Skoči na vsebino

Mlada fanta zazgala zensko

Marsa

Recommended Posts

Kaj se dogaja! :O: :sori:

Saj najbrz ste ze slisali, a je prav, da o tem spregovorimo:

http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...103112418362416

Dva tipcka sta zazgala zensko - polila z bencinom in zazgala, natancneje - zenska pa je dozivljala hude muke in danes umrla.

:V: :sori: :C:

Strahotno.

Ona reva koncno vec ne cuti bolecin, zato pa se bosta tadva cvrla se mocno...

Grozno je, kam gre svet in kaksni smo postali.

Tudi ta dva mlada sta bila otroka od nekoga....

Zeleli so si ju (najbrz), skrbeli zanju, ju vzgajali, imeli radi.......

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Vse kar berem danes so spet same grozote...

Tole me je prvo zanimalo, ker živima zdej kr bliz tega konca.. hribovci prfuknjen.. me bo še v planine čist minil hodit... sva še tam kruzala neki od Marije Reke naprej.. pa so neke koče in to, no naju so zanimale kake prijetne planinske poti.. ha.. pol te pa en takle v roke dobi in obtoži da si kam vlomil.. ozadja tegale ne poznam, tko kot piše hecno, sta bila ta dva ženska in moški tud ena čudna patrona pa tega si nobeden ne zasluži. Da je umrla pa nisem vedela do zdaj. Grozno.

Danes berem še o Socki.. pa o področjih kjer je po raziskavah večja verjetnost določenih vrst raka, o onem uslužbencu Ministrstva k je v Egiptu staknil neko bakterijo, al meningitis in gagnu.. skratka KJE je še sploh OK bit? Egipt je ena taka destinacija, ko jo vedno sanjaš da bi se tja podal.. no pa zdle za tri primere vem, ko se niso v redu končal.. Ta je celo smrtni izid, ena je imela hude probleme kr neki časa z bruhanjem in to.. druga pa celo ji je baje bakterija ki jo je tu fasala delala probleme z govorom in čuda s celim telesom, tako, da je zdaj invalidsko upokojena...

:xx!: :sori:

Mushi

... tko kot piše hecno, sta bila ta dva ženska in moški tud ena čudna patrona pa tega si nobeden ne zasluži. ...

Ja, tega si res nihce ne zasluzi... Tole, kako in kaj, pa nima nobene zveze... Bogve kaj je bilo. Ne moremo in ne smemo takole sklepati nekaj - ravno v tem je pa finta... Kar nekaj, en film v eni glavi, potem pa je ze kar teorija ali dejstvo.

Res pa je, da je tako cudno napisano... da se kar takole hitro pri sebi kaj sklene...

Onadva sta tam spala, aha, sta ze neka luftarja etc..

Kwa mi gre na zivce to, ko folk kar nekaj sklene - in da potem se on 'skrbi za red in pravico'! :xx!:

Kaj pa vemo, ce si nista morda zazelela nekaj norega - in sta si rekla - greva v tale avto malo prespat.

In ce bi jaz nasla razrezane gume na svojem avtu v enih rivtah tam, sredi gozda, in bi videla zapusceno vozilo, morda pa bi si sposodila gume - za ta cas in bi jih potem pripeljala nazaj (saj bi itak hotla dobre, nove gume in ne necesa preperelega iz enega gozda).

A to je ze kraja, samozvano so uleteli potem modeli delat red.

Razmisljam, katero je to custvo, ki ga cutim do teh fantov... Sovrastvo niti ni, v bistvu, se ogorcenje skoraj da ne...

Ampak samo nekaksen gnev, kar nekako gabi se mi taksnale nizkotnost, ko pades notri v nek tak sadisticen stos. :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja gnus. x!x

Pa kar se tiče da kr iz napisanega sklepamo.. Res tko pomisliš delno tudi..

Čeprav mene je bolj strah.. ker sva midva tud tko nagnjena da laziva po takih obljudenih placih in tole v avtu spat... tud bi se nama lahko zgodil, čeprav prej poleti in kje na morju..

No razmišljala sem.. ker kao tako kot pišejo jih že postavljajo v nek kalup, al pa se meni sami zdi... Ker tako pol prvo pomislimo..

Skratka delno me spominja na Preživetje.. Ko eni domačini sami sodijo o stvareh, pa še mal so premaknjeni zraven. To je pa moj predsodek al mnenje na hitro o zadevi..

Mushi

Res od sile to vse skupaj !

Nikjer nisi več varen, upam, da tam nad 2000 m ne hodijo drugi premaknjeni čudaki razen mene in mi ne bodo škodili, sploh se mi ni zdelo tako nevarno. Saj kazen pa tako ne bodo dobili primerno zločinu, tip je pa tudi čuden, da jo je kar pustil tam, pa nobenega poklical ? :o|o:

citiram en film, kjer je igral samuel jackson ,se mi zdi, "Yes they deserve to die, and i hope they burn in hell!", kolk je medicina boga da jim ni uspelo rešit, te ženske, in kolk so ljudje huh, ni besede, da jo gredo zažgat, oko za oko zob za zob, to je nekaj, ampak življenje za gume s smetišča...., to je pa čist nek drugega, na nikakeršen način opravičljivo, me zanima kako se bosta zagovarjala, ... pismu ej, bomo v sloveniji še uvedli spet nazaj smrtno kazen... pa spet to na celjskem,.... kaj vse se tam gor dogaja, jaz pa punco tam gor,...., jo bo treba evakuirat :vtz:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Berem komentarje na drugih forumih o tem dogodku, ki pravjo, da sta bla oškodovanca tudi lopovske narave(vejo povedat sovaščani tamle)...kak je to sočutni˝mož˝,pa je tisti moment zbežau,ko so žensko zažgal ..Kdo po verskem prepričanju sežiga ženske?

