tinka 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 ma saj ne vem, ce sprasujem na pravem mestu....ampak kaj pomeni kompozitno sonce v 10.hisi....? baje je to kar pomemben aspekt za relacijo? bi bila zelo vesela, ce mi kdo odgovori. sploh me trga firbec, ker imam nekoga, ki bi mu rada pogledala tele planete v hisah in se sproti ucila, pa clovek ne vem, kdaj je rojen...'enkrat zjutraj, se mi zdi! pa me zdaj zanima, koliko sploh lahko pogledamo, vemo o nekomu, ki nima tocne ure rojstva? vse ostalo vem, ampak...s hisami pa si ne morem dosti pomagat, ne? ker tudi asc ne vem....help! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 dol je tema kako dolociti asc, sicer še zdaj ne vem kako, je pa tisto pravi naslov za vsaj vprašat.... good luck Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 bom probala, hvala....!problem je v tem, da je v tistem jutru enih 4-5 moznosti...pa se ni zagotovo jutro...pa ne morem trdit, da tako obvladam, da bi po obnasanju vedela,kateremu znaku je clovek podoben...mogoce cez cas!hvala ti vseeno! t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Che je Luna v Dvojchkih in resnichno v 12ti hishi, potem se gre za _kjer_ v tem ozvezdju. Dve zvezde niso enake, ena je smrtna, drugi dvojchek pa ne. Vidi she Tahuti Tarot. Che je Luna izhajala (gre se za horizont), potemtakem je v 12ti hishi, drugach pa ne! Seveda veliko napak je tle mogoche. She nekaj: Bellatrix je v Orion-u, Luna je lahko pri X1 1 in Xi 2 Orionis, torej v Orionu. Beatlejuice in Rigel, Pi zvezde Ozirosovog Ank-a in CINGVLA ORIONIS (Al Nitak, Al Nilam, Mintaka) so v Orionu (penis Ozirisa). http://puck.dhs.org/extra ananta... tudi sama imam luno v dvojčkih in v 12 hiši.. kjer je v dvojčkih tudi sonce.. ostale zadeve pa stojijo nekako takole: prosim za komentar... letos se mi dagajajo tragedije... katastrofe, katarze.. ne vem kaj še vse.. povzročila pa jih nisem sama.. hmmm a priznam, anante ne razumem najbolje..bi se me lotil kdo drug? Oona.. bern, lunca? Sun Gemini 10°08'46 12 direct Moon Gemini 10°21'32 12 direct Mercury Cancer 02°11'43 01 direct Venus Cancer 10°17'30 01 direct Mars Capricorn 08°03'27 07 retrograde Jupiter Cancer 01°44'06 01 direct Saturn Scorpio 03°37'47 05 retrograde Uranus Cancer 20°46'13 02 direct Neptune Libra 23°35'01 05 retrograde Pluto Leo 22°42'37 03 direct True Node Capricorn 15°06'29 07/8 retrograde True Node is technically near the end of house 7 and is interpreted in house 8. House positions (Placidus) Ascendant Gemini 28°24'03 2nd House Cancer 16°47'40 3rd House Leo 05°41'51 Imum Coeli Leo 28°53'08 5th House Libra 01°19'04 6th House Scorpio 15°40'05 Descendant Sagittarius 28°24'03 8th House Capricorn 16°47'40 9th House Aquarius 05°41'51 Medium Coeli Aquarius 28°53'08 11th House Aries 01°19'04 12th House Taurus 15°40'05 Major aspects Sun Conjunction Moon 0°13 Sun Quincunx Mars 2°05 Moon Quincunx Mars 2°18 Mercury Opposition Mars 5°52 Mercury Conjunction Jupiter 0°28 Mercury Trine Saturn 1°26 Mercury Conjunction Ascendant 3°48 Venus Opposition Mars 2°14 Mars Sextile Saturn 4°26 Jupiter Trine Saturn 1°54 Jupiter Conjunction Ascendant 3°20 Saturn Trine Ascendant 5°14 Uranus Square Neptune 2°49 Neptune Sextile Pluto 0°52 Neptune Trine Ascendant 4°49 Pluto Sextile Ascendant 5°41 Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 zanimivo se mi zdi to da imam v šesti hiši jupiter, uran, neptun v strelcu odbluz:Sun Square Neptune Neptune Square Midheaven Moon Trine Neptune Venus Trine Neptune Mars Trine Neptune Neptune Sextile Pluto bum: Jupiter Conjunct Uranus Mars Square Jupiter Sun Sextile Jupiter tresk: Jupiter Conjunct Uranus Mars Square Uranus Sun Sextile Uranus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 lepo zobovje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 hmmm Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 hmmm Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 ups.. nenamerno... Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ojla, ne vem, če sodi tole moje vprašanje ravno v to temo in oproščam se že vnaprej, če je že kje drugje odgovor na tole. In sicer me zanima naslednje. Na netu sem si izračunala birth chart, pa me zanima, kaj so tiste vrednosti, ki so navedene poleg aspektov? Npr.: Sun Conjunction Saturn : Orb/Value 0.37/ 166 Hvala za odgovor. Lep konec tedna vsem. Lara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 In koliko rabiš za nebesa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 hmmm....le kje sem na tej lestvici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ojla, ne vem, če sodi tole moje vprašanje ravno v to temo in oproščam se že vnaprej, če je že kje drugje odgovor na tole. In sicer me zanima naslednje. Na netu sem si izračunala birth chart, pa me zanima, kaj so tiste vrednosti, ki so navedene poleg aspektov? Npr.: Sun Conjunction Saturn : Orb/Value 0.37/ 166 Hvala za odgovor. Lep konec tedna vsem. LaraCe prav razumem, gre za orbis (razdaljo) med planeti. Ni pomembno, ce si zacetnica. