Skoči na vsebino

Napoved za 48. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=48"][b]Napoved za 48. teden[/b][/url] - [b]24. - 30. november 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote]Marsa: ...Poskrbimo za gibanje in rekreacijo, za uravnotezeno prehrano, zracimo spalnico in delovni prostor, vedno poskrbimo, da bomo imeli dovolj kisika, pravilno dihajmo, veckrat dnevno meditirajmo in se tako ali drugace sproscajmo. ...

Zdaj bomo torej vsi skupaj vibrirali na najvisjih frekvencah, tako je zelo pomembno, kaj vnasamo vase (tako na miselnem kot tudi na fizicnem nivoju), kot tudi, kaj dajemo iz sebe - kaj posredujemo okolju...[/quote]

x^x x:)x

[b][i][color="orange"]Se občuti to, kar si napisala Marsa x!x
[/color][/i][/b]

Helena

O - Aakhut in Helenca! :)
Hvala za odziv! x8Dx

Ja - odstekan in precej zblojen teden...
A bomo tudi tega pregurali... x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mah....drži.

Utrujena, zbita..kot da me povozi vlak.
Čudne misli me že obhajajo...tako....niham..iz ene skrajnosti spet v drugo. :xx!:
Zato včeraj aroma terapija - čisto intuitivno. Se mi je zdelo, da je najbolje kar lahko naredim v tistem hipu.
Nora na zračenje - takšne prepihe delam, da je kar groza...brez napovedi tele x:Dx

In sanjam...ma kaj si nor... :O:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' date='25. Nov 2003 ob 11:58']... Zato včeraj aroma terapija - čisto intuitivno. Se mi je zdelo, da je najbolje kar lahko naredim v tistem hipu. ...[/quote]
Nataly! :palec: :palec:
Glih sem videla v Dnevniku tole, ko si napisala, pa se mi ni dalo uleteti z: Sem rekla in to, preberi napoved... ;)
No, potem pa vidim, da si tudi tu prav tole komentirala.

Ja, dobro ti siba tale Neptuncek - sploh je pa zdaj Strelec - vceraj si imela r.d. torej je Sonce v blizini tvojega Sonca in to je jasno, da deluje mocno: lahko tako, da imas ful powerja, lahko pa si cisto izzet (ker si prej se pac ven metal)... Ker pa je govora o Strelcu, pa je itak to oboje, se pravi - muhasto in spremenljivo... ta hip si tako, drug hip pa ze cisto drugace.

In se zracenje.. hecno, sem sla prejle prebrat, kaj sem kaj napisala, pa pomislila, kako je hecno, ker sem danes ponoci imela vso noc na stezaj odprta - ne okno, pac pa - vrata, balkonska... ful sem rabila zrak.
Sicer pa tudi jaz vedno zracim, itak, ne glede na ...
Nekoc je celo frend, ko je prisel na obisk, rekel - kako pa to, da ne zracis? :eek: x:Dx x:o)x x:Dx

Imam samo en zrak - pa se to Saturn - pa se to v tretji hisi... tako da - najbolj me je groza v lajfu, da bi mi zmanjkalo zraka... tako ga res blazno potrebujem. xDDx :palec:

Picasso

hehe - če si se ven metal :palec: :palec: x:Dx
Skoraj dobesedno x:Ix ...velja tisto...pretiravanje škodi. x^x

V bistvu imam tudi jaz bolj malo zraka(no....malo več kot ti - le uran v domicilu-11.hiša), pa še mars tam...ampak tudi odpiram okna..ful x:Ix

Sem prav pomislila...le kaj neki je Marsa napisala v napovedi??? Pol pa berem - same meni domače stvari x:Dx :palec: ...saj bom še vedeževalka ratala :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote]Marsa: Poskrbimo za gibanje in rekreacijo, za uravnotezeno prehrano, zracimo spalnico in delovni prostor, vedno poskrbimo, da bomo imeli dovolj kisika, pravilno dihajmo, veckrat dnevno meditirajmo in se tako ali drugace sproscajmo. ...[/quote]

:palec:

[b][i][color="gray"]Fora, drži Marsa x^x

Včeraj sem se ukvarjala z dihanjem,
zračim tudi bolj kot ponavadi
in se posvečam sebi in svojemu telesu.

Veselim se vikenda,
zame se začne že danes, x:)x
ker imam jutri dopust x;)x
[/color][/i][/b]

Helena

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...