Skoči na vsebino

Grudice v cokolinu

spelca

Recommended Posts

Ze od nekdaj sem zasvojena s cokolinom.

Pa me zanima, a je kdo ugotovil kako prepreciti grudice?

Takole si ga pripravim: v skodelico nalijem sojino mleko, ga zavrem v mikrovalovni, potem pa notri stresem cokolino in pomesam.

In skoraj vedno mi nastanejo grudice!!!

Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz ga zmesam z hladnim mlekom (alpskim) in ni nikoli grudic.

Ves nas je cokolinoljubcev x:Dx (jaz ga jem preprosto, ker mi je najboljsi). Kupujemo ga kar v tavelkih pakungah.

Ko sem bila se mlajsa sva s sestro imeli vsaka svojo skatlo cokolina z napisanim imenom, ker bog ne daj, da bi se zmotila in vzeli skatlo druga od druge.

Tudi moji sorodniki, ki zivijo zunaj nasih meja me vedno prosijo...pa dej cokolino prnes pa rizevo cokolado x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hm.. xrolleyesx

mogoč je to podoben primer kot pudig (by the way, mene grudice v čokolinu ne motijo, v pudingu pa! x:Dx ).. mal daljši postopek, ampak kaj če bi na začetku vlila malo ohlajenega mleka... pa premešala.. jah.. sam pol da bo stvar topla.. pa rabiš še toplo mleko in bo vse tko redko.. xrolleyesx

Mushi

Sej se vid kdo komentira a ne... :o|o: ...sami otroc x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ma, vsi smo v naljepsih letih za cokolino jest. Cokolino bi moral imeti se po taboljsih ostarijah.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ze od nekdaj sem zasvojena s cokolinom.

Pa me zanima, a je kdo ugotovil kako prepreciti grudice?

Takole si ga pripravim: v skodelico nalijem sojino mleko, ga zavrem v mikrovalovni, potem pa notri stresem cokolino in pomesam.

In skoraj vedno mi nastanejo grudice!!!

Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka.  x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka.  x:)x

Špelca.......dober tek.............obema x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 1 month later...

Cokolino - bljak! Cokolesnik - yum yum! :palec: x:Dx

Meni se grudice ne delajo, ker pri mesanju pazim, da se ne delajo. Po moje je fora v mesanju.

Drugace pa sm jz tut zasvojenka........od rojstva vsako jutro.....2kg na mesec ga pojem...... x:px x:Ix Nah, danes mi je ga pa zmankal. :V: x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Joj, spomini na otroštvo .... x:)x

ČOKOLINO sem oboževala.

Brez grudic? Mislim, da jih ni bilo, če je bilo zelo toplo mleko in če sem počasi strasala noter in pridno mešala.

Je pa možno, da se je Čokolino medtem že spremenil x:Dx

Spelca kako je kaj s teboj?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...