Marsa 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 [url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=50"][b]Napoved za 50. teden[/b][/url] - [b]8. - 14. december 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ne preostane mi drugega kot da čakam na naslednjo napoved... ta teden se je pričel katastrofalno zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2003 Avtor Prijavi Deli 8. december 2003 O, a res, Otozna? MOje sozalje.... Po mojem se tebi tam na osebnem nivoju kaj dogaja (se ti kaj srecuje s cim, morda kaksen Pluton cez Venero, Merkur ipd.). Potem pa bodi se posebej previdna, umirjena in zbrana, ne rolaj se, kamor ni nujno potrebno, doma se umirjaj in furaj pozitivno sceno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ko bi vedla pa ne vem... niti ne znam preverit... pa tud situacije mi ne bi rešilo, lahk bi sam vedla kdaj bo tale šit (se opravičujem na izrazu) mimo... prav rada bi že da tole vseskup se konča, tko al pa drugače... sej se bom skulirala, pa si kakšno kopelco privoščila, muziko poslušala in čakala na jutrišnji dan... al se bompobrala, al bom pa iskala nove rešitve... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Se je meni tudi neka zadeva totalno sesula, prejšnji teden, predvsem petek je bil naporen. Ta teden se nadaljuje hladna vojna...v službi... :o|o: MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 bemu... bi se boljsh pochutu, che neb brau napovedi.... 666 popizdekou...grrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Tale dinamičen začetek tedna zgleda pri meni takole ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2003 Avtor Prijavi Deli 9. december 2003 OK - I got the message. Ne bomo dajali potem vec 'sanse' dnevom, za katere je morda mickena verjetnost, da bodo kul. Bomo kar od zacetka do konca tedna napisali sranje bo, pa bo vsem klapalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Hej, tole moje prejšnje sporočilce ni mišljeno kot slabo. Teden se prav super začel, same lepe novice, jaz pa delam vse bolj lenobno ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 no, ne vem če bi bilo to povsem v redu potem bi se pa že v začetku tedna naravnali v tisto - sranje bo - in to bi bilo opravičilo ali izgovor za našo nezainteresiranost stvari speljat v dobri in pozitivni smeri po mojem mnenju si vsak nov dan zasluži možnost, da je najboljši P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2003 Avtor Prijavi Deli 9. december 2003 Umetnica, saj vem, saj to je ravno tisto... A ves kako je tecno (tolikokrat) zaceti napoved z - ta teden se bo zacel..., :o|o: :o|o: Sploh ce vidis same zivcne aspekte...... Res je, da v bistvu lahko s tem komu das negativno afirmacijo, ravno zato pa je zoprno - leporeciti tudi nimam navade, pa vse povem precej direkt in tko.... Hm, pa so mi ze ocitali 'negativnost' in tko. Potem pa skusam cimbolj pozitivno vse zastavljati, kar ni lahko, priznam (in hkrati biti iskren)... Tina, saj nisem nic tebi rekla... hehe Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Marsa, če bi bilo od tebe odvisno, bi verjetno bile napovedi čisto drugačne, ti samo podaš in vemo, da se potrudiš, mi pa sprejmemo in negativno ali pa pozitivno odreagiramo... kakor se v tistem trenutku počutimo... evo men gredo danes stvari bolj po maslu, vsaj pomembne... čeprav mi verjetno še vseeno nekaj ruši to da glede na to da je bil včeraj katastrofalen dan, je danes bolj lahkoten dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.