Mateja 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ja, se no... to sem tud jaz nek drugje rekla... na rentegnu sploh ne vidjo, da maš pol kile žalosti v prsih... recimo... kokr, da to pa ni nč ... :o|o: ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 nikol pa ne vprashajo, kolikokrat si mel strto srce....to je blazn napor za pumpo... .................... Hm....pa je tud...................lahko ...............napor za pumpo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 pa LNF vchasih tut... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ....Hm......da nima kašnega čudnega pomena......LNF........lunatki ne f...... ...to šele napor za pumpice Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 odvisn.....kaj pa kolk mora pumpa napumpat... 666 zlobchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 A za erekcijo?......hm......s tem pa mickeni nimamo posebnih problemov Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 zato ti pa vretenca nagajajo...ne pumpa... 666 zlobchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ......ne bom več nič dol dajal.......samo gor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 v-devanje in iz-devanje.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ..pa.....za-devanje ......... v in iz......bom pa kar prasičkam prepustil.......na hrbtu pazeč na vretenca .......auuu......pismo, še smejat se ne smem kaj šele, da bi kaj vdeval :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 tole pa zveni kokr eno mick-eno jadikovanje... 666 zlobchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Jadikovanje :xx!: .......no, mogoče čisto čisto mikro mickeno .......... .......so mi v, iz in za - devanja pa že bl pri.......pumpici Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 666 zlobchijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Dobrodošla Sully, lepa in iskrena izpoved. Verjetno nas je večina kdaj dajala te zadeve skozi na takle ali na podoben način. verjetno si res v obdobju, ko je prisotna močna bolečina in občutek zapuščenosti. Dejstvo pa je, da ko se človek izkoplje iz svoje bolečine ven in ko malo dozoriš oz. duhovno odrasteš, si to isto situacijo pripravljen videti tudi drugače - tako po Marsino. Mogoče si ga pa s svojo ljubeznijo res preveč dušila, kar sem počela tudi jaz, ali pa on vajine zveze ni videl tako, kot si jo ti, ali pa je enostavno napočil trenutek, ko sta si dala kar sta si v tem življenju imela dati in je zdaj za oba čas,da se premakneta naprej Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Brezpogojne ljubezni ni. So ljudje ki ne morejo nuditi ljubezni brez pogojev in oni ki je ne morejo dati tistim in ne razumejo tiste, ki ne ljubijo brezpogojno. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Se da razumet, če misliš mene, ker sem tudi jaz to fazo dajala dolga leta skozi, ko sem ljubila in pričakovala zadeve nazaj. Bolečine (srčne) so bile hude, tako da mi je jasno, kako ta zadeva izgleda in si predstavljam kaj človek doživlja. Meni je osvoboditev od zahtev prinesla ogromno olajšanja, redkokdaj me kaj iz tira vrže in še redkeje sem osebno prizadeta, znam pa ceniti tisto dobro - nisem čustveno otopela. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Mushi!BREZPOGOJNA LJUBEZEN JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 aja, če je en par prav uravnovešen v zahtevah in toleriranju.vse ostalo knjiga, pravljica.. prenese; reče teoretik.Praktik pa; probi, probi, nč ni greh probat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 poki to! Smarty odvisno od para in usklajenosti. Jst pa vseen mislim da je ni. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Mushi!BREZPOGOJNA LJUBEZEN JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 BREZPOGOJNE LJUBEZNI NIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Hi, hi, izgleda da se gremo lahko med dvema ognjema Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Jaz bom sudija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Čakam na začetek sojenja. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Mushi ..ja jst tud mislm da brez pogojne ljubezni..ni..no mogoče v tem smislu..da maš brezpogojno rad samga sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.