Skoči na vsebino

Izkušnja s kristali

afrodita

Recommended Posts

• Komentarji 530
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala Nosorog :2src: :palec: ,

Na srečo sem kupila pravi kamen! x^x

:o|o: sem enostavno pogledala v Bajčev-Kalanov 'Italijansko-slovenski slovar' in ugotovila, da je diaspro -jaspis :vragec: .

Od kod napaka? Prvič, v trgovini Ipanema mi je tisti bebavi tip rekel, da je jaspis =giada :sniky: . Kar ni, ker je giada=žad :o|o: . Vendar sem jaz to vzela na prvo lopto za resnico.

Drugič, podobnost imen. Nekako se mi je zdelo logično, da so si imena kamnov ne glede na jezike (saj so vsa iz latinščine in grščine) podobna. Diaspro-diasper-NAPAČNO :wOOt: :wOOt:

In vendar:

-heliotrop/eliotropio

-hematit/ematite

-karneol/corniola in tako dalje

:vio: :vio: x:o)x x:Dx

No, pa smo vsi kristaločastilci še bolj razgledani x^x x:px x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Hmm, kamenčki po letih sprobavanja vseh kamenčkov, sem sedaj samo na treh.

Ametist veliiik, mi pomaga da se povežem s sabo, pa z vsemi, ki so z mano in nimajo fizčnih teles x:)x

Kamena strela se mi zdi zelo praktična za vse živo, pa zelo dobrodošla je za zdravljenje mojega telesa

Rdeči jaspis pa mi pomaga sprejeti in umiriti moja včasih zelo močna in nekontrolirana čustva

Kakšne izkušnje imate kaj z boji kamni?

Jaz sem si ju pred leti kupila na sejmu, moškega in žensko, pa sta mi čez čas razpadla. Nisem vedela da jih ne smeš močiti x;)x groza

Zanimajo me vaše izkušnje s prebijanjem blokad. V mojem primeru gre za glavobole.

Nekateri kamni imajo ob tem za posledico še močnejše bolečine, vse dokler se blokada ne prebije.

Vse to je preizkušeno, razen dokončnega preboja. Delal sem s citrinom.

Najbolj me zanima, koliko časa lahko traja tako prebijanje blokade. Vem, da je to odvisno od marsičesa (vrste in vzroka blokade, trajanje blokade, senzibilnosti posameznika...), eno približno oceno pa se verjetno da dobiti. Je to en dan, teden, mesec... Desetletje :xx!:

En kristalen pozdrav xDDx

Ni pravila. Predvsem zato, ker deluje kamen (če ni ustrezno programiran) bolj ali manj zgolj na elektromagnetni ravni, pri odpravljanju takšnih težav pa je zelo pomembna tudi informacijska raven. Ta se "odpira" s stopnjo čustvene angažiranosti ob delu s kristali (enako pri bioterapevtih). Zato zdravljenja različnih kristaloterapevtov, bioterapevtov in samozdravljenja niso realno primerljiva.

Morda bi bilo dobro, da ti poskusi odpraviti blokado (npr. z metodo dveh kamenih strel) ob naslednji priložnosti kdo drug. Nekoč sem s to metodo uspel odpraviti kronični glavobol po eni sami terapiji.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kakšne izkušnje imate kaj z boji kamni?

Jaz sem si ju pred leti kupila na sejmu, moškega in žensko, pa sta mi čez čas razpadla. Nisem vedela da jih ne smeš močiti x;)x groza

moje izkušnje so, da so ti kristalči zelo pametni, imajo smisel za humor in so skrajno samosvoji...vendar v pozitivnem smislu...men se zdijo tudi nekoliko obešenjaški.

pa ne hecam se.

x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kaj pa pri eliksirjih, kaj bolj pomaga, da je kamen programiran ali je vseeno ?

Pri eliksirjih je popolnoma enaka zgodba. Voda bolj ali manj "faše" zgolj elektromagnetno energijsko komponento, če ga nisi (dobro) programiral.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

[Voda bolj ali manj "faše" zgolj elektromagnetno energijsko komponento, če ga nisi (dobro) programiral.

si s tem mislil na spomin vode?

Ne vem,razmišljam,da v kolikor ima voda ,spomin zakaj je potrebno

kakršnokoli programiranje.Seveda če uporabimo kristal ,ki ima v sami zasnovi zapis,ki nam pomaga pri zdravljenju.

Amis...aha..se kar skrijejo pa čez kakšno leto prikažejo na mestu mimo katerega si šel vsak dan.Vsaj meni se je to dogodilo.

