triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 .ne bodi pokroviteljski v svojih dosežkih, moraš se zavedat, da je vsaka stvar minljiva, to moraš tut doseč .stat na stopnicah in vriskat; lejte tu sem˝,vzemte me,vaš sem Ti je tak oder všeč, se ti ne zdi,da je to mau psihadelično´?Vidm folk, k se spotika,jaz pa ostajam in bom še! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 No, ce ti bo kdaj ratalo kaksne 2 tak zapeljat...dobr zate Beyba,ravn včeri sm jih in to Dvojčici iz Norveške! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 No, ce ti bo kdaj ratalo kaksne 2 tak zapeljat...dobr zate Beyba,ravn včeri sm jih in to Dvojčici iz Norveške! Glavno, da sam seb verjames Good luck! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Michelle ne ve kaj je BR Razsvetli me prosim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Triple x, ti si BR na kubik! meni se zdi pa totalen Jack , toliko samozavesti že dolgo ne v enem kosu. Go on Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jaz bi ga rada imela veliko! Potem bi lahko sledila navodilom iz knjige Upokojite se mladi in bogati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ajaaaaaaaaaaaaa , sorry, sem mislila da je kaka kratica Jaz tudi mislim, da se hvali z napacnimi stvarmi...tko da se pravzaprav spet strinjam z macono sicer pa..kokr mu pase... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 no comment Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Punce, moje skromno mnenje je, da ga preveč resno jemljete Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ah kje pa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pa ja, pustite ga pri miru..meni je prav zabaven.Malo svezine je prinesel (samo pazi zdaj, da se ne bos pokvaril, potem ne bo vec sveze ), to je vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pa ja, pustite ga pri miru..meni je prav zabaven.Malo svezine je prinesel (samo pazi zdaj, da se ne bos pokvaril, potem ne bo vec sveze ), to je vse. Enakega mnenja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Lahko noč, prlečka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Vse je v teb, prlečka. Men to še najbolj deluje.....sita sebe . Zakaj le? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mhm. Torej ukreni. Jeziš se k ne ukreneš, ukreni. Velik se da, verjemi mi, nisem nagnjen k jezi in malodušju. Velik pa tud ne. Tako pač je. Sicer pa si v tem ogromnem svetu vsi lahk ustvarimo svoj majhen svet, ki je zlo bliz temu, k bi ga želeli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Verjamem. Jaz tudi ne. Ravno te dni sem čist sesut, od dela, pritiska in tuge in jada ljudi s katerimi se srečujem. Ne morem jemat to kot le del mojga posla, enostavno z njimi zaživim, jih čutim, sočustvujem, tud žalujem. Zanič pravnik, bi rekli eni. In včasih k na koncu dneva potegnem črto, bi si najraje šel kupit štrik, bemu, pa kaj čem v tem kurčevem svetu. Toda....tu je kljub vsemu pa tud velik fajnih ljudi, lepot življenja, ljubezni, tud spolnosti, muzika, umetnost, narava, živalce....mah kup "malenkosti", ki nam lepšajo življenje. Treb se njih oprijet, jih negovat, se za njih borit, nardit sebe čim močnejšega, da boš jim lahko pomagal, jih jačal, saj delajo tvoj lajf lep. Nikol pa bit brezskrben, skrbet sam za svojo rit. Taki ljudje so nesrečni, pa sploh ne vejo zakaj. In več nas bo takih, već šans bo imel lepši, boljši svet. Ostrina, ki jo tud premoremo bo nam pri tem samo pomagala. Mačona.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ne, ne bomo. Ker so taki hladni, nečustveni, grobi ljudje dost bl brezkompromisni kot mi. Npr. v službeni karieri dost bolj komolčarji, zahrbtni, manipulantski, škodoželjni, zavistni in pripravljeni nardit marsikaj, sam za svoje dobro. Ampak svet lohk nardimo čist mickeno boljši, več nas je manj bo le mickeno boljši.......svoj svet pa si lohk nardimo res lep. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Eh, saj znam tud drgač, bl teb razumljivo .......npr. fuck yourself and spend your money, bobi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 pravi poet...en "poboz" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Eh, saj znam tud drgač, bl teb razumljivo ...npr. fuck yourself and spend your money, bobi. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.