Skoči na vsebino

Izkušnja s kristali

afrodita

Recommended Posts

• Komentarji 530
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Amis ti si tko zlata x:Xx . Če rabiš recept za govejo juho, ga je Astra že prispevala v temi recepti. Če pa kaj drugega, pa kar vprašaj.

Jest ti lahko dam za potičke v peskovniku.

Kok nas je že v peskovniku zdele...madonca, sam da nas ne bo Nosko v kamnolom peljal :mex: ali pa v rudnik pa bomo zlato žilo kopali....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx ...hvala za informacijo, pa astri, ki jo je napisala tud...ker o goveji župi pa pojma nimam...pa čist zares..

o jupiiiii....potičke iz peska...

sam ob zlati žili sem pa dobila čist drugo asociacijo... x^x x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[

Lopatke pa ajmrčki so že kle. Sam pridt morš. Igrat se pa drtugi res ne mormo namesto tebe ...

(Šifra: vsak je svojga igranja kovač)

lalala

:xx!: Zgleda,da se bom igrala ,kar v svojem peskovniku....sam kamnov ne poznam.... :palec: :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

[

Lopatke pa ajmrčki so že kle. Sam pridt morš. Igrat se pa drtugi res ne mormo namesto tebe ...

lalala

:xx!: Zgleda,da se bom igrala ,kar v svojem peskovniku....sam kamnov ne poznam.... :palec: :palec:

Hm, Amis je še kar, Mateja s svojo negativno energijo, Cosma s svojo zažaganostjo in jaz s svojo jezo pa sicer res nismo ravno blesteča družba, ampak še vedno boljša, kot nič. Nehi torej vlečt surlo in prid v naš peskovnik.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

[

lalala

Hm, Amis je še kar, Mateja s svojo negativno energijo, Cosma s svojo zažaganostjo in jaz s svojo jezo pa sicer res nismo ravno blesteča družba, ampak še vedno boljša, kot nič. Nehi torej vlečt surlo in prid v naš peskovnik.

lalala

x^x Saj pridem...sam ne vem kam....pa če sprejmete še enega zraven...Nosko...ti boš moral pa dobre volje bit xDDx xDDx :palec: :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Meni se zdijo vsi Nosorogi, jezni k jih pogledaš. Najbolj podobni so mi Mrgudu iz Smrkcev.

A nas je že tok al kwa? :wOOt: kremenčkovi!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kozmik, a mene bos pa kar doma pustila, al kaj...? :sori:

najprej me oznacis za frfotavo tule javno..potem pa se tale udarec... :unsure:

se dobro, da sem se sem cel vikend po banjskih vrtacah vrtincila, da sem se malo nakamenjala...

stoned again xsingx

ful lepe laporcke vidla, ko da bi padal dezek...pa fosile ribice....pa robidnice :2src:

( tole zadnje ni bilo iz kamna x:Ix )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka, ne se sekirat.... jih bova skupaj z mivko obmetavale, če naju ne bodo v peskovnik spustil...

A veš kako naredijo otroci....Prileti prišlek k skupinici, ki se mirno igra v peskovniku...Pa reče:" Kdo je zdaj tu ta glavni!" x:Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

punce, ne ga lomit :o :sniky: ...pa menda boste ja zraven...ker me drugače še jeza zagrabi :vragec: ....

tinka, lia, dadika in vse ostale :onfire: ...gremo potičke delat :onfire: :inlove:

noskotu pa dovolimo kakšno podret, če bo res hudo jezen... x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kozmik, a mene bos pa kar doma pustila, al kaj...?  :sori:

Ma kje pa, tebe pa res ni za doma pustit, ne ga lomit. Seveda, greš ti tut v peskovnik. Me prav zanima, kako se bosta slonica in nosorog zmenila v peskovniku.

Aha Lia :sniky:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sloni baje nimajo naravnih sovraznikov...

nosorogi pa so itak cudo narave.

edino eno obcutljivo tocko imajo nekje za desno lopatico, bojda so zato vzkipljivi.

ampak tja pac ne bomo drezali ane :vtz:

sploh pa, cosmik, ce nas bos ti tako gledala...ne more it nic narobe xflirtx

amis :vio: x:)x

lia...:palec:

jaz se bom za tabo skrivala...sem bolj sramezljiva...sem se dosti sama igrala, ker si ne upam tako uletavat x:Ix

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

xDDx Ja..ja.. nosko ,boš lahk kakšno potičko podrl ,ti bom dovolila... nekje pač moraš jezo ven dat...pa saj ti nisi v resnici tak,a ne? x:Dx :palec:

x;)x x;)x :palec: :palec: :xx!:

sloni baje nimajo naravnih sovraznikov...

nosorogi pa so itak cudo narave.

edino eno obcutljivo tocko imajo nekje za desno lopatico, bojda so zato vzkipljivi.

ampak tja pac ne bomo drezali ane  :vtz:

sploh pa, cosmik, ce nas bos ti tako gledala...ne more it nic narobe xflirtx

amis  :vio:  x:)x

lia...:palec:

jaz se bom za tabo skrivala...sem bolj sramezljiva...sem se dosti sama igrala, ker si ne upam tako uletavat x:Ix

Ni blema.,....smo navajen, da skoz ob nas butajo...en nosorog več al pa en manj.....

you are wellcome Tinka x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xDDx Ja..ja.. nosko ,boš lahk kakšno potičko podrl ,ti bom dovolila... nekje pač moraš jezo ven dat...pa saj ti nisi v resnici tak,a ne? x:Dx  :palec:

x;)x  x;)x  :palec:  :palec:  :xx!:

Presveta naivnost...v resnici je prav ljut ...ko ljuta paprika... x:Dx x:o)x

Aha Lia :sniky:

Ja , Cosma malo manj risank, pa računalnika.....pa več kanglic pa peskovnikov, boš pa na istem k jest.....se boš naučila borit za ozemlje? x;)x

v otroških igricah ni diplomacije, se kuj porangirajo.....in obračunajo z vsakim vsiljivcem :vio:

Jest sem bila vedno kooperativen-prijazen otrok in sem se bulijev izogibala. Mi niso sedli. Pa tudi ni jih bilo prav veliko.

V vaški skupnosti kjer sem odraščala sva bili samo 2 deklici. Tako, da kaj velike izbire nisva imeli. Pa še najmlajša sem bila :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Hja pol pa se opravičim, nekje sem brala, da ima dete težave in ni šlo v vrtec, da si dežurna varuška....mogoče te pa ta nova generacija še to nauči...

kako se pozicionira na trgu x;)x ups peskovnikih x:o)x

dete ni šlo v vrtec, ker je imelo diarejo. je pa taprava bully kid. Cookie monster x:Dx

Imaš pa prav, se ne znam pozicionirati na današnjih peskovnikih xrolleyesx

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

xDDx Ja..ja.. nosko ,boš lahk kakšno potičko podrl ,ti bom dovolila... nekje pač moraš jezo ven dat...pa saj ti nisi v resnici tak,a ne? x:Dx  :palec:

x;)x  x;)x  :palec:  :palec:  :xx!:

Dadi..jaz vse vidim, kar napišeš

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

xDDx Ja..ja.. nosko ,boš lahk kakšno potičko podrl ,ti bom dovolila... nekje pač moraš jezo ven dat...pa saj ti nisi v resnici tak,a ne? x:Dx  :palec:

x;)x  x;)x  :palec:  :palec:  :xx!:

Dadi..jaz vse vidim, kar napišeš

xrolleyesx Ja...Tomaž...vem,da vse prebereš xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...