Skoči na vsebino

Prhljaj

Amis

Recommended Posts

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aJa, sem se pozabu povedat; zakaj menim, da mi je MAP pomagal:

vsi hormoni so aminokisline (beljakovine); ker ima MAP primerno razmerje

le teh, je mozno, da sem bil beljakovinsko podhranjen oz. zato tudi

homoni niso delovali primerno.

obenem, pa se mi je povecala tudi absorbcija zeleza, saj so zdravniski izvidi

pokazali, da sem imel hemoglobin kot vegetarijanec vedno na meji ali precej nizje)!

ob uzivanju MAP, pa se mi je dejansko zadeva uredila v roku 10 dni.

Deli na socialnih omrežjih

Marsa,

saj vem, da ne paše sem, a ker si že tukaj omenila... Žvrkljanje olja. Ali moraš kaj posebnega vedet, al je dovolj, če ga zjutraj žvrkljaš, izpljuneš in potem dobro umiješ zobe? Moj mož ima namreč močan prhljaj, pa bi tole probal. (Ker je menda tud na splošno zdravo za telo, a ne?)

lp

xrolleyesx z orehovim oljem popravljaš celo telo -mislim dobesedo.lahko ga uporabljaš za kožo.rane odlično je za lasišče če pa ga piješ popravlja prebavo,sluznice v telesu revitalizira kapilarni sistem ,ožilje in še in še . lahko ga piješ po kavno žličko na dan ali narediš terapijo za celo telo :2src: in sicer po tem sistemu: 1 žličko žvrkljaš po ustih 1 minuto in nato izpluneš,2 popiješ ,3 žvrkljaš 1 min. in izpljuneš ,4 popiješ in 5 žvrkljaš in izpljuneš.to daje neverjetne rezultate .

ej sfinga, a to pomeni, da v bistvu 5x žvrkljaš in izpljuneš? torej ga ni treba v resnici piti?

uf, kakšno pa je po okusu :o|o: x?x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xrolleyesx ne to pomeni da se moraš točno držati postopka ki sem ga napisala zgoraj..to je terapija za celo telo in informacija hipotalamusu,zato se drži voznega reda.okus niti ni tako grozen...lahko čez spiješ vodo s fruktozo pa bo bolje. :2src: :inocent:

ej sfinga, a to pomeni, da v bistvu 5x žvrkljaš in izpljuneš?  torej ga ni treba v resnici piti?

uf, kakšno pa je po okusu :o|o:  x?x

ja, kajti v ob zvrkljanu se izlocajo strupene snovi, toksini, ki jih je potrebno izlociti - izpljuniti...

* rek-nasvet: dobra prebava se pricne v ustih!!

Guest sstane
Boris, za časa Gorbijeve prohibicije sem bil v Moskvi in se spomnim, da so Rusi tako kamuflirali vodko. Cela Moskva je dišala kot pri frizerju v Prlekiji, policaji se pa niso mogli načuditi, kako so lahko tako dišeči mužiki pijani kot kanoni.

Guest sstane

Meni tudi, ampak to s prohibicijo pa vidiš, kam ga je zapeljalo.

Še dobro, da naš Gorbi ni tako daleč potegnil, četudi ves čas gleda zelo trezno.

Guest sstane
Zelo možno, kajti čebula ima veliko C-vitamina in lahko popravi pH lasišča na 5,5 saj je kislina, kaj bi pa jaz dodal še k tvoji recepturi, pa ne veš, a?

xrolleyesx joj amis oprosti nočem komandirati sem zelo prijazna mogoče pa me včasih zanese.zadeva je v tem da se v ustih vse začne in takrat hipotalamus dobi direktno komando oz. informacijo o tem kaj naj naredi ,zato je ta vrstni red pomemben in veš kaj s tem res popravljaš celo telo da o lasišču ne govorim .veš imam tudi smisel za humor in nisem vedno resna,saj je smeh tri četrt zdravja lep pozdrav :2src: x:Dx

Guest sstane

Zdravo, sfinga!

Verjetno se še ne poznava, toda tvoja izjava, da se začne vse v ustih, mi je pritegnila pozornost. V tem se s tabo popolnoma strinjam.

Če želiš, skoči na mojo stran, kjer sem objavil tudi svojo knjigo, morda najdeš kaj interesantnega v potrditev svoje izvaje.

Če imaš ti tudi kaj v strnjeni obliki objevljenega, pa mi povej.

stane

x:)x ja sfinga saj te razumem, a se preprosto nisem mogla upret x:Dx (temu, da ne bi komentirala x^x )

sicer pa sem to kar nekaj časa počela z olivnim oljem, zato me je presenetilo, da se dela tudi z orehovim, ker tega pač nisem vedela. kot običajno sem radovedna, kaj je še takega, kar je specifično prav za orehovo olje in njegovo delovanje (npr zakaj je boljše ali slabše od olivnega) x:Ix v čem je razlika ali tako nekako :palec:

:2src:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sstane
x:)x  ja sfinga saj te razumem, a se preprosto nisem mogla upret  x:Dx  (temu, da ne bi komentirala  x^x )

sicer pa sem to kar nekaj časa počela z olivnim oljem, zato me je presenetilo, da se dela tudi z orehovim, ker tega pač nisem vedela. kot običajno sem radovedna, kaj je še takega, kar je specifično prav za orehovo olje in njegovo delovanje (npr zakaj je boljše ali slabše od olivnega)  x:Ix  v čem je razlika ali tako nekako  :palec:

:2src:

Amis, v smislu kode, ki ti preko senzorjev na jeziku odpirajo programe žlez, ni nobene razlike med olivnim, orehovim ali katerim koli drugim ekstraktom, če je surov.