Lep pozdav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

[si s tem mislil na spomin vode?

Ne vem,razmišljam,da v kolikor ima voda  ,spomin zakaj je potrebno

kakršnokoli programiranje.Seveda če uporabimo kristal ,ki ima v sami zasnovi zapis,ki nam pomaga pri zdravljenju.

Bolj praktično je.

Pri programiranju kristalov na način, kot ga izvajam in učim, je potrebno "razviti" precej čustvene energije. Informacijska komponenta, ki jomkristal prejme, je premo sorazmerna z množino te energije. Postopek je relativno zahteven, zato je bolj praktično, da se potrudimo enkrat in "shranimo" informacijski zapis v kristal, kot pa da se vsakič trudimo z vodo.

Pri vsem skupaj je morda zanimivo to, da topla voda sprejme elektromagnetno komponento kristala v dobrih tridesetih minutah, informacijsko pa v trenutku.

lalala

Ni pravila. Predvsem zato, ker deluje kamen (če ni ustrezno programiran) bolj  ali manj zgolj na elektromagnetni ravni, pri odpravljanju takšnih težav pa je zelo pomembna tudi informacijska raven. Ta se "odpira" s stopnjo čustvene angažiranosti ob delu s kristali (enako pri bioterapevtih). Zato zdravljenja različnih kristaloterapevtov, bioterapevtov in samozdravljenja niso realno primerljiva.

Morda bi bilo dobro, da ti poskusi odpraviti blokado (npr. z metodo dveh kamenih strel) ob naslednji priložnosti kdo drug. Nekoč sem s to metodo uspel odpraviti kronični glavobol po eni sami terapiji.

lalala

Hvala za odgovor, Nosorog. :palec:

Se pravi, da bom moral najprej dovolj čustveno sprogramirati kristal, čeprav mi je tale moj citrin rahlo sumljiv. Potem pa naprej.

Kar pa se tiče metode dveh kamenih strel, bom moral najprej najti nekoga, ki to zna. V svojem okolju sem nekako edini, ki se vsaj delno spozna na kristale. Večina drugih ob omembi kristalov samo zamahne z roko :( Še dobro, da imamo LN, vsaj kaj izvem.

Sicer pa tako ali tako velja, da ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj. V taki ali drugačni obliki x:)x

Hvala še enkrat.

Ste se vprasali kaj pa o kristalih pravijo znanstveniki?

Potegavscina za neuke ljudi.

Ko so kristale, dali v posebno aparaturo, ki je oklopljena(faradajeva kletka) in so delali meritve na kristalih , se je pokazalo da so ti kristali mrtvi in ne oddajajo nobene energije. Pove pa sledece da mora bit nek drug vpliv ki deluje na cloveka ne pa kristali.

Ste mogoce kdaj prebirali te strani: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewforum.php?f=21

Ko so kristale, dali v posebno aparaturo, ki je oklopljena(faradajeva kletka) in so delali meritve na kristalih , se je pokazalo da so ti kristali mrtvi in ne oddajajo nobene energije. Pove pa sledece da mora bit nek drug vpliv ki deluje na cloveka ne pa kristali.

Ste mogoce kdaj prebirali te strani: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewforum.php?f=21

Odvisno, kaj in kako so merili. Zakaj pa potem npr. cutim razliko med enim in drugim kristalom, če ga držim v roki? In zakaj mi nekateri povzročijo glavobol, drugi pa ne? In zakaj...

Znanstveniki še česa drugega ne znajo izmeriti. Npr. razne energije (reiki, bioenergija...) lahko odlično občutiš na svoji koži. Koklikor vem, jih pa še niso izmerili.

Samo moje laično mnenje

Naj povem se enkrat: " Pove pa sledece, da mora bit nek drug vpliv, ki deluje na cloveka ne pa kristali."

No kaj pa deluje na cloveka, ce ne kristali in energija iz njih?

Povem ti sledeco izkusnjo.

Bil sem v kraju kjer sem videl neobicajni pojav. Po tistem pa sem zacutil toplino v predelu trebuha.... ti recem bilo je enkratno. Obcutki so bili enkratni v naslednih dneh sem cutil ljubezen do vseh ljudi tudi do takih, ki jih nisem imel rad, se z nimi nisem sploh maral pogovarjat....

Potem pa sem opustil vse, kar je na teh straneh in zivim samo z tem, kar si videla na zgornjem linku..

