Skoči na vsebino

Napoved za 50. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=50"][b]Napoved za 50. teden[/b][/url] - [b]8. - 14. december 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, a res, Otozna? MOje sozalje....
Po mojem se tebi tam na osebnem nivoju kaj dogaja (se ti kaj srecuje s cim, morda kaksen Pluton cez Venero, Merkur ipd.).
Potem pa bodi se posebej previdna, umirjena in zbrana, ne rolaj se, kamor ni nujno potrebno, doma se umirjaj in furaj pozitivno sceno. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ko bi vedla pa ne vem... niti ne znam preverit... pa tud situacije mi ne bi rešilo, lahk bi sam vedla kdaj bo tale šit (se opravičujem na izrazu) mimo...
prav rada bi že da tole vseskup se konča, tko al pa drugače...
sej se bom skulirala, pa si kakšno kopelco privoščila, muziko poslušala in čakala na jutrišnji dan... al se bompobrala, al bom pa iskala nove rešitve...

OK - I got the message.
Ne bomo dajali potem vec 'sanse' dnevom, za katere je morda mickena verjetnost, da bodo kul.
Bomo kar od zacetka do konca tedna napisali sranje bo, pa bo vsem klapalo. x;)x

Picasso

Hej, tole moje prejšnje sporočilce ni mišljeno kot slabo. :O:

Teden se prav super začel, same lepe novice, jaz pa delam vse bolj lenobno ... x;)x x:)x

xsrcx x:)x
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

no, ne vem če bi bilo to povsem v redu :xx!:
potem bi se pa že v začetku tedna naravnali v tisto - sranje bo :xx!: - in to bi bilo opravičilo ali izgovor za našo nezainteresiranost stvari speljat v dobri in pozitivni smeri x;)x
po mojem mnenju si vsak nov dan zasluži možnost, da je najboljši x:Xx
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:) Umetnica, saj vem, saj to je ravno tisto...
A ves kako je tecno (tolikokrat) zaceti napoved z - ta teden se bo zacel..., xrolleyesx :o|o: xrolleyesx :o|o: xrolleyesx
Sploh ce vidis same zivcne aspekte......

Res je, da v bistvu lahko s tem komu das negativno afirmacijo, ravno zato pa je zoprno - leporeciti tudi nimam navade, pa vse povem precej direkt in tko....
Hm, pa so mi ze ocitali 'negativnost' in tko.

Potem pa skusam cimbolj pozitivno vse zastavljati, kar ni lahko, priznam (in hkrati biti iskren)... x:)x :vio:

Tina, saj nisem nic tebi rekla... hehe ;)

Picasso

Marsa, če bi bilo od tebe odvisno, bi verjetno bile napovedi čisto drugačne, ti samo podaš in vemo, da se potrudiš, mi pa sprejmemo in negativno ali pa pozitivno odreagiramo... kakor se v tistem trenutku počutimo... evo men gredo danes stvari bolj po maslu, vsaj pomembne... čeprav mi verjetno še vseeno nekaj ruši x;)x to da glede na to da je bil včeraj katastrofalen dan, je danes bolj lahkoten dan...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...