Skoči na vsebino

Napoved za 47. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=47"][b]Napoved za 47. teden[/b][/url] - [b]17. - 23. november 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Oj, thanx za odziv. :)

Tina - pa se prav potrduila sem se in sem bila ful pozitivna, tako da sem se pomislila - samo vseeno je mrk, a ga nisem prevec... 'zanemarila'...
Tezko je pisat pozitivne napovedi na mrke in na opozicije in kvadrate marsov in plutonov. :|||

Astra - ce sem cisto iskrena, vceraj sem padla potem dol - tole pa sem vseeno dala, da se zjutraj, ko pride folk v sluzbo, ne odpre prazna stran ali celo error (*navadno ne dam gor, preden ne prechekiram, ponovno pregledam, vceraj pa sem dala gor).
Itak moram dodati se linke na mrk, pa malo opisat mrk...

Venera Pluton... ja... a v tem tednu pa je nekako najmocnejsi aspekt (poleg mrka) Mars opp. Jupiter - to bo zelo zelo na moc (poleg seveda ostalih dejavnikov).

Ampak - OK - morda vseeno se kaj dodam, saj je se dovolj zgodaj, v ponedeljek dop. lahko se kaj dodam (sicer v napoved, ko je enkrat gor, nic vec ne dodajam)..

Saj bo - zelo napeto spet in elektricno, zelo nervozno in povrsno, hlastno, a ne tako zelo tezko.... ne v [i]tem[/i] smislu tezko.

Pazit na to, kaj se govori, kako se ukrepa, to nam bodo kar zletele stvari z jezika, ki jih ne bomo hoteli izreci.

Uh, ja... se cesa se spomnim - samo morda je res bolje, da v napoved vec nic ne dodajam... xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, pa res... He, res je tako nekako izpadlo..

Samo ves kaj je - ravno gruntam, ce vseeno raje pustim pri miru...

Glej - napoved praviloma napisem v petek... Potem se se cesa spomnim cez vikend, v nedeljo dam navadno gor, ce je nisem dala ze v petek, pa se malo pregledam, malo polektoriram oz. pokorigiram itd...
Potem jo v ponedeljek zjutraj takoj vidi recimo 1000 ljudi ali vec (mesecno si ogleda stran tedenska napoved kakih 8 - 10.000 ljudi) - prav toliko pa jih je (1000), ki jo dobijo po mailu, ker so se nanjo narocili.
Tako je morda dosti off naknadno nekaj dodajati, saj morda ravno ti, ki jih najbolj zanima (ker so se osebno narocili nanjo), sploh ne bodo vec videli nove, popravljene.

To je eden od razlogov, zakaj se, ko je napoved enkrat gor, nic vec ne vtikam.

Pazit je treba skratka na svoj jezik in akcije - prec nas bo potegnilo nekam in vcasih zal ne bo povratka.
Ne vem, ce sem omenila preteklost in spomine, ampak mislim, da sem.
Motnje v komunikaciji?
Vcasih so mi kaksne stvari tako samoumevne, da potem zacudeno ugotovim, da jih sploh nisem omenila, pa sem recimo bila prepricana, da sem jih.
Tudi taksne motnje - jecljanje, kaos pri pisanju, meshanje crk ipd...
Promet?
Hm, hitrost, hitrost, nepremisljenost, mladost. Potem pa se alko, pa vreme. Pazit na cesti!!!

Uh, no, vidis, takole gre to... Lahko kar pises in pises... tako pa pac enkrat nehas, ko vidis, da zadeva ima neko formo in vse. :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='16. Nov 2003 ob 23:10'][url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=47"][b]Napoved za 47. teden[/b][/url] - [b]17. - 23. november 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...[/quote]

[b][i][color="orange"] x:)x Marsa x8Dx

[color="gray"]....Ugodno bi lahko delovali taksni aspekti na sportne dejavnosti in dogodke....

Tole je meni najbolj všeč x^x x:)x x^x [/color][/color][/i][/b]

Helena

O, Helena - pred 5 minutami sem ze skorpijonsko in zleht x;)x iskala temo Sport, da te tam malo bocnem spet, potem pa si se mi zasmilila, pa sem si mislila - eh, jo pustim v miru, da ne bom kake slabe vesti zbujala, saj je ne potrebujes se od mene. :8):

Dbest, Helena - a si prebrala, da bo v glavnem na podrocju 'jezik' tudi dogajalo? xDDx
Torej - upam, da ne ostane samo pri besedah. x^x :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='17. Nov 2003 ob 11:31']Dbest, Helena - a si prebrala, da bo v glavnem na podrocju 'jezik' tudi dogajalo? xDDx
Torej - upam, da ne ostane samo pri besedah.  x^x  :palec:[/quote]
[b][i][color="orange"] x:)x Bi blo fajn, da bi prišlo do aspekta

ŠPORT konjunkcija JEZIK

ali bi bilo bolje, da bi bil KVADRAT x;)x [/color][/i][/b]

Helena

xDDx
Ampak saj v bistvu obstaja tak aspekt (ali celo vec) - Mars konj. (ali kvad.) Merkur. Simple. :palec:
In da te 'potolazim' :) - tudi to bo v tem tednu - tocen nekoliko kasneje, a delujoc pa ze nekako od srede dalje..
Tako da kar s polno paro.

