Skoči na vsebino

Pomen planetov v hišah

Amis

Recommended Posts

A so s tem aspektom tud možne kakšne spolne zlorabe???

Hvala

Lp

So možne. Pluton je lahko tudi manijak...odvisno kako je aspektiran v natalu in tudi Venera seveda.

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kaj pa Venera sekstil Pluton - natalno? :inocent: aja, kaj pa Venera konjunkcija Pluton v kompozitu?

Zelo intenzivna čustva, takemu človeku je čustvena vpletenost zelo pomembna v medsebojnih odnosih, ničesar ne jemlje površinsko, zelo se naveže... v kompozitu je verjetno podobno, verjetno kar seksualno obarvan odnos, močna privlačnost, pa globoka čustva.

lp x:)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Ojla č.v.e.k.a!!

Jz bi pa rada razvozlala planete,ki jih imam v prvi hiši.In sicer so trije :mars,merkur in sonce.Prva hiša predstavlja naš jaz.Neki takega,a ne...In se mi zdi,da mi daje to sonce kr pretirano samopomembnost in egocentričnost ..kar je full v nasprotju z mano..Mars mi daje energijo(ki jo imam na tone),sam merkur mam pa baje slabo položen in ne morem spraviti vse svoje globine na dan, ne znam izražat svojih čustev...

Mam pa take aspekte:

sonce opozicija merkur

sonce trigon uran(9.hiša -škropijon)

sonce kvadrat neptun(10.hiša strelec)

merkur trigon uran(9.hiša-škropijon)

merkur kvadrat neptun(10.hiša -strelec)

merkur trigon luna(8.hiša -škropijon)

mars sekstil venera(oven-2.hiša)

mars kvadart jupiter(bik-3.hiša)

mars sekstil neptun

mars trigon pluton(8.hiša-tehtnica)

Kaj sploh pomeni zelo zasedena 1 .hiša??Da se bom veliko časa ukvarjala sama z sabo in da sem nekako samozadostna ali kaj??

Pa še tole me zanima..ti aspekti na ascedent-kakšen vpliv mi dajejo na videz in karakter?

Ascedent(vodnar)kvadrat luna(8.hiša,škropijon)

ascedent opozicija saturn(lev,7.hiša)

ascedent kvadrat uran (škropijon ,9.hiša)

ascedent trigon pluton (tehtnica,8.hiša)

Hvala za obrazložitev... x;)x x:)x

A bi mi lahko kdo mal pokomentiral mojo prvo hišo in planete v njih..Prosim... x:)x x;)x x:)x Mi ne da mira ta prva hiša,ker si je ne znam razvozlat...

LP!!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

A bi mi lahko kdo mal pokomentiral mojo prvo hišo in planete v njih..Prosim... x:)x x;)x x:)x Mi ne da mira ta prva hiša,ker si je ne znam razvozlat...

Navajaš, da te nekej čustva bašejo in jih povezuješ z merkurjem. Za čustva poglej postavitev tvoje lune. Merkur je čist razumski in če je postavljen v prvi hiši, tam tudi sonce in mars, bi rekla, da si dost brihtna punca, vitalna, nabita z energijo, tko te lahko okarakteriziram na prvi pogled tvoje prve hiše. Seveda pa je potrebno pogledat vse aspekte s temi tremi planeti. Je pa tko, da tko polna hiša pomeni, da ti je graditev osebnega jaza precej pomembna in boš delala na tem vse življenje. Kadar ti bo kakšen planet povozil to troje, boš malo trše delala na sebi, ampak boš pa in zato tudi napredvala. :palec: :2src:

Brez dela pa tud uspeha ni.

:palec: Hvala lunca...Sj ,karakterno si me res otrofla..Ja,in tudi graditev osebnega jaza mi je zelo pomembna,pa to mi ni tolk všeč,ker se preveč sama z sabo ukvarjam.. :o|o: :o|o:

Sj vem,da prikazuje luna moja čustva,sam ne vem,mi je enkrat rekla ena astrologinja ,da imam zelo slabo postavljenega merkurja...Pa ne vem kako je to mislila x?x x?x Mam ga pa na 12.06 ribi,v prvi hiši..pa z luno tvori trigon..Zato mi to ne gre v glavo,ker merkur in luna tvorita lep aspekt..Je pa res da luna tvori še kvadrat z saturnom v 7.hiši..in potem mam včasih težave v partnerstvu, se ne morem vedno čist fajn izražat...Sam z leti mi gre vedno lažje od rok... x:)x

Neki me še zanima:

ti moji aspekti z ascedentom...

ascedent trigon pluton(8.hiša-tehtnica)

ascedent kvadrat luna(8.hiša-škropijon)

ascedent kvadrat uran(9.hiša-škropijon)

Kaj mi vsi ti aspekti ,ki prihajajo iz škropijonove hiše dajajo škropijonovske značilnosti??Ker se vedno počutim kot škropijonka in ne ribica x?x

Hvala!!! x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 1 month later...

Hoj x;)x

Mene pa že dolgo muči moja deseta hiša in MC. MC imam v ribah na 29.51' stopinjah in imam zelo blizu sonce v 9.hiši (ta je cela v ribah). 10. hiša se nadaljuje z ovnom in konča v biku. Notri pa imam Merkurja, venero(retrogradna) - oba v ovnu ter Marsa, ki za las pride v bika (na 0.12' stopinj).

Čeprav me vleče v umetnost (včasih sem lepo risala, zdaj pa ni več časa....velikokrat sanjarim o igralstvu, ampak zaenkrat še nisem nič probala) sem izbrala tehniški fax, kjer igrata veliko vlogo matematika in logika...sicer mi je matematika čisto v redu. Pa tudi zaradi tehniške smeri je veliko lažje dobiti službo v tujini, ker si želim da bi šla vsaj za nekaj časa nekam drugam. Sem se prav odločila ali se bom tolkla po glavi kasneje? Samo mene res na začetku zlo velik stvari zanima, pol pa to zanimanje uplahni, vsaj pri večini stvari.

Sonce trikotnik Saturn(5.hisa - sco)

Sonce kvadrat Uran (5.hisa - strelec)

Sonce kvadrat Neptun (6.hisa - kozorog)

Sonce trikotnik Ascendent

Sonce konjunkcija MC

Merkur trikotnik Uran

Venera trikotnik Uran

Venera kvadrat Ascendent

Mars inkonjunkcija Saturn(v natalni mi stagnira)

Mars trikotnik Neptun

Mars opozicija Pluton (4.hisa -sco, retrograden)

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...