No ce te zanima se vec o tem si preberi: http://www2.arnes.si/~kpsplb8/homepage/zambija.html

gost,

lepo, da te je razsvetlilo in zagotovo so bila tvoja dozivetja nenavadna in enkratna.

ampak mogoce je se kaksen drug nacin, vsak od nas stvari drugace dozivlja. nekateri tudi brez medjugorja.

'bozji' smo vsi, tudi kristali. vsi smo vse, skratka.

srecno :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja toda v ozadju so lahko samo dve stvari : prava in lazna.

Lazna je zvita in te odpelje stran od prave.

Lazna isce dobicek in te na koncu pusti praznega.

Vsak je svoboden in se lahko svobodno odloci.

Lazna se napihuje in razkazuje, isce egoisticno samo svoje.

Prava je ponizna, ljubezniva, dobrotljiva, se ne napihuje se ne razkazuje.

No pa si preberi se to: http://www.medjugorje-si.org/nebesa.htm

http://www.medjugorje-si.org/usa.htm

Ja toda v ozadju so lahko samo dve stvari : prava in lazna.

Lazna je zvita in te odpelje stran od prave.

Lazna isce dobicek in te na koncu pusti praznega.

Vsak je svoboden in se lahko svobodno odloci.

Lazna se napihuje in razkazuje, isce egoisticno samo svoje.

Prava je ponizna, ljubezniva, dobrotljiva, se ne napihuje se ne razkazuje.

No pa si preberi  se to: http://www.medjugorje-si.org/nebesa.htm

http://www.medjugorje-si.org/usa.htm

Se povsem strinjam s Tinko.

Vsak ima lahko svoje prepričanje in na nek način so vsa prava.

Sicer pa se mi zdi, da smo zašli iz okvira te teme. Verjetno bi tole že sodilo v Duhovnost. Ali pač. Marša?

lpA

Vidim Gost da imaš aktivno propagiranje tele tvoje Međigurje strani v tem tednu, tukaj, in na ostalih forumih.

Ej, ..pa vsi mi smo Njegovi x;)x

..vsi smo del vesolja x:)x

...uf, moral sem x:Dx

..try to be pleasant and polite

Sori, sam tegale mnenja ne moreš pripisovati znanstvenikom. Vsaj na splošno ne. Oziroma - tisti, ki tako mislijo, vedo o kristalih zelo malo

Kolikor mi je znano, je resne raziskave o kozmičnem poreklu energije začel prvi izvajati Rus Lakovski, potem ko je v začetku prejšnjega stoletja tik pred oktobrsko revolucijo prebegnil v Francijo. Da ne bom predolg, ne bom opisoval njegovih poskusov, nedvoumno pa je dokazal, da prektično vse forme predstavljajo boljše ali slabše "kondenzatorje" za zbiranje energije. Tudi človek.

Človeka oživlja energija kozmično zemeljskega porekla (ločeni od gravitacije in zemeljskega EM polja začnemo relativno hitro hirati), prav tako pa tudi kristale. Tako kot lahko celice v človeku primerjamo z miniaturnimi sprejemniki in oddajniki, je podobno tudi s kristali. V odvisnosti od vrste kristalizacije, kemijske sestave, gostote, trdote, oblike ... sprejema kristal iz kozmičnih in zemeljskih EM polj specifične frakcije energije, ki jo potem ojačano oddaja nazaj.

Praviš, da so kritali mrtvi? Kaj pa zate sploh je definicija življenja? Nekaj dejstev v razmislek:

- Prav tako, kakor ljudje, živali in rastline imajo tudi kristali avro

- Ena od značilnosti življenja je tudi odzivnost. Kristali so odzivni. Si že slišal npr. za piezo efekt?

-Najbolj znani strokovnjak za detektorje laži Bakster in fizik Vogel sta izvedla serijo poskusov, pretežno z rastlinami, s katerimi sta na nek način komunicirala. Baksterjev zaključek: "Vse kaže, da se življenje ne začne na celični ravni, ampak bistveno globje. Ko bom uspel dokazati tisto, kar slutim, bo morala uradna znanost premakniti mejo med dogovorno živo in mrtvo naravo.

- Si si že prebral kakšno knjigo avtorjev, ki zagovarjajo terijo o živi Zemlji in vesolju. Le preberi si kaj od Lovelocka ali Russela.

Sicer pa ti mnenja niti ne zamerim, saj je jasno, da si tisto, kar si napisal, pač nekje prebral. Hecno pa je nekaj. Tisti, ki preberejo eno knjigo, vedo "čisto vse." Ko prebereš več in vidiš različna mnenja in polede, te to najprej zmede, čez čas pa si pač ustvariš svoj pogled. Le še kaj preberi ...

lelele

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...