"VRZI SVOJE SRCE CEZ DROG IN TELO MU BO SLEDILO." :palec:
[i]Norman Vincent Peale[/i]

Picasso

[quote name='Marsa' date='17. Nov 2003 ob 12:06']xDDx
Ampak saj v bistvu obstaja tak aspekt (ali celo vec) - Mars konj. (ali kvad.) Merkur. Simple.  :palec:
In da te 'potolazim' :) - tudi to bo v tem tednu - tocen nekoliko kasneje, a delujoc pa ze nekako od srede dalje..
Tako da kar s polno paro.

"VRZI SVOJE SRCE CEZ DROG IN TELO MU BO SLEDILO."  :palec:
[i]Norman Vincent Peale[/i][/quote]

x^x

xokx

:wub:

Helena

pa tud ob cesti na pločniku moraš paziti, ker očitno pozabljajo določeni, da je dež in LUŽE in te lepo stuširajo, danes v petih minutah dvakrat, mislem halo, me je jezik zasrbel, da bi nekje popoldan malce povedala kako se obnaša v prometu, pa sem lahko ob službo, ker bi bil to govor namenjen širši publiki, moram jeziček ta teden držat x:Dx

[b][i][color="orange"]Marsa x:)x

[color="gray"]Si uganila xokx

Včeraj - sreda, sem šla prej iz službe z namenom,
da grem hodit in sem šla,
pa vmes sem še malo tekla,
tako da tale aspekt mi kr dobro dene.

Paše, ko prideš domov in si rečeš: "YESS x!x "

Upam, da bo tale mrk tole pri meni premaknil
in da mi to preide v navado.
Kaže :palec: [/color][/color][/i][/b]

Helena

Helena x8Dx :palec:
A ne, kako je fino, ko lahko reces, yess!! x8Dx x^x
Ze to je tak nepopisni filing, da se ze zato splaca...
Pusti kile v tem trenutku...
Point je, da ves, da si nekaj zase naredil...
Kar te krepi tako in drugace... kajti ce se ne bi zmuval, bi imel se slabo vest do sebe, tako pa si ponosen nase - in to je ze ful. :palec: :palec:
Samo ne prehitevaj. Pusti tehtnico zdaj. Gre za biti fit. Scasoma telesu ne bo vec ustrezalo biti v taki obliki itd. in se bo na novo oblikovalo - vzajemno s tabo oz. z drugimi tvojimi plastmi.

Mrk da bi kaj?
Morda - a predvsem in najbolj bos ti ta, ki bos nekaj ali pac ne bos iz tega naredila. x:)x :palec:

Splaca se. x^x
Ves kako je kul, ce si lahkoten, gibcen in poskocen! :hepko:

x:)x x;)x :8):

Picasso

[quote name='Marsa' date='20. Nov 2003 ob 15:39']Helena  x8Dx  :palec:
A ne, kako je fino, ko lahko reces, yess!!  x8Dx  x^x
Ze to je tak nepopisni filing, da se ze zato splaca...
Pusti kile v tem trenutku...
Point je, da ves, da si nekaj zase naredil...

...Splaca se. x^x
Ves kako je kul, ce si lahkoten, gibcen in poskocen! :hepko:

x:)x  x;)x  :8):[/quote]
[b][i][color="gray"] x:)x x^x

Ja, itak. Na vagi se itak nič ne pozna ŠE. x;)x

Bistveno je, kot praviš ti,
da si naredil nekaj zase in to je to.

Verjamem, da je fajn, če si gibčen in poskočen,
saj takšna je moja narava in nekako ne gre
skupaj s tolikimi kilami, kajneda x^x

Mrk sam po sebi pa ne bi nič naredil,
če v prvi vrsti nisem moi za :palec: [/color][/i][/b]

Helena

[quote name='Marsa' date='17. Nov 2003 ob 10:38']Tina - pa se prav potrduila sem se in sem bila ful pozitivna, tako da sem se pomislila - samo vseeno je mrk, a ga nisem prevec... 'zanemarila'...
Tezko je pisat pozitivne napovedi na mrke in na opozicije in kvadrate marsov in plutonov. :|||[/quote]
Napoved je čisto ok, mi sploh ne deluje negativno x8Dx

Ampak ne glede na tole napoved ... tale teden bil prav uspešen x^x

:vio:
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...