Skoči na vsebino

Pomen planetov v hišah

Amis

Recommended Posts

xrolleyesx

Mene pa zanima položaj plutona v šesti hiši. Res, da je v trigonu s soncem v prvi hiši, ampak vseeno verjetno deluje na skrite, čudne bolezni? To se bo verjetno videlo in občutilo čez kakše tri leta, ko mi bo saturn povozil plutona? Bom mogoče pričela bolj pazit na svoje zdravje? Preventivno ali pa bo treba zares? Sicer se ne gre sekirati za toliko časa naprej, ampak vseeno me zanima.

Lunca - a nisi tam opazila - v kateri temi ze - danes spet 'verizno' odgovarjam, pa morda kaj pobrkam... :|

Po mojem je zelo zelo pomemben oz. si mu lahko hvalezna - trigonu s soncem, namrec. :palec:

A? In se v 1. - vidim sele zdaj... :palec:

A nisi ti Oven, Lunca?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Potem si kar 'taprava', Lunca, potem... xDDx

... ker sem namrec tuhtala - in celo hotla dodat - al' si Vodnar? x:)x

:palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx Haj, Bern x!x

evo mene x:Dx sem si vzela čas za premislek, da vse tole malo prežvečim. Madonca, kar dost je blo. Po vsem kopanju po sebi in analiziranju dejanj in dejavnosti v svojem življenju moram pošteno priznati, da se še vedno x:Dx nimam za osebo, ki bi spala na lovorikah. Če vpadem v gužvo (to pa občasno res znam, na srečo se to meri v letih in ne v krajših časovnih enotah x:Dx ) si pomagam sama z vsem kar znam in vem, če pa le presega moje zmožnosti, potem lepo vprašam za pomoč.

aroganca x?x ups, srčno upam da ne

težave v službi se nanašajo na junij 2003 x?x (upam, da je, ker so potem že minile :vio: )

kaj je s to prazno 12 hišo v levu? kakšne bolezni pa so lahko povezane s tem?

ej, a veš, kaj pogosto naredim? visoka inteligenca je super zadevica, če jo dobro uporabim. Namreč: če mi nekdo (v tem primeru ti x:)x ) pove, kam se stvari vrtijo, potem lahko pričnem z delovanjem, ki bo omililo "katastrofo", ki se napoveduje, odkrivam nove dele sebe, ki mi spremenijo odnos do okoliščin ... in kar je še takih uporabnih stvari. xrolleyesx na ta način na svoje življenje veliko lažje gledam kot na izziv x^x

ah, ja asc. je devica čas rojstva pa + 12 minut

:o|o: no, upam, da ti nisem ful težila x;)x in hvala ti x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ku,ku bern, kje si :sori:

Zivijo!

Bern je v tem casu izpeljal (so-izpeljal) se neo Mavricno soboto, ki je pobrala lep del petka, celo soboto in lep kos nedelje (utrujenost), zdaj pa sem spet tu pa malo surfam.

Ker sem zadnjic napravil tvojo natalno karto in predvidel in zapisal vse tisto, nato pa chart pozabil shraniti, mi za morebiten odgovor svoje rojstne podatke poslji v mailu magari, da se ne ubadam z isto stvarjo se enkrat. (Saj malo se spomnim, ampak to ni dovolj.) Odgovorim, ko bom imel cas.

Drzi se! In vsi drugi tudi.

Čau !

Ta prvo morm pohvalit tole fajn stran.Pisem vam pa zato,ker bi si rada razjasnila par stvari...bolj kot ne sem kar zmedena,ko sem gledala astroloske hise.....

Sonce imam v devici,luno v skorpijonu,ascedent pa v tehtnici.Zanima me to, ko gledam na polozaj planetov v 2.hisi imam skorpijona-Uran,ko pa gledam za astroloske hise imam pa v 2.hisi tehtnico?

Ja,kaj pa pomeni IC?Tega imam v 4.hisi-kozorog..Pa descedent?Imam ga v 7.hisi-oven(8.je tudi oven,9.pa dvojcek.)..MC-10.hisa ,rak-Mars...?

V polozaju planetov v 11.hisi imam (Merkur-lev,Venera-devica,Jupiter-lev).Ali je mozno,da je toliko planetov v eni hisi?

