Skoči na vsebino

Le spomin je ostal...

Sully

Recommended Posts

• Komentarji 59
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nikol pa ne vprashajo, kolikokrat si mel strto srce....

to je blazn napor za pumpo...

xyesx ....................

Hm....pa :onfire: je tud...................lahko x;)x ...............napor za pumpo x:Dx x:Dx :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

..pa.....za-devanje x:Dx x:o)x x:o)x .........

v in iz......bom pa kar prasičkam prepustil.......na hrbtu pazeč na vretenca x:Dx x:Dx :vragec: .......auuu......pismo, še smejat se ne smem kaj šele, da bi kaj vdeval :xx!: :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dobrodošla Sully,

lepa in iskrena izpoved. Verjetno nas je večina kdaj dajala te zadeve skozi na takle ali na podoben način. verjetno si res v obdobju, ko je prisotna močna bolečina in občutek zapuščenosti.

Dejstvo pa je, da ko se človek izkoplje iz svoje bolečine ven in ko malo dozoriš oz. duhovno odrasteš, si to isto situacijo pripravljen videti tudi drugače - tako po Marsino. Mogoče si ga pa s svojo ljubeznijo res preveč dušila, kar sem počela tudi jaz, ali pa on vajine zveze ni videl tako, kot si jo ti, ali pa je enostavno napočil trenutek, ko sta si dala kar sta si v tem življenju imela dati in je zdaj za oba čas,da se premakneta naprej xupx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Se da razumet, če misliš mene, ker sem tudi jaz to fazo dajala dolga leta skozi, ko sem ljubila in pričakovala zadeve nazaj. Bolečine (srčne) so bile hude, tako da mi je jasno, kako ta zadeva izgleda in si predstavljam kaj človek doživlja.

Meni je osvoboditev od zahtev prinesla ogromno olajšanja, redkokdaj me kaj iz tira vrže in še redkeje sem osebno prizadeta, znam pa ceniti tisto dobro - nisem čustveno otopela. x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest SaTurNina
x:)x Mushi x:)x ..ja jst tud mislm da brez pogojne ljubezni..ni..no mogoče v tem smislu..da maš brezpogojno rad samga sebe xDDx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...