nosorog 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Si me nekak skuril s temi kristali tako da se enkrat bom razgledala na to temo. Za kdaj pa računaš, da bi izšla tale tvoja razširjena knjigica?Zadeva je trenutno takšnale - odločil sem se, da bom naredil tako doterano knjigo o kamnih, da v naslednjih dvajsetih letih ne bo mel nihče volje na to temo karkoli napisati ( ). Obseg je vedno večji, trenutno imam samo teksta na A4 formatu 198 strani, notr pa pride še okol 140 fotk in ene petindvajset ilustracij. V primerjavi s knjigo Minerali*zdravje*duhovnost bodo spremembe takšne, da bom najverjetneje uporabil nov naslov.Zdaj pa moje težave: Knjiga bo tiskana na barvnem papirju, v trdi vezavi in če bo naklada okoli 1200 kosov, bo proizvodna cena kosa (brez mojega dela seveda) okoli 1.700 SIT + ddv. Ker distributerji poberejo 50 do 55 %, to pomeni, da bi morala biti knjiga v maloprodaji vsaj 7.500,00 SIT. To pa je za mnoge preveč! Pri tem pa so stroški takšni, da bom vse skupaj tudi jaz težko speljal. Zato sem se odločil, da počakam na pomlad in na razpise za subvencije Ministrstva za šolstvo in M. za kulturo. Zagotovil sem si namreč najboljšega možnega recenzenta knjige, tako da bo po strokovni plati vse u nulo klapalo, zato mislim, da imam za subvencijo dobre šanse. Če pa je knjiga subvencionirana, je potem posledično tudi v maloprodaji cenejša in folku dostopnejša. Splača se torej še mal počakat. To pa pomeni, da bo izid najkasneje maja 2005. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 jaz sem imela en problemček in sem si na boleče mesto polagala to kvarčno zvezdico in je zadeva zginla..sicer se je zdaj spet pojavila,bulica namreč, in mislim, da si jo bom spet začela polagat gor. meni so v Ahat-u kvarčno zvezdico predstavili predvsem iz stališča,da pozdravi tam kjer je kaj narobe..kako to deluje? Verjetno je fora v piramidah, ki so v zvezdici?Deluje večnivojsko. Ne glede na to, ali je šestkraka ali petkraka, ima arhetipsko simboliko (priporočam, da v luninem magazinu poiščeš moj članek o amuletih in talismanih in ga prebereš). Zato v telesu povzroči spremembe že zaradi svoje oblike. Deluje pa tudi material sam. Kar pa se tega tiče, priporočam, da prav tako v luninem magazinu prebereš moj opis kamene strele. Obljubim pa, da bom še ta mesec ta opis obogatil še s konkretnim opisom delovanja kremenove zvezdice in vilinskega okna. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Lepo in komaj čakamo da izide knjiga pri nas jo bomo sigurno imeli (malo tudi mene zanimajo te stvari,že od nekdaj in sem tudi uporabljan kristale (samo ne vem kere, ker je te zadeve vodila moja teta), ko sem imel določene zdravstvene probleme), da o JanjiK sploh ne govorim, si jo skuru do konca....ha,ha,ha.. Želimo ti, da ti bo v zvezi z izdajo knjige vse potekalo kakor si si zamislil in si zaželel Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Zdaj pa moje težave: Knjiga bo tiskana na barvnem papirju, v trdi vezavi in če bo naklada okoli 1200 kosov, bo proizvodna cena kosa (brez mojega dela seveda) okoli 1.700 SIT + ddv. Ker distributerji poberejo 50 do 55 %, to pomeni, da bi morala biti knjiga v maloprodaji vsaj 7.500,00 SIT.Uf, a tok mal od cele knjige šteje tvoje delo . No pojma nimam kako te zadeve laufajo, samo tok enega truda, da pripraviš tako kvalitetno knjigoi, trda vezava in full fotk, pa skupaj s tvojim delom samo 1.700,00 SIT; stalo bi pa 7.500,00 SIT ? No vem,d a ti bo ratalo po tvojih planih in vem, da bo vse o kristalih not, kar rabiš vedet, zato 1 ziher pride k nam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ok, bomo pa počakali na maj...saj bo hitro tukaj nosorog, a je tudi za ametist ustrezna oblika šestkrake zvezde? meni se je nekam po filingu zdelo, da je. sicer me je pa tako navdušila knjiga polje, da sem malo razmišljala v tej smeri tudi v povezavi s kristali. poizkusi so pokazali, da lahko na neko stanje ali zadevo vplivamo tudi v času nazaj. recimo, da za lastno zdravje in dobro počutje uporabljamo kristale. iz tega bi se dalo sklepati, da je njihovo delovanje usmerjeno na tukaj in zdaj, ki v sebi nosi tudi vse časovne dimenzije...ali pa je mogoče potrebno sprožiti namen (npr. da uporabimo kristal z namenom, da spremenimo osnovno vibracijo ali zapis, ki je v osnovi povzročil recimo bolezen ali kaj podobnega)....kaj misliš o tem? