Skoči na vsebino

Napoved za 51. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=51"][b]Napoved za 51. teden[/b][/url] - [b]15. - 21. december 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O - thanx za odziv - sploh nisem opazila, sory.
Ja, pa se kaj sem pozabila oz. ker sem tako divjala (sem hotela, da bo vseeno cimprej gor, da se izkoristi do sredine tedna) sem kup stvari pozabila (ki so se mi pojavile zraven v glavi, pa ko sem oblikovala stavke, se matrala x;)x pa sem potem pozabila na kaksne dodatke...)...

Ne vem, ce sem dovolj velik poudarek dala zdravju - poleg recimo afirmacij, drugemu pedenckanju v smislu samozdravljenja, tudi fizicno zdravljenje oz. zdravljenje s fizicnim kontaktom - torej masaza, kiropraktika ipd.
In... hmm... kaj ze? xDDx x;)x :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem pa videla da je tud neki Lunin kolendarček za leto 2004 na voljo, čestitam :palec:

mogoče ga bo Božiček tud men prinesu, sem mu napisala, pa na okno pismo dala in pisma ni več x^x
čeprav mi je že prstan kupil, čeprav se delam, da to ni ista oseba, kaj a sem jaz kriva če je vse na kupu x;)x

:vragec:

Moje filozofsko izhodišče je:
Metafizika: objektivna realnost
Epistemologija: razum
Etika: samozavedanje
Politika: svobodni trg

666 zlobijeu...hehe
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hja, ce bi jaz kaj na zacetku tedna brala tele napovedi, bi mi bilo danes ful lazje...

No, mi je pa zdaj, ko sem prebrala.. Grem v Emporium.. nekaj lepega si kupit x;)x

Thanx, Marsa!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' date='15. Dec 2003 ob 18:43']Ne vem, ce sem dovolj velik poudarek dala zdravju - poleg recimo afirmacij, drugemu pedenckanju v smislu samozdravljenja, tudi fizicno zdravljenje oz. zdravljenje s fizicnim kontaktom - torej masaza, kiropraktika ipd.
In... hmm... kaj ze?  xDDx  x;)x  :8):[/quote]

[b][i][color="gray"] x^x Sem bila v ponedeljek prvič v življenju na masaži in bilo je odlično xokx

Pa tudi sicer se dosti posvečam zdravju in samozdravljenju zadnje dni,
berem, vsak vbečler si masiram stopala (začela v ponedeljek)
in moram reči da se prav fajn počutim. x:)x

Za vikend, ko bo lunca v škorpijonu, če se ne motim,
bomo pa pričarali romantično vzdušje doma, predvsem v spalnici x;)x

Marsa, hvala za namig, se bom že česa spomnila x:Ix :wub: [/color][/i][/b]

Helena

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...