Skoči na vsebino

Koliko denarja...

loncek1

Recommended Posts

.ne bodi pokroviteljski v svojih dosežkih, moraš se zavedat, da je vsaka stvar minljiva, to moraš tut doseč x:Dx

.stat na stopnicah in vriskat; lejte tu sem˝,vzemte me,vaš sem x:Dx  Ti je tak oder všeč, se ti ne zdi,da je to mau psihadelično´?

Vidm folk, k se spotika,jaz pa ostajam in bom še! x^x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Triple x, ti si BR na kubik! :eek:  :blink:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

meni se zdi pa totalen Jack x:Dx , toliko samozavesti že dolgo ne v enem kosu. Go on :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ajaaaaaaaaaaaaa x:o)x , sorry, sem mislila da je kaka kratica x;)x

Jaz tudi mislim, da se hvali z napacnimi stvarmi...tko da se pravzaprav spet strinjam z macono x:Dx

sicer pa..kokr mu pase... x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Punce, moje skromno mnenje je, da ga preveč resno jemljete :vio: :inocent:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pa ja, pustite ga pri miru..meni je prav zabaven.

Malo svezine je prinesel (samo pazi zdaj, da se ne bos pokvaril, potem ne bo vec sveze x:)x  ), to je vse.

:palec:

Enakega mnenja :palec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Mhm. Torej ukreni. Jeziš se k ne ukreneš, ukreni. Velik se da, verjemi mi, nisem nagnjen k jezi in malodušju. Velik pa tud ne. Tako pač je. Sicer pa si v tem ogromnem svetu vsi lahk ustvarimo svoj majhen svet, ki je zlo bliz temu, k bi ga želeli. x^x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Verjamem. Jaz tudi ne. Ravno te dni sem čist sesut, od dela, pritiska in tuge in jada ljudi s katerimi se srečujem. Ne morem jemat to kot le del mojga posla, enostavno z njimi zaživim, jih čutim, sočustvujem, tud žalujem. Zanič pravnik, bi rekli eni. In včasih k na koncu dneva potegnem črto, bi si najraje šel kupit štrik, bemu, pa kaj čem v tem kurčevem svetu. Toda....tu je kljub vsemu pa tud velik fajnih ljudi, lepot življenja, ljubezni, tud spolnosti, muzika, umetnost, narava, živalce....mah kup "malenkosti", ki nam lepšajo življenje. Treb se njih oprijet, jih negovat, se za njih borit, nardit sebe čim močnejšega, da boš jim lahko pomagal, jih jačal, saj delajo tvoj lajf lep. Nikol pa bit brezskrben, skrbet sam za svojo rit. Taki ljudje so nesrečni, pa sploh ne vejo zakaj. In več nas bo takih, već šans bo imel lepši, boljši svet. Ostrina, ki jo tud premoremo bo nam pri tem samo pomagala. Mačona.... x:Xx

K. Čapek

Ne, ne bomo. Ker so taki hladni, nečustveni, grobi ljudje dost bl brezkompromisni kot mi. Npr. v službeni karieri dost bolj komolčarji, zahrbtni, manipulantski, škodoželjni, zavistni in pripravljeni nardit marsikaj, sam za svoje dobro. Ampak svet lohk nardimo čist mickeno boljši, več nas je manj bo le mickeno boljši.......svoj svet pa si lohk nardimo res lep. x:)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...