Skoči na vsebino

Napoved za december

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/2003/napoved.php?m=12"][b]Napoved za DECEMBER 2003[/b][/url] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

hmmmm....marsa....?
a tole mishljeno kokr SAMOMOR IZ ZASEDE?...:
Spet je v tem casu vecja verjetnost (samomorilskih) napadov in drugih ekstremnih (agresivnih) dejanj, povzrocenih s strani posameznikov ali skupin.

666 zlobijeu....tralala x:)x x:o)x x;)x
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut, Marsa

Po moje bo v decembru (med 8. decembrom in 5. januarjem) zelo vroče predvsem v Angliji.
Črno pa bi lahko bilo tudi za Grmovnika na drugi strani luže.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

xrolleyesx xrolleyesx
Kaj cmo - saj bo odstekano - pa ne bo mrkov - ne bo taksnega tesnjenja in tko... Bo pa noro. To pa vemo itak, tudi brez napovedi, a ne? xDDx
Samo res - zdaj bo pa se posebej...
Samo bo pa tudi dosti teh posameznih dni, ki bodo cisto kul - ker ne bo tako dolgotrajnih vplivov, kot so recimo mrki, ne bo tako tesnilo in tko kar nenehno...
Ma, dosti dinamicen bo december, pa presenetljivo dokaj ugoden za precej poslovnih zadev... pa za duhovne zadeve tudi... sex... kaj se cte? :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, ups... no, saj itak ne vem, na koga je bilo tole moje zavijanje z ocmi... morda na Micka in na Aakhuta...
Zdaj pa ze vmes cele debate se razvile! :eek:

Picasso

O, Mateja, o, Vojko! :palec: :palec:
Ja, Vojko, ze sponamo kot pritice... x:px :palec:

Me veseli, da si spet around! x^x :palec: :palec:

Aakhut - zdaj zdaj bo... xsurprisex

Picasso

hehe
glede na to, da mamo :vragec: -ki zlo negativen odnos do chasa....bi lohk reku, de bo prejshnje leto boljsh....hehe

666 bivshihINObodochihINOvechnihINOfukjenih zlobchijeu....tralalaa
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica
[color="green"]Smo brali že precej manj optimistične napovedi, tk da zgleda...da bomo dochakali januar 2004 živi, zdravi, celi in veseli... (verjetno kaksen machak bo prisoten x;)x )

[b]Marsyka...to mi deli, to :palec: :palec: :palec: [/color][/b]

kwa zej:marsika to mi deli....???
ona (marsika) ti je samo napovedala KAKO NAJ BI BILO....
ti pa zhe u luft de TKO BO pa PIKA

babe....

666 zlobijeu....tralalal x;)x

[quote name='Marsa' date='30. Nov 2003 ob 22:40']Ma, dosti dinamicen bo december, pa presenetljivo dokaj ugoden za precej poslovnih zadev... pa za duhovne zadeve tudi... sex... kaj se cte?  :palec:[/quote]
:onfire:

Helena

[color="blue"]Hojla, včasih razmišljam, a tisti silvestrov horoskop lahko že kaj nakazuje glede bodočega leta ... kao rojstvo leta 2004 x?x
Seveda mundano gledano. Natalno bi šlo za solarni povratek, ne?
Stankaaa[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O, Stankaa, oprosti, nisem opazila do zdajle - in tudi Helena. :)

V bistvu ja - lahko tudi tako gledamo, je nek smisel tudi v tem sistemu, seveda. Mundano.
Solarni povratek... Kaj pa bi vzel za 'izhodisce'?

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...