cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Šifra: Rudolf. Steiner@com lalalaTegale Rudolfa Steinerja jest poznam iz enga druzga vica, ki pa najbrž ni isti kot tvoj. Če se temu tvojmu vicu reče "poleti v Planici" pred enimi slabimi tridesetimi leti, je šlo za Walterja Steinerja in ne Rudolfa. lalala Moj Rudolf je iz tega vica Rudolf Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mateja a jest pa kokr ena bigmamaiswatchingyou klele nastopam, al kuko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ne čist.Pri Minerali*zdravje*duhovnost bi lahko dopisala - razprodana, na koncu pa bi lahko dodala Holistična radiestezija I., 2003. lalala O.K. Nam zdj malenkostn. Odpuščam... Saj sem hotla dodati še Holistično radiestezijo....ampak, ko je bilo govora samo o kamnih, potem nisem ..... Vsekakor knjiga vredna branja in ŠE NI RAZPRODANA! Hvala za razumevanje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 lalala Moj Rudolf je iz tega vica Rudolf Sj sm seveda mislu na tega. Kmalu po tem, ko sem izdal H. radiestezijo, so me na sestanek povabili eni njegovi fani (majo nekakšno društvo), ki se pač ukvarjajo s pridelavo hrane na naraven način. Zanimalo jih je, kako lahko z metodami, predstavljenimi v knjigi vplivam na rastlinje, sami pa so mi pripovedovali o "sončnih" esencah, ki jih delajo iz rastlin in o vlogi kremenovega prahu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mateja a jest pa kokr ena bigmamaiswatchingyou klele nastopam, al kuko Če si ti bigmamaiswatchingyou kwa sem jest pol? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Demeter kvaliteta....Društvo Ajda ....Meta Vrhunc......Vrzdenec.....vtipkaj pa te kaj obsvetli.... waldorfska šola....itd,.... lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mateja a jest pa kokr ena bigmamaiswatchingyou klele nastopam, al kuko Ja sej s se sama postavla v to vlogo. Prid se raj v peskovnik igrat z nami. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 peskovnik, jaaaa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Šifra: Rudolf. Steiner@comTresnjena! Blaga oznaka. Hvala bom vzela, kot kompliment. Jest kamene strele, nisem nič mlela, kako se pa to naredi? Z mulipraktikom najbrž ne. Vzemi v ozir, da sem gospodinja in ne kamnosek. A se da ta čudežni prahec kje kupiti? Jest bi to vsem svojim preživelim rožcam dodajala. Prejšnji teden sem dobila v dar Ficus Ginseng. Pol ga je že odpadlo , pa bi ga rada režila gotove smrti, ker je res prav hecne oblike. Spominja na bonsai. Zadnje dni sva se že malce bolje ujela, ampak ga imam na sumu, da ima še par fint izginjanja na zalogi, za mene. Jaz se bom igrala pa Sherlocka, a je to u redu ali ni. Če dodam prahec je uspeh zagotovljen, če sem prav razumela. Esence? A potem jih delajo iz sončnic? Amis dobro si povedala. Baje tale Tadnej Pretnar hudo obvlada kameno sceno. A ne Nosko Mateja čez triangelce nas ni Ne delajo esenc v kravji rog na točno določen dan zakoplejo zdrobljeno kameno strelo in na točno določen dan odkopljejo.....pol pa dinamizirajo...ročno mešajo,najmanj eno uro pol pa škropijo na točno določen čas dneva,,,, Tale dinamiziran strup iz kamene strele jako močan , ta zelenkastim( ta frišnim članom) se rado zgodi da z njim pomorijo pridelek... Drgač se pa šprica s čajčki iz njivske preslice, rmana, koprive.........s uplenjenimi voluharji sežganimi na točno določen dan...pepel se dinamizira potle se pa spet na točno določen dan pošprica,,,Bemu mam na podstreh ene tri posušene voluharje,,, lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ja sej s se sama postavla v to vlogo. Prid se raj v peskovnik igrat z nami. lalalaJest grem itaq v Moravče, me je Nosko tja poslal. Vzemi svojo kanglco in lopatko pa gremo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 cosma kar se droblejnja kamene strele v prah tiče: ti ni tko simpl. najprej je dobro kameno strelo zavit v krpo, ki je ne potrebuješ več (ker bo razpadla na koščke). pol (al pa raje prej) se s kristalom lepo pomeniš, kaj ga čaka in zakaj, ker te lahko srce boli (se ne hecam). pol pa z manjšo macolo ali ostreznim rečnim prodnikom kristal stolčeš na grobo. če delaš brez krpe, bo tričetrt koščkov odletelo naznano kam. pol pa te koščke s prodnikom malo po malo "naribaš"...najbolje je, če imaš staro kamnito mizo ali kakšen ustrezen in trpežen kamen za podlogo. pri finem mletju je potrebno pazit, ker se kamena strela nariba v tanke "iglice", ki so zelo neprijetne, če jih dobiš v prstke. do finega zmleti prah se lahko shranjuje v stekleni posodi. priporočljivo je delati zunaj....sam ne, ko je veter.