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 nosorog, a je tudi za ametist ustrezna oblika šestkrake zvezde? meni se je nekam po filingu zdelo, da je. sicer me je pa tako navdušila knjiga polje, da sem malo razmišljala v tej smeri tudi v povezavi s kristali. poizkusi so pokazali, da lahko na neko stanje ali zadevo vplivamo tudi v času nazaj. recimo, da za lastno zdravje in dobro počutje uporabljamo kristale. iz tega bi se dalo sklepati, da je njihovo delovanje usmerjeno na tukaj in zdaj, ki v sebi nosi tudi vse časovne dimenzije...ali pa je mogoče potrebno sprožiti namen (npr. da uporabimo kristal z namenom, da spremenimo osnovno vibracijo ali zapis, ki je v osnovi povzročil recimo bolezen ali kaj podobnega)....kaj misliš o tem? Ametist je za brus v davidovo zvezdo po mojem prepričanju celo primernejši kot kamena strela. Na delavnicah se namreč, kot sem že nekje omenil, precej igramo z zvezdicami. Pri programiranju dajem vedno velik poudarek na barvno vizualizacijo in pogosto tečajnikom določene barve sugeriram. Kadar pa poskusimo programirati zvezdice v smislu stične točke med zemeljskim transformacijskim ognjem in kozmično energijo in pustimo, da pride barva, ki pač pride, je to običajno vijolična. lalala Pri copranju kakršnekoli vrste (torej s kristali ali brez), so pogoji za uspeh naslednji: - Namen: Jasen namen je osnova za uspešnost pri vseh vrstah energijskega delovanja; namen nam že v osnovi daje moč, da nekaj spremenimo. Namen je mnogo več, kot želja. Je trdna odločenost, da izpeljemo nekaj, kar smo si zamislili. Nadgraditi jo moramo s čustvi in vero, da bomo uspeli. Čustva so namreč tista sila, ki spremenijo namero v akcijo. Ključ je torej v iskreni želji, da v svoji nameri uspemo ter ustrezni mehkobi, s katero obravnavamo vse elemente, vključene v proces. - Mentalna in emocionalna koncentracija:V alfa stanju so um in čustva osredotočena na tisto, kar počnemo. - Sposobnost širjenja oziroma premika zavesti v prostoru in vizualizacija (alfa stanje, vaja). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 copranje , copranje - tole moram bolj podrobno prebrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Nosorog, hvala za odgovor. Sej za tamalo je tud steklo v redu, ko je še čist majhna (7 let). Kje pa maš tele svoje delavnice? Sori, če sprašujem neumnosti... Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Nosorog, hvala za odgovor. Sej za tamalo je tud steklo v redu, ko je še čist majhna (7 let). Kje pa maš tele svoje delavnice? Sori, če sprašujem neumnosti... Lp, Beba. Imam jih pač tam, kamor me povabijo. Sam jih ne organiziram. Veliko sem na štajerskem, še nikoli pa je nisem imel npr. kje na Dolenjskem ali Primorskem. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pa bi jo imel v Kamniku ... ? (če si zainetresiran, mi sporoči, kaj potrebuješ itd...) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pa bi jo imel v Kamniku ... ? (če si zainetresiran, mi sporoči, kaj potrebuješ itd...)Z lahkoto. Nedvomno je treba počakat do septembra, ker je folk na dopustu, pol pa lohka. Bom preveril proste vikende v septembru in oktobru - takrat namreč začnem predavat tudi na šoli za bioenergoterapevte, tko d čist frej nisem. Se ti javim na O.S. