Amis 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 zelo me zanima, kaj pomeni luna v dvojčkih v deseti hiši (natalna karta) kaj predstavlja luna v tej poziciji, načini odzivanja, dojemanja sveta, dojemanja sebe...kaj so prednosti in kaj slabosti Kaj so omejitve :o|o: kaj je potrebno preseči in kako s kakšnimi boleznimi oz. šibkimi točkami je to povezano ...ja, ja... saj vem da težim , bom zlo vesela če bo kdo tok dobr, da mi odgovori pozdravček Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Poskusiva z naslednjim: - najprej "kaj imamo": deseta hisa ni samo poklic, ampak je v temelju status, zastavitev uspeha, zivljenjske poti (poklic je pa eden od nacinov, kako to doseci); Luna je "dogajanje, menjave", tudi custva; Dvojcek je (veliko tega)- osebni uspeh ti veliko pomeni, celo custveno si odvisna od tega, kako uspesna si oziroma kako te obravnavajo (pohvala, tocneje: govorjenje o tvoji uspesnosti in sposobnosti ti godi in si potem malo bolj pomirjena)- tezava je v tem, da je vmesan Dvojček: tu gre za povrsnost, spremenljivost, pa tudi verbalnost (vec je govora kot pa akcije)- skratka veliko sprememb, menjav sluzbe, skoraj gotovo dve smeri delovanja (ali celo vec) istocasno (torej sluzba in se kaj zraven); hitro se odlocis za zamenjavo in nikjer ne zdrzis dovolj dolgo (kaksna druga stvar v horoskopu ti lahko da malo stalnosti, na primer Venera, povezana z denarjem, to bi lahko povleklo)- prednosti, pomanjkljivosti: prilagodljivost je vsekakor prednost, povrsnost in nestalnost pa prav gotovo ne- veliko je odvisno (predvsem stalnost) tudi od tega, ali se deseta hisa tudi zacne (MC) v Dvojckih ali se v Biku- prav tako je treba gledati aspekte Lune: ali jih je veliko ali manj (cim vec, tem vec sprememb, dogajanja) oziroma ali so ugodni ali ne (temu primerno gre za kolicino napetosti - pri slabo polozeni Luni so to v glavnem tezave, spremembe ti niso vsec itd., pri dobrih aspektih pa ti gre lahko od rok (takole bolj na grobo receno))- kaj bi to imelo z boleznimi? vec ali manj nic, ce Luna ni tesno povezana s pokazatelji zdravja v horoskopu Ce nisi pricakovala veliko, bo to kar dovolj. Lepo se imej. Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2003 Avtor Prijavi Deli 28. november 2003 super, Bern, hvala ti x!x Torej, če prav razumem, je moja "lekcija", da treniram vztrajnost, natančnost in kar je še takih stvari. lepo se mej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Mene pa zanima..pomen zloglasnega MC-ja.. Jst mam.. recimo Saturn v devici 10. hiši na vrhu..pa Sonce v devici v 9. hiši na vrhu..drugač mam Leva v 9. hiši, mam notri še Jupiter pa Merkur, pa Črno Luno-ta je v Devici.., -v 9. hiši bi mi mogoče znal..povedat..zakajkaj je ta MC pomemben..v astrološki karti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Tule je nekaj o MC-jih ... Pomen MC Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ja..ja..strici tete..hčerke sosedi..noben pa ni tko postavu vprašanje..kot sm ga jst..konkretno me zanima, kaj to pomen Mene pa zanima..pomen zloglasnega MC-ja.. Jst mam.. recimo Saturn v devici 10. hiši na vrhu..pa Sonce v devici v 9. hiši na vrhu..drugač mam Leva v 9. hiši, mam notri še Jupiter pa Merkur, pa Črno Luno-ta je v Devici., Venero., -v 9. hiši bi mi mogoče znal..povedat..zakajkaj je ta MC pomemben..v astrološki karti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 "Mene pa zanima..pomen zloglasnega