nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Khm. Precej se štekava, ja. lelele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 fino. potem bo zagotovo se on kaj mimo prisel ... me zanima, kaj si misli na to temo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 men tut tole neki sumljivo....kot na oni temi o jehovcih Tinka dobro si uočila Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 jah ne vem...tako se mi zdi ... edino skoda, ker nosorog ima ful dobro ime, pa lalala pa to...mu pase...tale oporoda ni pol toliko izviren... sem pa prepricana, da je v redu fant o jehovcih ze nekaj casa nisem brala, jim ne odpiram vrat in to je to. ce pa kdaj odprem, pa oni kaj slisijo se predno uspejo povedat,pa vedno nekako ne uspem vsega dokoncat...zanimivo...kar grejo...pa nisem bila se nikoli nesramna. ponavadi jim poskusam prodatkaksno svojo idejo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O.K. Če vama grem na jetra, pač pokam iz vajinih življenj. Ciao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 oj...obcutljiv si pa dosti bolj kot nosorog...nimas tako trde koze... 'sem pa prepricana, da je v redu fant' ponavadi ne recem tistim, ki gredo na jetra...a tako ti to razumes...? ... samo malo zmede si naredil, ker nekako stalno mislim, da si nosko.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O.K. Če vama grem na jetra, pač pokam iz vajinih življenj. Ciao!kwa sva pa zdej rekli? :wOOt: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O.K. Če vama grem na jetra, pač pokam iz vajinih življenj. Ciao!kwa sva pa zdej rekli? :wOOt: Ma tale Brutus neki ni zadovoljen z mojo originalnostjo. Smrc. Kwa pa morm, če sm nosorogovoproda in se pač rzličnim vplivom ne znam izogniti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Veš kaj se men zdi nosorogovaproda al karkoli si že, da si alter ego nosoroga, ki je spet pozabil password za lunin net. ampak vseeno...bom zdele izvedla tole... Ne it pliiiiiiiiiiiiz ostani z nami.... (spada pod zgornji post) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 brutus je cisto zadovoljen...sicer pa: vazno, da je tvoj sef zadovoljen. ce je on srecen, je tudi brutusu ok Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ne it pliiiiiiiiiiiiz ostani z nami.... evo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O.K. Ampak sam kdr bom na telem računalniku. Un doma si je pasword sam zapomnu ... lelele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 se dobro...bom lahko mirno spala... drugace pa je tam na zacetku moznost...pa si zapomnejo racunalniki...te vprasajo, a bi rad, da si zapomne...potem so tu se administratorji LNF...pa tko... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 se dobro...bom lahko mirno spala... drugace pa je tam na zacetku moznost...pa si zapomnejo racunalniki...te vprasajo, a bi rad, da si zapomne...potem so tu se administratorji LNF...pa tko... Ni tok ajnfoh. Po pa hoče, da vpišem ID al kwa že, k sploh ne vem, kwa je to, pa sem hitro v riti. Je lažje mal oproda ratat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 spet se mi zdiš ful smešen Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ane? zdaj pa smrtno resno: jaz si take stvari vpisem v telefon, pod npr....nosorog. potem imam vedno za vse stvari enako gesloin ce se le da ime. vsaj geslo...ime si ze zapomnis... to meni pomaga! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 spet se mi zdiš ful smešen Če boš takele pokala, se mi ne boš več zdela idealna. Nič boljš nis, kt nosorog. Od njega pričakujejo, da bo kazal razumevanje do pedrov in podobnih, ti pa ne kažeš niti kančka razumevanja do neukih. Pravš celo, da je neukost smešna. Smrklja!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Če boš takele pokala, se mi ne boš več zdela idealna. Smrklja!!!!! kaj nisem več idealna, ti oproda ti? Kako si upaš ti men tko... te bom nosorogu povedala za smrkljo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ste se vprasali kaj pa o kristalih pravijo znanstveniki? Potegavscina za neuke ljudi. Ko so kristale, dali v posebno aparaturo, ki je oklopljena(faradajeva kletka) in so delali meritve na kristalih , se je pokazalo da so ti kristali mrtvi in ne oddajajo nobene energije. Pove pa sledece da mora bit nek drug vpliv ki deluje na cloveka ne pa kristali. Ste mogoce kdaj prebirali te strani: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewforum.php?f=21nisem šla prebrat omenjenega sajta ker se mi zdi tole,o čemer govoriš čisti nonsens. Na tem svetu ni mrtve stvari in ni stvari,ki nebi oddajala ,določene, energije. Si že kdaj prijel kristal v roke? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Malo se mi zdi, da je tale forum v zadnjem času tarča nekih verskih fanatikov, ki se skrivajo za brezosebnimi citati in spletnimi stranmi Tile poskusi me sicer do neke mere zabavajo, vendar se mi zdi, da niso vredni časa in energije, da bi se ukvarjali z njimi :o|o: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Malo se mi zdi, da je tale forum v zadnjem času tarča nekih verskih fanatikov, ki se skrivajo za brezosebnimi citati in spletnimi stranmi Tile poskusi me sicer do neke mere zabavajo, vendar se mi zdi, da niso vredni časa in energije, da bi se ukvarjali z njimi :o|o: Maš prav....škoda , res............ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ... Pove pa sledece da mora bit nek drug vpliv ki deluje na cloveka ne pa kristali.S tem da kristali ne delujejo na človeka se nebi strinjal. Če pogledamo kvarc v elektrotehniki, kot je znanstveno dokazano: kot sam ne zaniha, potrebuje nek zunanji dražljaj(električni ali mehanski), da zaniha. Torej je neke vrste resonator, ojačevalnik vibracij, ko primeš kristal v roke zavibrira. Tako začutimo njegovo vibracijo (frekvenco). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Očitno ga piješ od konca maja. Vztrajaj še nekaj mesecev. Težave s hladnimi ekstremitetami imaš verjetno več let in energijski tokovi so verjetno ovirani tudi na fizični ravni. To zahteva več časa. Glede pitja eliksirja iz obsidiana(pomagal naj bi proti mrzlim nogam):pil sem ga dobrih 5 mesecev, pa nism občutil razlike. No, ta teden sem izvedel, da če ga programiram x!x , naj bi mi bolj pomagal.Poizkusil sem ga programirati, očitno mi je uspelo, saj sem potem že ob prvem ponovnem pitju tega eliksitja občutil, da me ne zebe več toliko v noge. Očitno je, da pomaga, saj me sedaj že nekaj dni skoraj več ne zebe v noge. Sicer so ti dnevi bolj topli ampak, če me je prej zeblo še v poletnih dneh, je razlika očitna. Nosorogu pa hvala za inštrukcije , saj bi me brez njega še sedaj zeblo v noge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Malo se mi zdi, da je tale forum v zadnjem času tarča nekih verskih fanatikov, ki se skrivajo za brezosebnimi citati in spletnimi stranmi Tile poskusi me sicer do neke mere zabavajo, vendar se mi zdi, da niso vredni časa in energije, da bi se ukvarjali z njimi :o|o:O, se dobro torej, da sem sla mal schekirat, ze nekaj mesecev namrec ne sledim nekaterim specificnim forumom. Bomo mal pogledal, thx, cocc.! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 nosorog, nekoč si omenil, da si dal datolit frendom testirat. me zanima, če so že kakšne povratne informacije o njegovem delovanju. saj vem, da boš dal v novo knjigo, pa vendar. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.