spelca 11. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2004 Spelca kako je kaj s teboj?Ce je to vprasanje v zvezi s cokolinom (glede na to, da je postavljeno v tej temi), moram priznati, da mi ga je ze skoraj zmanjkalo. Se kaksen teden, pa se bo zacelo dolgo brez-cokolinsko obdobje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Ti Špelca kateri čokolešnik pa prodajajo v okolici Washingtona. The Milky Chocoleshnik ali kaj podobnega... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 11. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2004 Ti Špelca kateri čokolešnik pa prodajajo v okolici Washingtona. The Milky Chocoleshnik ali kaj podobnega... Nobenega. V tem je problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Špelca...mogoče prideta Cosma in Mick spotoma naokoli... ko gresta ravno v tisto smer (Sp.Kašelj-Kamnik-Egipt) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 sploh ne morem verjet, da obstaja ta tema!! jst poznam rešitev: čokolino počasi stresaš v mleko in mešaš v krogu.. najprej daš mleko in potem stresaš po malem čokolino sama tud ne maram grudic, zdej se mi pa nikoli ne nardijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Cokolino - bljak! Cokolesnik - yum yum! Zaradi tega sem skor fanta zgubila.On je zaprisežen Čokolinožder. sploh ne morem verjet, da obstaja ta tema!! jst poznam rešitev: čokolino počasi stresaš v mleko in mešaš v krogu.. najprej daš mleko in potem stresaš po malem čokolino sama tud ne maram grudic, zdej se mi pa nikoli ne nardijo Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Prisegam na Čoko (derivat Čokolešnika), čokolino is not my style. Grudice? Kaj je to? Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Jaz tudi jem ČOKO, pa še se mi absolutno nikoli niso grudice naredile. V šalco vržem kocko sladkorja (striktno iz redilnih razlogov), čez polijem vroče mleko (če ni res vroče, se čoko ne stopi in potem tisti kosmi plavajo po mleku in vse skupaj ni ništa od ništa), na koncu pa še 3 doze čokota, vsako porcijo posebej vmešam. Sem imela obdobje, ko sem vse te otroške hrane sprobala, najbolj neužitna sta rižolino in frutolino, pri čokolešniku mi grejo na živce tiste smeti, ki notri plavajo in se ne stopijo (mogoče si je to kdo interpretiral kot grudice, pa v resnici niso - če namreč čokolešnik preseješ čez sito, te smeti ostanejo na vrhu (ja, eni imamo preveč cajta )). Pa še vse ostale sem probala in zaključila, da je čoko najboljši. Od muslijev pa čokoladni Hrustek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Ze od nekdaj sem zasvojena s cokolinom.Pa me zanima, a je kdo ugotovil kako prepreciti grudice? Takole si ga pripravim: v skodelico nalijem sojino mleko, ga zavrem v mikrovalovni, potem pa notri stresem cokolino in pomesam.In skoraj vedno mi nastanejo grudice!!! Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka. As prežvela? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ko sem videla, da so tema grudice v čokolinu, sem se namenila povedat, da so pa meni grudice čist simpatične in da mam rada tudi smetano, ki se naredi na vročem mleku, pa vidim, da je mačka že vse naredila namesto mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jaz pa nic od omenjenega ne jem, samo mi je ta tema tako blesava, da se moram oglasit (ceprav zdajle bi cokolino, ce bi ga imela, PRAV ZDAJ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jaz pa nic od omenjenega ne jem, samo mi je ta tema tako blesava, da se moram oglasit :palec: x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 men je pa una smetana, k se naredi na mleku njamsi no, pa tut v čokolešniku je fajn Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 : čokolino počasi stresaš v mleko in mešaš v krogu.. najprej daš mleko in potem stresaš po malem čokolinojp, jaz tudi tak nekak delam Prisegam na Čoko (derivat Čokolešnika), čokolino is not my style. Grudice? Kaj je to? aha, tudi jaz, čeprav zadnje čase se spravla nad lumpijevo kašico pa mus not fliknt tisto smetano, ki se je nardila na mleku, ko je