Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 tu mač. ok, kaj naj si zdaj mislim? če kupim akvamarin je torej kakšna verjetnost, da je ponarejen? hm. šit pa logika. če prav razumem ,če kupiš en čist običen akvamarinček, ki ni namenjen za nakit, to pomeni, da je velika verjetnost, da ni ponarejen. se motim? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Akvamarini, ki so "kao od majke rođeni" so običajno neprozorni, s precej zelenim odtenkom, ponavadi pa tudi v večjih kosih (zlasti po sejmih v tujini). Čim je zadevca manjša in prozorna, je že zihr toplotno obdelana. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 xrosex uau, dileme rešene xrosex ej, kakšen vpliv ima pitje eliksirja iz akvamarinčka? in kako se ga polni? (men se zdi, da na soncu ali polni luni odvisno od polaritete, ki jo hočemo....nisem čist ziher) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 xrosex uau, dileme rešene xrosex ej, kakšen vpliv ima pitje eliksirja iz akvamarinčka? in kako se ga polni? (men se zdi, da na soncu ali polni luni odvisno od polaritete, ki jo hočemo....nisem čist ziher) Danes to sprešuješ? Kaj pa, če te naaprilim? Hm - nekaj ti bom napisal, ti pa se odloči, ali mi je za verjeti, ali ne; Učinki eliksirja iz akvamarina: - podpira delovanje ledvic, jeter, limfe, vranice- ima ugoden vpliv na presnovo- uravnava delovanje ščitnice in hipofize- krepi zavestno čutenje energij (če je predhodno kamen izpostavljen sevanju polne lune) Sicer ga lahko damo na sonce. Kadar pa kamen izvotlimo, ga lahko polnimo tudi s faširanim mesom, praženimi šampinjoni itd. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 uau, nosko sem čist navdušena. enim se je povrnil izgubljeni smisel za humor. genialno. jst ti pa itak zmer vse verjamem, pa prvi april gor al dol . navodiloma za uporabo na koncu nekaj manjka: nosorogi so ga v prteklosti nosili za okras na... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Kadar pa kamen izvotlimo, ga lahko polnimo tudi s faširanim mesom, praženimi šampinjoni itd.ja, krasen tole... večkrat tole nardim... mal mam zobe polomljene (ampak je dbest tale hrustljavo zapečen akvamarin), sam to je malenkost v primerjavi s tem, kolk sede aja... še tole... ni nujno na sonce dat... če pod pajsko držiš ene pet ur, je glih tko kul učinek (mislm, tole se nanaša na tist recept s faširanim) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Pazi na ponaredke. Tisto, kar v trgovinah prodajajo pod imenom karneol, je običajno pobarvan kalcedon, "citrini" na tržišču so večinoma v resnici žgani ametisti, tud ametrini (ki so že itaq redki), so velikokrat "narejeni". Jebi ga. Biznis pač. Morda se ti splača počakati na sejem mineralov, ki bo drugi vikend v maju v Tržiču. Tam boš lahko za precej manj denarja našla kvalitetne kamne (čeprav bo seveda tud tam mrgolelo ponaredkov). Hvala za nasvet! Ceprav ... mene ne bi bilo tezko okrog prenest ... ker sem nevedka, kar se tega tice. Ful zanimive stvari ... Malo se bo treba v te finte poglobit, ko bo cas. Pa se kaksne brezmesne recepte zvohat za vegetarijance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 [Kadar pa kamen izvotlimo, ga lahko polnimo tudi s faširanim mesom, praženimi šampinjoni itd. lalala Ewo pa imam recept za akvamarinske sarme , kaj bo pojedina za Novo leto...Voila ! