Marsa 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 [url="http://www.astrologija.org/2003/napoved.php?m=12"][b]Napoved za DECEMBER 2003[/b][/url] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hmmmm....marsa....? a tole mishljeno kokr SAMOMOR IZ ZASEDE?...: Spet je v tem casu vecja verjetnost (samomorilskih) napadov in drugih ekstremnih (agresivnih) dejanj, povzrocenih s strani posameznikov ali skupin. 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 aakhut, kaj prehitevaš ... sem se hotla pohvalit, kako sem korajžna punca ... in šla kar prebrat, kar nam naprej stoji odštekano pa to... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 prebirat, kar nam naprej stoji????? a teb tut? hmmm.....kuko pa to prebirash? :o|o: 666 zlobijeu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Aakhut, Marsa Po moje bo v decembru (med 8. decembrom in 5. januarjem) zelo vroče predvsem v Angliji. Črno pa bi lahko bilo tudi za Grmovnika na drugi strani luže. Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 [quote name='aakhut' date='30. Nov 2003 ob 23:35'] prebirat, kar nam naprej stoji????? a teb tut? hmmm.....kuko pa to prebirash? :o|o: 666 zlobijeu.... [/quote] sem vedla, da ti bo všeč funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 Kaj cmo - saj bo odstekano - pa ne bo mrkov - ne bo taksnega tesnjenja in tko... Bo pa noro. To pa vemo itak, tudi brez napovedi, a ne? Samo res - zdaj bo pa se posebej... Samo bo pa tudi dosti teh posameznih dni, ki bodo cisto kul - ker ne bo tako dolgotrajnih vplivov, kot so recimo mrki, ne bo tako tesnilo in tko kar nenehno... Ma, dosti dinamicen bo december, pa presenetljivo dokaj ugoden za precej poslovnih zadev... pa za duhovne zadeve tudi... sex... kaj se cte? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 metejc....ITAQ vojko....dokler bo un "samo hladen" okol sharu, nam bo vsem vroche... 666 zlobijeu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 Aja, ups... no, saj itak ne vem, na koga je bilo tole moje zavijanje z ocmi... morda na Micka in na Aakhuta... Zdaj pa ze vmes cele debate se razvile! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Marsa Se že kaže - december, a ne?! Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hehe zhe trka na vrata....samm mu she ne odpremo....ene uro pa pou ma de she pochaka... 666 zlobchijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 O, Mateja, o, Vojko! Ja, Vojko, ze sponamo kot pritice... Me veseli, da si spet around! Aakhut - zdaj zdaj bo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 ju hu hu...sem (december) zhe tu.... 666 zlobijeu prespalo prelomni trenutek....smrc....smrc....smrc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Boš pa drugo leto imel še eno priložnost ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 hehe glede na to, da mamo -ki zlo negativen odnos do chasa....bi lohk reku, de bo prejshnje leto boljsh....hehe 666 bivshihINObodochihINOvechnihINOfukjenih zlobchijeu....tralalaa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 [color="green"]Smo brali že precej manj optimistične napovedi, tk da zgleda...da bomo dochakali januar 2004 živi, zdravi, celi in veseli... (verjetno kaksen machak bo prisoten ) [b]Marsyka...to mi deli, to [/color][/b] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 kwa zej:marsika to mi deli....??? ona (marsika) ti je samo napovedala KAKO NAJ BI BILO.... ti pa zhe u luft de TKO BO pa PIKA babe.... 666 zlobijeu....tralalal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 hehe slutnja pa le ostaja....a 666 zlobchijeu....tralalaa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 [quote name='Marsa' date='30. Nov 2003 ob 22:40']Ma, dosti dinamicen bo december, pa presenetljivo dokaj ugoden za precej poslovnih zadev... pa za duhovne zadeve tudi... sex... kaj se cte? [/quote] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 [color="blue"]Hojla, včasih razmišljam, a tisti silvestrov horoskop lahko že kaj nakazuje glede bodočega leta ... kao rojstvo leta 2004 Seveda mundano gledano. Natalno bi šlo za solarni povratek, ne? Stankaaa[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 O, Stankaa, oprosti, nisem opazila do zdajle - in tudi Helena. V bistvu ja - lahko tudi tako gledamo, je nek smisel tudi v tem sistemu, seveda. Mundano. Solarni povratek... Kaj pa bi vzel za 'izhodisce'? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.