Ja... tudi jaz sem prejle razmisljala, kako cudno, da je tip zbezal oz. ne to, ampak da ni ze prej prisla pomoc, ki bi jo pac on priklical, se do nje prigrizel nekako pac ze... ampak je morala zenska sama s tema dvema se boriti oz. je celo zbezala, ce sem prav razbrala oz. si zapomnila...

Kaj je v zadnjih tistih trenutkih reva dozivljala, raje ne razmisljam.... a morda se je skoz sprasevala, kako mi ne pomaga tip, ali morda upala, zdaj zdaj bo prisla pomoc, ko bo tip spedenal...

Ma, joj... joj, joj.

Uh. Noro - folk je pozivinil, sem rekla mami po telefonu...

Mama pa je (hkrati z mano, ki sem sproti ugotovila v bistvu, kako mimo je ta beseda), rekla, ja, samo... zival ne ubija takole in zatole.

Ja, res. Samo ljudje smo lahko tako ogabni, sprevrzeni.

Aakhut - sprasujes, kam vodi tale tema?

Ves, sem podobno pomislila, ko jo odprla...

Kao...

A ne - mora bit - v opomin nam vsem - ljudem.

Poleg tega pa pri sebi lahko malo raziskujem in ugotavljam, kaj mi zbuja takole...

Kaksne obcutke...

Res lahko postanes sovrazen, sicer pa 'vsaj' nestrpen.

In priznam - SEM nestrpna do teh dveh (in ostalih podobnih) govedarjev, ki si pod pretvezo prevzemanja zakona v svoje roke (ali pac cesarkoli drugega in/ali bedastega, nepomembnega ali pac vsaj necesa, kar nima najmanjse zveze z njimi) tako odprejo svoje nemarne zamascene ventile.

Ogabno se mi zdi...

Tako redko me kaj preseneti ali celo sokira...

A tole...

Kazen?

Rolati tem ljudem oz. tema dvema tipoma 6785 ur v slusalke krike in stokanje ljudi, ki dolgo umirajo v opeklinah.

Pa sploh ne rabis jih zazigat niti imeti nobenega (fizicnega) kontakta z njimi.

Picasso

Uf....nimam nič kaj časa :xx!: .......samo to pa moram napisat.......če sta jo res namerno zažgala......sta PRASCA OGABNA NAGRAVŽNA BREZČUTNA POKVARJENA SADISTIČNA x!x x!x :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ...ogabi :xx!: :xx!: x!x x!x

.....se opravičujem vsem prascem in prasičkam..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

bi blo haha to videt, kaj Saturnina?  :xx!:

...

... natancno to sem zal sama prejle pomislila...

A je seveda to krivicno do Saturnine... ker zagotovo ni mislila tako, itak... a je to pac potencirano in vcasih lazje dobimo sliko, kako se znajo usodno nekatere (morda samo objestne) zadeve spreobrniti v katastrofe...

Kam vodi tale tema?

Nikamor, zal... v zgrazanje, gnev in nemoc... v takojsnjo obsodbo vseh dejavnikov, v raziskovanje psiholoskih ozadij...

... vse pa je seveda samo nakladancija in brez veze oz. brezplodno pocetje... :sori:

A ne moremo ne doziveti nekaksnega odziva na to... saj nismo tako togi spet.....

Pa - vcasih hocemo raziskati to, kar najmanj razumemo... In kot smo (morda pri Smrtni kazni ali Pedofiliji) ze govorili, lahko razumem zelo veliko, skoraj vse... so neka ozadja etc.. OK - pac, stekam (morda zato, ker sem Riba, brez predsodkov kao) - a ostalo - ta ozadja, ki so jih tile imeli - mislim, ali lahko sploh SO?

Ali jih kaj briga! In - ali mene v tej koncni fazi kaj briga, kaksna so, ce so!

Picasso

Se sploh zavedata kaj sta v neumnosti naredila, da sta postavila svoje življenje in vseh vpletenih na glavo, nekomu celo življenje odvzela. a občutita strah, kesanje, pravita nisva vedela da bo tko gorelo, ma kako pa bo gorelo, če nekoga poliješ z bencinom...

,ja jest verjamem,de nista vedla, da bo tk gorelo, sej nista mela prilke to tut kdaj nardit al pa real videt; sam kdo, kater je dau pobudo tako ?

.po moje sta jo hotla nekak ožigosat, kot to počnejo druge vere tam na vzhodu...nista vedla v tistem zasačenem, danem trenutku, de bo tk..sam pač to je nagonsko trenutno sovraštvo Me prav zanima ,kaj pravjo starši od ona dva mladeniča in kter odvetnik ju bo ščitil

Bemu sunce, takele svinarije delat...bogi ljudje! :angry: :o Veste, včasih je otroka vzgajala cela vas, zdaj pa vsak sam' zase skrbi. Ne slišimo klicev na pomoč, ne vidimo trpljenja, ne zanima nas sosed, razen če kupi nov avto! :angry: x:((x Bemti tak narod! Kaj je to ratalo - nekaj gnilega je v državi....Sloveniji... xnckrivx :sori: :!!: :V: :!!: :sad: :sad:
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Bolj ko je država mila do kriminala, več kriminala, več bo linča. Čudim se da že do zdaj se ni komu utrgal zaradi tega, ker so nekomu dokazali umor, pa je bil oproščen, bodisi pogojno obsojen ali pa obsojen samo na 4 leta zapora, zaradi alkoholiziranosti. Mislim da je to šele začetek nekakšnih ekcesov in jemanja pravice v svoje roke. Da pa ne govorimo o nekaznovanosti gospodarstvenikov itd..., nekje obstaja meja tolerance. Potem se začenja samo še linčanje.
Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...