MC-ja.." No, mene pa zanima, zakaj "zloglasnega" - a je to kaksna fora al' kva? Na MC-ju ni nic zloglasnega. To je samo tocka, ki pomeni najvisjo tocko v karti neba ("horoskopu") in je izhodisce za izracun astroloskih his. Njegova funkcija je tudi "vrh/zacetek 10. hise", pri cemer pa je pomembno to, da ta hisa pomeni polje uspeha, poklica, dosezkov in zato je morda malo pomembnejsa ali pa vsaj bolj opazovana od drugih his. Se vedno nic zloglasnosti. Imeti Saturna tam gori (v Devici), to pa je ze nekaj drugega. Vprasati bi se bilo treba o dogajanju osem mesecev pred tvojim rojstvom, vprasanje pa je, ce taksno mater, kot jo imas, lahko (smes) vprasati, kaj je bilo, ko je izvedela, da je noseca ... To se mi zdi (zate) pomembnejse od "MC-jeve zloglasnosti". Bos vsaj izvedel, zakaj ti v poklicu oziroma na zivljenjski poti nikakor ne gre kot po maslu, ampak tako, kot bi avto vozil z rahlo zategnjeno rocno... Lep pozdrav! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Na MC-ju ni nic zloglasnega. To je samo tocka, ki pomeni najvisjo tocko v karti neba ("horoskopu") in je izhodisce za izracun astroloskih his. Njegova funkcija je tudi "vrh/zacetek 10. hise", pri cemer pa je pomembno to, da ta hisa pomeni polje uspeha, poklica, dosezkov in zato je morda malo pomembnejsa ali pa vsaj bolj opazovana od drugih his. Se vedno nic zloglasnosti. Imeti Saturna tam gori (v Devici), to pa je ze nekaj drugega. Vprasati bi se bilo treba o dogajanju osem mesecev pred tvojim rojstvom, vprasanje pa je, ce taksno mater, kot jo imas, lahko (smes) vprasati, kaj je bilo, ko je izvedela, da je noseca ... To se mi zdi (zate) pomembnejse od "MC-jeve zloglasnosti". Bos vsaj izvedel, zakaj ti v poklicu oziroma na zivljenjski poti nikakor ne gre kot po maslu, ampak tako, kot bi avto vozil z rahlo zategnjeno rocno... Lep pozdrav! BernNe ne NE...narobe!MEN GRE KOT PO MASLU!narobe si dojel..Bern Ampak konkretno me..zanima Kaj pomeni če maš sonce na MC-ju pa SaTurn..oba v Devici..TO ME ZANIMA.. Ja..8 mesecev.. pred rojstvom..ko je izvedela..ja sej sm bla načrtovan otrok..najbrž ni bla..jezna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 A tudi Sonce imas na MC-ju? Zakaj pa tega ne poves takoj? To bistveno spremeni stvari! Ni cudno, da astrolog kiksne. Torej: nicesar nisem "narobe dojel", samo napacne podatke si dala. Zivijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Imeti Saturna tam gori (v Devici), to pa je ze nekaj drugega. Vprasati bi se bilo treba o dogajanju osem mesecev pred tvojim rojstvom, vprasanje pa je, ce taksno mater, kot jo imas, lahko (smes) vprasati, kaj je bilo, ko je izvedela, da je noseca ... BernBern,ko sem tole prebrala, me je kar stisnilo. In bom verjetno potrdila to, kar ta aspekt tudi nosi v sebi. Moja deseta hiša se prične na 13 stopinji Ovna, na 25 Ovna imam Luno, na 2 stopinji Bika imam pa Saturn. ( ni v konjunkciji z MC, ne)(Sonce, Venera, Merkur v Kozorogu, 6 hiša)Osem ali kaj več mesecev pred mojim rojstvom je bila situacija taka: mama je mislila, da otrok ne more imeti. V veliko presenečenje, je zanosila. V največje presenečenje očeta. Veliko kasneje mi je rekel, da bi ob mojem rojstvu "lahko" odšel, pa ni, ker je hotel dati meni očeta. Sam je bil brez očeta. A vendar, njegova pristonost je bila zgolj na faking papirju. Glede zapsolitve. Ne vprašaj! Ves čas le za določen čas, vmes tudi po eno leto brez službe. Kljub letom, nimam jasnih ciljev kaj bi delala. Komentar zaželjen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Bern .. JA..Sonce (9 hisa Devica)), SatUrn.