Skoči na vsebino

Grudice v cokolinu

spelca

Recommended Posts

Spelca kako je kaj s teboj?

Ce je to vprasanje v zvezi s cokolinom (glede na to, da je postavljeno v tej temi), moram priznati, da mi ga je ze skoraj zmanjkalo. Se kaksen teden, pa se bo zacelo dolgo brez-cokolinsko obdobje...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 years later...
Cokolino - bljak! Cokolesnik - yum yum! :palec: x:Dx

Zaradi tega sem skor fanta zgubila.

On je zaprisežen Čokolinožder. x:Dx

sploh ne morem verjet, da obstaja ta tema!! xDDx

jst poznam rešitev: čokolino počasi stresaš v mleko in mešaš v krogu.. najprej daš mleko in potem stresaš po malem čokolino

sama tud ne maram grudic, zdej se mi pa nikoli ne nardijo x:)x

xyesx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Jaz tudi jem ČOKO, pa še se mi absolutno nikoli niso grudice naredile. V šalco vržem kocko sladkorja (striktno iz redilnih razlogov), čez polijem vroče mleko (če ni res vroče, se čoko ne stopi in potem tisti kosmi plavajo po mleku in vse skupaj ni ništa od ništa), na koncu pa še 3 doze čokota, vsako porcijo posebej vmešam.

Sem imela obdobje, ko sem vse te otroške hrane sprobala, najbolj neužitna sta rižolino in frutolino, pri čokolešniku mi grejo na živce tiste smeti, ki notri plavajo in se ne stopijo (mogoče si je to kdo interpretiral kot grudice, pa v resnici niso - če namreč čokolešnik preseješ čez sito, te smeti ostanejo na vrhu (ja, eni imamo preveč cajta x:Ix )). Pa še vse ostale sem probala in zaključila, da je čoko najboljši.

Od muslijev pa čokoladni Hrustek. x:px

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

• 1 month later...
Ze od nekdaj sem zasvojena s cokolinom.

Pa me zanima, a je kdo ugotovil kako prepreciti grudice?

Takole si ga pripravim: v skodelico nalijem sojino mleko, ga zavrem v mikrovalovni, potem pa notri stresem cokolino in pomesam.

In skoraj vedno mi nastanejo grudice!!!

Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka. x:)x

:eek:

As prežvela?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

men je pa una smetana, k se naredi na mleku njamsi x:px x:px x:px

no, pa tut v čokolešniku je fajn xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

: čokolino počasi stresaš v mleko in mešaš v krogu.. najprej daš mleko in potem stresaš po malem čokolino

jp, jaz tudi tak nekak delam

Prisegam na Čoko (derivat Čokolešnika), čokolino is not my style. Grudice? Kaj je to? ;)

aha, tudi jaz, čeprav zadnje čase se spravla nad lumpijevo kašico

pa mus not fliknt tisto smetano, ki se je nardila na mleku, ko je zavrelo

uf, jak, meni gre pa kar na :sick: , ko to zadevo samo vidim, kaj šele, da bi se jo dotaknila in pojedla x:o)x

aja, pa ravno pokončala skodelico lumpijeve kašice, noter pa dala še mal pirinih muslijev x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jaz se silim nekaj s čokolinotom zadnje čase, menda fajn redi x:px x:o)x x:Dx

sam zjutraj mi mleko ful ne paše, pa sem z vodo probala zmešat in je skor isto... itak si pol dve veliki žlici nutelle zraven zmešam, ker je drugač čist preveč :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ze od nekdaj sem zasvojena s cokolinom.

Pa me zanima, a je kdo ugotovil kako prepreciti grudice?

Takole si ga pripravim: v skodelico nalijem sojino mleko, ga zavrem v mikrovalovni, potem pa notri stresem cokolino in pomesam.

In skoraj vedno mi nastanejo grudice!!!

Mimogrede, zdaj, ko sem noseca imam zelo dober izgovor za to da jem cokolino -- moram nahraniti otrocicka. x:)x

mleka ne zavri temveč ga samo pogrej, pa na štedilniku ne v mikrovalovni, zelo počasi po žličkas stresaj čokolino v skodleico in dobro dobro premešaj x:o)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Čokolina ne jem...me pa zanimajo tele grudice.

torej men se pa vedno naredijo grudice v pudingu. Delam točno po navodilih ...pa ko ulijem maso . ki je gladka brez grudic v vroče mleko...se začne veselica ....grudice.

torej a ne znam pudinga kuhat ...a delajo zdaj drugačne pudinge w:Iw x:o)x

jaz se jih znebim tako, da ko mleko zavre, odmaknem z ognja in zelo počasi vmešavam maso za puding v mleko. najboljše je, če z metlico.

mam pa zato probleme s pire krompirjem, ki je tudi rad grudičast. in tako zoprno grudičast. po mojem se mora vsak s kakšnimi grudicami ubadat :inocent: ... vsak je svojih grud kovač.

krompir...hja to je pa odvisno od krompirja. Ni vsak krompir lih za pire...če ga še tako tlačiš ga ne pretlačiš. Tisti pire v restavracijah je pa ponavadi umeten..krompirjev škrob kuhan zato pa je tako gladek...pa men brez okusa :o|o:

meni tudi ni všeč pire v gostilnah. samo pa vem, da se da gladek taprav pire naredit. se bom posvetila izbiri prave vrste krompirja in upam, da s tem prodrem v višji nivo brezgrudičavosti. :inocent:

Hm ...no se bom pudingu še malj bolj posvetila...z metlico xDDx

govora je bilo o kuhinjski metlici, kakopak.

Guest Jeti

čokolino ... čokolešnik ... rižolino x:o)x

moj sin je vse to jedel od otroštva do zgodnjih 20-tih let x:Dx

*

za gladek pire krompir je pa pomembna tudi tlačilka ... ravna, z majhnimi luknjicami ... moja mami še vedno uporablja leseno ... suha roba x^x ... ali pa stiskalka ... podobna tisti za česen ... samo večja x;)x

ob prvi priliki bom sprobala znanja, ki sta mi jih posredovali streka in jeti, predvsem se bom pa posvetila krompirju. da ga bom imela čim več, tapravega :inocent: .

kar sem najbolj nameravala povedat je pa to, da mi pečjakovi štruklji niso nič kaj po godu in da sem si spet začela pospešeno želet babičinih modrosti in volje izdelovati štruklje. :o|o:

Vilamalina ...jaz sem se pa danes metlici za mešanje pudinga....USPELO :wOOt: :fiju: x;)x brez grudic

malo z zamudo... okusa tegale pudinga se najbrž niti slučajno ne spomniš več (se pa najbrž spomneš, da je bil gladek x:)x )

jaz pa nisem naredila niti stopicljaja v smeri iskanja idealne sorte krompirja. :o|o:

ampak pride ta čas, pride!

uf, jak, meni gre pa kar na :sick: , ko to zadevo samo vidim, kaj šele, da bi se jo dotaknila in pojedla x:o)x

Tudi jaz. Dejansko mi gre na bruhanje (se ze pripravlja), ko samo vidim tisto.

Mleka (samega) sploh ne maram, če pa jem čokolino si ga pa pogrejem ravno toliko, da je malo toplo....

Tema je pa 1A x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...