zavrelouf, jak, meni gre pa kar na , ko to zadevo samo vidim, kaj šele, da bi se jo dotaknila in pojedla aja, pa ravno pokončala skodelico lumpijeve kašice, noter pa dala še mal pirinih muslijev Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jaz se silim nekaj s čokolinotom zadnje čase, menda fajn redi sam zjutraj mi mleko ful ne paše, pa sem z vodo probala zmešat in je skor isto... itak si pol dve veliki žlici nutelle zraven zmešam, ker je drugač čist preveč :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Ze od nekdaj sem zasvojena s cokolinom.Pa me zanima, a je kdo ugotovil kako prepreciti grudice? Takole si ga pripravim: v skodelico nalijem sojino mleko, ga zavrem v mikrovalovni, potem pa notri stresem cokolino in pomesam.In skoraj vedno mi nastanejo grudice!!! Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka. mleka ne zavri temveč ga samo pogrej, pa na štedilniku ne v mikrovalovni, zelo počasi po žličkas stresaj čokolino v skodleico in dobro dobro premešaj Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 uf, jst bi pa zdle čokolino jedla. če se ne bi tak repe nažrla. pa če bi seveda ga imela doma (čokolino seveda) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Čokolina ne jem...me pa zanimajo tele grudice. torej men se pa vedno naredijo grudice v pudingu. Delam točno po navodilih ...pa ko ulijem maso . ki je gladka brez grudic v vroče mleko...se začne veselica ....grudice. torej a ne znam pudinga kuhat ...a delajo zdaj drugačne pudinge jaz se jih znebim tako, da ko mleko zavre, odmaknem z ognja in zelo počasi vmešavam maso za puding v mleko. najboljše je, če z metlico. mam pa zato probleme s pire krompirjem, ki je tudi rad grudičast. in tako zoprno grudičast. po mojem se mora vsak s kakšnimi grudicami ubadat ... vsak je svojih grud kovač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 vsak je svojih grud kovač. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 krompir...hja to je pa odvisno od krompirja. Ni vsak krompir lih za pire...če ga še tako tlačiš ga ne pretlačiš. Tisti pire v restavracijah je pa ponavadi umeten..krompirjev škrob kuhan zato pa je tako gladek...pa men brez okusa meni tudi ni všeč pire v gostilnah. samo pa vem, da se da gladek taprav pire naredit. se bom posvetila izbiri prave vrste krompirja in upam, da s tem prodrem v višji nivo brezgrudičavosti. Hm ...no se bom pudingu še malj bolj posvetila...z metlico govora je bilo o kuhinjski metlici, kakopak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 čokolino ... čokolešnik ... rižolino moj sin je vse to jedel od otroštva do zgodnjih 20-tih let *za gladek pire krompir je pa pomembna tudi tlačilka ... ravna, z majhnimi luknjicami ... moja mami še vedno uporablja leseno ... suha roba ... ali pa stiskalka ... podobna tisti za česen ... samo večja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 ob prvi priliki bom sprobala znanja, ki sta mi jih posredovali streka in jeti, predvsem se bom pa posvetila krompirju. da ga bom imela čim več, tapravega . kar sem najbolj nameravala povedat je pa to, da mi pečjakovi štruklji niso nič kaj po godu in da sem si spet začela pospešeno želet babičinih modrosti in volje izdelovati štruklje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Dodajaš v malih količinah pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Vilamalina ...jaz sem se pa danes metlici za mešanje pudinga....USPELO brez grudicmalo z zamudo... okusa tegale pudinga se najbrž niti slučajno ne spomniš več (se pa najbrž spomneš, da je bil gladek ) jaz pa nisem naredila niti stopicljaja v smeri iskanja idealne sorte krompirja. ampak pride ta čas, pride! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 uf, jak, meni gre pa kar na , ko to zadevo samo vidim, kaj šele, da bi se jo dotaknila in pojedla Tudi jaz. Dejansko mi gre na bruhanje (se ze pripravlja), ko samo vidim tisto.Mleka (samega) sploh ne maram, če pa jem čokolino si ga pa pogrejem ravno toliko, da je malo toplo.... Tema je pa 1A Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.