Za popolno razumevanje moje teze pa vabim tudi tebe na obisk na stran, ki je navedena na tem forumu pod Zdrava sol. Tam je tudi knjiga.

stane

(iz knjige)

BIOKODA

Vsako surovo živilo nosi v sebi kodo potencialne bioenergije, ki jo organizem zazna in pripravi presnovo.

Pasteriziranje, kuhanje, pečenje, tudi pogrevanje z mikrovalovi, kodo spremeni.

Če te energije ne kodiraš na novo, se presnova poruši in organizem zboli.

Nosilec biokode presnove in žive narave pa je x-ionski par soli in biovitamina – C.

HOMEOPATIJA

Pri homeopatski metodi redčenja igra biokoda le vlogo nosilca informacije.

Kode.

Kot pri računalniku.

Lahko tolčeš po tastaturi z vsemi desetimi, toda le en udarec po pravi tipki ti odpre pravi program.

In le en elektron, en bit informacij na tastaturi jezika bo pravi.

In več možnosti je, če tipkaš le z enim prstom, kajti z večimi hkrati blokiraš tudi pravo tipko.

In lizanje zdrave soli, ki je v bistvu homeopatska metoda, ti zelo povečuje verjetnost, da bo zadetek uspel.

Toda le odpiranje programa brez količinskega vnosa zdrave soli bo le kratkega veka.

Marsa,

saj vem, da ne paše sem, a ker si že tukaj omenila... Žvrkljanje olja. Ali moraš kaj posebnega vedet, al je dovolj, če ga zjutraj žvrkljaš, izpljuneš in potem dobro umiješ zobe? Moj mož ima namreč močan prhljaj, pa bi tole probal. (Ker je menda tud na splošno zdravo za telo, a ne?)

lp

Sory - nisem opazila, Naty.

Ne, nic posebnega, razen da je treba dovolj casa. Obstaja vec mnenj, koliko casa, sama menim manj kot 10 minut ne bo dovolj, vec kot 10 pa ne bo potrebno; nekateri pa zatrjujejo, da mora ta cas biti vsaj 20 minut - pol ure.

Meni je nekako optimalno tole - 10 minut. Prvic mi casovno znese, drugic ze naredi svoje (to vidis po tem, ko izpljunes), tretjic pa se mi zdi, da morda, ce predolgo traja, da se potem nekako lahko obratno doseze.

Nekateri zvrkljajo soncnicnega, nekateri olivnega, nekateri pa to kombinirajo. Jaz sem zvrkljala oz. zvrkljam olivnega - z onim se nisem poskusila, tudi prhljaja nisem nikoli imela, tako da ne vem, ce pri tem dejansko samo tole ('terapija' z zvrkljanjem olja) ucinkuje, zanesljivo pa vem, da ob vztrajnem zvrkljanju olivnega se zlosas (zobnih pa se najbrz tudi katerih drugih x:)x) oblog.

Veckrat preizkusila, samo je pa treba vztrajat, res.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimiva tema :palec: :palec: , mogoče bom tudi sama preizkusila tole z žvrkljanjem olja, najverjetneje olivnega. Ravno zato me zanima - ali je kakšna razlika med žvrkljanjem olivnega in orehovega? sstane je podal razlago s fiziološega vidika :palec: , zanimajo pa me še mnenja tistih, ki so to izvajali.

Marsa, hvaležna bi ti bila, če bi lahko na kratko dopisala rezultate žvrkljanja olivnega olja - da vidim, kaj lahko od tega pričakujem? xrosex

Imam pa še eno vprašanje, ki se sicer dotika teme las, ne pa ravno prhljaja. V bistvu imajo s tem bolj problem drugi kot pa jaz, pa me zanima, če se še komu to dogaja x:Dx in kako si to razlagate... Imam fuuuul goste lase, ful lepe sijoče (tudi če so barvani, jih zelo težko "uničim") - problem je pa v tem, da mi ful izpadajo. Seveda se to sploh ne pozna na količini las na glavi in me to sploh ne ovira, samo smešno je, ko si jih perem - pa mi jih pri frotiranju ful izpade in izgleda, kot da sem maček, ki se goli (glede na količino las v banji) :blink: ... nč jasno... se še komu podobno dogaja, kako si to razlagate?

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sstane

Vila, ne vem, kaj si misliš pod pojmom fiziologija, če pa s tem misliš tudi materialističen pogled na delovanje organizma, ti lahko pritrdim. Podlaga vsega življenja je materialna, tudi miselnih procesov, saj če v organizmu ni materialnih elektrolitov, ki prevajajo kodirane elektronske informacije, kot v računalniku, tudi tvojih lepih misli ne bi bilo.

Pa tudi tvoji lepi lasje te po moji sodbi zapuščajo s prhljajem vred iz enakega razloga - pomanjkanja elektrolitov življenja ali presežka tistih, ki to niso.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...