Jaz se na te stvari ne spoznam prevec ,ste pa tu zato vi,da mi razsirite obzorje.

Ok ,papa !!!

Pozdravcek!

Eno samo vprasanje za astrologe. Res pomeni nasilno smrt, ce se Uran nahaja v Skorpijonu v osmi hisi, ali je lahko to tudi kaj drugega?

Tnx :o|o:

I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed...

. Res pomeni nasilno smrt, ce se Uran nahaja v Skorpijonu v osmi hisi, ali je lahko to tudi kaj drugega?

xrolleyesx O, to pa ne, kaj pa če imaš lepo aspektiranega urana in vladarja osme pa se ti nekje na brzaka odrga novica, da si dedoval (osma hiša) pa prej niti pomislil nisi na kakega strica. Treba je gledati cel horoskop, seveda tudi primarne direkcije in solar.

Zdravo Lunca !

Ko sem dobila tvoje sporocilo sem bila zlo vesela.Ce ne sem praznicno razpolozena.Aha.Postavila si mi par uprasanj,pa ti bom kar napisala nekaj vec o sebi...pa tudi bolj popolne podatke ti bom dala...Ok.Sem devica 1.dekade.Za astrologijo,tarot karte in vse kar je s tem povezano me je navdusila moja mama, ko sem bila se v OŠ.Mama se je ukvarjala s prerokovanjem iz T.O.T. tarot kart in jaz sem ji pri tem tudi pomagala.Glede taksnih stvari sva bile dober team.Kljub temu,da mame nimam vec,je to se zmeraj v meni,vlece me kot magnet k temu...Potem si me uprasala,ce se mi je podzavest zacela spreminjati...Lahko recem da zelo.Ljudem rada pomagam s pogovori,se mi zelo hitro zaupajo,sem zelo obcutljiva na vibracije ljudi.Rada gradim na svoji duhovnosti.Postala sem mocnejsa osebnost,stojim za svojim prepricanjem in besedo....Pa ce se mi zgodi kaj slabega,kar hitro obrnem list in grem naprej..In se bi lahko nastevala..

Zdej pa podatki:sonce devica,luna skorpijon,ascedent tehtnica.

Moji polozaji planetov:merkur lev 11,venera devica 11,mars rak 10,jupiter lev 11,saturn devica 12,uran skorpijon 2,neptun strelec 3,pluton tehtnica 1. Astroloske hise : I.tehtnica,II.tehtnica,III.strelec,IV.kozorog,V.vodnar,VI. ribi, VII.descedent oven, VIII.oven, IX. dvojcek, X.rak, XI.lev,XII.devica.

Aspekti: tocka duha rak, tocka fortune strelec,kulminantni planet mars,vzhajajoci pluton.

Jaz sem kar vse napisala ,da bojo podatki bolj popolni...He he.Zato pa komaj cakam tvoj odgovor!Zanima me kako je pa tebe zacelo to zanimati?Se ze dolgo casa vbadas s tem?No,zdej bom pa zakljucla s pisanjem,vsem vam zelim srecne,lepe,praznike,veliko uspehov na vseh podrocjih!!In seveda pohvala Luninem netu!!!!!Cau!!

Zdravo Lunca!

Sem videla,da si mi pisala na mejl in da je prislo do nesporazumcka.Jaz (Jana) sem tista,ki ti je poslala danes 22.12. ob 10. 14 veliko napisanega o sebi ,hise,aspekti,polozaj planetov...itd.Ti pa si me zamenjala z Simono(25.8.1973).

Za vsak slucaj ti se enkrat posiljam svoje podatke:

Moji polozaji:sonce devica,luna skorpijon,ascedent tehtnica,merkur v levu,venera v devici,mars v raku,jupiter v levu,saturn v devici,uran v skorpijonu,neptun v strelcu,pluton v tehtnici.

Upam,da sem ti pomagala razjasniti ta nesporazumcek.

Hvala in lep pozdrav!!

Jana

• 3 weeks later...

Sem že kar nekajkrat omenila to svojo 10.hišo...luna, lilit in pluton v steliju device. Če bi na brzino pogledal bi človek rekel....menjavaš službe in to....ampak niti slučajno. Dvanajst let se držim ene in iste, kot pijan plota. Tukaj je le še zelo izpostavljeni Saturn v biku in 6. hiši. Ki pravi, kako zelo mi ustreza rutina. Da se kar bojim menjavanja služb, čeprav si globoko v sebi tega želim. V bistvu sem si končno priznala, da mi je všeč, ker to področje dela obvladam v potankost, zato da lahko počnem v življenju še kaj drugega.

