Tamburin 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Tole obvestilo sem danes dobila po mejlu: NI ŠALA! Kroži virus na aparatih GSM, kateri vam v celoti izbriše kartico SIM in napravi aparat dobesebno neuporaben. V kolikor se izpiše na zaslonu "ACE-?", ne dvigujte, pač pa klic "skenslajte!". POZOR PREBERITE IN OBVESTITE OSTALE Kratek prevod teksta: če vam zvoni telefon in se vam izpiše "ACE-? NE DVIGNIT!!! gre za virus ki uniči vse podatke v telefonu in na sim kartici. Motorola in Nokia sta potrdila to novico. A je kdo od vas že dobil tak klic na gsm, da se mu je na zaslonu izpisalo "ACE-?" Jaz še ne. Me zanima, če se to res dogaja. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Klasični t.i. HOAX ali lažno obvestilo. http://www.f-secure.si/gsm_ace.html! Vsem forumovcem toplo priporočam, da prečitajo tole, SPLOH PA PREDNO V %windir% (ponavadi c:\windows ali c:\winnt) prišejo kakšnekoli .dll ali .exe datoteke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Raček, hvala! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 jah seveda, poizkušajte čimmanj downloudat končnice exe.doc.vbs.dll.scr. ..tele so najbolj privlačne za viruse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.