(10 hisa Devica)). na MC-ju .. ceprov.. ves tm kjer mam sonce se zravn gnetejo se trije planeti..in to so Jupiter, Merkur, Venera ..v9 hisi.. No..zdej mi pa lepo te prosm razloz ze..kaj ta MC..uno gor.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 ...(Sonce, Venera, Merkur v Kozorogu, 6 hiša)....Ves čas le za določen čas, vmes tudi po eno leto brez službe...Kljub letom, nimam jasnih ciljev kaj bi delala. ...Komentar zaželjen...A ni 6 hisa predvsem povezana z ZDRAVJEM!!?Ukvarjanje z vsem kar je 'zdravo', saj je devicina hisa! * glej astroloske hise! :: in razlaga astroloskih his! :: 6. hisa - Devicina hisa, ki ji vlada Merkur: Kaze na sposobnost prilagajanja, usluge, ki jih nudimo in nacin, na katerega sprejemamo in na katerega se lotevamo svojega dela in poslovnih obveznosti. Predstavlja nase navade, videz, nas odnos do zdravja in osebne higiene. Sploh vse okoliscine v zvezi z zdravjem. Kaze tudi nase hisne ljubljence. morda je tu kljuc zate!!??[/color] Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 morda je tu kljuc zate!!??[/color]Ooo Free . Kaxi? Tako je ta zadeva. Opažam, da mi skrb za druge ne leži. Čeprav kar nekaj zadev kaže v to smer. Cilj mi je služba, lahko je delo z ljudmi, a vendar, da se mi ne bo potrebno ukvarjati z drugimi. Delati za druge, ja.In sploh, sem na tem področju izredno muhasta. Šesto hišo sem pa omenila bolj zaradi tega, ker je govora o Saturnu v 10 hiši.. in ker imam stelij v Kozorogu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2003 Avtor Prijavi Deli 29. november 2003 Haj Bern sem šla preverit kako je s to luno. 10 hiša se začne v biku, nadaljuje z dvojčki in na koncu ujame raka ze rep. kar se pa "kombinacij" tiče je luna v sekstilu z venero (vsaj mislim, da je sekstil; nisem ziher; aspekt je označen z zvezdico; če pa prav pogledam karto je vmes 150 stopinj) in 60 stopinj narazen z ascendentom v devici. preverjat sem šla, ker se nimam za tako "nestabilno" in površno osebo in znam kar lepo dokončati stvari. je pa čista resnica, da delam več stvari istočasno oz. imam afiniteto do različnosti zanima me še ena stvar, če si na volji za odgovor: IC imam v škorpijonu in okrog njega je cela gužva (sonce, merkur, neptun,venera in mars) strašna gneča vprašanje: kaj je IC, kaj pomeni gneča okrog njega upam samo, da ni čisto :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Samo vskocim... Hy! Amis, glej - tule je kratka razlagica posameznih his - IC je os 4. hise (nasproti MC, ki je 'vrh' horoskopa):http://www.lunin.net/horoskop/msa_razlagahis.php - glej pri IC - pri 4. hisi. 'Guzva okoli' - pa spet ne moremo z gotovostjo reci, ali so planeti v 3. ali 4. hisi - kar nekoliko spremeni potem zadeve...Sicer pa to lahko pomeni poudarek na domu in druzini, ce to ni, lahko pomeni, da se veliko selis (glede na to, da je tam tako merkur kot tudi mars), lahko se kregas... Ce je neptun v cetrti, imas odstekane starse (tako po 'kmecko'), ce pa je v 3., pa se druzis s takimi... Ipd... Kratko razlagico sem tamle napisala tudi o aspektih - vkljucen je tudi sekstil (ki je oznacen z zvezdico, pomeni pa kot 60 stopinj)... Itd...Sicer je splosno, a zelo poljudno in za laika morda kar dovolj - vsaj za zacetek...Moras potem tudi malo asociirati... glede na energije planetov oz. nebesnih teles, pomembnih tock... in pac znakov, his... v katerih se slednji pojavijo...kajti vedno imamo na umu celoten horoskop - nic ni od nicesar izvzeto... