Skoči na vsebino

Naši kuži...

Cat

Recommended Posts

Danes je preminila naša kužka, od katere se nisem uspela niti posloviti...

Ob tem sem prišla do nekega pomembnega spoznanja o sebi, ki ga ne bom razlagala, vendar ga puščam tu skupaj z žalostjo vred...

Ostali pa bodo lepi spomini na našo Riko.

CAt

Deli na socialnih omrežjih

Cat, poznam ta občutja. Izgubil sem že dva kužka. Prvi je imel 13 let, drugi pa devet. Najbolje je, takoj dobiti novega prijatelja. Sprva sicer misliš, da noben nov pes ne bo mogel nadomestiti prejšnjega, ampak čas prinese svoje. Na novega se kmalu navežeš pravtako, kot na preminulega.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Cat moje sožalje,

razumem, veš, tud mi smo imeli pribl. 13 let nemško ovčarko: Miša,

njeno povečano sliko imamo v vitrini v dnevni sobi in čeprav je že

2 leti in pol ni več z nami, se mi še večkrat, kadar sem doma, zazdi,

da bo zalajala in prilaufala od kod :(

Upam, da se onstran srečamo tudi z našimi malimi ljubljenčki

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:sori: Cat.

Tudi jaz mislim, da je treba čimhitreje ali pa kar takoj novega kužka dobit :palec: .......pa čim manj žalovat (kar je lažje rečt)......saj je imel pri vas lepo življenje......in vsako se enkrat izteče. Žal. Ja....je moj muc tud že starina in me že kar včasih malo skrbi.....hm....moram ga fejst fejst fejst pocartat, ko pridem domov :palec: x^x .......Ko pa bo enkrat odšel......bom pa hitro skočil po kakšnega osamljenega, ljubezni potrebnega mucka v azil......... x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:sori: Cat... moje sozalje... :V:

Novega kuzka... :palec:

... a najbrz bos malo vseeno pocakala...

Jaz sem bila tudi tako navezana na Misko, da ko je sla, sploh nekaj casa nisem hotela nic... se mi je zdelo nekako... da izdajam Misko... x:Ix :sori:

No, potem pa sem se seveda spet enkrat ufurala... :)

Moji sestri je umrl pes pred kake pol leta, pa je grozno dolgo zalovala, kar predolgo. In imela je se psicko (mamo tega poginulega)...

Mama ji je rekla, ko je razmisljala se o enem, kaj bos se to, ze tako imas toliko dela s tamalim in enim psom... (moja mama je poglavje zase, kar se tice zivali)...

No, a ga ze ima - se enega... xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uboga Cat!

Vem, da ti je full hudo. Velja pa da čas celi rane. Jokaj če je lažje.. Kasneje bo ostal samo lep spomin na skupno druženje in lepe trenutke ki se jih boš z veseljem spominjala, razne štose, dogodivščine.. Zdej pa še boli in mogoče je prav tako. Sej nekoga ki ga imamo radi ne moremo takoj zbrisat.

Mushi

Uboga Cat! ...

..... Zdej pa še boli in mogoče je prav tako. Sej nekoga ki ga imamo radi ne moremo takoj zbrisat.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zelo ste prijazni!

Hvala vam res!

Tudi jaz mislim, da si je treba vzeti čas za žalovanje.

Če bi danes dobili novega, bi ga nehote primerjali, najbrž bi ga morda celo težko vzljubili, ker bi bil kot nekakšen nadomestek.

(No, spet bi bilo drugače, če bi po naključju kakšen kužek zavandral sem, bolj na tak način kot pri Nataly x:)x )

Sigurno ga bomo pa spet imeli. Ko bo čas.

Hvala še enkrat vsem in konec koncev življenje je imela pa res lepo!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...