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Amis, hvala lepa za recept. Samo gospodinja, da lahko gospodinji res dober nasvet. Lia ful obvladaš sceno. Hvala za info. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Samo gospodinja, da lahko gospodinji res dober nasvet. (cosma pejva že hitr, veš kolk mam fajno kanglco, tako rozasto z zelenimi slončki ... ti jo bom mal posodla ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 :onfire: pejt grevi ja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ja ,super...kje pa imaš ti ta ranč?...bo treba sprobat kamin..... ej men je v Strunjanu ful všeč...hodim tja na dopust oz.namakat v morje...pod tisto skalco Lp,D No tam blizu si morda na enem delu v morju in na obali opazila kamnite plošče z rjavkastim robom in sivim "ekranom" v sredini. Na enem območjiu jih je kar precej.Ranč je pa blizu Radeč. Pri Debelem rtiču.Samo ne vem, če ni tisto zaščiteno območje Takšnega ekrana bi jaz tudi imela - kdaj bo pa kamin pa še ne vem...dimnik pa že je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Cosma - od kod jih jemlješ Jaz imam na dvorišču kostanj. Očitno bi rabil tale kremenov pesek..kje v okolici Ptuja bi se lahko nahajal?Ker mu ful odpadajo ježice..z cisto mickenimi kostanjcki..sicer so ful debeli. Zanimivo se mi zdi, da sem vse kamene strele izgubila. Res. Imela sem jih kar nekaj in zdaj ne najedem niti ene.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Lia ful obvladaš sceno. Hvala za info.Jao , Cosma pojma nimam....Sam dolg sem že na svetu, pa vsepovsod rilc vtaknem, glih tolko da mal povoham.... Je pa to duhamorno, če nisi glih devica po horoskopu....Je treba bit tok natančen... Kar sem pa prebrala na to temo je pa zgleda dokaj res in deluje.... Sam mot me da to delajo večinoma starejši...in da v Slovenijo ta reč prihaja z zamudo... Se rajš igram v peskovniku.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Lia, ti opravičim, tole devico , danes je dan odpuščanja. Meni se zdijo device, take resne. Sorry Bern! Pa pikolovske. Natančne, nekoliko dolgočasne....(ok ne čist vse). V bistvu si dobro napisala duhomorno Nimam nekega odnosa z devicami, oz. če ga že imam ni tako frfotav, kot recimo s strelci.....sicer je pa tole Kremenčkova tema in ne astro. V bistvu, če tegale prahca ne prodajajo v lekarni imajo moje cvetke, slabe izglede, da pridejo do tega, ker kakor je Amis rekla, bi mi srce bolel, če bi zamahnila z macolo po kameni streli Nataly, prid še ti v peskovnik Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Je še dovolj prostora Bom prinesla grabljice Po tistem, kar je Amis napisala, nekako mislim, da tudi ni varjante, da bi drobila kam.strelo. No, ko smo glih v kremenčkovi sferi - še tole.Zanimivo se mi zdi, kako otroci uživajo v nabiranju kamnov. O otroški sobi so celi kupi. Jaz jih potem strokovno odnašam ven...in čez čas so spet nazaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Meni se zdijo device, take resne. Natančne, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 najprej je dobro kameno strelo zavit v krpo, ki je ne potrebuješ več (ker bo razpadla na koščke). pol (al pa raje prej) se s kristalom lepo pomeniš, kaj ga čaka in zakaj, ker te lahko srce boli (se ne hecam)..zanimivo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Prid se raj v peskovnik igrat z nami. lalala še imate zame kaj prostora...pa še kamne bi spoznali...saj se hecam prišla bi dva..... Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Prid se raj v peskovnik igrat z nami. lalala še imate zame kaj prostora...pa še kamne bi spoznali...saj se hecam prišla bi dva..... Lp,D Lopatke pa ajmrčki so že kle. Sam pridt morš. Igrat se pa drtugi res ne mormo namesto tebe ... (Šifra: vsak je svojga igranja kovač) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 No, ko smo glih v kremenčkovi sferi - še tole.Zanimivo se mi zdi, kako otroci uživajo v nabiranju kamnov. O otroški sobi so celi kupi. Jaz jih potem strokovno odnašam ven...in čez čas so spet nazaj jaooo....jaz sem tui......ful kamenja....sem mela v sobi....pač kamenčki ki so mi bli všeč...zdaj pa mam rajši kristalčke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 jaooo....jaz sem tui......ful kamenja....sem mela v sobi....pač kamenčki ki so mi bli všeč...zdaj pa mam rajši kristalčke... Zato pa si Kristalka in ne npr. Kamnarka al kj podobnga. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.