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Hvala, oona...vidim, da nas začetnike vsaj nekdo resno jemlje. Se priporočam še za kak nasvet kdaj. Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Rada bi več zvedla o Plutonu na Ascendentu...pravjo da naj bi te ljudje izžareval nek magnetizem in moč poleg tega jih pa v življenju čaka več prelomnic, ki ga spremenijo in s tem še bolj okrepijo...Kaj pa naslednji primer...Asc v Tehtnici....Pluton direkt na Asc...s tem da je vladar Asc-Venera v kvadratu z Plutonom...Venera v 9. hiši Lp in hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Rada bi več zvedla o Plutonu na Ascendentu...pravjo da naj bi te ljudje izžareval nek magnetizem in moč poleg tega jih pa v življenju čaka več prelomnic, ki ga spremenijo in s tem še bolj okrepijo...Kaj pa naslednji primer...Asc v Tehtnici....Pluton direkt na Asc...s tem da je vladar Asc-Venera v kvadratu z Plutonom...Venera v 9. hiši Lp in hvala Jaz imam tud plutona na ascedentu, le da je ascedent v tehtnici, pluton pa v škorpijonu. Je pa res, da se mi v teh 21 letih ni zgodila le 1 ali 2 prelomnici, ampak več, in niso bile prijetne. Ampak kr od nekod vlečem neko moč, me vedno bolj krepi. Men se zdi, da se s tem moras sprijaznit, ker te tako ali tako nekaj zvleče ven. Pluton mora rušit, da lahko postavi na novo, ni tu nobenega obnavljanja. Ni pa nujno da zgradi kaj vecjega, le vse skupaj je bolj trdno. Sicer pa obstaja ena tema o plutonu in o pomembnih točkah, poglej na straneh foruma Astrologija, nekje bi morala biti, tam piše ogromno prav o tem. Lp Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 spomnila sem se ene prijateljice, ki je ravno tako Tehtnica v Asc, gor ima Plutona. Sonce v Levu, Luno v Devici, Marsa v Škorpijonu. kaj naj rečem ... da je intenzivna, močna skoz ma kake pomembne ljudi okoli sebe, skoz ma tudi neka sranja in preizkušnje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Rada bi več zvedla o Plutonu na Ascendentu...pravjo da naj bi te ljudje izžareval nek magnetizem in moč poleg tega jih pa v življenju čaka več prelomnic, ki ga spremenijo in s tem še bolj okrepijo... Lp in hvala bo držalo kar si napisala.Ljudje s Plutonom na asc.oz.prvi hiši premorejo posebno karizmo.Seveda pa ne glej samo Plutona...poglej predvsem kakšne aspekte tvori z ostalimi planeti. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ojla č.v.e.k.a!! Jz bi pa rada razvozlala planete,ki jih imam v prvi hiši.In sicer so trije :mars,merkur in sonce.Prva hiša predstavlja naš jaz.Neki takega,a ne...In se mi zdi,da mi daje to sonce kr pretirano samopomembnost in egocentričnost ..kar je full v nasprotju z mano..Mars mi daje energijo(ki jo imam na tone),sam merkur mam pa baje slabo položen in ne morem spraviti vse svoje globine na dan, ne znam izražat svojih čustev...Mam pa take aspekte: sonce opozicija merkursonce trigon uran(9.hiša -škropijon)sonce kvadrat neptun(10.hiša strelec) merkur trigon uran(9.hiša-škropijon)merkur kvadrat neptun(10.hiša -strelec)merkur trigon luna(8.hiša -škropijon) mars sekstil venera(oven-2.hiša)mars kvadart jupiter(bik-3.hiša)mars sekstil neptunmars trigon pluton(8.hiša-tehtnica) Kaj sploh pomeni zelo zasedena 1 .hiša??Da se bom veliko časa ukvarjala sama z sabo in da sem nekako samozadostna ali kaj?? Pa še tole me zanima..ti aspekti na ascedent-kakšen vpliv mi dajejo na videz in karakter?Ascedent(vodnar)kvadrat luna(8.hiša,škropijon)ascedent opozicija saturn(lev,7.hiša)ascedent kvadrat uran (škropijon ,9.hiša)ascedent trigon pluton (tehtnica,8.hiša) Hvala za obrazložitev... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 bo držalo kar si napisala.Ljudje s Plutonom na asc.oz.prvi hiši premorejo posebno karizmo.Seveda pa ne glej samo Plutona...poglej predvsem kakšne aspekte tvori z ostalimi planeti. LP Ola Pluton kvadrat Venera...Venera je vladarica 1. hiše in s tem Asc...Pluton sekstil Luna kaj praviš na to??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ola Pluton kvadrat Venera...Venera je vladarica 1. hiše in s tem Asc...Pluton sekstil Luna No pluton 90 venera je precej posesivna, ljubosumna, hvala bogu, da je pozitivno aspekteran pluton z luno, sicer bi blo pa slabše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 A so s tem aspektom tud možne kakšne spolne zlorabe??? HvalaLp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.