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Sashi3! Ker se veliko ukvarjam z vzorci, ki jih prinesemo s seboj, predvsem pa z vzorci, ki jih pridobimo v devetih mesecih pred rojstvom (o tem govori Life*Time*Astrology, tehnika Tada Manna, ki je v Sloveniji kljub ze nekaj mojim tecajem in delavnicam ne uporabljajo drugi astrogi - pa tako neverjetno uporabna je!!), mi je ta opisani primer prava hrana za duso. Ljudje neradi govorijo o takih stvareh, saj prinasajo komplekse... Ker sem iz skopih podatkov izvlekel tvoj horoskop (da preveriva: 14. januar 19XX, 17.15 (ce si rojena v LJ, sicer pa kaksno minuto gor ali dol) - bi bilo, ali ne?), je cas PRED tvojim rojstvom videti takle: V casu spocetja je videti nejasnost, iluzijo, morda tudi razocaranje, sploh pa se (vsaj trenutno) starsa nista razumela najbolje. Njegov odziv na vest o nosecnosti je videti ravno iz Ovna na MC in polozaja Marsa - pocutil se je ogrozenega in prizadetega. Kasneje se je sprijaznil - pa nerad. Da bi te hotel zapustiti ob rojstvu, to je raca. Mater je hotel zapustiti ze veliko prej, recimo koncem maja 1969! Pa ni. Je preracunal, da ne. In kar ti je "veckrat povedal", je namen - pazil je na imidz; je ze vedel, zakaj je rekel tako. Tudi sicer je umirjen, preracunljiv tip - na to kazeta tako Sonce kot Venera, ki v tvojem horoskopu oba na svoj nacin kazeta oceta. Pa se hladni Merkur je zraven - vse je jasno vnaprej, zelo tocno ve, kar dela, napak tu ni! Sonce in Luna sta v dokaj tocnem kvadratu - "starsa, ki sta sla narazen" (in bolje, da sta sla: nic boljse se ne bi imela, ce bi ostala skupaj). Sluzbe? Z Ovnom v deseti gre za veliko energije, tudi sporov, lahko tudi menjav (spet Marsov polozaj). Sesta hisa: polna je, med drugim je tam tudi Merkur, ki govori o spremembah - torej prav lahko je vec, celo veliko sluzb. Ker si Kozorog in sta Luna ter Saturn v deseti hisi, imas zelo velike ambicije, ampak ti zaradi Saturna ne gre najbolje, pa ce si se tako zelis. (Skoraj gotovo se pred destimi leti s tem nisi toliko obremenjevala kot zdaj.) A ker si Saturnijanec (najprej si Kozorog, potem pa ne pozabimo tudi tega, da se Saturn nahaja v "domaci" hisi!), je zate se vedno cas. Vse se pride! Poglej si drugo polovico 10. hise - prazna je, je pa zato v Biku. To pomeni tudi, da se bo zadeva stabilizirala - ni vec toliko dogajanja (in tudi Luna je PRED Saturnom, ne za njim, torej je Saturn kasnejsi in jo malo onemogoci, saj je tam gori mocan). V 6. hisi pa imas 3, a je Sonce kljub vsemu zadnje med njimi - nasla se bos. Ne skrbi za to. Le ne pozabi, da je za Saturnijance CAS odlicna zadeva - saj dela za vas! In se: Poskrbi za to, da se naucis SPROSTITI! V zivljenju so od tebe vedno zahtevali resnost, treznost in odgovornost, vec kot igre in veselja je bilo NALOG, OBVEZNOSTI, PREPOVEDI... Relax, punca - odvrzi balaste in predsodke (vseh 671, ce se le da!), pa bo! Ce si bos vedno in povsod v zivljenju predse postavljala imperative, ne bo nic iz tebe. Tudi ce ti kaj ne uspe, ni konec sveta - samo prepricati se moras v to!! Vso sreco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 morda je tu kljuc zate!!??