelce nas ni Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 [baje tale Tadnej Pretnar hudo obvlada kameno sceno. A ne Nosko Mateja čez triangelce nas ni TadNeja ti še odpustim; PretnArja pa ne. (Šifra: alergija). Pr moravčah maš ob cest cele kupe relativno finega kremenčevega peska, kar je približno isti k. kot kamena strela. V primerih, ko npr. kostanj zraste totalka visoko, uni kostanjčki v ježkih so pa čist majhni, je to zanesljiv znak, da rabi sonce v obliki zmletega kremena. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Šifra: Rudolf. Steiner@com lalalaTegale Rudolfa Steinerja jest poznam iz enga druzga vica, ki pa najbrž ni isti kot tvoj. Če se temu tvojmu vicu reče "poleti v Planici" pred enimi slabimi tridesetimi leti, je šlo za Walterja Steinerja in ne Rudolfa. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mateja čez triangelce nas ni TadNeja ti še odpustim; PretnArja pa ne. (Šifra: alergija). seksjuz mi rili, za tole govorno napačo oz. tipkarsko napako. No še en dokaz polpismenosti, bi rekel nekdo s foruma. Odpusti mi moje grehe, kakor tudi jaz ........Pravilen odgovor je TADEJ PRETNER Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti, samozaložba, 1999,(razprodana) Minerali, zdravje, duhovnost, Tadej Pretner s.p. 2001, Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov), TadejPretner s.p., 2002; Tako, zdaj sem pa še domačo nalogo naredila. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mateja čez triangelce nas ni TadNeja ti še odpustim; PretnArja pa ne. (Šifra: alergija). seksjuz mi rili, za tole govorno napačo oz. tipkarsko napako. No še en dokaz polpismenosti, bi rekel nekdo s foruma. Odpusti mi moje grehe, kakor tudi jaz ........Pravilen odgovor je TADEJ PRETNER Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti, samozaložba, 1999,(razprodana) Minerali, zdravje, duhovnost, Tadej Pretner s.p. 2001, Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov), TadejPretner s.p., 2002; Tako, zdaj sem pa še domačo nalogo naredila. Ne čist.Pri Minerali*zdravje*duhovnost bi lahko dopisala - razprodana, na koncu pa bi lahko dodala Holistična radiestezija I., 2003. lalala O.K. Nam zdj malenkostn. Odpuščam... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.