Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 to presega že vse meje od otroštva že nisem mela prhljaja zdaj pa spet je pa res, da takrat nisem uporabljala gelov in podobnih stvari kako se tega lahko rešim zakaj se pa pojavlja :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Če boš uporabljala tuje glavnike, no pa drugi tvojega, pa striženje v vodnih znamenjih ti ga bo še samo povečalo......malce kruta, na balin se je treba ostriči, pa se ga znebiš vsaj za krajši čas.....je pa v modi takšna frizura trenutno......pa dobrodošla med nami in lep dan in veseli December ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 NA BALIN pa zadeva reshena 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Morda mi bo kdo ocital reklamiranje, pa mi je vseeno za to. V puberteti sem ga imel za po travnikih sipat, poskusal vraga in pol, stanje se je popravilo sele z uporabo Oronazola. Ni nujno, da pomaga vsem oziroma generalno, meni brez dvoma je. Lep pozdrav in vso sreco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Avtor Prijavi Deli 3. december 2003 ej pobi, ne me zaj...... lase mam malo daljše od "na balin" ( kakšna 2cm) :xx!: - več šišanja pa odpade torej tud glavnika ne rabim (me počese samo frizer -enkrat na tri mesece) ja, na oronazol sem pa pozabla Bern, aakhut, borism a obstaja tudi kakšna bolj natur stvar Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 OOOO...ja:bencin pa shibica......pol pa VUF....pa je balinc (pa she lajat se nauchish) 666 jahacheu...apokalipsa?...ma ko jo shljivi pr teh brhkih dekletih.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 A, veš, da obstaja.....in sicer masaža lasišča z surovo jajco, pa pri pranju nikar nikoli ne spiraj lasišča z vročo vodo, kot marsikdo, hladna je bolj koristna......pa prevleko vzglavnika večkrat zamenjaj kot do sedaj......ni hudir, da sega ne rešiš..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 hmmmm....che pomaga srou jajc (ne TRDOKUHAN )....pol bi znal pomagat tut tist,kar ponavad iz jajc BRIZGNE ....pa de naush umivala she tri dni pol tega 666 jahacheu babjih stegenc....apokalipsa?....ma, ko jo shljivi...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Blagi šampon, mlačna voda, domači kis razdredčiš v pol skodelice s toplo vodo in za finale daš gor in ne spiraš več.Stankaaa a tak fejst ti je tota apokalipsa všeč, al kaj?no, mogoče bo pa Zate že jutri Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 s(A)tanka.......jutr pa she ne....jutr bomo she babja stegnca jahal 666 neumornih jahacheu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 bla bla:OO!: dosti laja, malo grize pravijo,da je tako Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 kwa pa telefona ne dvigujesh...S(a)TANKA..... 666 -ou bi te jahal chez celo apokalipso.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 moje izkusnje so take: prhljaj se mi pojavlja obcasno, ko sem pod velikim stresom, navadno tudi bolj pozimi, ko je zrak suh noter in nisi toliko na svezem zraku.vsekakor odsvetujem uporabo samponov proti prhljaju, ker so izjemno mocni in ti naredijo dosti skode (cisto vrzejo iz tira kislost koze itd). res je dobro to z jajci, surovo jajce zmesaj z olivnim ali ricinusovim oljem, nekaj casa pusti, speri z mrzlo vodo in predvsem: nobenega fena!!! ta izsusi in se vse samo se slabsa... x!x no, to za zacetek.pomaga tudi, da se ne praskas in da pijes dosti vode, kot za vse druge stvari povezane s kozo. glede uporabe tujih glavnikov: prhjaj se ne prenasa z dotikom....ma to je neumnost...vraza.mislim, da ce nisi kronicno prhljajnirana , bi ti moglo to pomagat..malo potrpi in bo, uporabljas lahko tudi rozmarin, prevretek, ali kamilico, ki pomirja kozo ( ceprav ta zadna tudi izsusi, mogoce ti ne bo ustrezalo).predvsem pa manj stresa lpt Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Avtor Prijavi Deli 3. december 2003 aakhut za lajanje mam psa mu ne morem dela odžirat borism & stankaa : jasno, bom probala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 amis as gurenka...? k che si, pol je lesen, pa na gumjast ketn... (lesen, de ga futrat ni treba, na gumjast keten pa zato, de ga zjutri u rit brcnesh, pa ceu dan okol bajte skache ) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Avtor Prijavi Deli 3. december 2003 ti ti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ce