Skoči na vsebino
Pozdravljen/a na novem LN Forumu! ×

Levkemija...


Lunin net

Recommended Posts

Najprej naj Vam povem, da sama nimam uradne medicinske izobrazbe.

Se pa ze skoraj vse zivljenje ljubiteljsko ukvarjam s tem.

Levkemiji pa se nisem se nikoli posvetila podrobneje - tako Vam, zal, kvalitetnejsega oz. oprijemljivejsega odgovora ne morem dati.

Mislim pa, da je vsaka tezava kompleksnejsa kot je videti na prvi pogled in zelo velikokrat izvira iz slabe samopodobe (se pravi je ponavadi vzrok v najzgodnejsih letih in nalaganja slabih navad in seveda tudi miselnih vzorcev).

Ker ste, kot pravite, kronicni bolnik, ste se zagotovo ze podvrgli tudi uradnemu medicinskemu tretmanu.

Mislim pa, da vzporedno zdravljenje na naraven nacin organizmu ne more skoditi, kvecjemu lahko se podkrepi ucinek ze potekajocega zdravljenja.

Mislim, da so v Vasem primeru najprimernejse - poleg kure s cajem, kot je npr. preslica, telovadnih vaj iz Joge, dihalnih vaj, plavanja ipd., - pozitivne afirmacije.

Nujno je, da k tem afirmacijam dodate se miselno podobo zdravega sebe - kako uspesno premagujete bolezen, predstavljajte si svoje krvnicke, kako delujejo okrepljeno, zdravo...

Osebno Vam svetujem glineno kuro, ki temeljito obnovi in precisti kri (poglavje je tako v letošnjem Koledarčku kot tudi na Luninem.netu), sorazmerno lahko jo je dobiti, pa se poceni je. Za notranjo uporabo Vam svetujem Asicevo glino v prahu (ce se odlocite za to, so zraven tudi navodila za uporabo).

Svetujem Vam knjigo avtorja Louis-a Proto-ja Nove poti do zdravja, ki jo je leta 90 izdal Ganesh, Ljubljana. Ta knjiga v glavnem ne navaja bolezni, govori o naravi bolezni, njenem izvoru, katere snovi potrebujemo za krepitev imunskega sistema, kateri sistemi zdravljenja poleg ortodoksnega so tudi ucinkoviti, notri je razlaga o cakrah, veliko terapij za razstrupljanje, pozitivne afirmacije, skratka, malo drugacna knjiga o bolezni in zdravljenju, ki Vam jo toplo priporocam
(kljub temu, da konkretno o levkemiji nisem nicesar zasledila notri).

p.Asic pa svetuje naslednjo dieto:
nobenih kislih, slanih in zacinjenih jedi, klobas, salam, mastnega mesa, ne sokov in ne surovega sadja. Nikoli ne jejte pogretih ali postanih jedi. Od cajev pa priporoca koprivo, ognjic, majaron, trpotec in rman (*torej vse caje, ki so dobri za kri oz. jo cistijo). Svetuje tudi obkladke na vrat in vranico s svedskimi kapljicami in/ali s poparkom preslice.

R. Breuss svetuje, naj se izogibamo vdihavanju strupov, raznih sprejev, razprsil proti moljem, mrcesu, deodorantov ipd.
Priporoca tudi 42-dnevno zelenjavno kuro iz naslednjih sestavin: rdeca pesa, crna redkev, korencek, surov krompirjev sok ali caj iz olupkov.

Oba pa zelo priporocata svedske kapljice.

*Oboje sem povzela iz Asiceve knjige Pomoc iz domače lekarne 1,2.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...