[/color]Ooo Free . Kaxi?....ne leži. ... govora o Saturnu v 10 hiši.. in ker imam stelij v Kozorogu... ja no, ti ze ves ja, sem kar vredi cuj! bern ti je podal meni cool odgovor!verjetno pa hoces vedet vec:..stelij - marsa ve o tem, jaz pojma nimam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Bern ..a bi mi lahko prosm..razlozu..kar te sprasujem..dej poglej..si tisto v prasanje v zvezi z Soncem pa Saturnom Na MC-ju.. Prosm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Sashi3! Ker se veliko ukvarjam z vzorci, ki jih prinesemo s seboj, predvsem pa z vzorci, ki jih pridobimo v devetih mesecih pred rojstvom V casu spocetja je videti nejasnost, iluzijo, morda tudi razocaranje, sploh pa se (vsaj trenutno) starsa nista razumela najbolje. Njegov odziv na vest o nosecnosti je videti ravno iz Ovna na MC in polozaja Marsa - pocutil se je ogrozenega in prizadetega. Kasneje se je sprijaznil - pa nerad. Da bi te hotel zapustiti ob rojstvu, to je raca. Mater je hotel zapustiti ze veliko prej, recimo koncem maja 1969! Pa ni. Je preracunal, da ne. In kar ti je "veckrat povedal", je namen - pazil je na imidz; je ze vedel, zakaj je rekel tako. Tudi sicer je umirjen, preracunljiv tip - na to kazeta tako Sonce kot Venera, ki v tvojem horoskopu oba na svoj nacin kazeta oceta. Pa se hladni Merkur je zraven - vse je jasno vnaprej, zelo tocno ve, kar dela, napak tu ni! Sonce in Luna sta v dokaj tocnem kvadratu - "starsa, ki sta sla narazen" (in bolje, da sta sla: nic boljse se ne bi imela, ce bi ostala skupaj). Sluzbe? Z Ovnom v deseti gre za veliko energije, tudi sporov, lahko tudi menjav (spet Marsov polozaj). Sesta hisa: polna je, med drugim je tam tudi Merkur, ki govori o spremembah - torej prav lahko je vec, celo veliko sluzb. Ker si Kozorog in sta Luna ter Saturn v deseti hisi, imas zelo velike ambicije, ampak ti zaradi Saturna ne gre najbolje, pa ce si se tako zelis. (Skoraj gotovo se pred destimi leti s tem nisi toliko obremenjevala kot zdaj.) A ker si Saturnijanec (najprej si Kozorog, potem pa ne pozabimo tudi tega, da se Saturn nahaja v "domaci" hisi!), je zate se vedno cas. Vse se pride! Poglej si drugo polovico 10. hise - prazna je, je pa zato v Biku. To pomeni tudi, da se bo zadeva stabilizirala - ni vec toliko dogajanja (in tudi Luna je PRED Saturnom, ne za njim, torej je Saturn kasnejsi in jo malo onemogoci, saj je tam gori mocan). V 6. hisi pa imas 3, a je Sonce kljub vsemu zadnje med njimi - nasla se bos. Ne skrbi za to. Le ne pozabi, da je za Saturnijance CAS odlicna zadeva - saj dela za vas! In se: Poskrbi za to, da se naucis SPROSTITI! V zivljenju so od tebe vedno zahtevali resnost, treznost in odgovornost, vec kot igre in veselja je bilo NALOG, OBVEZNOSTI, PREPOVEDI... Relax, punca - odvrzi balaste in predsodke (vseh 671, ce se le da!), pa bo! Ce si bos vedno in povsod v zivljenju predse postavljala imperative, ne bo nic iz tebe. Tudi ce ti kaj ne uspe, ni konec sveta - samo prepricati se moras v to!! Vso sreco.Bern,hvala za zanimiv vpogled... Podatke si dobro našel, ja. letnica je 70, rojena v LJ. Ni mi več težko govoriti o teh zadevah, čeprav včasih je bilo. Najtežje se je sprijazniti z dejstvom, pret tem pa z oabčutkom, da nisem bila zaželjen otrok. Samo, neki bi dodala.Z mamo sta se spoznala junija 1968 v Opatiji. In nista se nikoli ločila. Še vedno sta skupaj. Vendar kako? Tako, da je on večinoma sam (Vodnar - 16.2.1931), izoliran. Briga se za sebe, mati pa lepo vse to požira (16.6.1931). Oče je hotel oditi, ja. Tudi jaz mislim. Ostal pa je iz principa in iz odločitve, da