triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Tole maš prov,samo je pa fino, če ga maš! Jaz z njim dosežem vse in vsako! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jaz z njim dosežem vse in vsako ampak še vedno nisi sit, ker nimaš zato modrostnega potenciala v seb Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 bi sedaj potreboval, da bi si uresničil nekatere želje ali pa ga zdaj dejansko potrebuješ Koliko ga zdaj potrebujem? Ne veliko. Imam precej dobro stipendijo, s katero si kupujem tisto kar si jaz zelim ( kaksne malenkosti, cunje, knjige, izletek ) pa nafto. S starsi sem zmenjena, da mi placujejo osnovne stvari ( prehrana, solske knjige ) pa mobitel ( to do dolocene vsote, ce je presezem, dam sama). Dokler bom pridno delala faks, pravijo, da mi placajo tiste pocitnice, na katere grem enkrat letno...Tako, da se pravzaprav ne obremenjujem s tem....še. Da bi uresnicila pomembne moje zelje, pa niti ne rabim ful vec denarja, kot ga zdaj zapravim. Kar je nujno je, da sem pridna, da imam neko povprecje, voljo in znanje tujih jezikov. Pa da imam kaksno vezo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ej,sem sit in nasičen(beri-bab) včasih še preveč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A bi vezo,a? Jaz ti dam eno trdo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ej,sem sit in nasičen(beri-bab) včasih še preveč! taki,ki se hvaljo ,še sebe ne dohitevajo,k jim je priznavanje pomembno kot pa,da sebe dopolnijo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A bi vezo,a?Jaz ti dam eno trdo! hj, taku bi reku, ti se jajcaš˝z dnarom ampak ob seb ne moreš zadržat nbene ,k nisi zadovolen naPrav in pošten, iskren način Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sej se hvalim,ampak sem tud pohvaln od dostih kikl! A ti lohk tud to rečeš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jz nočm nobene, ker se vse na dnar limajo! :xx!: Lahko bi jih mel pa na vsakem prstu pet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A bi vezo,a? Jaz ti dam eno trdo! ne hvala...mam svoje veze, taksne in drugacne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A to pomen, da tud na beybe padaš? Take mam še posebi rad! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sej se hvalim,ampak sem tud pohvaln od dostih kikl! A ti lohk tud to rečeš? .ne, jest tega ne murem rečt,kje pa, nism take propagandne in hvalospevne embalaže, ki to ti izvajaš, pazim izredno na svoj Zmirni prepotentni, vsestranski imiđ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A to pomen, da tud na beybe padaš? Take mam še posebi rad! tudi ja....in nima veze, ce mas posebi rad Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jz nočm nobene, ker se vse na dnar limajoLahko bi jih mel pa na vsakem prstu pet ja in, kaj je v temu ves čar pol?a ni genialnost v temu,če maš res vse,da je to,da si s tem ne kupujš družbe in sexa ampak, da si ustvariš Iskren Layf in genialno negovanje vsaj do sebe? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Zaenkrat nimam te potrebe. Mi paše tko kot je! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 tudi ja....in nima veze, ce mas posebi rad O,ma,ma! Rad gledam dve pa še mal pomagam zravn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Zaenkrat nimam te potrebe. Mi paše tko kot je! upam, da boš zmagal v svojem trenutnem, modernem prepričevalnem obstoju naj te zdravje ne izda Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sem fit,skrbim za svoj videz! Modern sm tud,obstajam,u.....,pa še kako! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Denar mi ne pomeni dosti vendar mi prav! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 > Sem fit,skrbim za svoj videz! Modern sm tud,obstajam,u.....,pa še kako! .Bog ti je iskrena priča zaverovan si v svoje potrjevanje, to ni zdravo, niti častno plemenito je še kteri scenarij na obzorju Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Se opravičujem sem pozabla dokončat stavek: x!x Denar osebno mi ne pomeni dosti, apmak vendar mi pride prav! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 .Bog ti je iskrena priča zaverovan si v svoje potrjevanje, to ni zdravo, niti častno plemenito je še kteri scenarij na obzorju U scenarijev kolkr češ,kerga pa bi? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 tudi ja....in nima veze, ce mas posebi rad O,ma,ma! Rad gledam dve pa še mal pomagam zravn! No, ce ti bo kdaj ratalo kaksne 2 tak zapeljat...dobr zate Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 .Bog ti je iskrena priča zaverovan si v svoje potrjevanje, to ni zdravo, niti častno plemenito je še kteri scenarij na obzorju U scenarijev kolkr češ,kerga pa bi? nekak izvodeniš...pojma nimam zakaj .Se ne poglabljam. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.