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 nosorog, hvala za komentar Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Splača se torej še mal počakat. To pa pomeni, da bo izid najkasneje maja 2005. lalalaJaz pa sem pravkar naročil knjigo Minerali Zdravje Duhovnost na LN . Ampak je naročilo še na čakanju. Mogoče je pa ni več in bom lahko kupil novo .A bo v novi knjigi vključeno vse, kar je v "stari" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Živjo, imam kameno strelo, brušeno na (v trgovini to imenujejo) feng shui. Naj bi bil za zaščito prostorov. Sama ga zadnje čase kar s seboj nosim, pa polagam ga na boleča mesta (npr. na želodec). A bi bila kakšen drug način uporabe tega kristala boljši (zame in zanj? LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAMENA STRELA 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Živjo, imam kameno strelo, brušeno na (v trgovini to imenujejo) feng shui. Naj bi bil za zaščito prostorov. Sama ga zadnje čase kar s seboj nosim, pa polagam ga na boleča mesta (npr. na želodec). A bi bila kakšen drug način uporabe tega kristala boljši (zame in zanj? LP, Beba. Kameno strelo sama uporabljam pri meditaciji, vcasih samo pri branju knjige. Polozim si jo na tretjo cakro za cca 10 minut - ucinek zagotovljen. Barbara Brennan opisuje ta kamen pri 'vlecenju negativne sluzi, ki se nalaga v tem predelu. Ona sicer vidi nam nevidno snov - kot dim ali sluz (ki se nalaga kot skrb, zalost, negativnost), ki jo kristal potegne in s tem cisti energetske blokade v zdravilstvu. Pomembno je tudi ciscenje kristalov: nekaj minut pod mrzlo tekoco vodo, potem pa na sonce za nekaj ur, da se ocisti in napolni z novo energijo. Nekje sem prebrala, da deluje tudi svetloba polne lune - tudi v oblacnem vremenu. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Kamena strela, kje je tretja čakra? Pleksus solaris? Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAMENA STRELA 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Kamena strela, kje je tretja čakra? Pleksus solaris? Beba. Tako je. Nekje na pol poti od popka do srcka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Če si pazljivo prebral mojo knjigo Minerali*zdravje*duhovnost, ti verjetno ni ušlo, da energijsko čistimo kristale v raztopinah, v katerih prevladujejo negativni ioni (slana voda, voda s sodo bikarbono ...).Nosorog, pri tem čiščenju kristalov v slani vodi me nekaj zanima. S čisto kemijskega stališča ima slana voda enako količino negativnih in pozitivnih ionov. Kako naj bi torej prišlo do prevlade negativnih ionov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Mene pa zanima, če mi lahko kdo pove, na kolk časa je treba kristale v slani vodi očistit Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 eni jih na periodo debele Lune.drugi jih po videzu nečistoče,tretnji jih iz preventive .. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Hvala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Splača se torej še mal počakat. To pa pomeni, da bo izid najkasneje maja 2005. lalalaJaz pa sem pravkar naročil knjigo Minerali Zdravje Duhovnost na LN . Ampak je naročilo še na čakanju. Mogoče je pa ni več in bom lahko kupil novo .A bo v novi knjigi vključeno vse, kar je v "stari" ? Knjiga je res razprodana. V novi knjigi bo skoraj vse, kar je v stari in več. Nekaterih tehnik dela s kristali (npr. biorgonomskih) v novi knjigi ne bo več, zamenjale jih bodo učinkovitejše. Kristali bodo opisani precej bolj sistematično, opisi bodo širši, v primerjavi s knjigo Minerali*zdravje*duhovnost bo najmanj deset kristalov več. V stari knjigi pa sem v mineraloškem delu našel tudi par manjših napak, ki jih v novi knjigi ne bo več. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Živjo, imam kameno strelo, brušeno na (v trgovini to imenujejo) feng shui. Naj bi bil za zaščito prostorov. Sama ga zadnje čase kar s seboj nosim, pa polagam ga na boleča mesta (npr. na želodec). A bi bila kakšen drug način uporabe tega kristala boljši (zame in zanj? LP, Beba. Lahko kaj več poveš o obliki kristala?Na nek način prostor lahko ščiti, če je programirana. Sama po sebi pred npr. sevanji kamena strela ne nudi zaščite. Če jo položiš na vir slabih energij (npr. na TV), bo v prvi fazi sicer malo bolje, potem pa se bo spontano programirala s TV sevanji in jih oddajala v prostor tudi takrat, ko bo TV izključen. Kristale (razen nekaterih - magnezit, tisti, ki vsebujejo baker ...) zato polagamo vedno na nenergijsko nevtralna ali energijsko aktivna mesta. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 pismo...sveta preproščina...ob nestrokovni uporabi naredimo škodo ko kak herbicid...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.