bo on drugačen, kot je bil njegov oče, ki je zpuastil mamo. Kot pravim, je to stroil le na papirju.Bil je odsoten oče.Mama je mislila, da ne more imeti otrok.. in sem veljala za mali čudež... narave, ko je mama zanosila. Med nosečnostjo je bila mama menda flegma. Rodila sem se 2 tedna prepozno, s carskim rezom. Sedaj pa k očetovi "mirnosti" . Ne, ni miren bil. Bil je mrzel ali pretirano lepljiv in pa agresiven, terorist.In ja... morala sem biti resna, tiha, mirna, ubogljiva, ker ni prenesel nič, kar bi bilo izven njegovih zahtev. Služba.. tako. Sedaj čakam en odgovor. V sanjah sem ravno to noč to službo dobila. Vendar nisem prepričana, da mi bo uspelo.Je delo z ljudmi, ki so pod nadzorom. Mislim, da bi to kar ustrezalo mojemu starunu, kaj?Luna praviš je pred Saturnom... če prav razumem.. začne se pri meni na strasten način, entuziazmom, potem pa pride Saturn in me stušira na mrzlo. Če bi rabil še kako pričevanje, ti kar povej .Bern, bodi fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Bern,,sorry..nism vidla..da si en "zelo izčrpen odgovor" odgovor..napisu v drugi temi..-) Izkušnje z znamenji) Hvala vseen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. december 2003 Avtor Prijavi Deli 4. december 2003 ej marsa, haj sem šla pogledat kaj je s to gužvo v 3h je sonce merkur in neptun (merkur leži na soncu-blagor njemu , neptun pa 3 stopinje stran- hi hi v senci ) v 4h je venera med škorpijonom in strelcem, 8stopinj za njo pa mars v strelcu IC je pa vmes (v škorpiji) :o|o: komentar na situacijo sicer pa hvala VSEM ki nam radovednežem odgovarjate na bolj ali manj pametna vprašanja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Uh, upam da mi Marsa ne bo prevec zamerila, ker se vmesavam, ampak izziv je bil premocan - vuf! Tole je namrec cista detektivka - iz nekaj skopih podatkov najti zacetno pozicijo. Zakaj jo iskati? Zaradi stare iste pesmi (the same old song), v kateri iscemo fragmente svoje osebnosti in strikamo skupaj neke parcialne razlage, kot da bomo s tem kaj napravili. Zadeve se je treba lotiti celostno, sicer nima smisla. Tvoje izhodisce je "natancno pred enim mesecem okrogla obletnica", in to pred eno zjutraj. < merkur leži na soncu-blagor njemu , > Jaz tega Merkurja ne bi bil ravno vesel. Tako blizu Sonca je cisto pravsnji za visoko, a tudi "previsoko" inteligenco - aroganco, na primer. (Ce bi bil znotraj 0°17' do Sonca, potem bi bilo to tisto, kar si mislila - super polozaj; tako pa ni. Neptun zelo blizu zraven pa mede oba!) Tu gre za eno dilemo: ali si rojena (racunano na Ljubljano) pred 0.28 ali po tej uri. Ce si prej: Lev v ASC (priznam, da nisem sel pogledat tvojih prejsnjih post, kjer prav gotovo kaj pise o ASC - ne bi bilo zanimivo, ne bi bilo izziva!), kar ti daje spanje na lovorikah, ce si kasneje: Devica v ASC, kar prinasa vecji poudarek na preudarnosti, pa tudi na zapetosti in nesproscenosti. (Ne pozabiva na Kozoroga v peti!) V obeh primerih imas "vse zivo" spodaj - studije, ponotranjenost, premale ambicije. Luna jih nakazuje, ampak 1. to so bolj srcne zelje, 2. kasneje v zivljenju. Kaj torej sploh hocem - dilema Nr. 1. (Neptun pa mede...) V vsakem primeru je vladar Sonca v 03: komunikacija, klepet - koristilo bi ti vec akcije, tako pa je veliko samo na besedah. Neptun poleg tega mehca tvojega Skorpijona - ker je poudarek "spodaj", si bolj tip Raka kot Skorpijona. Impozanten je JU/08: vlece nase murje