verjames al pa ne:prhljaj sem mel kaksnih 8 let;vcasih vec, vcasih manj...sem vegetarijanec kaksnih 12-13 let..pred meseci, ko sem zacel uzivati :: MAP :: (GOH Slovenija podforum), beljakovinski dodatek prehrani, pravzaprav aminokisline v najcistejsi kristalni obliki...mi je v popolnosti izginil.glede na to, da mam bolj kratke lase imam se sedaj doma sampon proti prhljaju. torej, morda je prhljaj tudi rezultat podhranjenosti; ki pa je lahkotudi z zelezom; kajti zelezo potrebuje za izkoristek tudi zadostno kolicino aminokislin-beljakovin! hkrati pa so vsi hormoni aminokisline; torej lahko je vec zadev, zakaj prhljaj! ena banalna je, da nisi podhranjen pa ga dobis pri frizerju :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 aha!!!!............................in po GOH-u ratash pleshast...pa adijo prhljaj 666 zlobijeu....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ..Ja.k pol ti je itak vseen za prhljaj.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
korifeja 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ne celo jajce. samo rumenjak (surov) zmešaj z zličko medu, zmasiraj lasišče, pusti nekaj minut in splakni z mlačno vodo. Zadnje splakovanje pa opravi z okisano vodo (ali sok pol limone ali kis glede na barvo las - limona za svetle lase, kis pa za temne) LP Citiraj na malenkostih svet stoji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Avtor Prijavi Deli 3. december 2003 ej korifeja hvala dečki vidim, da je kar se vzrokov tiče to itak cela štala e sad da vidimo kdo bo po novem prej obupal (prhljaj :xx!: al jaz ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Alternativa gor al dol... SELUKOS šampon deluje najhitreje in zanesljivo! Vsakič ko pridem od frizerja (še dobro, da se grem samo ostrič parkrat na leto) me začne lasišče srbeti in kar zaslutim začetke prhljaja. Takoj uporabim šampon in srbečica izgine, prhljaja pa že dolgo ni več. Včasih je bil to večji problem! Preizkusila sem kup šamponov- od Oronazola, do italijanskega Sel-sun-a in še kar nekaj drugih... pa brez uspeha, dokler nisem izvedela za SELUKOS šampon, ki se ga (na žalost) lahko kupi v vsaki lekarni v Avstriji (ni drag, traja dolgo ker hitro učinkuje). Meni ni nič škodil, čeprav je "kemija"- nasprotno, ko sem zdravila prhljaj, sem imela po pranju občutek olajšanja, "preluftanega" lasišča (treba je vsaj par minut nežno masirati - ne drgniti - lasišče) in lasje so postali prav fajn- videti jih je bilo več in lažje sem se sfrizirala. Prhljaj je izginil dokaj hitro - po nekaj pranjih, potem sem si lase še nekaj časa z njim umivala enkrat na teden, od takrat pa zelo redko- parkrat na leto, ko pridem od frizerja.. Lasišče je sedaj zdravo in neproblematično. No, ja zveni kot reklama.. samo še začet moram stavek: Sem Hana Surlova, otroška zdravnica..... kot na TV... ali pa sem vizažistka kake filmske dive... Poizkusite zdaj... vaša pot v Avstrijo NI brezplačna... - sploh pa še, če potem zapraviš še za marsikaj drugega - če si že tam.... Morda pa vam ga kdo prinese, veliko ljudi gre v Avstrijo, bliža se čas smučanja.....Skrenila sem s teme - v temo s širokim -e... Ampak RES deluje !!!! Ne tema - šampon! Tema pa tud ? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. december 2003 Avtor Prijavi Deli 4. december 2003 tinka in daisy Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Oj, Amis. Dobro, da si odprla tole temo - ful ljudi ima tezave s tem. Sama nimam prhljaja in ga nisem nikoli imela, poznam pa ljudi, ki so si ga pozdravili s temi samponi (oronazol, pa se enkrat je bil en star, tak specialen za to, sploh ne vem, ce je se v igri, vem pa, da je bil ucinkovit). Sicer priporocajo Stankin recept: obloge z jabolcnim kisom (ki pa mu lahko dodas kako kapljico do najvec tri olja cajevca).Tudi masaza z olivnim oljem bojda deluje. Mi je pa prijateljica ravno zdaj v tem obdobju potarnala, da se ji je spet zacel pojavljat prhljaj, potem pa je zacela zvrkljati olje (izmenicno soncnicno in olivno) - in se ji je cisto spedenalo v zelo kratkem casu.Menim, da velja probat (tudi ce ne ozdravi prhljaja, je tole koristno za cel kup drugih reci). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2003 Avtor Prijavi Deli 6. december 2003 ej, marsa, hvala sem vidla tvoj odgovor šele dans Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.