Skoči na vsebino

Koliko denarja...

loncek1

Recommended Posts

Se ful strinjam z Astro - če bi mi kdo prej povedal koliko stane gradnja, v življenju ne bi gradila.

Pa je vseeno nekako šlo...

Imam pa blazen kredit nad glavo...še cca 3. leta. Moj tudi. Plus varčevanje preko nacionalne sheme...in ne vem kaj še...

Koliko imam..toliko potrošim...ali pa še malo zraven :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

če kdo ne ve kam bi z denarjem gre lahko v emporium in mi kupi kaj lepega x:Xx

lahko vam napišem kaj si želim, vi mi pa prineste to za božička:

-ozko belo srajco

-cd od maryln manson in laibach in limp bizkit in linkin park

hi hi

hecam se x:Dx

mejte se radi....

Oj, Kristalka in Nord! Kako sta prijazni! x:)x :vio:

Lepo, ko vaju sploh skrbi takole... Nisem niti racunala na vaju, saj vem, da nimata (svojega) casha...

Fino pa je, ko se ta ideja podpira in ko spodbujate celo sami to. x:Xx xsrcx :palec:

Da pa ne bom tule z vsemi temile podatki, ko ni tema, dam pa kar link na ono temo (tapravo) ( Postani sponzor Luninega neta )- kjer pa bos videla (*Seznam donatorjev), da forumovci kar precej in pridno prispevate, prav tako pa tudi obiskovalci LN, ne glede na to, ali so forumovci ali ne.

Npr. Danda Luna se je sele pred kratkim prijavila, pred tem pa je ze donirala. x^x xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

jaz recimo, pa zhe skoraj leto dni kontaminiram okolje, slatam babe za riti, xcheersx vsepovprek....pa she tolarja nisem nakazal.....SRAM ME BODI!!!!

666 skesanih ino ponizhanih :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut - med prvimi si se javil, ko sva zaprosila za prostovoljno pomoc - za delo.

To ravno tako steje. xsrcx

:palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...Zaenkrat sem si danes od mame sposodila 2000 sit za benz. :o|o:

Potem rabiva kakih 3000 EU za realizacijo LK, kakih 1500 EU za softver, Mitja kakih 2000 EU za nov racunalnik.

Potem je na vrsti flat - kuhinja, kopalnica (se nismo nikoli tega pedenali, pa ne vem, koliko casha je za to potrebnega, a spet v tisoce Eu). Recimo novih 5 - 10000 EU.

Torej bi rabila 16500 EU - za zacetek.  xrolleyesx ... ...

Ze lahko nekaj odstejem! xsrcx :palec:

Benz imam (pribl. 1/2 tanka) x^x x;)x , hladilnik je kar kul x:px x;)x , ZA KOLEDARCEK IMAVA ZALOZNIKA IN VSE ZMENJENO x8Dx in je ze v tisku (brez najinega casha, torej ne rabiva v tem trenutku tega vlozka v cashu):vtz:, Mitja pa ima (vsaj) za pol racunalnika ze :vtz:, poleg tega pa lahko v ponedeljek vrnem 200 jurjev :vtz: x^x, ki sva si jih sposodila pred kakimi 2 meseci od frenda, ko je malo zagustilo. xsrcx :palec:

Hitro se obrne - ce se ima kaj za obracat, ce imas torej sem in tja kako zelezo v ognju... x8Dx x^x xsrcx

Picasso

• 5 months later...
Če bojo uvedl šolnine, pol bo treba res velik denarja za izpolnitev mojih želja, trenutno bi pa rekla, da rabm okol 200.000, da zrihtam, kar mam za zrihtat. :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

tkole na uč bi rabil 50M mrbit 100M za ziher... :D nebi s idosti kupil... niti nebi kaj dost podaril.... sam tolk dnarja bi zadoščalo da se 100% posvetim edinim stvarem ki so res pomembne...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bogastvo je predvsem v glavi.

:palec:

meni se zdi da je ful važno da razmišljamo velikopotezno v življenju. xDDx . če vedno nekaj stiskamo in cvilimo bo naše ževljenje pač v tem stilu.. bolj revčkano.

če pa se vidimo v obilju tega kar si želimo... ljubezni, denarju, uspehu bo naš stil življenja temu sledil x:Dx :palec:

sicer sam podpiram neko srednjo pot - dobro je razmišljati, kaj bo, ko boš star, a vendar, absolutno podpiram življenje na visoki nogi, če ti pač znese..... ne maram ljudi, ki šparajo na sebi, kakšni so potem šele do drugih. Če mam vedno dam. denar je samo denar.... tako, da ga je treba zapravljat.......

sokrat

Treba si je nečesa želeti, ampak ne v stilu: "Želim si novo hišo, ampak vem, da je ne bom dobil, ker hiše so danes tako drage". Kar želiš si moraš predstavljat in verjet, da si sposoben to doseč. x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

jst si sploh ne želim, ker nočem verjet x:Dx

Vsak je svoje sreče (in želj) kovač x;)x

Dear Human,

• 4 months later...

.dnar je tak, polikan al pa zmečkan x:Dx

Spoznavam, da rabm dnar za dosego ciljev, ne pa ,se kazat drugim kaj mogočnega in vplivnejšega lahko z manipulacijo teh listkov˝pridobit, to je utrujajoče,noro in zmešano xrolleyesx

http://www.profiwin.de/image/unten_geld.gif

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...