energije, pomeni pa tudi izhod - ko je guzva, te izvlecejo drugi, tudi financno? Ker je retrograden, ti je vse to brez veze plozati, saj se nic ne naucis iz ucenja in izkusenj drugih. Situacija? Neptun trenutno kvadrira tvoj trojcek v 3. hisi in to bo pocel se lep cas. Najbolj bo deloval 10.04, ko se vrne na 12°, po malem pa se do 02.05, ko se dokoncno poslovi od kvadrata s Soncem. Vmes bo JU presel najprej nazaj, potem pa se enkrat naprej preko dvojca v prvi hisi - se bo temu reklo "osvoboditev"?Solarni povratek (moja specialiteta): letos poudarek na desni strani ("drugi"), v sluzbi 02.04* razocaranje, pa tudi sicer ne najbolje, razen odnosov v sluzbi, ki bodo po juniju cisto v redu (ali pa se kaksno honorarno delo). 02. ali 03.04 neki pritiski na ljubezenskem polju, a jih bos resila cisto po sreci. Naslednje leto (2004/05) velik poudarek na domu in odnosih. ZELO kriticen cas je Novo leto 2005 - ljubezen, partnerstvo, odnosi; vse tri hise mocno napadene v tistem casu! Ali bo takrat kaj hudo narobe? Dva meseca kasneje grdobija v 12. hisi - le depra ali tudi zdravje? Ampak kljub vsemu bo to "tvoje" leto - moc je videti in dobra resitev tezav. Resis jih sama. Se posebej, ce imas v ASC Leva, potem je tole zadnje povedano "na kvadrat"! (*Opomba: casi v zvezi s solarnim povratkom so odvisni od rojstnega casa - bazirano na 0.28. Kolikor je zamika v minutah, toliko je potem pri predvidevanjih zamika v tednih!) Pa srecno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 uf....... si moram vzeti čas za premislek in komentar asc v devici Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Mene pa zanima položaj plutona v šesti hiši. Res, da je v trigonu s soncem v prvi hiši, ampak vseeno verjetno deluje na skrite, čudne bolezni? To se bo verjetno videlo in občutilo čez kakše tri leta, ko mi bo saturn povozil plutona? Bom mogoče pričela bolj pazit na svoje zdravje? Preventivno ali pa bo treba zares? Sicer se ne gre sekirati za toliko časa naprej, ampak vseeno me zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Uh, upam da mi Marsa ne bo prevec zamerila, ker se vmesavam, ampak izziv je bil premocan - vuf! ...Bern - kje neki, kako lahko to pomislis! Saj sem pravzaprav ravno jaz 'vskocila'..Kje pa, to je jasno ravno dobrodoslo in vec kot zazeleno. Prvic je to forum, kjer so mnenja zazelena, drugic se itak lahko vmesa vsak -celo se pricakuje, da se, no, ce ima vsaj malo o tem za povedat oz. pac svoje mnenje o stvari, tretjic pa toliko bolj, ce ima kdo kaj pojma ali celo ogromno - kot ga imas ti.Cetrtic pa je meno osebno to 'vmesavanje' celo zelo zazeleno, ker nikakor ne stignem komentirati kaj vec kot kako opazko, vsem temam pa niti slediti ne morem... V astrologiji tako zadnje case sploh ne komentiram oz. zelo malo, ker gre bolj za odgovarjanje kot pa za podajanje mnenja ipd., pa si preprosto ne morem vzeti casa se za forum (ker ze na mail in tudi OS dobivam ogromno poste, tudi vprasanja).Tako sem zelo zelo vesela, da imamo vsake toliko okoli kaksnega res pravega strokovnjaka, saj se s tem forum bogati in plemeniti.Tako te prosim in vabim - res, vec kot zazeleni so tvoji komentarji - saj veliko jih vsaj preletim, samo da samo citiram nekaj in dam komentar , je brez veze, pa se samo potiho strinjam s tabo. Ali pac ne. Poleg tega se vidi in je ocitno, da komentiras iz sebe - kar seveda se posebej cenim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.