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 [Kadar pa kamen izvotlimo, ga lahko polnimo tudi s faširanim mesom, praženimi šampinjoni itd. lalala Ewo pa imam recept za akvamarinske sarme , kaj bo pojedina za Novo leto...Voila ! Samo pazi Cosma, da se ti gostje pred večerjo preveč ne napijejo.Kajti akvamarinske sarme so lahko zelo nevarne, če bi se začeli z njimi obmetavati Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Vojko, prav imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 hi hi hi , neke lude prehranjevalne navade Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 To je bolj shujševalna varianta Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 primerno letnemu času Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Nosorog......spet jz..... A mi lahko poves kaj o rodonitu? Hvala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Nosorog......spet jz..... A mi lahko poves kaj o rodonitu? Hvala! Rodonit je manganov silikat, rožnate, mesnordeče ali rdeče barve, z značilnimi črnimi dendriti ali pegami. Najpogosteje je drobnozrnat, redko debeloploščatih kristalov (Avstralija, Broken Hill). Njegov sijaj je steklen, razkolnost pa pri kristalni različici popolna. Različica rodonita je fowlerit, ki vsebuje 5 – 8 % ZnO, 3 – 9 % FeO in 6 – 7 % CaO. Njegovo ime izhaja iz grščine (rhodon – roža). Pod tem imenom je znan cca 200 let. Znana nahajališča: Rusija, Švedska, Italija, Anglija, Brazilija, Mehika, ZDA, Kanada, Indija, Madagaskar, Južna Afrika, Japonska in Nova Zelandija. Po barvi gje možna zamenjava z rodohrozitom, tulitom, tugtupitom, spessartinom, spinelom ali rubelitom. Je precej pogost, tako da ga še ne ponarejajo niti ne izdelujejo sintetično. Rodonit je transformacijski kamen in je primeren za odpravo kakršnihkoli blokad. Na mestu zastoja energije element ognja kopiči energijo, ki bo blokado prebila, zaradi prisotnosti elementa zraka pa tega v fazi pred prebojem blokade ne občutimo kot pretirano bolečino. Položen na pljuča lajša dihanje, položen na pleksus pa odpravlja strahove, nemir in prinaša mentalno čistost. Za okrepljena tovrstna delovanja ga lahko ustrezno programiramo. Eliksir iz rodonita čisti eterično telo in lajša težave, ki so posledica pomanjkanja mangana v telesu, npr. zobna gniloba, motnje v delovanju žlez, golša kljub zadostni količini joda, težave z zanositvijo, spolne motnje ali mišična utrujenost, poleg tega pa stimulira regeneracijo, krepi cirkulacijo in plodnost pri obeh spolih. Položen na ureznino je najboljši kamen za celjenje ran; ne pušča brazgotin. Za zdravljenje starih brazgotin pa ni tako učinkovit kot kamena strela. Meditacija v krogu iz rodonita prinaša spravo med ljudmi, ki so kdaj drug drugega prizadeli, krepi duhovno zrelost in pomaga razumeti, da ležijo vzroki medsebojnih konfliktov predvsem v pomanjkanju ljubezni do sebe. Ravno tako kot fizične, zdravi tudi čustvene rane. Na mentalni ravni prihaja do izraza del energijskega elementa zemlje, ki ga vsebuje, saj nam pomaga, da ostanemo hladni tudi tedaj, ko smo izpostavljeni provokacijam. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 WOW, just what I need! Hvala ti nosorog! Sem si ogledovala kamne in me je pritegnil.....prvi, ki sem ga vzela v roko, me je navdal s prijetnim obcutkom.... sem probala se ostale (kao ne kupit preden dobro ne premislis ) pa me je prvi najbolj potegnil.....pa se take fajn ucinke ma, se mi zdi, da je on nasel mene in ne jaz njega. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diamant 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Pozdravljeni! Mene pa kot novinko v teh zadevah za začetek zanima kateri kristal bi bil najprimernejši za lajšanje migren. Hvala vnaprej! diamant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Diamant! Odvisno od tega, kako bi kristal uporabila. Primerni so npr. ametist, dioptaz, gagat, sljude, jantar, magnezit, turkiz in še kakšen bi se našel.Razlikujejo se po vrstah energij in načinu delovanja, kot so tudi vzroki migren različni. Lahko je vzrok za migreno povsem izven glave!!! in se je treba posvetiti problemu energijskega ravnovesja v telesu samem in v odnosu človek - okolje. Sam sem recimo neki ženski odpravil kronični glavobol z "metodo dveh kamenih strel", ki jo najdeš v knjigi T. Pretnerja: Minerali*zdravje*duhovnost. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ... zato tudi ne morem razumeti kako lahko nekateri samooklicani "zdravitelji" postavijo tako vratolomno ceno. Para je uvek u pametnim rukama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Sam sem recimo neki ženski odpravil kronični glavobol z "metodo dveh kamenih strel", ki jo najdeš v knjigi T. Pretnerja: Minerali*zdravje*duhovnost. Ravno berem to knjigo doma(od Tadeja Pretnerja), le da se imenuje: "Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebni rasti" je pa iz leta 1999.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 tale knjiga 'Minerali*zdravje*duhovnost' mega dobra Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 tale knjiga 'Minerali*zdravje*duhovnost' mega dobra Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Se opavičujem, ampak moja nevednost je velika... me pa zanima kako se pripravi eliksir iz kristalov (ga potopiš v kozarec vode in pustiš, potem pa to vodo piješ????) Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ja. običajno se pusti kristal čez noč v vodi, ki jo potem čez dan lepo piješ. kako pogosto se kristal čisti, ti bo pa nosko povedal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Se opavičujem, ampak moja nevednost je velika... me pa zanima kako se pripravi eliksir iz kristalov (ga potopiš v kozarec vode in pustiš, potem pa to vodo piješ????) HvalaNekje tam na peti strani v alternativni medicini je tema eliksir iz gorskega kristala, al nekaj takega. Tam sem enkrat pisal o eliksirjih in tole spodaj je preseljeno od tam. - Voda ima izjemno moč "spomima". Ameriški biokemik Lee H. Lorenzen je npr. ozdravil bolno ženo z vodo, va katero je "vtisnil" informaciji (biokodi) kefirja in rastlinice , ki jo na področju Andov imenujejo "mačji kremplji". Podoben učinek ima seveda voda, v katero je vtisnjena energijska informacija kristalov.Specifična elektromagnetna vibracija posameznega kristala tedaj, ko dotični kristal položimo v vodo, vodo "informira" z vibracijo kristala, čas, v katerem se to zgodi, pa je odvisen predvsem od temperature vode. Po eni strani ogreta "kristalna mreža" v kristalu intenzivneje vibrira in s tenm oddaja energijo, po drugi strani pa je voda temperature 37 oC najdovzetnejša za "sprejem" tujih vibracij (najdovzetnejša za energijske vplive je torej voda, ki ima temperaturo človeškega telesa - ker je telo 70% iz vode, to pomeni, da ob medsebojni komunikaciji "drug drugega spreminjamo", največ pa naredimo zase tedaj, kadar se npr. od srca nasmejemo kakšnemu svinjskemu vicu - tekočino v svojem telesom na ta način spontano programiramo s "smehom" in v takšni tekočini potem nastajajo nove celice; ne pravijo zastonj, da je smeh pol zdravja!!!). Po drugi strani najdlje v sebi zadrži vsiljeno vibracijo voda, temperature 4 oC (takrat je voda najgostejša). V praksi to pomeni naslednje : če si hočemo na hitro pripraviti kvaliteten eliksir, damo kristal za pol ure v toplo vodo ali topel nesladkani čaj. Voda se bo veloko bolj energizirala, kot pa če bi imeli kristal v vodi, katera bi se v kakšnem kozarcu nahajala v hladilniku. Nizka temperatura, slaba vibracija kristalne rešetke, slaba oddaja energije kristala vodi!!! Eliksir iz kamene strele je univerzalen (kot da te "obdeluje" bioenergetik), vendar pa moramo paziti, da uporabimo obli kristal, če pa je koničast, naj bo konica obrnjena navzgor ali navzdol (le v tem primeru kristal niha s frekvenco, ki je za človeka univerzalno zdravilna).Eliksir iz tigrovega očesa pa pospešuje v telesu proizvodnjo in kvaliteto energijskega prenosa rdečih krvnih telesc, zato do neke mere pomaga tudi pri alkoholnem mačku . Do neke mere transformira energije strahov in sesranosti v energije samozavesti. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.