majica 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Tema je pa 1A Ja, ta tema predstavlja krono človeškega uma.... Einstein bi bil gotovo zavisten... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 mam pa zato probleme s pire krompirjem, ki je tudi rad grudičast. in tako zoprno grudičast.jst ma pa drug problem: jst pa obožujem grud(ic)e, večje so, več jih je, boljše je In to povsod; v čokolinu, pudingu (če se mi slučajno poslabša in ga naredim npr. za pijano nevesto-sladica), pa v gresu, no edin v polenti ne, tm tega ne bi marala za gladek pire krompir je pa pomembna tudi tlačilka ... ravna, z majhnimi luknjicami ... moja mami še vedno uporablja leseno ... suha roba ... ali pa stiskalka ... podobna tisti za česen ... samo večja ta je najboljša. Lesen bet(ič) je zakon Pire (krompirjev, jabolč.čežana) mora bit mal grudičast, ljudje božji, saj imate zobe, uporabljite jih, za gladke fine pirej(čk)e bo še časa ohoho ko boste/mo brezzobi, v penzijonerskem domu je sama taka prehrana, glih za po cevki. Zato pa grizite, dokler še lahko, finih pirejev se bomo še preobžrli. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.