loncek1 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 bi sedaj potreboval, da bi si uresničil nekatere želje ali pa ga zdaj dejansko potrebuješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 veliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 kaj je zate veliko in pa zakaj, kaj si želiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 "Nekaterih stvari se ne da kupiti.Vse ostalo lahko kupiš z Master card." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 "Nekaterih stvari se ne da kupiti.Vse ostalo lahko kupiš z Master card." hi-hi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 ne želi si je, s`m prvi mesec je fajn :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Denarja trenutno...nujno ne potrebujem...za izpolnitev načrtov...pa ga potrebujem toliko...da se mi nekak zdi...da bo težka... Ampak..če bi mi kdo natančno povedal...koliko bo stala gradnja, ko smo začeli zidati hišo...bi rekla...to je nemogoče, tega nikoli ne bomo spravili skupaj...pa je vendarle šlo... Podobno mislim zdaj...bo že nekako... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 4 moje letne place.Tako da bi lahko pustila sluzbo in sla v solo full-time in naredila doktorat. Potem pa se eno ali dve letni placi za cas ko bi iskala sluzbo kot universitetna profesorica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 nekaj.... za živet....... Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Uh, nikoli si nisem postavljala finančnih ciljev in želja. Sem bila pa že nekajkrat v takšni situaciji, da sme ga potrebovala dosti več, kot sem ga dobivala v normalni situaciji - kar nekajkrat. Nikoli nisem bila panična in vedno sem dala vse od sebe in dobila kolikor sem potrebovala. Zdaj zaupam življenju in vem, da bom v vsakem trenutku dobila točno toliko, kot potrebujem, ker me življenje ljubi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tega se v bistvu sploh ne da povedat, izracunat... Zaenkrat sem si danes od mame sposodila 2000 sit za benz. :o|o: Potem rabiva kakih 3000 EU za realizacijo LK, kakih 1500 EU za softver, Mitja kakih 2000 EU za nov racunalnik.Potem je na vrsti flat - kuhinja, kopalnica (se nismo nikoli tega pedenali, pa ne vem, koliko casha je za to potrebnega, a spet v tisoce Eu). Recimo novih 5 - 10000 EU.Torej bi rabila 16500 EU - za zacetek. Seveda - znajdemo se pa pac takole potem, sproti. Saj furamo, saj gremo, saj znese, saj smo se vse realizirali...Samo veliko lazje bi s cashem, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 in če Otožna ne bi sama imela probleme, bi naša Marsa danes dobila njen prispevek, pa bo, upam da kmalu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Okrog 500.000 sit za postlo - tako, ki se v omaro zloži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tolk dnarja da bi mesta premikal, sicer pa če čas=denar potem rabim 1380000 sekund, ta mesec, seveda... se to prišteje moji dnevni plači 43200s ki mi jih da bog k sem tolk priden hehe, jebat ga čas je denar, in jaz sem eden izmed večjih zapravljivcev, je pa dobra stran tega, zemlja se vrti vedno bolj počasi ker je luna vedno bolj daleč, tko da čez prbližno miljardo let, se bo moja želja uresničila in bo imel dan 34 ur hehe, pol jih pa lahko posvetim moji tolk kolkr si jih zasluži, vmes še študiram, in se dobro naspim... ne pa vse na pol.... ah ja je kod govoril o denarju, zdele rabim jurja pa pol, za knjigo Algebra 1... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Denar je čudovit služabnik, a strašen gospodar. Barnum Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Čas je denar. Ker je zadeva enačba, jaz imam pa denarja dosti, časa zase pa nič, bo treba nekaj ukrenit. :xx!: Ker prva postavka ni problem, druga pa, bom govorila pač o drugi. Najprej en mesec časa za spočit se in izležat. Pa mal knjigce brat. Pol bi en mesec hodila v hribe, pa na masaže, ja pa smučat. Pol bi šla pa za dva do tri mesece okoli sveta. Za ta firbčne, in poznavalce kvantne fizike: kakor je čas relativen, tako je tudi denar. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Že nekaj časa moram kar gledat kaj in kje bom kupila, da sem včasih že pošteno jezna. Vsa dela v hiši so počakala, ker z eno plačo ne gre preveč fajn za dva, bi pa potrebovala enih 7000 EU da bi skončala še dela na hiši in pred njo. Kaj hočem, imam pa svojo streho pa kredite čez glavo ! Bo že ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Hej, Špelca! Za univerzitetno profesorico pa ni dovolj le doktorat. Kar dolga pot je to, od asistenta in docenta pa potem običajno še izredna profesura, potem, če ti je sreča mila, ko se že majčkeno postaraš, postaneš profesor. Ko si pa že močno star, postaneš celo zaslužni profesor. Vendar pa, če imaš voljo in če verjameš vase, boš postala tudi univerzitetna profesorica. Držim pesti zate. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hihimoje sanjarije nimajo veze z dnarjem..... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Ja vsak dinarček, ups tolarček al pa dolarček bi prav prišel. Drugače pa imam za življenje dovolj. Vsake toliko si kaj privoščim in se potem žrem, ker sem potratna, pa v resnici ni panike. Edino fajn bi pa bilo, če bi bila moja plača vsaj malo bolj redna. Nekako vsak mesec se je treba borit, da ne zamuja preveč. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 .jaa, če ni časa, ga pole tut ne mureš zapraut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Hej, Špelca! Za univerzitetno profesorico pa ni dovolj le doktorat. Kar dolga pot je to, od asistenta in docenta pa potem običajno še izredna profesura, potem, če ti je sreča mila, ko se že majčkeno postaraš, postaneš profesor. Ko si pa že močno star, postaneš celo zaslužni profesor. Vendar pa, če imaš voljo in če verjameš vase, boš postala tudi univerzitetna profesorica. Držim pesti zate.Ja, v Sloveniji, kjer imas samo dve univerzi, obe zelo kvalitetni (res!). Glede na to, da zivim v Ameriki, je situacija precej drugacna. Tukaj je cel kup 2-letnih univerz ("community college") , kjer imajo nizje nivoje tako za studente kot za profesorje. Potem so 4-letne univerze, ki ne nudijo svojim studentom niti magisterija (kaj sele doktorat). Tam je malo tezje dobiti sluzbo, ampak se zmeraj mozno. Potem so univerze ki grejo do magisterija. Potem so univerze, ki sicer grejo do doktorata, ampak tega noben resno ne vzame. In potem imas resne univerze. Glede na kvaliteto ameriskih srednjih sol, ce hoces kakrsno koli sluzbo (razen v McDonaldu), moras narediti vsaj dve-letni faks. Slovenija ima izredno kvalitetne srednje sole (brez heca). Mimogrede, zadnih par let sem zunanji sodelavec (ali kako bi se reklo) na eni univerzi - taki, ki gre do magisterija. Predavam po en predmet na semester. Ce bi imela doktorat in ce bi oni imeli kaksno prosto mesto, bi me bili pripravljeni redno zaposleti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ...saj sem že povedala...denar me ima kar rad...jaz pa njega še bolj...trenutno je moja ljubezen res veliiika... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 ČE KDO NE VE KAM BI Z DENARJEM: SPONZORIRAJ LNF!(upam, da tega ni že kdo napisal, ker nisem brala cele teme... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 kristalka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.