Torej..služenje denarja je eno. Če mi je delo hkrati všeč hvala bogu - z ljudmi blazno rada delam in to luna v X tudi nakazuje. Hkrati pa kaže na dar...pisanja. SEm si končno priznala - zdaj sem imela dva krasna meseca čas, da se ukvarjam sama s sabo....čisto in v potankost...da moram početi to. To pa je tista nuja brez katere ne morem živeti.

Tudi Š. je končno ugotovil - ma kaj ugotovil - na koncu me je že prosil...daj spravi se za računalnik in piši, piši, ker te ne morem prenašati takšne.....pasje...hehe(škorpijonček na delu :vragec: )

Če pa že govorimo o planetih v hišah....spet bi omenila mojo škorpijonsko venero v 12. hiši. Tako lagodna in skrivnostna. Seveda se vpliv škorpijona tukaj izgubi. NIč kaj ljubosumja in posedovanje ne premorem. Ostalo je v glavnem tisto ta pravo x:Dx

Čisto druga pesem je s škopijonsko venero v 1. hiši. Ta pa je zanimiva - ima jo moj Š. namreč. Ljubosumna in posestniška....in seveda še vse ostalo....torej.

Ni dovolj, da rečeš imam planet v tem in tem znamenju....kaj vse naredijo hiše iz planeta je čisto druga pesem x^x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly, kaj je pa venera v 4.hiši v škorpijonu, blizu nje pa mars v strelcu -tudi v 4.hiši?

x:Ix

Che je Luna v Dvojchkih in resnichno v 12ti hishi, potem se gre za _kjer_ v tem ozvezdju. Dve zvezde niso enake, ena je smrtna, drugi dvojchek pa ne. Vidi she Tahuti Tarot.

Che je Luna izhajala (gre se za horizont), potemtakem je v 12ti hishi, drugach pa ne!

Seveda veliko napak je tle mogoche. She nekaj: Bellatrix je v Orion-u, Luna je lahko pri X1 1 in Xi 2 Orionis, torej v Orionu.

Beatlejuice in Rigel, Pi zvezde Ozirosovog Ank-a in CINGVLA ORIONIS (Al Nitak, Al Nilam, Mintaka) so v Orionu (penis Ozirisa).

http://puck.dhs.org/extra

Pozdravljeni prijatelji astologije,

prosim za pomoc in sicer bolj za kaksno spodbudno besedo;

v svoji natalni karti imam takooooo grozne aspekte oz. polozaje planetov, da ne vem vec kako bi se jih branila. Prosim za komentar in podrobnejso razlago naslednjig polozajev:

Luna kvadrat Saturn, Luna opozicija Asc, Luna kvadrat MC in Saturn kvadrat Asc, Saturn opozicija MC. (Luna se nahaja v 7. hisi v devici)

Drugace imam Sonce v skorpijonu, Luno v devici in Asc v Ribah

Hvala in veliko srece vam zelim

Helena

nataly, kaj je pa venera v 4.hiši v škorpijonu, blizu nje pa mars v strelcu -tudi v 4.hiši?

x:Ix

Vsekakor je tole nepredvidljiva venera. Tudi začinjena s temperamentom, pridodan ji je močan ogenj strasti x:Dx x:Dx V bistvu-družinska ženska. Pravi blagoslov za partnerja. x:Ix

uf :eek:

nataly hvala za odgovor. tole z blagoslovom za partnerja...hi hi hi...po moje se ne bi strinjal s tem....nepredvidljivosti ne prenaša najbolje.....če pa je vse predvidljivo, se pa jaz na smrt dolgočasim...uf ...uf x^x x^x x^x

x:)x

Verjemi, da mu je všeč x:Dx , kdo pa mara predvidljivost? Kaj kmalu rata dolgočasno. Ti boš vedno poskrbela, da dolgčasa pri vas ne bo.

aha, pol se pa sam frajerja dela :xx!: ..........glej ga :vragec: ......saj paravim, s tipi je včasih sam križ..............

........na srečo ne vedno x^x x^x x^x

thx nataly xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...