Skoči na vsebino

Izkušnja s kristali

afrodita

Recommended Posts

• Komentarji 530
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

men tut tole neki sumljivo....kot na oni temi o jehovcih x;)x

Tinka dobro si uočila

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

jah ne vem...tako se mi zdi ... edino skoda, ker nosorog ima ful dobro ime, pa lalala pa to...mu pase...tale oporoda ni pol toliko izviren... sem pa prepricana, da je v redu fant :palec: x:)x

o jehovcih ze nekaj casa nisem brala, jim ne odpiram vrat in to je to. ce pa kdaj odprem, pa oni kaj slisijo se predno uspejo povedat,

pa vedno nekako ne uspem vsega dokoncat...zanimivo...kar grejo...pa nisem bila se nikoli nesramna. ponavadi jim poskusam prodat

kaksno svojo idejo... x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:wOOt: :wOOt: :wOOt: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

oj...obcutljiv si pa dosti bolj kot nosorog...nimas tako trde koze... x:Ix

'sem pa prepricana, da je v redu fant' ponavadi ne recem tistim, ki gredo na jetra...a tako ti to razumes...? :eek:

... samo malo zmede si naredil, ker nekako stalno mislim, da si nosko.... :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

O.K. Če vama grem na jetra, pač pokam iz vajinih življenj. Ciao!

kwa sva pa zdej rekli? :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Veš kaj se men zdi nosorogovaproda al karkoli si že, da si alter ego nosoroga, ki je spet pozabil password za lunin net.

ampak vseeno...bom zdele izvedla tole...

Ne it pliiiiiiiiiiiiz :V: :huh: :inocent: ostani z nami....

(spada pod zgornji post)

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:switz: se dobro...bom lahko mirno spala...

drugace pa je tam na zacetku moznost...pa si zapomnejo racunalniki...te vprasajo, a bi rad, da si zapomne...

potem so tu se administratorji LNF...pa tko...  x;)x

Ni tok ajnfoh. Po pa hoče, da vpišem ID al kwa že, k sploh ne vem, kwa je to, pa sem hitro v riti. Je lažje mal oproda ratat.

spet se mi zdiš ful smešen x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

spet se mi zdiš ful smešen  x:Dx

Če boš takele pokala, se mi ne boš več zdela idealna.

Nič boljš nis, kt nosorog. Od njega pričakujejo, da bo kazal razumevanje do pedrov in podobnih, ti pa ne kažeš niti kančka razumevanja do neukih. Pravš celo, da je neukost smešna.

Smrklja!!!!!

Če boš takele pokala, se mi ne boš več zdela idealna.

Smrklja!!!!!

:angry: kaj nisem več idealna, ti oproda ti? Kako si upaš ti men tko... :V: :C:

te bom nosorogu povedala :vragec:

x:Xx za smrkljo

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ste se vprasali kaj pa o kristalih pravijo znanstveniki?

Potegavscina za neuke ljudi.

Ko so kristale, dali v posebno aparaturo, ki je oklopljena(faradajeva kletka) in so delali meritve na kristalih , se je pokazalo da so ti kristali mrtvi in ne oddajajo nobene energije. Pove pa sledece da mora bit nek drug vpliv ki deluje na cloveka ne pa kristali.

Ste mogoce kdaj prebirali te strani: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewforum.php?f=21

nisem šla prebrat omenjenega sajta ker se mi zdi tole,o čemer govoriš čisti nonsens.

Na tem svetu ni mrtve stvari in ni stvari,ki nebi oddajala ,določene, energije.

Si že kdaj prijel kristal v roke?

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Malo se mi zdi, da je tale forum v zadnjem času tarča nekih verskih fanatikov, ki se skrivajo za brezosebnimi citati in spletnimi stranmi xrolleyesx

Tile poskusi me sicer do neke mere zabavajo, vendar se mi zdi, da niso vredni časa in energije, da bi se ukvarjali z njimi :o|o:

:palec: :palec: Maš prav....škoda , res............

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

... Pove pa sledece da mora bit nek drug vpliv ki deluje na cloveka ne pa kristali.

S tem da kristali ne delujejo na človeka se nebi strinjal. Če pogledamo kvarc v elektrotehniki, kot je znanstveno dokazano: kot sam ne zaniha, potrebuje nek zunanji dražljaj(električni ali mehanski), da zaniha. Torej je neke vrste resonator, ojačevalnik vibracij, ko primeš kristal v roke zavibrira. Tako začutimo njegovo vibracijo (frekvenco).

Očitno ga piješ od konca maja. Vztrajaj še nekaj mesecev. Težave s hladnimi ekstremitetami imaš verjetno več let in energijski tokovi so verjetno ovirani tudi na fizični ravni. To zahteva več časa. xrolleyesx

Glede pitja eliksirja iz obsidiana(pomagal naj bi proti mrzlim nogam):

pil sem ga dobrih 5 mesecev, pa nism občutil razlike. :V:

No, ta teden sem izvedel, da če ga programiram x!x , naj bi mi bolj pomagal.

Poizkusil sem ga programirati, očitno mi je uspelo, saj sem potem že ob prvem ponovnem pitju tega eliksitja občutil, da me ne zebe več toliko v noge. x:Dx

Očitno je, da pomaga, saj me sedaj že nekaj dni skoraj več ne zebe v noge. x:)x Sicer so ti dnevi bolj topli ampak, če me je prej zeblo še v poletnih dneh, je razlika očitna. x;)x

Nosorogu pa hvala za inštrukcije :palec: x:Dx , saj bi me brez njega še sedaj zeblo v noge. :inocent:

Malo se mi zdi, da je tale forum v zadnjem času tarča nekih verskih fanatikov, ki se skrivajo za brezosebnimi citati in spletnimi stranmi xrolleyesx

Tile poskusi me sicer do neke mere zabavajo, vendar se mi zdi, da niso vredni časa in energije, da bi se ukvarjali z njimi :o|o:

O, se dobro torej, da sem sla mal schekirat, ze nekaj mesecev namrec ne sledim nekaterim specificnim forumom.

Bomo mal pogledal, thx, cocc.! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nosorog, nekoč si omenil, da si dal datolit frendom testirat. me zanima, če so že kakšne povratne informacije o njegovem delovanju. saj vem, da boš dal v novo knjigo, pa vendar.

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...